#Ebru yaşar İntizar vur gitsin beni müzik dinle

Murat Boz - Gece 06:23

Murat Boz - Gece

Gece şarkı sözleri ile Nasıl kırılmasın kalbim, şimdilik paramparça Geçince hep hatırlatır ,o süslü dar sokaklardan Delirebiliriz bu aşkın ortasında kavrulup her akşam, her akşam Çevirebiliriz geri, hüzün ,keder, üzün..

Zeynep Bastık, Emir Can İğrek - Dargın 04:02

Zeynep Bastık, Emir Can İğrek - Dargın

“Dargın“ şarkı sözleriyle; Benlik bir mesele yoksa Çıkıyorum hayatından bu akşam derhal Artık beni kötü hatırla, Ne bileyim hatırlanacak bir şey kaldıysa Güvendiğim şu dağlarda orman yangınları Seni unutmak denen şey,..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

Medusa - Ötesi Yok 03:00

Medusa - Ötesi Yok

Ötesi Yok şarkı sözleri ile Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Tum yanlis yolar cikti ..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Aytaç Erdoğan - Adımızı Kazıdılar 03:21

Aytaç Erdoğan - Adımızı Kazıdılar

Adımızı Kazıdılar şarkı sözleri ile Sevdiğim inanmadin birkez olsun bize Yazık değil mi söyle geçen günlerimize Herşey bitti artık birdaha sakın gelme Kadehleri ağlattın verdiğin her Bir söze 2x Yandım sana ben yandı..

KARA - Yalnız Ben 04:10

KARA - Yalnız Ben

Yalnız Ben şarkı sözleri ile... Renkler düşer gökyüzünden Tükenir karanlık kalır beden Karanlığa adım atıp Yükselirken düşer gibi Yalnız ben yanacağım Yalnız ben yanacağım Artık ben yanacağım Bıraktığın yerden O’du..

Zeynep Bastık, Emir Can İğrek - Dargın Akustik 04:08

Zeynep Bastık, Emir Can İğrek - Dargın Akustik

“Dargın“ şarkı sözleriyle; Benlik bir mesele yoksa Çıkıyorum hayatından bu akşam derhal Artık beni kötü hatırla, Ne bileyim hatırlanacak bir şey kaldıysa Güvendiğim şu dağlarda orman yangınları Seni unutmak denen şey,..

Ece Mumay - Sade Kahve 02:50

Ece Mumay - Sade Kahve

Sade Kahve şarkı sözleri ile Işkatlefi dert barra hattaytu, Letifteh derd delel boş bıtıltu, İççeğ lefi govende Keyfne bıttıl divene Arama sorma hiç nefes tüketme Bileme beni germe, hiç üstüme gelme Bi kahve istedik ..

Mehmet Rüzgar Ateş - Yeter Ki Sen Gel 02:45

Mehmet Rüzgar Ateş - Yeter Ki Sen Gel

Yeter Ki Sen Gel şarkı sözleri ile Bak sımsıcak bir rüzgar esiyor yelkenlere Davete icabet gerek denize kuma güneşe Aşk libidom kariyerinin tam zirvesinde Gel yapma hiç düşünme tereddüt bile etme Sağdan soldan kıyıda..

Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya 03:41

Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya

Dunya şarkı sözleri ile... Nakarat: Ender 2x Hayallerimiz sayende simdi paramparca, yarinlarda Göz yaslarim tükendi direndi karanlikta, damla damla Sharief: A..

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk 03:17

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk

Doğ Çocuk şarkı sözleri ile SANSAR SALVO Dum taka dum bunu duy hadi bide koru ve de iç huzuru bul ve de Kolayına kaçmadan uzun yolu yürüyerek uzvunu koru buna bulaşana Bum liriği kum kalesi zelzelesi kan kokan can kaf..

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video) 03:04

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video)

Sözler Aynı lego, tak çıkar çal uydursana hepsini Aynı ego, değişik rapçi kopyala yapıştır iyisini Olmuşken venom, ruhunu yemek istersin gel seç birisini Kur planı yap, kusurlu olursa çoğalır pisi pisi Nakarat (x2) K..

Gölge Kaya - Hükümdar 03:14

Gölge Kaya - Hükümdar

Hükümdar şarkı sözleri ile Ruhunu güneşe aşmış kadınlar Cesetlere sarılan çocuklar Duy sesimi ey gökteki hükümdar Yitip gidiyor Emine Bulut'lar Şiir bakışlı çocuklar ağlıyor Uçurtmaların ipleri kopuyor Bir petrol iç..

Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

İbrahim Demir - Çık Gel 04:08

İbrahim Demir - Çık Gel

Çık Gel şarkı sözleri ile... Yıldızlardan da uzak, bir yerde sanki Beni arıyor hissi var sanki Gözlerin benden uzak, gönlümde bir yara Gecenin birinde, yalnızız şimdi Hadi çık gel bana Tükendi bu ömrüm Hadi çık gel ba..

Es (Lyric Video) - Mustafa Ceceli 03:57

Es (Lyric Video) - Mustafa Ceceli

Yapım: Netd Yapımcı: Zehra Figen Üretmen Yönetmen: Berk Barutçu Yapım Sorumlusu: Ece Sena Ursavaş Kamera: Bedirhan Kurt, Ural Göksoy Editör: Gamze Baykal Es şarkı sözleriyle; Anladım bu son durak Beni, anılarla yalnı..

Burhan Eren & Akner - Kapan 03:45

Burhan Eren & Akner - Kapan

Kapan şarkı sözleri ile... Geceleri yıldızlara dokunur sabaha uyanmak zor bir durum İnan inan herşeyden kaçıyor inadına herkesle savaşıyor Sebebi mi var hep karalıyorsun yine teksin tek çabalıyorsun Çıkış yolu yok son..

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri 03:40

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri

Ula Nuri şarkı sözleri ile... Sabahtan kalkacağım, Ateş mi yakacağım İnek mi sağacağım, Tarlamı kazacağım, Mısır mı kıracağım, Fındık toplayacağım Uşak mı bakacağım Sen kahvede durursun, ben mi çalışacağım Uşakların z..

İsmail Özen - Demedim mi 03:47

İsmail Özen - Demedim mi

Demedim mi şarkı sözleri ile O yar belasını bulmuş Duydum benden beter olmuş Gece gündüz ağlar olmuş Eden bulut demedinmi Gönül vermiş bir soysuza Kendi gibi vefasıza Hasret kalmış bahar yaza Eden bulur demedimmi Kaç ..

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik) 04:03

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Evren Adam - Yanacaksın 02:55

Evren Adam - Yanacaksın

Yanacaksın şarkı sözleri ile Nerdeydi bugüne kadar Hiç çalışmayan o aklın Bak bak bak sen, pişmanmış Hadi bi' uza, boy ver bakalım Olaya senin tarafından da baktım Maalesef ki yine ben haklıydım Belki bir umut, empat..

Sara - Beyaz Gömlek 04:58

Sara - Beyaz Gömlek

Beyaz Gömlek şarkı sözleri ile Yollara kokun sinmiş, rüzgarlar siler Kalbimden hangi yağmur silecek seni? Göçtüğüm her diyarın hasreti başka Oysa hep doğan güneş sana benzer Kalbimi yaprak yaprak dağıttım her yere Her..

Desir - Yangın 03:02

Desir - Yangın

Yangın şarkı sözleri ile Yalanları duydum fakat işitmedim, Etkisinde kalmışlar gösterişli isimlerin. Tereddütte tutsak olmuş kesinleri Ghettoların planları imkanları, mevsimleri değil. Gözlerinde canlansın textimdeki..

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım (Akustik) 03:08

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

Melek Mosso - Ağlarsam 03:35

Melek Mosso - Ağlarsam

Söz: Leyla Beste : ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer Karayazgan Gitarlar: Cihan Tanrıverdi Çello Furkan Demir Piyano, Synths: Zafer Karayazgan Mix& Mastering: Selim Topsakal Stüdyo: Çınar Records Melek Mosso - Ağla..

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok 03:35

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok

Prod&mix: Berkay Kömürgöz Mastering: Evren Göknar Yönetmen: orkundk, Doğan Kınalı Görsel efekt: orkundk Color & DoP: Doğan Kınalı Cover Artwork: Şehinşah 3D El modelleme, texture: Batuhan Alper Bilginer 3D El parmakları..

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio) 03:14

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio)

Şarkı Sözleri: İçinize işlemiş bak Biraz öfke biraz kin Düşmanımı sınar dilim Biraz bozuk biraz pis Hiphop bizde classic Biz varken kimse kral değil Sen kendi evinde misafir Bitch benim villam kira değil Siz karada kapta..