#Edeceğini söyledi

Survivor 2017-Pınar ve Sema Canlı Yayında Yüzleşti! 07:31

Survivor 2017-Pınar ve Sema Canlı Yayında Yüzleşti!

Kıbrıs'taki yarı finalde konuşan Pınar, Sema'ya soruları olduğunu ve konuların açıklığa kavuşmasını istediğini söyledi. Sema da bu iddialara yanıt verdi..

  • ANKA tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi 01:17

Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi

Bursa Hayvanat Bahçesi'nin sevimli sakinlerinden maymunlar, kışın üşümemeleri için yumurta ve tavukla besleniyor. Büyük bir maharetle yumurtayı soyan maymunlar görenleri şaşırtıyor. Avrupa Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryuml..

  • Cowboy tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi 01:10

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi

Mısır’ın başkenti Kahire’de pazar günkü saldırıyı düzenlediği sanılan canlı bombanın kimliği kamuoyuyla paylaşıldı. İntihar eylemini, 22 yaşındaki Şefik Mustafa adlı saldıranın düzenlediği sanılıyor. Canlı bombayla ilgi..

Survivor 2017- Konstantinos'tan Sabriye İçin Olay Sözler! 03:35

Survivor 2017- Konstantinos'tan Sabriye İçin Olay Sözler!

Survivor'da Türk-Yunan takımları arasında yapılan dostluk mücadelesi sonrasında yarışmacıların yediği yemeğe Sabriye ve Konstantinos damga vurmuştu. Konstantinos adaya döndükten sonra Sabriye için neler söyledi?..

  • ANKA tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolga Sarıtaş Sarı Komutan Bodrumda Duş Alırken Görüntülendi 01:23

Tolga Sarıtaş Sarı Komutan Bodrumda Duş Alırken Görüntülendi

Tolga Sarıtaş Tüm Yazı Dinlenerek Geçireceğini Söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıvanç Tatlıtuğ Yeni Bir Dizi ile Yeni Sezon Tekrar Ekranlarda Olacağım 01:06

Kıvanç Tatlıtuğ Yeni Bir Dizi ile Yeni Sezon Tekrar Ekranlarda Olacağı

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yeni bir proje ile önümüzdeki sezon yeniden bir dizi ile ekranlarda olacağını söyledi. Cesur ve Güzel dizisinin final yapması ile tatil yapacağını dile getiren yakışıklı oyuncu yaz dönemi..

  • ANKA tarafından
  • 3.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2017-Furkan Demoralize Olan Semaya Patladı! 02:46

Survivor 2017-Furkan Demoralize Olan Semaya Patladı!

Berna'ya sayıyı kaptıran Sema bench'te isyan etti. Furkan, demoralize olan takım arkadaşına sesine yükseltti ve sakin olmasını söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi 01:17

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi

Rusya öncülüğündeki rejim güçlerinin ağır bombardımanı altındaki Halep’in doğusunda ateşkes sağlandı. Görüşmeler Türk istihbarat yetkilileri ile Rus askeri makamları arasında yapılırken, ilk etapta bölgedeki sivillerin,..

Dünya Devinin CEO’sundan TL’ye Destek 01:01

Dünya Devinin CEO’sundan TL’ye Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk Lirası kullanılması yönündeki çağrısı, Japon dünya devi Toshiba’da da yankı buldu. Toshiba Turkey CEO’su Hiroshi Tani, “Türkiye’yi ve TL’yi destekliyoruz, özel sektör ihalelerim..

AB: 01:35

AB: "Suriye'de Yeterince Etkili Olamadık"

Halep gündemiyle toplanan AB liderleri Suriye rejimi, Rusya ve İran’ı sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılarından dolayı kınadı. Zirvede doğu Halep halkının onurlu şekilde güvenli bölgelere gitmelerine izin veril..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

Theresa May- -Brexit'i Kolaylaştırmak İçin Uygulama Sürecine Geçilmeli 01:09

Theresa May- -Brexit'i Kolaylaştırmak İçin Uygulama Sürecine Geçilmeli

İngiltere Başbakanı Theresa May ülkesinin Avrupa Birliği'nden ayrılma işlemlerini kolaylaştırmak için bir uygulama sürecine girmeleri gerektiğini söyledi. Parlamentoda konuşan May, sonu olmayan geçiş sürecinden bir an ön..

Eve Giren Kamyon 10 Aydır Çıkarılmadı 03:24

Eve Giren Kamyon 10 Aydır Çıkarılmadı

Malatya’da 10 ay önce yaşanan kazada 2 katlı evine kamyon giren ev sahibi Derviş Dinçer, kamyonun hala evden çıkarılmamasına tepki göstererek, bazı vatandaşların çökme tehlikesi bulunan eve girerek kamyonun yanında öz çe..

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Hong Kong'da 01:13

Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Hong Kong'da

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Hong Kong Özel İdari Bölgesi'ni ziyaret ediyor. Xi, Hong Kong'un Çin'e devrinin 20. yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek kutlamalara ve İdari Bölgenin 5. dönem yönetiminin göreve başlama töre..

Küçük Kıza Anneden Akılalmaz Ceza! 00:21

Küçük Kıza Anneden Akılalmaz Ceza!

Beş yaşındaki kızına ceza veren kadın küçük çocuğu kollarından tavana astı. Kuzey Vietnam'ın Vinh Tuong bölgesinde meydana gelen olaydan sonra koruyucu anne ve baba tutuklanırken Vinh Tuong Bölgesi Başkan Yardımcısı Le C..

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt 02:08

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Bab operasyonunu eleştirenlere yanıt vererek, “Kilis’e bomba düştüğü zaman ’Neredesin hükümet, neredesin ey devlet’ diyorsun. Kilis’e bomba atanların üzerine gittiğin zaman bu sefer de ’Dünyayı ..

Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Alman Taraftarlar Mayorka'da Birbirine Girdi 00:57

Alman Taraftarlar Mayorka'da Birbirine Girdi

Görüntüler İspanya'nın en büyük adası Mayorka'dan... Tatil cenneti olarak bilinen ada, Alman futbol taraftarları yüzünden savaş alanına döndü. Bundesliga takımlarından FC Schalke ve Borussia Dortmund taraftarları arasınd..

 Hande Yener'den 02:11

Hande Yener'den "Listelerde 1 Numara Benim" Açıklaması

Pop müziğinin usta ismi Hande Yener, Demet Akalın'ın Tarkan hakkında söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuncay Özakan’dan 28 Şubat İtirafı 02:20

Tuncay Özakan’dan 28 Şubat İtirafı

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'dan 28 Şubat postmodern darbesine ilişkin itiraf gibi bir açıklama geldi. Tuncay ÖzkaN Erbakan hükümetinin FETÖ'nün devirdiğini söyledi ve o gün yaşadıklarını anlattı....

Chp'li Ataşehir Belediyesi'nden Skandal 04:07

Chp'li Ataşehir Belediyesi'nden Skandal

Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan A Haber'de 'Memleket Meselesi' programında önemli açıklamalarda bulundu. Alan, CHP'li Ataşehir Belediyesi'nin belediye çalışanlarını Enis Berberoğlu'na destek amacıyla onların h..

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı 01:51

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı

Meclis 15 Temmuz Darbesini Araştırma Komisyonu Başkanvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdağ, teröristbaşı Gülen'in yıllarca sahte belgelerle devleti dolandırdığını söyledi. İşte o çok çarpı..

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor 01:00

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor

Amerika Birleşik Devletleri, 35 Rus diplomatı ‘istenmeyen adam’ ( persona non grata) ilan ederek ülkeden sınırdışı etme kararı aldı. Washington Büyükelçiliği ve San Fransisco Konsolosluğu’nda görevli 35 Rus diplomata ve..

Karlar Altında Kapadokya’da Balon Turu 02:28

Karlar Altında Kapadokya’da Balon Turu

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya’da yoğun kar yağışının ardından yerli ve yabancı turistler balon turuna katıldı. Kapadokya’da yağan yoğun kar yağışının ardından bugün öğle saatlerin..

Katar Talepleri Kabul Etmedi 00:50

Katar Talepleri Kabul Etmedi

Katar, bazı Arap ülkelerinin ilişkilerin yeniden normalleşmesi için dayattığı talepleri kabul etmeyeceğini açıkladı. Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, bu taleplerle ülkesinin egemenlik haklar..