#Ebru yaşar kuşlar müzik dinle

(Muazzez ersoy) - sevemedim kara gözlüm 05:17

(Muazzez ersoy) - sevemedim kara gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyunca Hep kıskandım seni elden Yıllar boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Bana cef..

Ahmet -Şafak - Güzel Türkistan 04:43

Ahmet -Şafak - Güzel Türkistan

Güzel Türkistan sana ne oldu? Seher çağında güllerin soldu Bağ bahçeden berbad, kuşlarda feryat Hepisi bir mahzun...olmaz mı dilşad? Bilmem niçin kuşlar uçmaz bahçelerde...? Birliğimizin sarsılmaz daği Ümidimizin sönmez ..

Yüksek Sadakat - Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer 04:30

Yüksek Sadakat - Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer

Yüksek Sadakat - Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer Albüm Adı : Yüksek Sadakat Gönderen : ^^ChaTLaKK^^ Düzelten : felucia Gül renginde gün doğarken Boğazdan gemiler usulca geçerken Gel çıkalım bu şehirden Ağaçlar,gökyüzü..

  • PengoTV tarafından
  • 1.917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli & İrem Derici - Kıymetlim 03:06

Mustafa Ceceli & İrem Derici - Kıymetlim

Seni benden alamazlar Fırtınada kalamazlar Canım canım gülüm En kıymetlim Beni sensiz bulamazlar Kuşlar bile uğramazlar Canım canım gülüm En kıymetlim Akşamlar ve sabahlar benim için hep aynılar Bakamam ki ne gerek var..

Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Hayko Cepkin - Ağla Sevdam 02:38

Hayko Cepkin - Ağla Sevdam

Ağla sevdam Ağla zorba bu dünya Ağla susma ağla Ağla ağla Kördüğüm çember Dört duvar Canevinde bıkar can uçar Boş kalır o hanlar saraylar Beni sen al yeminim var Kül oldum söndüm ateşine sar Sar sar beni sana sar Sar s..

Yataktan Çıkmak İstemeyen Tembel Papağan 00:42

Yataktan Çıkmak İstemeyen Tembel Papağan

Papağan, papağansılar (Psittaciformes) takımını oluşturan kıvrık gagalı, etli ve kalın dilli, parlak tüylü, sıcak yerlerde yaşayan kuş türlerine verilen ad. Ayrıca bu kuşların bazı türleri söylediğiniz bazı şeyleri tekra..

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Akkor   Nasıl Geçti Habersiz 04:52

Gönül Akkor Nasıl Geçti Habersiz

Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım Bâzan gözyaşı oldu, bâzan içli bir şarkı Her ânını eksiksiz, dün gibi hatırlarım Dudaklaımda tuzu, içimde durur aşkı Hani o saçlarına taç yaptığım çiçekler Hani o güzel gözlü ..

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı 01:01

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Hayvanların Varlığını Tehdit Eden Proje 01:07

Hayvanların Varlığını Tehdit Eden Proje

189 farklı kuş türünün yaşadığı Gediz Deltası, dünya flamingo nüfusunun yüzde 10, Avrupa flamingo nüfusunun da yüzde 30'una ev sahipliği yapıyor. Doğa Derneği'nin verdiği bilgiye göre son araştırmalar bu alanda 189 farkl..

Bestemsu Özdemir, Hakkında Çıkan Aşk İddialarına İsyan Etti 01:24

Bestemsu Özdemir, Hakkında Çıkan Aşk İddialarına İsyan Etti

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bugs Bunny - Denek Tavşan - 1955 (Türkçe Altyazılı) 07:06

Bugs Bunny - Denek Tavşan - 1955 (Türkçe Altyazılı)

Ünlü Oscar ödüllü karikatür tavşanı Bugs Bunny, haftalık ilk televizyon dizisinin yanı sıra, Daffy Duck, Domuz Domuzu, Elmer Fudd, Yosemite Sam, Tazmanya Canavarı, Tweety Kuş, Sylvester dahil olmak üzere tüm Warner Broth..

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek' 08:57

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek'

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Ornitolog (kuş bilim uzmanı) Prof. Dr. Tamer Albayrak, Burdur Gölü'nün son dönemde ciddi oranda çekilme gösterdiğini söyle..

Ceza - Holocaust 03:32

Ceza - Holocaust

Ceza - Holocaust Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt ayn..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

MUSTAFA YILDIZDOĞAN 04:57

MUSTAFA YILDIZDOĞAN " Senin Umurunda Mı " [Resmi Video]

MUSTAFA YILDIZDOĞAN Senin Umurunda Mı Söz Müzik : Mustafa Yıldızdoğan Aranjör : Ercüment Ekin Klip Yönetmeni : Bünyamin Yaşar Myd Müzik YouTube kanalına abone olmak için tıklayın : https://www.youtube.com/MYDmuzik ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kenan Gündoğdu - Bir Tek Sen Duymadın 04:33

Kenan Gündoğdu - Bir Tek Sen Duymadın

Kenan Gündoğdu - Bir Tek Sen Duymadın Dinle Söz & Müzik: Kenan Gündoğdu Düzenleme: Barış Balyemez Yönetmen: Bülent Yaşar..

Kenan Gündoğdu - Tek Ölmek Zor Be Usta 03:41

Kenan Gündoğdu - Tek Ölmek Zor Be Usta

Kenan Gündoğdu - Tek Ölmek Zor Be Usta Dinle Söz & Müzik: Kenan Gündoğdu Düzenleme: Deniz Bahadır Yönetmen: Bülent Yaşar..

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar 04:11

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar Dinle Miyancılar şarkı sözleri ile Boyadi saçlarini çekti ustine keşan Derdunden verem olur sana yanıp tutuşan Kapisinda araba İçinde miyancılar Bu sıralar isteyi Sevdami..

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip ) 04:14

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip )

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri İki yalnız bir doğru edebilirdik Şimdi farklı şiirlerde yaşar gibiyiz Ben Mecnun sen Şirin, tesadüf değil Biz bize kurulmuş tuzak gibiyiz Söz ettim mavilere içimd..

Ezhel - Olay 04:26

Ezhel - Olay

Ezhel - Olay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hergün yeni olay dile kolay Koal koal Nerde ne anormal artık bana gelir doğal Paranoya beynin vermez onay Derler oha nasıl yaptım sorar Olduk olay Olays on me... Tüm gözler bend..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Müslüm Gürses - Alışırım 04:21

Müslüm Gürses - Alışırım

ALIŞIRIM (MÜSLÜM GÜRSES) Kısmet değilmiş mutluluk Unutmaya çalışırım Bir sevenim olur elbet Sevmesemde alışırım Sende açsamda gözümü Yoktu bu aşkın çözümü Zaman avutur gönlümü Hasretine alışırım Hep aynı kalsa acılar ..

Alaca - 420 03:23

Alaca - 420

Alaca - 420 Dinle Beat : Burak Alkın Mix & Mastering : Rota Klip & Stüdyo/Yapım : Rota Rec. Şarkı Sözleri : bıktım bu hayalinizden sokaklar bizden sürekli kapris ve hisler beter lan halin hep isten ölüm dileklerim ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ebrru Gündeş Ahmet Parlak İsyan 03:03

Ebrru Gündeş Ahmet Parlak İsyan

O Ses Türkiye'nin 29 Kasım Pazar akşamı yayınlanan bölümünde, internette söylediği 'İsyan' şarkısıyla fenomen haline gelen Ahmet Parlak sahneye çıktı. Ahmet Parlak ve Ebru Gündeş, İsyan şarkısında yaptıkları düetle stüdy..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri 05:34

Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri

Susmadan yürekten kopan feryadım Duyururmu sana bilmem bir gün sesimi Yollara dalarken kara gözlerim Getirir mi rüzgar son nefesimi Başında yok ise sevda yelleri Nereden bilirsin çektiklerimi Yanıldım şaştımda bir aşık o..

Müslüm Gürses - Evlat 06:00

Müslüm Gürses - Evlat

Bugün batarsa güneş yarın yeniden doğar Her gecenin sonunda bir sabah vardır evlat Sakla umutlarını yıkılıp kalma sakın Ümitsiz ve gayesiz yaşamak zordur evlat Sev bütün insanları say bütün insanları Kin gütme unut..