#Ece gürsel ft dj sözden boş duvarlar müzik dinle

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:44:54

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı 02:16

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın’ın Efeler ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın..

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili, En Sevgili, Ey Sevgili Uzatma Dünya Sürgünümü Benim Ülkendeki Kuşlardan Ne Haber Vardır Mezarlardan Bile Yükselen Bir Bahar Vardır Aşk Celladından Ne Çıkar Madem Ki Yar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.958 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 1 (Ağır) 45:50

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 1 (Ağır)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Aile Şerefi - Film Müziği (Melih Kibar) [01:40] • Beyoğlu Güzeli - Nasıl Geçti Habersiz (Belkıs Özener) [05:09] • Bizim Aile - Film Müziği (Melih Kibar) [06:41] • Boş Kalan Çerçeve - Film Müziği..

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti 02:02

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 2 YDG-H üyesi yakalanırken, el yapımı patlayıcı (EYP) ve çok sayıda mühimmat ele geçiril..

Kuzucuk Saklambaç 03:02

Kuzucuk Saklambaç

Kuzucuk, Horoz, Leylek ve Köstebek saklambaç oynamak için sayışıyordur. Kuzucuk, Leylek ve Horoz hile yapıp, sonunda Köstebeği ebe yaparlar. Üçlü ondan saklanır, gözleri biraz az gören köstebek arkadaşlarını bulmakta güç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 8 yıl önce
IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış 01:19

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri

IŞİD'in hava saldırılarından korunmak ve hedef şaşırtmak için Musul'da yaptıkları ahşap tank, zırhlı araç ve silahlar ele geçirildi. IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış8 saat önc..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki 02:07

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki TRT World için düzenlenen tanıtım gecesinde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altın Kelebek ödüllerinde Diriliş Ertuğrul'un ödül kazanmasına rağmen sahneden konuşma yapm..

Hande Yener - Kışkışşş ( Official Video ) 02:52

Hande Yener - Kışkışşş ( Official Video )

Şarkı Sözleri: BANA KARŞI AKLI DÜĞÜMLÜ BEN BİLE UNUTURKEN DÜNÜMÜ NE İŞİN VAR SENİN ORALARDA BULAMADIN Bİ DENGİNİ YÖNÜNÜ BANA KARŞI AKLI DÜĞÜMLÜ BELLİ Kİ KRONİK BU DURUMU BİRİKTİRDİ BENİ BENİ BİRİKTİRDİ KUTLARIM KOLLEKSİY..

Ulan İstanbul - Tarzımsın Farzımsın (Yaren & Karlos) 03:49

Ulan İstanbul - Tarzımsın Farzımsın (Yaren & Karlos)

Ulan İstanbul - Tarzımsın Farzımsın (Yaren & Karlos) Şarkı Sözleri Gözler kalbin aynasıymış Kadir kıymet bakışlarda İsteyince bak nasılmış Kader kısmet tavşanlarda Bi öpüşsek çıkacak yangın Tomsuz kalmış jerry gibiyim Ka..

  • Cowboy tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4 03:26

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4

Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Gözl..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Seden Gürel - Bi Bulsam 05:09

Seden Gürel - Bi Bulsam

Bile bile çıktım yola, acıyor canım hala Yanlış bende mi acaba? Bi bulsam, bi de emin olsam Bile bile vurdum yola, acıyor içim hala Bunlar gibi dostun varsa Boşver başka düşman arama On kere, yüz kere, bin kere d..

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayko Cepkin - Yuh Yuh 02:50

Hayko Cepkin - Yuh Yuh

Yuh ancak memleketine, Ailesine, kendine olana aittir. Yuh memleket çocuğuna değil. Memleket düşmanına aittir. Uzaktan yakından yuh çekme bana Sana senin gibi baktım ise yuh Efendi görünüp bütün insana Hak'kın k..

Kutsi - Bambaşka 03:47

Kutsi - Bambaşka

Bana kalan bir yerde sensiz düşlerim nerde Konuşulan herşey boş herkes farklı dillerde Biliyorsun zor anlarda kaçtığım o yer varya Yine çıktım aynı yola sende gel biraz sonra Niye küsersin sen aşka çok zor kalbin at..

Sezen Aksu - Göç 04:53

Sezen Aksu - Göç

Bu görmüş geçirmiş raylar Bu istasyonlar Bu liman Bu boş ya da dolu kalkan vapurlar Kimbilir ne çok şey bilir Anlatamazlar Bitmez umuda yolculuk Bağlayamazlar Ya bayram ya matem her şehre varışları Kadere kısmet bitiş..

Sezen Aksu - Ben Kedim Yatağım 05:09

Sezen Aksu - Ben Kedim Yatağım

Özledim koynunda uyanmayı yarı baygın sabahlara Hiçbir şey düşünmeden, konuşmadan Dalıp gitmek uzaklara Sonra düşmek ölüm gibi uçurumlara Nerdesin sesin nerde Kirpiğinden düşen hüzün hala yerde Hepsi boş Kazanmalar baş..

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Ödül - Çok Erken 04:04

Ödül - Çok Erken

Uykusuz bir sabahta,kupkuru bir sıcakta, Ruhum çığlık çığlığa,doğruldum yatakta. Boş yastığına baktım,güzel günleri hatırladım, Bir kez daha “Aşk”la yandım,gittiğini anladım. Camdan dışarı baktım,derin derin nefes aldım..

Karaya Vuran Balinanın Midesinden 30 Plastik Torba Çıktı 00:35

Karaya Vuran Balinanın Midesinden 30 Plastik Torba Çıktı

Norveç‘te karaya vuran bir balinanın midesinden 30 plastik torba çıktı. Otopsi işlemlerini yapan uzmanlar balinanın bağırsaklarının tamamen boş olduğunu açıkladı. Balinayı suya koyarak hayata döndürme çalışmaları başar..

Mustafa Ceceli - Ayşe 04:07

Mustafa Ceceli - Ayşe

Ne söylersen söyle konu Her ne olursa olsun Haklısın, Sen haklısın Pardon nerde kalmıştık Neyse boşver Ne kadar da tatlısın Çok tatlısın Yıldız yağmurları gibi Yağıverdin mahallenin üstüne Pırıl pırıl yüzün Hüzün eşlik..