#Edeceğini söyledi

İşte Yürek Burkan O Anlar 01:39

İşte Yürek Burkan O Anlar

İşte Yürek Burkan O Anlar 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın katil zanlısı Himmet A.’nın cinayet günü Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp, tekrar alma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Himmet A.’nın çöp konteynerine geldi..

Bahar Candan ve Dilara Taşkın Justin Bieber Yüzünden Birbirine Girdi! 13:36

Bahar Candan ve Dilara Taşkın Justin Bieber Yüzünden Birbirine Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde Tuğçe Ekim pazarcı değiliz ama halden anlarız diye Bahar Candan'a laf attı ve Bahar yapsa bu espiriye gülünürdü dedi. Bahar ise Tuğçe'y..

  • ANKA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candanın Banu Alkan Taklidine Kemal Doğuludan OLAY Yorum 18:44

Bahar Candanın Banu Alkan Taklidine Kemal Doğuludan OLAY Yorum

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde bugün pazar konsepti vardı. Bahar Candan'ın pazar kombini ve konsepti ise yine aykırıydı. Kemal Doğulu ise Bahar'ın sürekli konseptleri kat..

  • ANKA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan Kıskançlık Krizine Girdi Araya Kemal Doğulu Girdi! 07:53

Bahar Candan Kıskançlık Krizine Girdi Araya Kemal Doğulu Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde Banu Alkan, Simay Tokatlı'yı çok beğendiğini söyleyince Bahar Candan arkadan itiraz etti ve Banu Alkan'ın en çok kendisini sevdiğini iddia ..

  • ANKA tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 03:18

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Se

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 22.10.2016 07:58 'Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz' Paylaş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Spicer: Hitler Bile Kimyasal Silah Kullanmamıştır 01:01

Spicer: Hitler Bile Kimyasal Silah Kullanmamıştır

Beyaz Saray basın sekreteri Sean Spicer, Adolf Hitler'in bile, İkinci Dünya Savaşı'nda kimyasal silahları Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın kendi halkları için kullandığı şekilde kullanmadığını söyledi...

Donald Trump Nato Ülkelerine: Ödeme Yapın 00:39

Donald Trump Nato Ülkelerine: Ödeme Yapın

ABD Başkanı Donald Trump, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile düzenlediği ortak basın toplantısında, NATO üyelerinin savunma için borçlu oldukları miktarı ödeyeceğini ve eksikliği telafi etmek için ABD'ye güvenemey..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Deniz ve Bahar Birbirine Girdi Deniz Sonunda Patladı! 12:22

Deniz ve Bahar Birbirine Girdi Deniz Sonunda Patladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde Maryam Haeri, Deniz Serkanova'nın normalde güzel giyindiğini ama bugün beğenmediğini söyleyince Bahar Candan buna kahkahalar attı ve Deniz'..

  • ANKA tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İvana Sertten OLAY Yorum - Tulumunu Açıklar mısın? 07:16

İvana Sertten OLAY Yorum - Tulumunu Açıklar mısın?

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde Duygu Çevik, Bahar Candan'ın sürekli aynı çantayı kullanmasını eleştirince Bahar kendi çantalarının orjinal olduğunu söyledi ve ikili arası..

  • ANKA tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Duygu ve Bahar Birbirine Girdi Duygu Verdi Veriştirdi! 12:43

Duygu ve Bahar Birbirine Girdi Duygu Verdi Veriştirdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 119. bölümünde Bahar Candan, Duygu Çevik'in elbisesini demode bulunca ikili arasında kavga çıktı. Tuğçe Ekim ise bir elbisenin içindeki kadına bakacaksın kad..

  • ANKA tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Erdoğan Çocukken Bisikletim Yoktu 05:59

Başbakan Erdoğan Çocukken Bisikletim Yoktu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Beyaz TV'de katıldığı Ustanın Hikayesi adlı belgeselde çocukluk anılarını anlattı. Başbakan Erdoğan, çocukluğunda hareketli olduğunu ifade ederek, bisikletinin olmadığını söyledi. Erdoğan..

Engelli Kızın Şiiri Başbakan Erdoğan'ı Mest Etti 05:14

Engelli Kızın Şiiri Başbakan Erdoğan'ı Mest Etti

9 Agustos 2012 Başbakan Erdoğan, konuşmasının ardından salona girişinde kendisine şiir okuyan engelli Büşra Aydar'ı sahneye davet etti. Görevlilerin yardımıyla sahneye çıkan Aydar, kendisi için bir rüyanın gerçeğe dönüşt..

Bülent Sertaştan Büyük Gaf - Bu Saça Nolmuş 25:33

Bülent Sertaştan Büyük Gaf - Bu Saça Nolmuş

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 119. bölümünde Bahar Candan, Bülent Serttaş'ın şarkısını daha önce dinlememesine şaşırdı ve bu sefer şarkısını Bülent Bey için söyledi. Bülent Serttaş, Bahar'..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

Merve Sevin Övgüler Aldı, Bahar Ağlamak İstedi! 05:35

Merve Sevin Övgüler Aldı, Bahar Ağlamak İstedi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 119. bölümünde Merve Sevin kombiniyle yine jüriden övgüler aldı. Kemal Doğulu ise herkesin farklı olmak için aynı şeyleri yaptığı şu ortamda sen gerçekten fa..

  • ANKA tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
A Haber O Mahmut Zeki Dedeyi Buldu 02:58

A Haber O Mahmut Zeki Dedeyi Buldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi ile gündeme gelen 84 yaşındaki Mahmut Zeki Yıldırım'a Başbakan hediye göderdi. A Haber ekibi, aldığı hediye karşısında gözyaşlarını tutamayan Yıldırım'ın evine gitti ve bakın ..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

Yeni Yarışmacı Damla Gezen Podyumda 13:38

Yeni Yarışmacı Damla Gezen Podyumda

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 121. bölümünde yeni yarışmacı Damla Gezen podyuma adım atınca Emine Aydın şok oldu. Emine, Damla ile arkadaş olduğunu söyledi ve Damla hakkında yarışmacı..

  • ANKA tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peyman Umaydan Bahara Şok Sözler! 15:58

Peyman Umaydan Bahara Şok Sözler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 121. bölümünde Bahar Candan yeni yarışmacı Damla Gezen'den büyük olduğunu belirtince ikili arasında kavga çıktı. Bahar daha sonra bugün çok mutlu olduğun..

  • ANKA tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Merve Sevin Öyle Bir Giyindi ki Jüri ŞOKE Oldu! 09:57

Merve Sevin Öyle Bir Giyindi ki Jüri ŞOKE Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 122. bölümünde Merve Sevin yarışmacılar ve jüri tarafından çok beğenildi. Merve jüri karşısına geçtiğinde ise Kemal Doğulu, Merve'nin yanına gitti ve ikili ye..

  • ANKA tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Damla Gezen Göz Yaşlarını Tutamayınca Kemal Doğulu Devreye Girdi! 16:04

Damla Gezen Göz Yaşlarını Tutamayınca Kemal Doğulu Devreye Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 122. bölümünde Kerimcan Durmaz, Damla Gezen'in kombinini hiç beğenmeyince Kemal Doğulu araya girdi ve Damla'nın ilk iki gününü dikkate almayacağını söyledi. K..

  • ANKA tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki Türkan Şoray Kurallarım Var 11:58

Aleyna Tilki Türkan Şoray Kurallarım Var

Aleyna Tilki Kolanya Cumhuriyeti Filminin Galasında Kendisini Prenses İlan Etti Ve Tiyatro Eğitimi de Aldığını Belirterek Kendisine Gelen Oyunculuk Tekliflerini Değerlendirdiğini Söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Serkanova Talibiyle İLK KEZ Yayında Buluştu Jüri Çok Sinirlendi! 11:29

Deniz Serkanova Talibiyle İLK KEZ Yayında Buluştu Jüri Çok Sinirlendi!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Deniz Serkanova önce yaşadığı bir ilk buluşma hikayesini anlattı daha sonrada az sonra burada bir ilk buluşma yaşanacağını söyledi. Durumu ..

  • ANKA tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neslihan Doğrusözün Kazağı Paylaşılamadı! 06:09

Neslihan Doğrusözün Kazağı Paylaşılamadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Simay Tokatlı, Neslihan Doğrusöz'den bir türlü alamadığı yeşil gözlük yerine üzerindeki kazağı isteyince Neslihan çıkınca hemen vereceğini ..

  • ANKA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce