#Ece seçkin ne kavgam bitti ne sevdam müzik dinle

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle 04:19

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle

Zanneme Hiç Bitti Her Şey Diyip Gitmek Çok Kolaydır Bazen Acı Öyle Bir Şey Yaşaması Zor Olaydır Hatıralar Dalga Dalga Vurup Vurup Fırsatıyla Kalır Kalır Durur İntikamı Var Bir Gün Geçse Bir Gün Geçmez Ben Affetsem S..

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım 04:13

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım

ömrümden ömrümü aldın yetmedi mi geriye ne kaldı tek bi candı o da senin olsun gereksizdi yaşamım ahhh sevmiştim koymadım engel gözlerde sen varken eller bana uzak olsun benliğim seni özler ömrümden ömrümü aldı..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Ahmet Şeker _ Serdar Ortaç - Ne Zaman 04:45

Ahmet Şeker _ Serdar Ortaç - Ne Zaman

O gidişin zoruma gitti Yemin ettin çünkü bana her zaman Gönlüm çaresizlikten bitti Bilmiyorum kavuşmamız ne zaman Kahrımdan ağladım Acımdan ilyas.info yalvardım Susmadım ağladım Döneceksin ne zaman Ben aşkının yalancısıy..

Bengü - Hodri Meydan 03:46

Bengü - Hodri Meydan

Hiç alışma öyle güle güle senin olmadım Kayboluşta böyle gide gele beni bulmadın Dönde bak ve sor o yüreğine kaç yalan sığar? Vazgeçilmezim sana bu sözüm senle dolmadı Yine de ağladım İçimi yaka yaka aldım Canıma baka b..

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..

Kiralık Aşk 69. Bölüm Fragman (Final) 00:53

Kiralık Aşk 69. Bölüm Fragman (Final)

Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri... Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülk..

  • PITIRCIK tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim 03:33

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim

Biraz Pop Biraz Sezen - Üfle de Söneyim Durumumuz malum kimileri karun Kimisi yokluktan bir lokmadan mahrum Kimi ağlaşıyor kimi kıs kıs gülüyor Kimi yolunu buluyor, yalan dünya dönüyor Benim de boğazıma diziliyor l..

Sezen Aksu - Günaydın Memur Bey 04:44

Sezen Aksu - Günaydın Memur Bey

Günaydın memur bey Uzun zamandır hasretim Hem güneşten hem tenimden nefesimden Mahrumum hepsinden Günaydın memur bey Simsiyah bir çukur tıkıldığım sıkıştığım Kemiklerimi saydığım Dünya seyretti ben giderken Erimiş c..

Emre Kaya - Teşekkür Ederim 04:01

Emre Kaya - Teşekkür Ederim

Anladım deli susmaz birisin sen artık İçi boştan dolu olmaz bu nasıl rahatlık Yalnış giden birşeyler var sende belliki Kabullen yanlış gideni boş konuşma bari Akıllanmaz akıl almaz bir halin var gülümseten Bitti ded..

Rober Hatemo - Aşksız Prens 05:43

Rober Hatemo - Aşksız Prens

Bitti aşkının son şansı Beni üzmeye hakkın yok Sana koşa koşa gelmedim Senden başka sevgilim yok Aşığım dedin ağladın Telefonlarda yalvardın Ne zaman çıksam kapıdaydın Benim ol diye paramı saydın Nasılda beni in..

Yıldız Tilbe - Çat Kapı 04:31

Yıldız Tilbe - Çat Kapı

Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasre..

Perihan Abla 18. bölüm full izle (Perran Kutman,Şevket Altuğ 1980 döneminin en iyisi ) 44:53

Perihan Abla 18. bölüm full izle (Perran Kutman,Şevket Altuğ 1980 döne

Perihan Abla 18. bölüm full izle (Perran Kutman,Şevket Altuğ 1980 döneminin en iyisi ) Perihan Abla 1986-1988 yılları arasında TRT'de yayınlanan Perran Kutman'ın başrolde oynadığı yerli dizidir. Konu 1986 yılında TRT ..

  • Tv Series tarafından
  • 5.791 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın 02:12

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın

Aç sesi aç aç Aç sesi aç aç Kaldır elleri kır kilitleri Abin dızzo bremın Köşeler canlı gençler heyecanlı Süzüyorum şehri gözlerim kapalı Yolunda herkez amaçlar farklı Kafalar jüpiter uranüs ve marstı Amaç hızsa bizde li..

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

Athletics - Men's 5000m - T54 Final - London 2012 Paralympic Games 16:39

Athletics - Men's 5000m - T54 Final - London 2012 Paralympic Games

LONDRA, 4 Eylül Tekerlekli Sandalye yarışçısı David WEIR (GBR), Londra 2012 şahsiyetlerinden biri olarak yerini teyit etti ve 1500m tacını, T54 erkek 5000m'de zafere götüren taktikleri kopyalayarak savundu. 32 yaşındaki ..

Cinlerin Musallat Olduğu Çocuk Cin Kadınlar 01:59

Cinlerin Musallat Olduğu Çocuk Cin Kadınlar

Tahminen 1998 yılının Haziran ayıydı. O günleri hatırlarken hala içim ürperir. Her akşam olduğu gibi annem uyumam için yatağıma yatırdı. Odalarımız dip dibe olduğu için tek başıma uyumaktan korkmuyordum. Ama o gece içimd..

  • ZULMA tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 8 yıl önce
O Ormana Gittik İlginç Ölümlerin Yaşandığı Orman 30:27

O Ormana Gittik İlginç Ölümlerin Yaşandığı Orman

Bu bahsi geçen ormanda ne olup bitti . Bu ormanda ilk olarak şöyle ilginç bir olay oldu 3 arkadaş kamp yapmaya gider ve gece çöktüğünde kamp yaptıkları yerde çalıların arasından ses gelir , insan merak edip bakar tabiki ..

  • ZULMA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anıl Durmuş - Gururum Yerde Kalmaz 04:03

Anıl Durmuş - Gururum Yerde Kalmaz

Dönme, dönme, döndün de ne oldu? Baksana her yanım yara bere Dağıldım döndüm harabeye Unutamadım asla seni çık git Gücüm kalmadı geriye Söyle, söyle, unutmak kolay mı? Kapattım gözlerimi bile bile Bitti umudum doyamadan..

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Eskisi Gibi Değiliz Diyip Kavga Ettiler Gözyaşlarını Tutamadılar! 14:11

Eskisi Gibi Değiliz Diyip Kavga Ettiler Gözyaşlarını Tutamadılar!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 147. bölümünde Simay Tokatlı, Dilara Taşkın ile Duygu Çevik'in aralarının bozuk olduğunu söyleyince Dilara Taşkın eski gibi sıkı değiliz dedi. Duygu, Dila..

  • ANKA tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bilmem Eşim Bilir - Talihsiz Kaza! 01:21

Ben Bilmem Eşim Bilir - Talihsiz Kaza!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 1 Temmuz bölümü yarışmacılarından Meltem ve İsmet Cankurt çifti, “Sırtımda Taşırım Seni” oyunu sırasında yere kötü düşerek herkesi çok korkuttular! Ben Bilmem Eşim Bilir'in zor ve eğlenceli oyunu..

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başak Sayan'ın Muhteşem Evi 00:53

Başak Sayan'ın Muhteşem Evi

Dördüncü yıla giren ve dramın bir nebze olsun hız kesmediği Yaprak Dökümü dizisinde komplolar kuran Ceyda karakterine hayat veriyor Başak Sayan. Malum, dizide yer alan her evde bir ıstırap var. “Ama gördüğünüz gibi evimd..

  • ANKA tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hazal Filiz Küçükköse: Sınırlarımı Zorlamayı Seviyorum 01:41

Hazal Filiz Küçükköse: Sınırlarımı Zorlamayı Seviyorum

Kara Sevda’nın finalinden sonra ara vermeden ‘Rüya’ dizisine başlayan Hazal Filiz Küçükköse Seçimlerim doğru tercihler yaptığımı gösteriyor. İşimi aşkla yapıyorum dedi Kara Sevda'daki Zeynep karakteriyle kariyerinde zi..

  • ANKA tarafından
  • 1.282 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3.Havalimanı İnşaatındaki Son Durum Havadan Görüntülendi 03:27

3.Havalimanı İnşaatındaki Son Durum Havadan Görüntülendi

Türkiye’nin en önemli projelerinden olan İstanbul Yeni Havalimanında montajı tamamlanan yolcu köprüleri ilk kez görüntülendi. Yüzde 64.5’i tamamlanan havalimanındaki son durum havadan görüntülenirken, ana terminal binası..