#Ece seçkin ne kavgam bitti ne sevdam müzik dinle

Karantina süresi biten vatandaşlar açıklamalarda bulundu 07:03

Karantina süresi biten vatandaşlar açıklamalarda bulundu

Çin'den Türkiye'ye getirilen vatandaşların karantina süresi bugün bitti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 14 günlük karantina sürecinin bittiğini belirterek, ''Bugün son çıkan tahlillere göre karantinada bulunan 42 vatandaş..

La Casa De Papel 4. Sezon 1. Bölüm İzle 52:48

La Casa De Papel 4. Sezon 1. Bölüm İzle

La Casa De Papel 4. Sezon 1. Bölüm Oyun bitti..

Salgında Kritik İki Ay! 01:26

Salgında Kritik İki Ay!

Temmuz ayında koronavirüs vaka sayısının 100’ün altına inmesi hedeflenirken, Haziran ayında başlayan normalleşme süreci ile birlikte beklenen tablo gerçekleşmedi. ‘Virüs bitti, her şey normale döndü’ yanılgısına düşüldüğ..

Trump'ın saçları ağardı 01:09

Trump'ın saçları ağardı

AMERİKA'DA SEÇİM YARIŞI BİTTİ, AMA SOKAKTAKİ TANSİYON DÜŞMEDİ. TRUMP'IN DESTEKÇİLERİ İLE KARŞITLARI KARŞILAŞINCA ORTALIK FENA KARIŞTI. SANDIKTAN ÇIKAN SONUCUN DONALD TRUMP'IN SAÇLARINI AĞARTTIĞI DA ORTAYA ÇIKTI...

Lüks cipte kanlı hesaplaşma! 02:01

Lüks cipte kanlı hesaplaşma!

LÜKS BİR CİPTE BULUŞAN ÜÇ EMLAKÇININ ALACAK-VERECEK TARTIŞMASI KORKUNÇ BİR SONLA BİTTİ... İÇLERİNDEN BİRİ ÖFKESİNE YENİK DÜŞÜP SİLAHINA SARILDI, 2 MESLEKTAŞINI VURUP CANINA KIYDI.....

Böyle kaza görülmedi! 01:39

Böyle kaza görülmedi!

KARŞI YÖNDEN GELEN SÜRÜCÜ BİR ANDA BURNUNUN DİBİNDE BİTTİ... KENDİ YOLUNDA GİDEN KAMYONETE ÖNDEN ÇARPAN ARACIN SÜRÜCÜSÜ DE, KAMYONDAKİ 5 KİŞİ DE YARALANDI... GÖREN, 'BU NASIL KAZA?' DEMEKTEN KENDİNİ ALAMADI.....

Evde Yağ Bitmiş 00:19

Evde Yağ Bitmiş

Son dönemde sosyal medyada paylaştığı videolar ile fenomen olan pazarcılardan biri, şimdi de yağ bitti videosu ile karşımızda......

  • PengoTV tarafından
  • 251 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Polis kovaladı, onlar yakaladı 01:54

Polis kovaladı, onlar yakaladı

İKİ OTEL ÇALIŞANI....MESAİLERİ BİTTİ, EVLERİNE GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKTILAR. KOŞAN 2 KİŞİYİ GÖRÜNCE ŞÜPHELENİP YAKALADILAR. DAKİKALAR SONRA DA NE KADAR İSABETLİ BİR ŞEY YAPTIKLARINI ANLADILAR...

Gençlerin olaylı gecesi! 01:26

Gençlerin olaylı gecesi!

BİRLİKTE ALKOL ALAN GENÇLERİN GECESİ OLAYLI BİTTİ, İDDİAYA GÖRE ARALARINDA TARTIŞMA ÇIKTI, 2 ERKEK, 2 KIZI DARBETTİ, POLİS OLAY YERİNE GİTTİĞİNDE KIZLARDAN BİRİ BAKIN NE HALDEYDİ?..

Ambulans bunu yaparsa! 02:46

Ambulans bunu yaparsa!

TRAFİKTE MAKAS ATA ATA İLERLERDİ. EMNİYET ŞERİDİNE, TRAMVAY YOLUNA GEÇTİ. SHOW HABER EKİBİ DE ONU ADIM ADIM TAKİP ETTİ. YOLCULUK HASTANE ÖNÜNDE BİTTİ. ÇOK ACELESİ OLAN AMBULANSIN İÇİNDE HASTA OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI. VE B..

Babasının cenazesinde dayak yedi! 01:55

Babasının cenazesinde dayak yedi!

BABASINI KAYBETMİŞTİ. 20 YAŞINDAKİ MERVE ATMACA O EN ACI GÜNÜNDE İDDİAYA GÖRE MİRAS KAVGASI YÜZÜNDEN HEM HALASINDAN, HEM DE AMCASINDAN DAYAK YEDİ. CENAZE EVİNDEKİ KAVGA KARAKOLDA BİTTİ...

Yine estetik operasyon faciası! 02:05

Yine estetik operasyon faciası!

'KARNIMDA SANKİ BİR ŞEY PATLAMIŞ GİBİ'... BU SÖZLER DOĞUM KİLOLARINDAN KURTULMAK İSTERKEN,, BİN PİŞMAN OLAN BİR KADINA AİT... İDDİAYA GÖRE, GEÇİRDİĞİ ESTETİK OPERASYON FACİAYLA BİTTİ. KARNINDA DELİK OLUŞAN KADIN, ÜZÜNTÜD..

Drift attı, kaza yaptı! 01:20

Drift attı, kaza yaptı!

KISITLAMAYI İHLAL ETTİ, ARKADAŞIYLA BİRLİKTE DRİFT ATTI... AMA YAPTIĞI MAGANDALIĞIN SONU KAZAYLA BİTTİ... İKİ SORUMSUZA DA CEZA KESİLDİ, ARAÇLARI DA TRAFİKTEN MEN EDİLDİ.....

OLTALAR YENİ SEZONA HAZIRLANDI 01:17

OLTALAR YENİ SEZONA HAZIRLANDI

AV YASAĞI BİTTİ AMATÖR BALIKÇILAR SOLUĞU SU KENARLARINDA ALDI..

Ölümden arkadaşları kurtardı 00:59

Ölümden arkadaşları kurtardı

Sağlam olmayan zincir aniden koptu. Manzara karşısında salıncak sefası kötü bitti...

Kadınların tartışması ortalığı karıştırdı! 02:17

Kadınların tartışması ortalığı karıştırdı!

Antalya'da komşu iki aile arasında çıkan kavgayı sonlandırmak isteyen polis yoğun çaba harcadı. 'Bitti' derken, yeniden başlayan kavgayı polisin, Yeter artık ya. Uzaklaşın artık anonsu da durduramadı. Kavga, polisin ya..

Tüfekten çıkan mermi genç kızın sonu oldu! 01:33

Tüfekten çıkan mermi genç kızın sonu oldu!

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Kan donduran olay Kayseri’de gerçekleşti. Kayseri'de bir evde parti yapan ikisi kız, 4 gencin gece eğlencesi kanlı bitti. 17 yaşındaki B.A, 16 yaşındaki İkranur Türksoy'u pomp..

Biri mezara diğeri cezaevine girdi! 01:21

Biri mezara diğeri cezaevine girdi!

ÜMRANİYE'DE, AYNI İNŞAATTA ÇALIŞAN İKİ ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN TARTIŞMASI KANLI BİTTİ. BİRİ MEZARA, DİĞERİYSE CEZAEVİNE GİRDİ...

Turist geldi, gelin oldu 01:12

Turist geldi, gelin oldu

3 YIL ÖNCE TATİL İÇİN ANTALYA'YA GELDİ... OTELDE ÇALIŞAN VEYSEL'LE TANIŞTI... ORADA FİLİZLENEN AŞK DÜN AKŞAMKİ DÜĞÜNLE BİTTİ. MARİA, BATMAN'A GELİN GİTTİ...

Eşinizle Köye Gider Misiniz 02:26

Eşinizle Köye Gider Misiniz

ŞİMDİ SİZE BİR SORU SORALIM... EŞİNİZİN TAYİNİ BİR KÖYE ÇIKSA NE YAPARSINIZ? ONUNLA GİDER MİSİNİZ? KONYA'DA BİR KADIN EŞİNE ''GİTMEM'' DEDİ... TARTIŞMA MAHKEMEDE BİTTİ... VE BAKIN YARGITAY KİME HAK VERDİ?..

Play-off maçında yumruklar havada uçuştu amatörlig 05:46

Play-off maçında yumruklar havada uçuştu amatörlig

Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için karşı karşıya gelen Aydınspor ile İsabeyli Şırlanspor maçı olaylı bitti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte iki takımın taraftarları ve futbolcular arasında kavga çıkarken, tekme ve yumr..

Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler 01:02

Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun övdüğü belediye başkanlarının skandalları bitmek bilmiyor. Şimdi de Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in engellileri görmezden geldi videosu sosyal medyada infiale neden oldu. ..

Borcunu ödemek istemeyen şahıs 4’üncü kattan atladı 03:13

Borcunu ödemek istemeyen şahıs 4’üncü kattan atladı

Esenyurt'ta yabancı uyruklu şahısların para kavgası feci bitti. Borçlu şahıs, parayı ödemek istemeyince 4'üncü kattan paralarla birlikte atlayarak kaçmak istedi. Vücudunda kırıklar oluşan şahıs ağır yaralanırken, arkadaş..

Aksaray’da 2 kişi sokak ortasında silahla vurularak yaralandı 01:17

Aksaray’da 2 kişi sokak ortasında silahla vurularak yaralandı

Aksaray'da sokak ortasında tartışan 3 kişinin tartışması kavgaya dönüşünce olay kanlı bitti. Kavgada 2 kişi silahla vurularak yaralandı...

Bilim İnsanları da ŞOKTA! O Özelllikte İnsanlar KANSER OLMUYORLAR! Savaşta bomba olarak kullanıldı! 26:49

Bilim İnsanları da ŞOKTA! O Özelllikte İnsanlar KANSER OLMUYORLAR! Sav

22:15 Teflon, bir savaş malzemesiydi! Savaş bitti, mutfağımıza soktular! 38:31 Çinko oranınız vücudunuzda düşükse, yaralarınız geç iyileşir! 41:03 O özellikte insanlar kanser olmuyorlar! Bununla ilgili çok sayıda çalışma..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 9 ay önce
Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

İstanbul Çamlıca'ya Dev Tv Kulesi 02:22

İstanbul Çamlıca'ya Dev Tv Kulesi

İstanbul Çamlıca'ya Dev Tv Kulesi Temeli bitti gövde inşaatına geçildi. Çamlıca'da tüm TV ve radyo vericilerinin toplanacağı TV kulesi inşaatı hızla ilerliyor. Peki 365 metrelik dev kule ne zaman açılacak? TV ve radyo v..

Model - Değmesin Ellerimiz 04:24

Model - Değmesin Ellerimiz

Ah ne zormuş bitsin demek, Hala severken seni. Dudaklarını öpmemek, Bir yabancı gibi. Bilirsin ayrılık konusunda, İyi değiliz ikimiz de. Bir kıvılcım yeterdi her zaman, Koşup geri dönmemize. Değmesin ellerimiz,..