#Eda alakuş kaşlar kara müzik dinle

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı 02:53

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı

Lyrics: Veysel Mutlu, 6iant, Shikss Beat: Kalifor Mix & Mastering: Kalifor Director: Tsumi Edit: Tsumi VFX: Tsumi & Razxr Blade Creative Director: Tsumi Producer: Cihad ÖZBULUT Yaralı şarkı sözleri ile Belki ben çok ..

Saldır Beşiktaş - Beşiktaş Marşı 03:20

Saldır Beşiktaş - Beşiktaş Marşı

SALDIR BEŞİKTAŞ (PEH PEH PEH PEH) Beşiktaş'ım sahaya indi peh peh peh peh Rakipleri ezdi geçti hey hey hey Kazanmak için ant içti Siyah kim, beyaz kim, kara kim , kartal kim ? Kim kim kim kim ? En büyük sensin Beşikta..

  • OFSAYT tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankaralı Namık - Dokumacı Kızlar (Official Video) 04:55

Ankaralı Namık - Dokumacı Kızlar (Official Video)

Dokumacı Kızlar (Söz) Hamam taşı gümüşten, Yeni gelmiş o işten, Part time çalışıyor, Beni pavyona alıştıran. Senin, diyecek birşey bulamıyorum da, Dur söyleyeyim, Senin zalım enişten yalellim ya allah. Dokumacı..

  • PengoTV tarafından
  • 3.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

Haluk Levent & Melek Mosso - Zülüf 04:23

Haluk Levent & Melek Mosso - Zülüf

Zülüf şarkı sözleri ile Zülüf dökülmüş yüze aman Kaşlar yakışmış göze aman aman Usandım bu canımdan aman aman Derdimden geze geze Usandım bu canımdan aman aman Derdimden geze geze Bu ellerde gez gayri aman Kâtip ol ..

Hulusi Akar Kimdir? 01:44

Hulusi Akar Kimdir?

1972 yılında Kara Harp Okulu'nu, 1973 yılında da Piyade Okulu'nu tamamladı. 1980 yılına kadar Türk Kara Kuvvetleri bünyesinde çeşitli birliklerde takım ve bölük komutanı olarak görev yaptı. 1982 yılında Kara Harp Akademi..

Kimsin Sen 01:35

Kimsin Sen

Kara Murat: Fatih'in Fedaisi; 1972 yapımı Türk filmi. Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı Kara Murat: Fatih'ın Fedaisi, Kara Murat serilerinin ilk filmidir. Filmin başrol oyuncusu Cüneyt Arkın iken, yapımcısı da Türke..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

 Sertab Erener CHP'li Belediye Başkanı'nı Sahneden Kovdu 02:58

Sertab Erener CHP'li Belediye Başkanı'nı Sahneden Kovdu

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, konser vermek için gittiği Çatalca'da CHP Belediye Başkanı Cem Kara'yı sahneden kovdu. Belediye Başkanı Cem Kara protokol bölümünün boş kalmasını söyleyerek seyircilerden orayı boşaltmalarını ..

  • ANKA tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı 01:14

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava A

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bha..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Ahmet  Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi 05:22

Ahmet Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi

Bağrımıza talan girdi canım ey Beyler bizi bize düşman eyledi Bağrımıza yılan girdi canım ey Beyler bu vatan size neyledi Doktoruz dediniz candan ettiniz İmamız dediniz dinden ettiniz Yarından bugünden dünden ettin..

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

 Hazal Filiz Küçükköse: Sınırlarımı Zorlamayı Seviyorum 01:41

Hazal Filiz Küçükköse: Sınırlarımı Zorlamayı Seviyorum

Kara Sevda’nın finalinden sonra ara vermeden ‘Rüya’ dizisine başlayan Hazal Filiz Küçükköse Seçimlerim doğru tercihler yaptığımı gösteriyor. İşimi aşkla yapıyorum dedi Kara Sevda'daki Zeynep karakteriyle kariyerinde zi..

  • ANKA tarafından
  • 1.281 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Döngel Karhanesi  Metin Akpınar Film İzle 1:15:41

Döngel Karhanesi Metin Akpınar Film İzle

Film, bir genelev sahibinin bankadan aldığı krediyi geri ödeyememesi nedeniyle, bankanın geneleve el koymasıyla başlar. Daha sonra bankaya fon tarafından el konulmasıyla birlikte, genelev de fona geçer. Ankara, işletmele..

  • PengoTV tarafından
  • 8.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BOKS MAKİNESİNİN İÇİNDEN GEÇTİK | BOXING MACHINE THROUGH WE NOW 03:55

BOKS MAKİNESİNİN İÇİNDEN GEÇTİK | BOXING MACHINE THROUGH WE NOW

Ben Tolga Kara , Kardeşim Onur Kara ile Yarıştık ve Kazan an Kim Oldu sizce , Yarışma Konusu Boks Makinesine en güçlü yumruğu kim atacak , komik ve eğlenceli güzel bir video oldu , iyi seyirler ------------------------..

KOCA TARİH'İN İÇİNDEN GEÇTİK ! İSTANBUL PARODİ 12:35

KOCA TARİH'İN İÇİNDEN GEÇTİK ! İSTANBUL PARODİ

Ben Tolga KARA İstanbul un alt ını üst üne getir dik , Kardeş im Onur KARA 18 yıl sonra İstanbul daydı , eğlenceli ve komik zaman geçirdik ve güzel bir video oldu herkese iyi seyirler . ------------------------------İLE..

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

Hakkari'nin yüksek kesimlerine kar yağdı 01:13

Hakkari'nin yüksek kesimlerine kar yağdı

Kent merkezinde 2 gün boyunca etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde ise kara dönüştü. Yağan ilk karla birlikte, Hakkari kent merkezinin tam karşısında bulunan 3 bin 467 rakımlı Sümbül Dağı'nın zirveleri kısmen beyaza bür..

TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR! 59:50

TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR!

İFLASLAR, EKONOMİK KRİZ, KARA KIŞ GELİYOR! Hasat zamanı yaşanıyor! İflaslar, Ekonomik Kriz, Kara Kış... Tehlike çanları çalıyor! Göçmen adı altında geldiler! Binlerce Radikal Unsur Türkiye'de!' Düzensiz Göçmen Girişi Kon..

  • STUDIO AS tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Can Bonomo - Güneş (Official Video) 03:41

Can Bonomo - Güneş (Official Video)

Söz & Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Davul: Alpar Lü Bas ve Klarnet: Orhan Deniz Gitarlar, Synthesizer, Akordiyon: Can Saban Kayıt, Mix, Mastering: Ali Riza Sahenk (The FatLab) Kapak: Joel Özkesen Yönetmen : Ali..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yedi Karanfil 3 - Zülfü Dökülmüş Yüze ( FON MÜZİĞİ ) 04:10

Yedi Karanfil 3 - Zülfü Dökülmüş Yüze ( FON MÜZİĞİ )

Zülüf Dökülmüş Yüze Aman, Kaşlar Yakışmış Göze Aman Aman. Usandım Bu Canımdan Aman Aman, Derd İle Geze Geze. Bu Ellerde Gez Gayri Aman, Kâtip Ol Da Yaz Gayri Aman Aman. Bir Kazma Al Bir Kürek Aman Aman, Mezarımı Kaz Gay..

Kenya'da Bir Çiftin Başına Gelen Trajikomik Durum 00:36

Kenya'da Bir Çiftin Başına Gelen Trajikomik Durum

ilişki sırasında bayan kendini fazla kasarsa vajinal bölgedeki kaslar kemiği sıkıştırdığı içinbu komik duruma düşen çift hastanelik oldular...

  • PengoTV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzayda Spor Nasıl Yapılır? 00:34

Uzayda Spor Nasıl Yapılır?

Thomas Pesquet için uzayda olmak spor yapmaya engel değil. Gerçi kemik ve kaslar için uzayda spor daha da bir önem kazanıyor. Kendisi ESA astronotu ve Uluslararası Uzay İstasyonu'nda bulunan spor aletlerini böyle tanıttı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
  3 Adam-Suzan Kardeş Bensu Soralın Kaşları İçin Şarkı Söyledi! 04:41

3 Adam-Suzan Kardeş Bensu Soralın Kaşları İçin Şarkı Söyledi!

Suzan Kardeş, Eser Yenenler'den gelen istek üzerine 'Sendeki Kaşlar' türküsünü seslendirdi. Eser Yenenler şarkıyı Bensu Soral'a hediye etti...

  • ANKA tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stres Anında Vücutta Neler Olur 02:13

Stres Anında Vücutta Neler Olur

Stres anında vücudun verdiği tepki organizmayı korumaya yönelik bir tepkidir. Stres anında gözbebekleri büyür, kaslar gerilir, terleme artar, mide yanar...

  • NABIZ tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce