#Edeceğini söyledi

Merkel,  00:49

Merkel, " Her Gün, Bana Garip Şeyler Oluyor "

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Her Gün, Bana Garip Şeyler Oluyor Şarkısını Söyledi .Almanya Başbakanı Angela Merkel Kampanya Mitinginde Söylenen Yetti. Merkel Strange things happen every day türkçesi Her Gün, Ban..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

Iraq Hükümeti: “Havalimanlarını Teslim Et Yada Uçuş Yasağı” 01:59

Iraq Hükümeti: “Havalimanlarını Teslim Et Yada Uçuş Yasağı”

Irak Başbakanı Haider el-Abadi, Kuzey Kürd Bölgesinden Erbil ve Süleymaniye Uluslararası Havaalanlarının kontrolünü merkezi hükümete devretmesini emrettisini söyledi.Ayrıca Irak Başbakanı El-Abadi Salı günü Bağdat'taki b..

Gazprom Neft, IKBY'deki  Badra Projesinden Vazgeçti 04:26

Gazprom Neft, IKBY'deki Badra Projesinden Vazgeçti

Gazprom'un iştiraki Gazprom Neft Middle East Genel Müdürü Sergey Petrov, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) Halepçe petrol kuyusunu açma projesinden vazgeçtiklerini söyledi. Rus basınına konuşan Petrov, petrol kuy..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Trump'tan Obamacare'i Zayıflatacak Yeni Adım 01:18

Trump'tan Obamacare'i Zayıflatacak Yeni Adım

Donald Trump, Obamacare'i iyileştirmek için önemli adımlar attı.Düşük gelirli insanların sigortalanmasına yardım eden teşvikleri vermeyeceğini söyledi.Bu davranış üst düzey demokratların tepkisini çekti.Trump bu süreci o..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Trump- Işid'le Mücadelede Suriye Rejimi İle İşbirliği Yapılmalı 03:44

Trump- Işid'le Mücadelede Suriye Rejimi İle İşbirliği Yapılmalı

Trump- Işid'le Mücadelede Suriye Rejimi İle İşbirliği Yapılmalı ABD'nin yeni başkanı Trump, Esad'dan hoşlanmadığını ancak, IŞİD'le mücadele için Rusya ve Suriye Rejimi'yle işbirliği yapılmasını desteklediğini söyledi. ..

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor 01:25

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor Almanya'da 30 bin tavuğun bulunduğu bir tesiste kuş gribi virüsüne rastlandığı ve tesisteki tüm kümes hayvanlarının tedbir amaçlı itlaf edildiği belirtildi. Alman..

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık 01:49

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık Rusya Tarım Ürünleri Denetim Dairesi Başkanı Dankvert, Türkiye'den sadece büyük tarım üreticilerinden ithalatı serbestleştirmeyi planladıklarını söyledi. Rusya Tarım Ürünl..

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu 05:08

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu Almanya'da işlettiği markette ejder meyvesinin çok satıldığını görünce, memleketi Mersin'de deneme ekimi yapan Zeki Çoban, başarılı olunca ortağıyla 2,..

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti. 01:27

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takımda kaptanlık yaparken oynanan bir maçta, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için yanına gittiği yardımcı hakeme aşık oldu - S..

Leman Sam-Anladım ki 04:22

Leman Sam-Anladım ki

Leman Sam-Anladım ki dinle leman sam anladımki hiç kimse sen değil-dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe ... leman sam dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sözleri ; Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyo..

  • Candy tarafından
  • 1.856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hastaneden Hastaneye Sedye İle Nakil 00:32

Hastaneden Hastaneye Sedye İle Nakil

Ağrı da Akıl Almaz Bir Olay Ağrı Devlet Hastensinden Eski Askerye Hastanesine Sedye ile Hasta Görtüren Bir Hasta Yakını isyan Ediyor Edilen Bilgiye Göre Hasta Yakını M.T Hastaneden Ambulans Talebi Eti Ama Ambulans Vermed..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar 06:29

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail Ha..

Evini 3 Yılda 20 Defa Su Bastı Çözümü Böyle Buldu 04:01

Evini 3 Yılda 20 Defa Su Bastı Çözümü Böyle Buldu

Başkent’te gece saatlerinden itibaren etkili olan yağış nedeniyle bir evi su bastı. Yaşanan su baskını sonucu evdeki eşyalar kullanılmaz hale gelirken, ev sahibi Ferhat Özbengi, son 3 yılda 20 defa su baskını ile karşı k..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Ahmet  Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi 05:22

Ahmet Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi

Bağrımıza talan girdi canım ey Beyler bizi bize düşman eyledi Bağrımıza yılan girdi canım ey Beyler bu vatan size neyledi Doktoruz dediniz candan ettiniz İmamız dediniz dinden ettiniz Yarından bugünden dünden ettin..

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı 01:44

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı

Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Kilit parke taşıyla anaca dakikalarca zarar veren kadın, saniye saniye görüntülere yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde mey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu 01:03

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu

Samsung, aşırı ısınıp patlamaya neden olan akıllı telefon modeli Note 7 ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Güney Kore’nin başkenti Seul’de basın toplantısı düzenleyen şirketin Mobil İletişim Departmanı Başkanı Koh Dong-..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Kuyumcudan Hırsızlık Kamerada 00:20

Kuyumcudan Hırsızlık Kamerada

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir kuyumcuda yaşanan hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Nusaybin Lozan Caddesi üzerindeki kuyumcaya müşteri olarak gelen bir kişi, 18 bin lira değerinde altın setini almak istediğini..