#Ece gürsel güzel ağlar müzik dinle

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Papağanlı Video 00:08

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Papağanlı Video

Star TV ekranlarında yayınlanan Cesur ve Güzel dizisinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, dizinin dün akşam yayınlanan bölümünü senarist Ece Yörenç ve oyuncuTamer Levent ile beraber izledi. Kıvanç Tatlıtuğ o gece çekil..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Gelinin Adanalı Afetini Hiç Böyle Görmediniz 04:13

Yeni Gelinin Adanalı Afetini Hiç Böyle Görmediniz

Yeni Gelin dizisinden güzel ama huysuz kızlarından birini canlandıran Ece İrtem ile röportaj..

  • ANKA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yol Arkadaşım - Kamera Arkası (27 Ekim’de Sinemalarda!) 03:00

Yol Arkadaşım - Kamera Arkası (27 Ekim’de Sinemalarda!)

Başarısız bir ilaç mümessili olan Onur’un kurban bayramına üç gün kala üç zor hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen ba..

  • JET TV tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Söz | 43.Bölüm 2:17:19

Söz | 43.Bölüm

Söz’ün 43. Bölümünde;nDerman, Medusa planını harekete geçiriyor!nYaralı halde teröristlerin hedefinde olan Yavuz (Tolga Sarıtaş), Bahar’ın (Aybüke Pusat) da yardımıyla tehlikeyi savuşturmayı başarır. Ama teröristlerin t..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi 01:38

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi

Duayen oyuncu Yasemin Yalçın, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün 25 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi ‘Vezir Parmağında yine oyunculuğuyla uzun süre konuşulacak. Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek ol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Söz | 68 Bölüm 2:24:26

Söz | 68 Bölüm

Hayatının en zor seçiminin ardından Yavuz (Tolga Sarıtaş) kendisini toparlamaya çalışmaktadır. Sevdiklerine ve ülkesine karşı hain planlar içindeki Dragan’dan (Sarp Akkaya) hesap sormak ve intikam almak için harekete geç..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 313 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 74.Bölüm 2:19:07

Söz | 74.Bölüm

Konsoloslukta ölümle burun buruna gelen Yavuz’un yardımına Kopuk yetişir. Konsoloslukta sıkışıp kalan Kopuk ve Yavuz için bu işin içinden tek çıkış yolu vardır. Başkonsolosu da yanlarında götürmek…nBaşkonsolos ’un kaçırı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Barış Durmaz - Küçüktüm 04:35

Barış Durmaz - Küçüktüm

Küçüktüm Benim de sizin gibi güzel hayallerim vardı. 18 oldum büyüdüm sandım ve bu yalana inandım. Ellerimi tutan serseriyi sevgilim sandım. Seven insan böyle yapar mı, Sevdiğini ateşe atar mı, Çiçeklerden güzel yarini..

Tuğba Özay - Tatil 03:56

Tuğba Özay - Tatil

Bu yaz tatile çıkmalıyım dert keder unutmalıyım Rakıyı da şarabı da devirip kanatlanmalıyım Bu yaz tatile çıkmalıyım işi gücü bırakmalıyım Dünyaya bir kere geldik uzaklaşmalıyım Hemen tatile çıkmalıyım Kumsala bir..

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz 03:13

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz

Ne Demek Olmaz şarkı sözleri ile Saygın yoksa geçmişe gelecek olmaz abicim Egon sayılmaz hiç bir yerde çünkü sende fanisin Yazılsın her yere çünkü sende ona tabisin Ve dünya bizi böyle yaptı bölüşüldü varisin Yazar mı b..

Banu Parlak - Aman 03:05

Banu Parlak - Aman

Aman şarkı sözleri ile Tüm dünyanın yükü bende olsa Bugün aşkım beni bıraksa Kalbimi bin defa daha kırsa Yeniden yeniden düşüp kalksam İnancım yıkılsa bildiğim doğrular yalan olsa ah yalan olsa Can, bu can benim can, y..

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu 06:23

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu

Eski adamlar doğruyu söylemiş Bir çiçekle bahar olmaz Kişi kendini bilip sağa sola sormalı Can pazarı bu oyun olmaz Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıpta şaşırınca Bana gel beni dinle iyi ya..

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix 03:49

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix

Ayvayı Yemiş Duydum ki ayrılmışsın oh oldu sana Biraz güldüm de buna kusura bakma Sırf bana inat olsun diye Başkasına gitmek niye Kazasız başına ne işler açtın N`oldu Taş mı düştü kafana Aklın başa gelmiş Tuz mu bastım..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

Sponzi - Canparem 02:34

Sponzi - Canparem

Söz - Müzik : Sponzi Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu (Dijital Meydan) Yönetmen : Cem Demirtaş Prodüksiyon : İsmail Hakkı Güney Sümeyra Yıldırım Kamera : Umutcan Yıldırım A&R : Subutay Yitgin Yapımcı: Rec Musi..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Timur Acımış - Geçmesin Günümüz 04:29

Timur Acımış - Geçmesin Günümüz

Geçmesin Günümüz şarkı sözleri ile Geçmesin Günümüz Geçmesin günümüz sevgilim yasla O güzel başını göğsüme yasla Birleşebilir mi aşk ihtirasla O güzel başını göğsüme yasla Elâ gözlerinde menevişler var Kor gibi du..

Tuğçe Kandemir - Kurban Olduğum 02:19

Tuğçe Kandemir - Kurban Olduğum

Söz-Müzik:Selahattin Sarıkaya Aranje:Özkan Meydan,Alican Özbuğutu Keman:Hüseyin Kemancı Yönetmen:Emrah Çevik Prodüksiyon: Plus&Minus Studios Şarkı Sözleri: Nereye baksam gözlerim seni arıyor. Çapkın edasına kurban olduğ..

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..

Sera Savaş - Böyle Kalma 03:41

Sera Savaş - Böyle Kalma

Böyle Kalma şarkı sözleri ile Dürüst olacağım kaldıramadım Seni soracağım dayanamadım Bir yere kaçacağım hatırlayamadım Birkaç şey yazacağım anlayamadın Biraz uyusam belki şimdi Seni görürüm belki bir yerde Bir şey ol..

İlyas Yalçıntaş - Dünya Senin 02:41

İlyas Yalçıntaş - Dünya Senin

Söz-Müzik: İlyas Yalçıntaş Düzenleme: Aytaç Kart Yönetmen: Serdar Börcan Görüntü Yönetmeni: Murat Akay Oyuncu: Qazal Yadegari Styling: Ece Yalçıntaş Saç: Deniz Altuntaş Make up: Naime Gürseler Işık: Okan Çetinkaya Klip P..

Can Bonomo - Güneş (Official Video) 03:41

Can Bonomo - Güneş (Official Video)

Söz & Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Davul: Alpar Lü Bas ve Klarnet: Orhan Deniz Gitarlar, Synthesizer, Akordiyon: Can Saban Kayıt, Mix, Mastering: Ali Riza Sahenk (The FatLab) Kapak: Joel Özkesen Yönetmen : Ali..

Barış Manço  Bu Gün Bayram 02:39

Barış Manço Bu Gün Bayram

Sen gittin gideli İçimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta Cennette meleklerle Bizi düşler ağlarsın Bugün bayram Erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri Üzmey..

Mere Haath Mein - Fanaak 04:11

Mere Haath Mein - Fanaak

Ellerin Benim Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Bana yakın olduğunda, dünya kimin umurunda , Aşkınla perşanım ,zaferler kazansamda. Ellerin..

Ez ji te Durim - (DURYATE) - Çetin Yazgan KÜRTÇE 2017 03:49

Ez ji te Durim - (DURYATE) - Çetin Yazgan KÜRTÇE 2017

Sana doymadım Canımın hasreti Oy oy sana doymadım Vallah yaşam sensiz güzel değil Oy oy sana doymadım Vallah doymadım doymadım doymadım doymadım Oy oy sana doymadım Vallah yaşam sensiz güzel değil Oy oy sana doymadım ..

Şoför Nebahat Artık Ti̇yatro Sahnesi̇nde 04:36

Şoför Nebahat Artık Ti̇yatro Sahnesi̇nde

Çiğdem Tunç Tiyatrosu tarafından tiyatroya uyarlanan Şoför Nebahat adlı oyunun galası, önceki akşam Grand Pera Emek Sahnesi'nde gerçekleşti. Yeşilçam'ın unutulmayan karakterlerinden Şoför Nebahat tiyatroseverlerle b..

  • BETA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da 03:55

Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da

Donizetti'nin Aşk İksiri Viyana Devlet Operası'nda sahneleniyor Donizetti'nin Aşk İksiri adlı eseri isteksizce operaya uyarladığı söylenir. Benjamin Bernheim'ın başrolünde Viyana Devlet Operası'nda gösterime giren eserd..

Yakma Yarabbi! ( ilahi ) 05:34

Yakma Yarabbi! ( ilahi )

Yakma Yarabbi! ( ilahi ) BU KLİPİ MUTLAKA İZLEYİN TÜYLERİNİZ DİKEN DİKEN OLACAK Çok çok çok güzel allahım bizi yakma biz sadece bir aciz kuluz yakma yarabbi..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.616 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Yine Bir Gülnihal 03:24

Barış Manço - Yine Bir Gülnihal

Yine bir gülnihal Aldı bu gönlümü Sim ten gonca fem Bibedel ol güzel Ateşin ruhleri Yaktı bu gönlümü Pür eda pür cefa Pek küçük pek güzel Görmedim kimsede Böyle bir dilruba Böyle kaş böyle göz Böyle el böyle..

Gururbey - Farketmez (Türkiyem) 03:08

Gururbey - Farketmez (Türkiyem)

Deli Gönlüm Kabardı Mı Coştu Mu Çanakkale Hiç Aklına Düştü Mü Dert Ettiğin Üç Beş Puşt Mu Tasa Etme Güzel Yurdum Türkiyem Yedi Düvel Sekiz Olsa Fark Etmez Atasından Duymadı Mı Fark Etmez Sönmedikçe Bir Ocak Terk Etmez Ta..