#Ebru yaşar tel tel taradım müzik dinle

Jet Sosyete 8. Bölüm - Serbest Sokak Dövüşü 06:25

Jet Sosyete 8. Bölüm - Serbest Sokak Dövüşü

Uzaya gitmenin iyi bir reklam malzemesi olacağına inanan Cengiz Bey’in de desteği ile Gizem, uzay seyahatine gitmek için eğitim kampına gitmeye karar verir. Uzay seyahati adayları için yeterlilik eğitimi kampının diğer k..

Jet Sosyete 8. Bölüm - Festival Gibisiniz 08:12

Jet Sosyete 8. Bölüm - Festival Gibisiniz

Uzaya gitmenin iyi bir reklam malzemesi olacağına inanan Cengiz Bey’in de desteği ile Gizem, uzay seyahatine gitmek için eğitim kampına gitmeye karar verir. Uzay seyahati adayları için yeterlilik eğitimi kampının diğer k..

Jet Sosyete 8. Bölüm - Uzaya Gitmek İstiyorum 08:09

Jet Sosyete 8. Bölüm - Uzaya Gitmek İstiyorum

Uzaya gitmenin iyi bir reklam malzemesi olacağına inanan Cengiz Bey’in de desteği ile Gizem, uzay seyahatine gitmek için eğitim kampına gitmeye karar verir. Uzay seyahati adayları için yeterlilik eğitimi kampının diğer k..

İki İyi Çocuk Fragman 01:26

İki İyi Çocuk Fragman

İki İyi Çocuk, zihinsel yetersizlik yaşayan bir genç ile arasında özel bir bağ kuran bir polisin hikayesini anlatıyor. Ercan, zihinsel yetersizliği olan bir gençtir. Çocukken babasını trafik kazasında kaybeden Ercan, ann..

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Levent Güneş - Aşk İlinden Geldim 05:43

Levent Güneş - Aşk İlinden Geldim

Levent Güneş - Aşk İlinden Geldim Dinle Aşk ilinden geldim Haydar Bir sevdaya düştüm Haydar Yere göğe havalandım Sığmaz oldum tene Haydar Durmaz oldum yine Haydar Bir serçecik can istedim O cana canan istedim Gön..

Kazım Koyuncu İşte Gidiyorum 03:48

Kazım Koyuncu İşte Gidiyorum

İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir a..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahiyan - İstemem ( Official Video ) 03:30

Ahiyan - İstemem ( Official Video )

Söz/Müzik/Beat: Ahiyan Mix Mastering & Bass Gitar : Mustafa Kalem Kaval : Harun Eyüp Polat Yönetmen : Müşerref Çakıroğlu Uygulayıcı Yapımcı:Mertcan Koca Görüntü Yönetmeni:Can Dolu Yardımcı Yönetmen:Beyza Hüner Focus Pull..

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Ceza - Holocaust 03:32

Ceza - Holocaust

Ceza - Holocaust Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt ayn..

Magazin Dünyasında Renkli Bir Haber Turu! 07:33

Magazin Dünyasında Renkli Bir Haber Turu!

Magazin dünyasında geçen hafta öne çıkanlar ve neler yaşandığına dair renkli bir magazin turuna çıkmaya ne dersiniz.İyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Poposunu Dikenli Tellerde Kaşıyan At 00:07

Poposunu Dikenli Tellerde Kaşıyan At

Zavallı at kaşınan poposuyla cebelleşirken adam arkadan müzik yapıp aklımıza olmadık şeyler getiriyor yahu...

  • JET TV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hoşçakal (İşte Gidiyorum) (Kazım Koyuncu) 03:49

Hoşçakal (İşte Gidiyorum) (Kazım Koyuncu)

Hoşçakal (İşte Gidiyorum) (Kazım Koyuncu) İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum s..

  • Candy tarafından
  • 3.520 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

MUSTAFA YILDIZDOĞAN 04:57

MUSTAFA YILDIZDOĞAN " Senin Umurunda Mı " [Resmi Video]

MUSTAFA YILDIZDOĞAN Senin Umurunda Mı Söz Müzik : Mustafa Yıldızdoğan Aranjör : Ercüment Ekin Klip Yönetmeni : Bünyamin Yaşar Myd Müzik YouTube kanalına abone olmak için tıklayın : https://www.youtube.com/MYDmuzik ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kenan Gündoğdu - Bir Tek Sen Duymadın 04:33

Kenan Gündoğdu - Bir Tek Sen Duymadın

Kenan Gündoğdu - Bir Tek Sen Duymadın Dinle Söz & Müzik: Kenan Gündoğdu Düzenleme: Barış Balyemez Yönetmen: Bülent Yaşar..

Kenan Gündoğdu - Tek Ölmek Zor Be Usta 03:41

Kenan Gündoğdu - Tek Ölmek Zor Be Usta

Kenan Gündoğdu - Tek Ölmek Zor Be Usta Dinle Söz & Müzik: Kenan Gündoğdu Düzenleme: Deniz Bahadır Yönetmen: Bülent Yaşar..

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar 04:11

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar Dinle Miyancılar şarkı sözleri ile Boyadi saçlarini çekti ustine keşan Derdunden verem olur sana yanıp tutuşan Kapisinda araba İçinde miyancılar Bu sıralar isteyi Sevdami..

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip ) 04:14

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip )

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri İki yalnız bir doğru edebilirdik Şimdi farklı şiirlerde yaşar gibiyiz Ben Mecnun sen Şirin, tesadüf değil Biz bize kurulmuş tuzak gibiyiz Söz ettim mavilere içimd..

Ezhel - Olay 04:26

Ezhel - Olay

Ezhel - Olay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hergün yeni olay dile kolay Koal koal Nerde ne anormal artık bana gelir doğal Paranoya beynin vermez onay Derler oha nasıl yaptım sorar Olduk olay Olays on me... Tüm gözler bend..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Suriye'de bölgesel ateşkes 00:53

Suriye'de bölgesel ateşkes

Suriye'de çatışmalar cuma günü Halep'in güneyinde yoğunlaştı. Feth üş-Şam Cephesi ağırlıklı muhalif milisler şehrin Şeyh Said bölgesine saldırı düzenledi. İnsan hakları izleme örgütüne göre milisler bölgenin yüzde 70'e y..

İsrailliler Netanyahu'nun Heykelini Yıktı 01:14

İsrailliler Netanyahu'nun Heykelini Yıktı

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun Tel Aviv'deki Rabin Meydanı'na sabah saatlerinde dikilen altın kaplama heykeli bir grup İsrailli tarafından yıkıldı..

Ayla Celik - Aynalı Dolap 04:44

Ayla Celik - Aynalı Dolap

Sesi soluğu çıkmadı sevdalı kuşun Başka bir tel sallanıyor uzaktan Nasıl da alışmışım nokta kadar bir cana Nerde kaldı yolda mıdır acaba? Sen de hiç düşündün mü beni? Sen de merak ettin mi ne yiyip içtiğimi? Aşkı inkar ..

Maceracı _ Bartın 1:14:52

Maceracı _ Bartın

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, Bartın’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor... Murat Yeni, Batı Karadeniz’in doğal güzelliği Bartın’ı ekrana taşıyor. Bartın’a has, taş sacın ilginç hikayes..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Fenerbahçe’den İnanılmaz Basket 00:25

Fenerbahçe’den İnanılmaz Basket

Turkish Airlines Euroleague'de 27. haftanın açılış maçında Fenerbahçe, evinde Maccabi Tel Aviv'i konuk etti. Fenerbahçe, üçüncü çeyreğin sonunda inanılmaz bir tam saha alley-oop yaptı ve Vesely tribünleri ayağa kaldırdı...