#Ebru yaşar İntizar vur gitsin beni müzik dinle

Cansu Yegin İşaret Dili İle Yeni Başlayanlar İçin Makyaj 1 06:51

Cansu Yegin İşaret Dili İle Yeni Başlayanlar İçin Makyaj 1

Sevgili Ayşegül'cüğüm, siz beni anlayabilmek için dudaklarımı okumuşsunuz,bende sizin için işaret dili anlatımlı bir video hazırlamak istedim.İşaret dili bilmiyorum.İki çok tatlı işaret dili eğitmeni arkadaşım ricamı kır..

Merve Özkaynak Mac Setimle Makyaj 18:15

Merve Özkaynak Mac Setimle Makyaj

Uzun zamandır beni heyecanlandıran işbirliğim MACxMerveÖzkaynak #Summer4ever setindeki ürünlerle çok seveceğinizi düşündüğüm bir makyaj yaptım. Videoda ürünlerin pigmentasyonlarını detaylı olarak gösterdim. Her birini da..

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi 04:13

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı Yeşil Mercimek, 1 yumurta, 1 küçük baş soğan, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 silme çay kaşığı karabiber, 1 silme çay kaşığı kimyon, Tuz, Kızartmak için s..

Tuğçe Ay Dünyanın En Güzel Peelingleri 05:43

Tuğçe Ay Dünyanın En Güzel Peelingleri

Evrime kafa atmış biri olarak karşınızdayım ???? Yaşadığım o sivilceli dönemi çektiğim sıkıntıları sizinle paylaştım. Asla geçmeyecek ve benim yüzüm hep böyle kalacak dediğim günler oldu. Ailemin artık bırak tuğçe şu kr..

Arılara Fısıldayan Emine Teyze 02:59

Arılara Fısıldayan Emine Teyze

Sivas’ta arıcılık yapan Emine Tomakin, ağaç dalına konan binlerce bal arısını maske kullanmadan elleri ile kovana yerleştirdi. Her yıl Ordu ilinden gelip Sivas’ın Bingöl Köyü yakınlarında eşi ile birlikte gezgin arıcılı..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli 05:50

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli

Olayın detayları: Olay öğlen saatlerinde İzmit Kuruçeşme mevkii D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. 121 Nolu Yahya Kaptan–Derince Sopalı hattında görev yapan otobüsle seyir halinde olan sürücü Hüseyin Göncü (37), İzm..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Berna Laçin - Alişan arasındaki idam tartışması alevlendi 21:41

Berna Laçin - Alişan arasındaki idam tartışması alevlendi

İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı diye tweet atan Berna Laçin ile tepki gösteren Alişan arasında sular durulmuyor. Medine hakkında attığı tweetten dolayı tartışan Berna Laçin ve Alişan arasın..

  • BETA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Survivor'da Bir Aşk Bombası Daha Sema Ve Adem Aşk Yaşıyor 04:46

Survivor'da Bir Aşk Bombası Daha Sema Ve Adem Aşk Yaşıyor

Survivor 2018'de bir aşk bombası daha mı patlayacak? Geçtiğimiz günlerde Nihat Doğan ve Birsen Bekgöz'ün aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Şimdi de Sema Aydemir ve Adem Kılıççı'nın aşk yaşadığı iddia edildi. İddianın sahibi ..

  • BETA tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam 05:05

Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam

Bir sen söyle bir de beni dinlermisin ey kardeşim Yıllaryılı bu yollarda ömrümü harcamışım Hangimiz usanıp hangimiz bıkacağız Hangimiz yıkılmadan sabahı bulacağız Ben usanmam ben bıkmam ben onsuz yaşayamam Ben her gece ..

Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı 07:10

Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı

Kurtlar Vadisinin 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'la 2012'de sürpriz bir kararla nikah masasına oturduğu Nagehan Kaşıkçı'nın olaylı boşanma davası devam ediyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' pro..

  • BETA tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yonca Evcimik'in Hiç Bilmediğiniz Hali 24:01

Yonca Evcimik'in Hiç Bilmediğiniz Hali

Başarılı şarkıcı Yonca Evcimik, sosyal medya hesabından fit bir görünüme ulaşan fiziğini paylaşmıştı. Yonca Evcimik yaşına rağmen güzel vücudu ile dikkatleri üzerine çekti. Şarkıları ve oyunculuk performanslarıyla akılla..

  • BETA tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Estağfirullah El Azim Ellezi La İlahe İlla Hüvel Hayyel Kayyume Ve Etûbu İleyh 100 Tekrar 16:06

Estağfirullah El Azim Ellezi La İlahe İlla Hüvel Hayyel Kayyume Ve Etû

Estağfirullah El Azim Ellezi La İlahe İlla Hüvel Hayyel Kayyume Ve Etûbu İleyhnn Kim, cuma günü sabahleyin sabah namazından önce şu sözleri üç defa söylerse, onun günahları deniz köpükleri kadar olsa bile, Allah onun gün..

İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ? 02:31

İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ?

Tövbe İstiğfar duası nedir nasıl yapılır Okunuşu Anlamı Ezberle nEstağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe’l azim el kerim, ellezi la ilaha illa hüvel hayyül kayyumü ve etubü ileyhi, tevbete abdin zalimin li nefsihi, ..

Sübhânallahi ve bihamdihi estağfirullahe ve etübu ileyh 14:14

Sübhânallahi ve bihamdihi estağfirullahe ve etübu ileyh

Sübhanallahi ve bihamdihi Estağfirullahe ve etübü ileyh faziletleri zikri anlamı hakkındaki hadisler nİbni Abbâs (Radıyallâu Anhuma)’dan rivayet edildğine göre Rasûlüllâh (Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:nnسُ..

Bir Mercedes nasıl üretiliyor? 04:19

Bir Mercedes nasıl üretiliyor?

Bir Mercedes nasıl üretiliyor? Derslerden hatırladığım kadarıyla ilk assembly line yine otomotiv sektöründe hatta Ford tarafından kullanılmıştı. O zaman montaj hattında tamamen insanlar çalışıyordu, şimdi ise Ford'un as..

  • JET TV tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ankaralı evsiz Hasan'a devletten yardım eli 01:52

Ankaralı evsiz Hasan'a devletten yardım eli

Sokaklarda yatıp kalkıyor ama haline yine de şükrediyor. Ankara'da mendil satarak hayatını kazanmaya çalışan ve sosyal medyada bir anda gündem olan evsiz Hasan'a devlet sahip çıktı. Ankara Valiliği, Hasan'ın ihtiyaçların..

  • PengoTV tarafından
  • 538 görüntüleme
  • 5 yıl önce
DÜNYANIN EN EĞLENCELİ VİDEOSU W/ ÖRÜMCEK ENVER 31 13:34

DÜNYANIN EN EĞLENCELİ VİDEOSU W/ ÖRÜMCEK ENVER 31

ÖRÜMCEK ENVER 31 İLE BUGÜN EĞLENCELİ AKTİVİTELER YAPTIK, BUNLARI DA KAYDETTİK TAB2 XD UMARIM EĞLENİRSİNİZ, LÜTFEN 1 BEĞENİYİ ekSİK GÖRMEYİN. SAYGILARIMLA DOSTLAR.nn► BİLDİRİMLERİ ALABİLMEK İÇİN ZİLE BASMAYI UNUTMAYIN ♥n►..

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti 07:12

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti

Maltepe'de ablasını sınava yetiştirmek isteyen bir motosikletli kaza yaptı. Kazada yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen öğrenciyi sınava polis ekiple..

Hasadını yaptığı 7 bin yıllık buğday tohumunu, 61 ile dağıtarak çoğaltmak istiyor 02:39

Hasadını yaptığı 7 bin yıllık buğday tohumunu, 61 ile dağıtarak çoğalt

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde tarımla uğraşan Hıdır Güneş (46), babasından kalan ve 7 bin yıllık geçmişe sahip olduğunu iddia ettiği siyez buğdayının hasadını yaptı. Çoğaltmak istediği buğdaya, basına yansıyınca 6..

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulundu 04:58

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulun

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Dr. Yasin İlemin, Orta Toroslar'da 2 bin metrede bir deniz kestanesi fosili buldu. Jeoloji profesörlerine göre, bölgede çok sık rastlanılan bu fosillerin 'Miyosen' denizinden olduğu v..

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verdi 00:52

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verd

Konya'da iddiaya göre uyuşturucu madde kullandıktan sonra 2 çocukluk arkadaşı arasında 'hangimiz daha çok seviyor' kavgası çıktı. Çıkan kavgada Naim Kaçın (23) arkadaşı Yunus Emre Özsan'ı (23) tüfekle vurarak öldürdü. Ol..

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı 02:02

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı

Antalya’da şapka ve maskeyle kendisini kamufle eden şüpheli, genç bir kadının işine gelip giderken kullandığı elektrikli bisikletini çaldı. Bisikleti 2 ay önce taksitle aldığını ifade eden genç kadın, “Güvenlik kamera gö..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe 03:31

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe

Erzurum’da bir esnaf şiddete dikkat çekmek için iş yerinin dışını sosyal mesajlarla kaplattı. Meşhur tostlarıyla vatandaşların karnını doyurduğu büfe ayrıca şiddete karşı farkındalık oluşturuyor. Erzurum’un Yakutiye ilçe..

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi 03:42

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi

Yaz aylarının gözdesi olan motosikletler, kış aylarının yaklaşmasıyla bakıma alınmaya başlandı. Yaz aylarının trafiğin vazgeçilmezleri arasında yer alan motosikletler sonbaharın gelmesiyle birlikte garajlara çekilmeye b..

Gazapizm - Yol (Official Video) 05:22

Gazapizm - Yol (Official Video)

Bitmek tükenmek bilmeyen uzun bir yol Çocuk eminim zor Ama tercihin çok Vazgeçmek de yol seçmek de bi’ yol Yol Muğlak dönemde bir mucize Sağlam bedende kanser gibi Alışmak da yol savaşmak da yol Yol Kazandık gözüm ba..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Can Demir feat. Ece Ronay - Sevesim(Remix) 02:29

Can Demir feat. Ece Ronay - Sevesim(Remix)

Ece Ronay'ın BabbaMedia etiketiyle yayınlanan Sevesim isimli çalışması şimdi Can Demir ile Remix olarak yayında.nnnnnnnŞarkı SözlerinnnSevesim geliyor sevesim,nYine yollara düşüp ona gidesim nNefesim kesilir nefesim, n..

  • GÜL tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce