#Ebru yaşar İntizar vur gitsin beni müzik dinle

Aydilge - Sorma 04:15

Aydilge - Sorma

Gün ağarınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlüm sıkılır Sorma ne haldeyim Sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım Sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Ah bu yangın beni ..

Ece Erken'in Biten Evliliği İle İlgili Gerçekler!!! 16:23

Ece Erken'in Biten Evliliği İle İlgili Gerçekler!!!

Serkan Uçar Ece Erken İle Evlenmekle Gençlik Hatası Yaptım. Ece İle Evlendiğim İçin Ailem Beni Dışladı Parasız Kaldım. Parasız Kalıncada Ece Beni Kapının Önüne Koydu...

  • ANKA tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali İşcan - Kaçtın 03:23

Ali İşcan - Kaçtın

Hesabını sorsam yalnız gecelerin sana Ölümü bekleyen kalbim sonunda yalnız kalsa da Sana doğru koşsam dönüp baksan yüzüme Sadece bir kez daha uslu olsam ama kaçtın Kaçtın kaçtın Intikamını aldın Yandım yandım Beni aldat..

Bora Duran - Lodos 04:23

Bora Duran - Lodos

Söyleyemem halimi Sormadan bilen yok Kimsenin çilesini Kimse çekmez gerek yok Boşa konuşup kendimi Daha fazla üzmeye Anlatmaya gerek yok Aşka boyun eğmeyip Ağlaya ağlaya gidiyorum bu şehirden Lodos çarptı yaş de..

Kenan Doğulu - Yaparım Bilirsin 03:53

Kenan Doğulu - Yaparım Bilirsin

Engel mi mesafeler aşk yoluna meşk yoluna Değer mi sebepsizken ayrılığa Baş koydum ben seninle mutlu aşk yoluna meşk yoluna Bulurum Kafdağı'na kaçsan da Âşıklar anlar beni her hâlimi sevdiğimi Dünyada bensiz bırakm..

Bahadır Tatlıöz - Çanakkale Türküsü - Teaser 00:59

Bahadır Tatlıöz - Çanakkale Türküsü - Teaser

Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğime eyvah.....

Asik Veysel - Aggül Seni Camekanda Görmüsler 03:27

Asik Veysel - Aggül Seni Camekanda Görmüsler

Ağgül seni camekanda görmüşler Siyah saçın sırma ile örmüşler Ürüyamda seni bana vermişler Beni bırakıpta kor gidermisin Acı poyraz gibi deli esmedim Kaderime küstüm sana küsmedim Ben o yardan umudumu kesmedim Beni bıra..

Gizem Berk - İkimiz 03:49

Gizem Berk - İkimiz

Gece yıldızlar, insanlar ve biz Aklına gelir miydi ikimiz? Başka bir gecede, başka bir yerde Acaba yine buluşur muyduk ki biz? Çok mu erken oldu bu aşk? Sevdiğimi söylesem sana dinler misin? Korkar mısın aşkımdan şimdi? ..

Zeki Müren  Sorma Ne Haldeyim 05:02

Zeki Müren Sorma Ne Haldeyim

Gün ağarınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlüm sıkılır Sorma ne haldeyim Sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım Sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Ah bu yangın beni ..

Gülşen   Gel Çarem 04:00

Gülşen Gel Çarem

Kapılar açılır gül bahçesine Tutamam acıtır dikenleri Kanayan yaramın izleri geçmedi Sevemem başka birini Güneşim sıvanır mı çamurla Yangınım söner mi umutla Hadi gel çarem hadi sev çarem Bırakma beni sonsuzluğa ..

Mine Koşan  Sevda Yüklü Kervanlar 03:44

Mine Koşan Sevda Yüklü Kervanlar

Sevda yüklü kervanlar Senin kapından geçer Aşk şarabını içenler Yârin derdine düşer Bu han garip yatağı Bülbül derdimin ortağı Aşkın söyletir beni feryat feryat Dilin söyletir beni feryat feryat Aşkın ne zor şeymiş Düşme..

Ömer Danış  Köyümün Yağmurları 04:19

Ömer Danış Köyümün Yağmurları

Eğer ölürsem buralarda Eğer benim için ağlayan biri varsa baş ucumda Eğer ölürsem buralarda Vasiyetimdir beni götürsünler doğduğum topraklara Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar Baş ucumda biten yediverenleri ah ..

Irmağa Gidiyrumm Buz Devri Monyajı 00:32

Irmağa Gidiyrumm Buz Devri Monyajı

Çıldırıyorum La Bekle Beni Vayy..

  • JET TV tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babasına Derdini Anlatan Bebek 00:28

Babasına Derdini Anlatan Bebek

Konuşmayı daha bilmeyen bebeğin derdini anlamak zor değil diyor ki babasına bu bezler beni rahatsız ediyor bırakın beni doğaya diyor...

  • JET TV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polislere Sarılmak İçin 155’i Aradı 00:56

Polislere Sarılmak İçin 155’i Aradı

Geçirdiği rahatsızlık yüzünden yürüme güçlüğü çeken 16 yaşındaki Eren Emir, çok sevdiği özel harekatçılara sarılmak isteği 155'i aramakla gerçek oldu. Özel harekatçıların yanına gelmesini çok istediğini bu hayalini 155'i..

  • JET TV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Özkaynak Melisa Beleli ile Rastgele Makyaj 12:12

Merve Özkaynak Melisa Beleli ile Rastgele Makyaj

Daha önce beni sevgili Sebi Bebi'nin beni etkiletlediği rastgele makyaj videosu için Melisa Beleli ile Rastgele Makyaj yaptık...

Ferdi Tayfur Ne Çıkar 03:32

Ferdi Tayfur Ne Çıkar

bu dünyaya dert çekmeye dert çekmeye gelmişim ak yerine karaları karaları giymişim ben feleğin sillesini yemişim beni kırsan taşa vursan derde salsan ne çıkar felek kırdı kanadımı kanadımı kolumu çoktan beri ş..

Ferdi Tayfur  Sitem 05:26

Ferdi Tayfur Sitem

seninle bir yuvamiz olsun isterdim omrum kollarinda gecsin isterdim senden baskasini nasil severdim sen beni bir turlu anlamiyorsun ben seni sevdim diye sitem mi ediyorsun ben seni sevdim diye benden kaciyorsun so..

Ferdi Tayfur Vazgeç Felek 03:48

Ferdi Tayfur Vazgeç Felek

Vazgeç felek sen benden Hep peşimden gezmekten Öyle candan sevmişim ki Öyle candan sevmişim ki Korkar mıyım tehtidinden Korkar mıyım ölmekten Daha benden ne istersin Canımdan başka alacak Alda kurtar beni benden ..

Korkudan aracında sabahlıyor! 01:30

Korkudan aracında sabahlıyor!

''ESKİ SEVGİLİM BENİ ORMANA GÖTÜRDÜ,,, KAFAMA SİLAH DAYADI,,, İŞ YERİMDE DAYAK ATIP PARAMI ALDI..'' BU KORKUNÇ İDDİALARIN SAHİBİ 45 YAŞINDA BİR KADIN... O KADIN 15 GÜNDÜR EVİNE GİREMİYOR. KORKUDAN ARACINDA YATIYOR. VE ''..

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU! 02:22

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU!

Antalya’da 4 gün önce annesine telefonda ‘Geliyorum’ dedikten sonra bir daha haber alınmayan 19 yaşındaki Muhammet Ali Uğur'un cesedi denizin 10 metre derinliğinde bulundu. Oğlunun ölüm haberiyle yıkılan gözü yaşlı anne ..

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video] 03:54

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video]

Same day but it feels just Aynı gün ama bu sadece A little bit bigger now Şimdi az biraz daha büyük hissettiriyor Our song on the radio Bizim şarkımız radyoda But it dont sound the same Ama aynı ses değil When ou..

  • PengoTV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - Rain Over Me 03:53

Pitbull - Rain Over Me

Rain Over Me [Marc Anthony] Girl my body don't lie (Red One) I'm out of my mind Let it rain over me (Mr. Worldwide) I'm rising so high Out of my mind (Marc Anthony) So let it rain over meAy ay ay Ay ay ay Let it rain o..

  • PengoTV tarafından
  • 1.381 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - Hotel Room Service 04:28

Pitbull - Hotel Room Service

Sanatçı: Pitbull Albüm: Pitbull Starring in Rebelution Pitbull – Hotel Room Service Çevirisi I want everybody to stop what they’re doing. Now if you know you’re with somebody you’re gonna take the hotel room tonight,..

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 02:34

Markette Düzgün Yürü- Dayağı

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 4 çocuk annesi 53 yaşındaki Aslıhan Çamoğlu'nun alışveriş yapmak için gittiği markette önce 'Düzgün yürü' diye sözlü tacize uğradığı, sonra da dayak yediği iddia edildi. 20 Ekim 2016 10:43..

Erkin KORAY-Yağmurun sesine bak 03:37

Erkin KORAY-Yağmurun sesine bak

yağmurun sesine bak aşka davet ediyor cama vuran her damla beni harab ediyor bu yağmur seni benden alıp götüren yağmur aşkımızı sel gibi silip süpüren yağmur her damlada ah ettim hayatıma kahrettim o kadar üz..

  • PengoTV tarafından
  • 2.034 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI 3:45:18

SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI

00:00:00 1- Adi bende sakli 00:04:07 2- Belalim 00:09:10 3- Beni al onu alma 00:12:44 4- Beni unutma 00:17:32 5- Bu da gelir bu da gecer 00:22:01 6- Daglar 00:25:11 7- Deger mi 00:30:01 8- Eller gunahkar 00:35:36 9- Erke..

Resul Dindar - Kendine İyi Bak 03:14

Resul Dindar - Kendine İyi Bak

Kendine iyi bak... Yanyana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak var ya, Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi? Dikenleri göğü d..

Hande Yener - Kışkışşş ( Official Video ) 02:52

Hande Yener - Kışkışşş ( Official Video )

Şarkı Sözleri: BANA KARŞI AKLI DÜĞÜMLÜ BEN BİLE UNUTURKEN DÜNÜMÜ NE İŞİN VAR SENİN ORALARDA BULAMADIN Bİ DENGİNİ YÖNÜNÜ BANA KARŞI AKLI DÜĞÜMLÜ BELLİ Kİ KRONİK BU DURUMU BİRİKTİRDİ BENİ BENİ BİRİKTİRDİ KUTLARIM KOLLEKSİY..

Gülben Ergen - Sen 03:58

Gülben Ergen - Sen

Hakkını Vermeli Aşık Olunca Yanmalı Çıra Misali Kolay Kurulmuyor ilişki Dediğin işledim Oya Misali Bendekş Sabrın Yarısını Gösterene Evliya Diyorlar Sende Birazcık Çabalasan Artık Bak Geldi Geliyor Kutu Kutu Düşleri içi ..