#Ebru yaşar niçin baktın bana Öyle müzik dinle

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı 00:49

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, intikam peşinde koşuyor! Kızlar, yine babalarından uzak kalmak zorunda kalıyor! Yaşar, kızı Sumru'nun Tayfun ile olan ilişkisine öfkelenmiştir. Tayfun ile yüzleşerek sebeb..

TARLADA 2 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU! 01:02

TARLADA 2 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU!

IĞDIR HALFELİ SON DAKİKA Iğdır'ın Halfeti beldesi kırsalında Kemal Kara ile Yaşar Karadağ'ın silahla vurulmuş cansız bedenleri bir vatandaş tarafından bulundu. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Iğdır'ın Halfeli..

Murat Boz - Kalben 03:29

Murat Boz - Kalben

Kalben şarkı sözleri ile Bana öyle bir umut ver ki asla bitmesin Aşk öyle kolay falan değil ki bizden gitmesin Yalnız başıma Anılar zulada Nefessiz kaldıkça sarılıyorum İnkarda edemem ya Bana gel sevgilim oralar s..

Can Aydıner - Her Koşulda 04:01

Can Aydıner - Her Koşulda

Her Koşulda şarkı sözleri ile Geçmişin tuzaklarını son sözlerimin ardında bıraktım Kendi kayıplarımı hissizliğimde toplayıp onardım Öyle ya her çatışmamızda en haklı bulurdum kendimi Sense gerçeği anlayana kadar katlan..

Aylin Coşkun ft. Hande Yener - Manzara (Official Video ) 04:00

Aylin Coşkun ft. Hande Yener - Manzara (Official Video )

Aylin Coşkun'un Sinsirella albümünden merakla beklenen Hande Yener düetinin klibi manzara sizlerle... Söz - Müzik : Mert Ekren Düzenleme : Devrim Karaoğlu Yönetmen : Hande Yener Bu mu aşkın sen yorumu Bozuk 'y' kromoz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bektaş Çakır - Zor Sevda 02:59

Bektaş Çakır - Zor Sevda

Ulaşılmaz bir sevda bulutların ardında Ulaşılmaz bir sevda bulutların ardında Ya bana öyle geldi ya da çok uzağımda Ya bana öyle geldi ya da çok uzağımda Elini tutsam tutarım gözüne baksam bakarım Dizine yatsam yatarım a..

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a  ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. 05:12

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasın

Çavuşoğlu,Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. Çavuşoğlu: 'Schulz, elinden geleni ardına koymasın' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz’u..

10 Kiloluk Kıyafet Giyen Derya Uluğ Tasarımcı Mı Oluyor 08:52

10 Kiloluk Kıyafet Giyen Derya Uluğ Tasarımcı Mı Oluyor

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ ve sevgilisi Ebru Gündeş’i dinlemek için önceki gece Günay Restaurant’ta geldi. Ebru Gündeş’i dinleyecek olduğu için hem heyecanlı hem mutlu olduğunu söyleyen Uluğ’a, sevgilisi Asil Gök ve arkadaş..

  • BETA tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması 01:42

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeytanın Peşinden Giden Cinler  Cuhenna Cin Kabilesi 15:02

Şeytanın Peşinden Giden Cinler Cuhenna Cin Kabilesi

Cuhenna Cinleri.. işte bu ayetlerde geçen insanların taşkınlığını arttıran ve Allah hakkında yalanlar uyduran Cin Kabilesi. Onlar en kinci ve gaddar olan Cinnilerdir. Öyle tehlikelidirler ki diğer cin kabileleri bile onl..

  • ZULMA tarafından
  • 6.539 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi 08:07

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 limonun suyu, 1 limonun rendelenmiş kabuğu, 1 yemek kaşığı pudra şekeri, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, Üzeri için 2 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ******..

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben 04:02

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben Dinle Senle Ben şarkı sözleri ile Senle ben nelere direndik sevgilim Ağlatıldık çok yerildik az yenildik sen bilirsin Durmadıkça hep güçlendik bundan eminim Çok yara aldık..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.149 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam 03:40

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam Dinle Bir Gün Bir Adam şarkı sözleri ile Bir gün bir adam çıkar Kalbini yanına koyar Elindeyken tüm kartlar Oyunları açık oynar… Bir gün bir adam çıkar Kalbin çarpmaya başlar Simsi..

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At (VEYasin Funky Mix) 03:46

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At (VEYasin Funky Mix)

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At (VEYasin Funky Mix) Dinle İLK ADIMI SEN AT BENİM AYAKLARIM YERE BASMIYOR AÇILAMIYORUM SANA BİRAZ CESARET VERSEN BANA İLK ADIMI SEN AT AŞK BAHARININ RÜZGARI VURUR CAMLARA MEVSİMLER DEĞİ..

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar

Alişan & Furkan Özsan Yağmurlar Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüya..

Umut Timur  - Vermedin Ft. Mrc 04:00

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbimi alıp vermedin geri vermedin geri vermedin Kalbimi alıp gelmedin geri gelmedin geri gelmedin Kafamı kaldı bende saçmaladım yine seni görünce e akıl bıra..

Furkan Özsan - Sorular 03:34

Furkan Özsan - Sorular

Furkan Özsan - Sorular Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kafamda sorular Geceme dolunay Her şeyin sonu var Sorular, sorular Ne bunun yolu var Ne de bi’ konu var Bu oda bana dar Bana dar bana dar O olmadan da bi’ gün yaşay..

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet 03:45

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim avucundayken, tuttuğun el kimindi? Gidişin yakar her zerremi. Son bir kez ölmeli, başkalarında bul beni. Eğer sen yanımda yoksan... Umutlarım kaldı y..

Bora Duran - Sana Doğru 04:20

Bora Duran - Sana Doğru

Bora Duran - Sana Doğru Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buralardan geçiyordum seni gördüm. Artık aşktan kaçıyordum geri döndüm Sordum kimdir bu güzellik insan olamaz Öldüm sanki cennet böyle güzel olamaz. Yürüyorum sana do..

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet 03:33

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Denize ay vurmuş bana ne Gün doğmuş çiçek açmış bana ne Benim acım aşkımdan sana ne İstemiyorum gelme Elini başkası tutmuş bana ne Gözlerine yaban..

Gülben Ergen - İnfilak 03:48

Gülben Ergen - İnfilak

Gülben Ergen - İnfilak Müzik Dinle Şarkı sözleri Ne sen bana kıy ne ben sana yazık olur Bir daha da denk düşer sanma sonradan vurur Şeytan diyecek ki “üz biraz”, uyma sakın Bende de var aynısından uyanmasın Suyumu v..

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık 03:09

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık Müzik Dinle Şarkı Sözler Ben senden bi’ adım öteye bile gidemem Sevda bu Başka bi’ şey diyemem Her sabah Daha bi’ âşık uyanıyorum Seviyorum, seviyorum Doyamıyorum Dünyada başka bi’ şey di..

Candan Erçetin  Sensizlik 04:19

Candan Erçetin Sensizlik

Paramparça 86. Bölüm - Candan Erçetin - Sensizlik Bir garip hüzün çöker insana El ayak çekilince Tek başına kalırsın dünyada Etraf sessizleşince İnan bu ev alışamadı Hiç bir zaman sensizliğe Şimdi sensizlik oturyor ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.261 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video) 03:19

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video)

Sinan Özen'in Sen Treni Kaçırdın isimli akustik video klibi yayında... Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Sinan Özen Düzenleme: Emre Bayar Mix-Master: Özgür Yurtoğlu Stüdyo: Sinan Müzik Yapım: Sinan Müzik Styling: Selma Özen Me..

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları 04:38

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları

Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim Bodrum bana ben Bodrum'a özelim Senin ile cehenneme giderim Hayat güzel devam ediyor Bodrum'un akşamları bir başkadır Çılgınca geceler bize yaşatır Her gece rotamız yeni aşkadır Hayat güz..