#Ebru yaşar İntizar vur gitsin beni müzik dinle

Oğuzhan Kızıltan - Sorma 02:28

Oğuzhan Kızıltan - Sorma

Sorma şarkı sözleri ile... Gönlüm kaç parça ya bölündü Sorma beni yorma Kokunla dolu torbam bana yoldaş olur yollar Bana uzak sana tuzak yollar Geçmişi sormaz karakollar Yaran olsa saran olmaz Yarın olsa sa sabah o..

Bahtiyar Ateş - Ederin Olsun 03:21

Bahtiyar Ateş - Ederin Olsun

Ederin Olsun şarkı sözleri ile... Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа b..

Aydın Kurtoğlu - Şahsiyet 02:26

Aydın Kurtoğlu - Şahsiyet

Şahsiyet şarkı sözleri ile Yalan değil bir zamanlar sevmişliğim var seni Kalbimde şimdi yeni bir aşk hayır ya merak edersen beni Bir düşün bakalım dilimden dökülen neyin ahıydı günahıydı Hatırlıyorum giderken bana attı..

Bahadır Sağlam - Söyleyin Ona 04:08

Bahadır Sağlam - Söyleyin Ona

Söyleyin Ona şarkı sözleri ile Heralde beni baştan avutmuş, Sormamış hiç halim ne olmuş, Yoksa yerim çoktan mı dolmuş? Söyleyin O’na böyle olmaz... Sancısı içimde kor ateş olur, Yakar durur, bitmeyen harbimi. Yarım ka..

Ayçin Asan - Sev Yeter ( Kamuran Akkor Cover ) 03:19

Ayçin Asan - Sev Yeter ( Kamuran Akkor Cover )

Düzenleme: Oğuz Tarhanlı Klarnet: Bahattin Duyarlar Gitar: Ömercan Özüaydın Keman & Bağlama: Ahmet Ayzit Video: Can İpek Kamuran Akkor Güldürmedin hep ağlattın Derdi bana sen tattırdın Dert üstüne zulüm yaptın San..

Ece Seçkin - Yastık 02:58

Ece Seçkin - Yastık

Yastık şarkı sözleri ile Gel yaslan olsun göğsüm sana yastık Al ömrüm senin bütün derdi bana kalsın Gülmedi gülmez ki şu kara bahtım Aşkım(yavrum) beni değil bütün şehri yakacaksın İsterse tutup beni uçurumdan atsınl..

Cem Adrian - Zaman 04:32

Cem Adrian - Zaman

Beni bırak, beni düşünme... Her şey geçer günü gelince... Son yaprağın yere düşünce... Geçecek... Geçecek... Geçecek... Bizi bırak, bizi düşünme... Aşk ölüyor sözler bitince... O bize sırtını dönünce... Bitecek... Bitec..

Barry - Kural Benim 03:02

Barry - Kural Benim

Kural Benim şarkı sözleri ile Zor dimi, insanlar sırtından yaralar Bul derim, kayboldum geçmişim karartı Duy derim, tanrım cezasız kalmasın hiç bir delil Solusun cehennemi her biri Bulamazlar evvelimi ben geri bıra..

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi 02:11

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi

Önemsiz Gibi şarkı sözleri ile İch verirre mich in träumen Meine seele wird kalt Üstümde hep xl Yüksekten şimdi down Shotgun bellerinde silah ellerinde kelepçe ve kan var artık durmaz zaman Doldur boldur koştur köşeni..

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver 03:52

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gidemiyorsun kimsen yok. Dönüşü olmayan kirli bi yol Cesaretin yok çoktandır Gel yüreğime can veren ol Baktığım denize sahilim ol Ya da yaktığım tütüne ahirim ol Yazamıyorum şairim ol Beni öl..

Berkan Aydoğan - Biri Var 02:52

Berkan Aydoğan - Biri Var

Biri Var şarkı sözleri ile Biri var beni kaybetti Bitsin diye çok çaba sarf etti Bu yürek ona sabretti Yalanlarla beni kahretti Biri var beni kaybetti Bu yürek onu aşktan azletti O elindeki en son biletti Kalbim dönmem..

Sterlin - Jackal - Genetik 02:19

Sterlin - Jackal - Genetik

Genetik şarkı sözleri ile Sterlin Genetik genetik boynumuzda ice lar bak genetik maşallah tiplere bak genetik akıyoken paçalarımızdan yetenek sana lazım çok pratik Dişler platin garaj da bugati bebek bebek bunlar gene..

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya 04:24

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya

Bir Çaya Bir Sigaraya şarkı sözleri ile Beni sormuşsun dün eski bir ahbaba Ne yapıyor, nasıldır, ne haldedir acaba? Çok merak etmişsen söyleyeyim ben sana Eski bir türküye müptelayım bu sıra Beni sormuşsun dün eski bir..

Bilal Sonses & Derya Bedavacı - Sende Kaldı Yüreğim (Akustik) 04:08

Bilal Sonses & Derya Bedavacı - Sende Kaldı Yüreğim (Akustik)

Söz: Reşide Murat Müzik: Şahan Çalışır Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Cem Kılıç Gitar: Tolga Özoltu, Cem Şengül Bağlama: Eren Aker Klarnet: Harun Yüksekoğlu Bass: Özgür Burak Karagenç, Sava..

Kolera - Pespaye 03:36

Kolera - Pespaye

Plan Var Kaçış Yok, Baş Açık Kafa Yor Başıboş Işin Iş, Kafa Tut Bir De Bak Şu Da Var, Bu Müzik Uçuşur Sıkı Tut Kaçışır Notalar Yarışır Dibe Vur, Şımarık Sana Yok Diledin Daha Dur Daha Var Daha Çok Sana Diyecek Bana Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.339 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilal SONSES - Sebepsiz Boş Yere 03:40

Bilal SONSES - Sebepsiz Boş Yere

Söz: Yusuf Akpınar Müzik: Kadir Roman Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Kurgu: U Medya Yönetmen: Cem Kılıç Klavye: Davut Samet Sarıhan Bateri: Ali Akcan Bas: Savaş Akbaba, Özgür Burak Karagenç Gitar:..

Sezen Aksu-Bir Kedim Bile Yok-Gülümse 05:00

Sezen Aksu-Bir Kedim Bile Yok-Gülümse

Hadi gülümse bulutlar gitsin İşçiler iyi çalışsın, gülümse Yoksa ben nasıl yenilenirim Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir, Akdeniz olur, gülümse. Sazlarım vardı, ırmaklarım vardı çok ..

Dağ 2 Filminden Duygusal Paylaşım (Affet Sahnesi) 04:16

Dağ 2 Filminden Duygusal Paylaşım (Affet Sahnesi)

Haftalardır istediniz, sizleri kıramazdım, Affet sahnesi sizlerle. Bu şarkı bizim için çok özel, ama siz bunu zaten biliyorsunuz. Artık güzel salonların bizde olacağı son haftalara giriyoruz. Gitmeyen varsa gitsin sine..

  • PengoTV tarafından
  • 1.323 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK - Onu Bana Hatırlatmayın 04:41

İsmail YK - Onu Bana Hatırlatmayın

Onu çok sevmiştim Canımı vermiştim Canım diye diye ah Yeminler etmiştim Zoruma gidiyor Kalbime vuruyor Bana yaptıklarını Affedemem kalbim kanıyor Onu bana hatırlatmayın bitsin Hayatımdan artık çekip gitsin Vi..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Barbie 8. Bölüm İzle Yeni 03:20

Barbie 8. Bölüm İzle Yeni

Barbie Yapıştır Gitsin 8.Bölüm Türkçe Hd Çizgi Film İzle Barbie Paste it Episode 8.....

  • KAPALI SET tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zula Oynuyoruz Ep (138) İyi Seyirler 12:05

Zula Oynuyoruz Ep (138) İyi Seyirler

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere uzun zaman zula oynamamıştım ve hasretiniz gitsin diye saat 1 de yükledim iyi seyirler..

Bir Ayda Saadet Zinciri ile Köşeyi Dönen Adam 04:46

Bir Ayda Saadet Zinciri ile Köşeyi Dönen Adam

Gelsin arabalar gitsin yurt dışı tatilleri. Millet boşuna çalışıyor. Beyin bedava kullanmasını bilene(!)..

  • JET TV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Adam-Murat Dalkılıç ve Eşi Merve Boluğur Birlikte Şarkı Söylediler  07:21

3 Adam-Murat Dalkılıç ve Eşi Merve Boluğur Birlikte Şarkı Söylediler

Eşi 3 Adam'a konuk olan Murat Dalkılıç, sürpriz yaptı ve stüdyoya geldi. Murat Dalkılıç yeni şarkısı Boya Gitsin'i eşi Merve Boluğur ile birlikte seslendirdi...

  • ANKA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evi Yanmış Gibi Bağıran Gevrekçi 00:12

Evi Yanmış Gibi Bağıran Gevrekçi

Bağırmanın da sanatımı olur diyerek yedi düvele meydan okuyan gevrekçi abinin hunharca bağırmasını ve salla gitsin tavırlarını izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Sunal  Bırakın Bırakın Tutmayın Benii Replik 00:09

Kemal Sunal Bırakın Bırakın Tutmayın Benii Replik

Tutmayın Küçük Enişteyi Salı Verin Gitsin..

Carpe Diem Nedir 01:18

Carpe Diem Nedir

Latin Edebiyatının ünlü ozanı Horatius'un bir dizesinde geçen gününü gün et, zamanın tadını çıkar, günü yakala, anı yaşa, günü yaşa, koy ... Rahvan gitsin be hey anlamlara gelen özdeyiş...

Funny - Hip Hop Beat Old School by Arda Baba 03:23

Funny - Hip Hop Beat Old School by Arda Baba

7/A Sınıfına gitsin. keyifli dinlemeler...

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Warriyo - Mortals (feat. Laura Brehm)  ft Arda Baba 03:48

Warriyo - Mortals (feat. Laura Brehm) ft Arda Baba

7/A sınıfa gitsin, keyifli seyirler...

  • ARDA VDF tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce