#Edilir!

Kesme Hamur Çorbası Tarifi  Yeşil Mercimekli 01:56

Kesme Hamur Çorbası Tarifi Yeşil Mercimekli

Kesme Hamur Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı yeşil mercimek yarım çay bardağı kesme hamur 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 adet yumurta sarısı tereyağı ane tuz 2 diş sarımsak Gelelim çorba nasıl yapıl..

Etli Kesme Hamur Çorbası 02:11

Etli Kesme Hamur Çorbası

Et suyu ile besleyici hem de çok lezzetli bir çorba yapmaya ne dersiniz? Bugün sizlere etli kesme hamur çorbası tarifi ile karşısındayız. Et parçalarının ve minik hamur parçalarıyla lezzetli at sulu çorba tarifimizi sizl..

 Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek 03:45

Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek

Kadın-Erkek Eşitliği Antik Mısır Bu Konuda Günümüzün De Ötesindeydi. Çünkü Kadın Ve Erkek Her Konuda Eşitti. Yalnızca Meslek Seçiminde Sınırlama Vardı. Örneğin Bir Kadın Orduda Görev Alamazdı. Ancak Kadınlar İstedikleri..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böbrek Taşı 00:33

Böbrek Taşı

Böbrek taşının tespit edilmesi için öncelikle görüntüleme yöntemlerine başvurulur. Ultrasonografinin yeterli olmadığı durumlarda spiral tomografiye başvurulur. Bu şekilde üreter sistemin herhangi bir yerinde bulunan taş ..

  • NABIZ tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Tansiyon Nasıl Ölçülür 02:04

Tansiyon Nasıl Ölçülür

Tansiyon; koldan, bilekten ve bacaktan ölçülebilir. Tansiyon aleti, ölçüm sırasında oluşturduğu basınçla kanın damar içindeki hareketini engeller. Tansiyon aleti şiştikçe bu basınç artar. Atardamar içindeki basınç ile ta..

  • NABIZ tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üçgen Kek Tarifi 04:07

Üçgen Kek Tarifi

Sunumu ile çok dikkat çeken puf puf yumuşacık kek. Pandispanya keki yumuşaklığında az malzemeli kek yapmak isteyenler için güzel bir tarif olduğunu düşünüyorum. Kolay bir kek yapmak isteyenler ufak dokunuşlar ile bu ha..

Limonata Tarifi 02:14

Limonata Tarifi

Gelelim limonata için gereken malzemelere 3-4 adet limon 7-8 yemek kaşığı şeker 1,5 litre su Hazırlanışı; 1.4 adet limonun kabuğu rendenin ince tarafı ile rendelenir. 2.Limon kabukları derince bir kaba alınır. 3.7-8 yem..

Fındıklı Kurabiye Tarifi 02:06

Fındıklı Kurabiye Tarifi

1.1 adet yumurta sarısı ve yarım su bardağı pudra şekerin yoğurma kabına alınarak çırpılır, 2.Daha sonra 110g tereyağı veya margarin ve 1 paket canlıya eklenerek çarpmaya devam edilir, 1 tutam tuz ve yaklaşık 1,5 su bard..

Kahvaltılık Krep Tarifi 02:35

Kahvaltılık Krep Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı un Yarım çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvı yağ TARİFİ Derin bir kasede yumurtalar çırpılır. Tuz, süt ve un ilave edilir. El blenderi ile pütürsüz olana kadar çırpı..

Fırında Kolay Çeşnili Tavuk Baget ve Patlıcanlı Saray Pilavı Tarifi 05:19

Fırında Kolay Çeşnili Tavuk Baget ve Patlıcanlı Saray Pilavı Tarifi

5 yemek kaşığı su 9 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket ülker ducros tavuk terbiye çeşnisi 1 kg tavuk baget Saray Pilavı için: 2 su bardağı pirinç 2 adet patlıcan 2 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet domates..

Patates Püreli Patlıcan Kebabı 03:22

Patates Püreli Patlıcan Kebabı

1.4 adet patlıcan çizgili soyularak uzunlamasına ikiye bölünür ve tuzlu suda 20 dk kadar beklemeye alınır. 2.3-4 patates tencereye alınarak haşlamaya bırakılır. 3.Uygun bir tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ alınır, yemekl..

Mozaik Kek Tarifi 02:30

Mozaik Kek Tarifi

Mozaik kek görüntüsü ile klasik kek tariflerine benzese de lezzeti ile her zaman tam puan alan, tadı kıvamı yerinde ve vazgeçilmez keklerinizden olmaya aday bir kek tarifi. Bir kaç sene önce web sitemize eklediğim mozai..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Köfte malzemesi: 1 kg kıyma 3 orta boy soğan 2 dilim bayat ekmek 1 tatlı kaşığı kimyon Karabiber, tuz İç malzemesi: 3 adet patates 2 adet yumurta 1 küçük konserve havuçlu bezelye Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyni..

Son Gece 1967 Türk Filmi İzle 1:37:40

Son Gece 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Birinci Dünya Savaşı'nda birbirine âşık olan iki düşmanın hikâyesi konu edilir. Yüzbaşı Faruk, Birinci Dünya Savaşı’nda kuzey cephesinde görevlendirilir. Sığındığı bir evde kendisine karşı koyan yaşlı R..

Leopar Desenli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 06:16

Leopar Desenli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Gelelim leopar desenli kek nasıl yapılır? Arzu Ayla Leopar desenli kek 1.Genişçe bir kapta 3 su bardağı şeker ve 1 su bardağı eritilmiş tereyağı çırpılır. 2.1 su bardağı sıvı yağ eklenir tekrar çırpılır. 3.5 adet yumurta..

Kaplanlar 1985 Türk Filmi İzle 1:03:07

Kaplanlar 1985 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirlerinden intikam almak isteyen iki adamın arasındaki mücadele konu edilir. Çakal, silâh ve uyuşturucu kaçakçılığından yargılanır. Ancak aleyhinde hiç bir delil yoktur. Çakal’ın yaptığı işleri bile..

Kabak Tatlısı Tarifi  Tatlı Kabak Tatlısı Balkabağı Tatlısı Tarifi 01:29

Kabak Tatlısı Tarifi Tatlı Kabak Tatlısı Balkabağı Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 3 kg balkabağı 3 su bardağı şeker 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı bal ÜZERİ İÇİN İri kıyılmış ceviz veya Hindistan cevizi TARİFİ Kabağın iç kısımları temizlenir, kabukları soyulur, dilimlenerek yıkanır. Tenc..

Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Un Çorbası Tarifi Un Çorbası Nasıl Yapılır  Yoğurtlu Çorba 02:51

Un Çorbası Tarifi Un Çorbası Nasıl Yapılır Yoğurtlu Çorba

MALZEMELER 1 su bardağı un 1 su bardağı yoğurt 1 kahve fincanı mısırözü yağı 1 yemek kaşığı tereyağı 3 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı toz biber TARİFİ Sıvıyağ tencereye alınarak un kavrulur. Ocak k..

Bulgur Pilavı Tarifi  Domatesli Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır 02:39

Bulgur Pilavı Tarifi Domatesli Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır

DOMATESLİ BULGUR PİLAVI MALZEMELER 2 Su bardağı pilavlık bulgur 2 adet domates 3 adet sivri biber 1 yemek kaşığı salça 1 yemek kaşığı tereyağ 4 yemek kaşığı mısır özü yağı Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz..

Pankek Tarifi 03:09

Pankek Tarifi

PANKEK MALZEMELER 4 yumurta 1,5 Su bardağı un Yarım su bardağı süt 3 yemek kaşığı sıvı yağ 3 yemek kaşığı şeker 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı tuz TARİFİ 3 yumurtanın sarısı, 1 yumurtanın tamamı..

Rum Tatlısı Tarifi  Şerbetli Muhallebili Tatlı Tatlı Tarifleri 04:44

Rum Tatlısı Tarifi Şerbetli Muhallebili Tatlı Tatlı Tarifleri

MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 su bardağı galeta unu 1 su bardağı şeker 1 su bardağı çekilmiş ceviz Yarım su bardağı Hindistan cevizi 1 su bardağı sıvı yağ 4 büyük boy yumurta 2 paket kabartma tozu 2 paket vanilya ŞERBETİ İÇ..

Zeytinyağlı Yaprak Sarması Tarifi 04:31

Zeytinyağlı Yaprak Sarması Tarifi

MALZEMELER 300 Gr salamura yaprak 2 su bardağı pilavlık pirinç 1 adet büyük boy soğan 2 adet domates 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı kuru nane 2 yemek kaşığı kuş üzümü 4 yemek kaşığı mısırözü yağı Yarım çay bardağı zeyt..

Fırında Karnıyarık Tarifi Videolu Karnıyarık Nasıl Yapılır 05:45

Fırında Karnıyarık Tarifi Videolu Karnıyarık Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 Kg patlıcan 300 gr. Yağsız kıyma 2 adet domates 1 adet soğan Yarım çay bardağı sıvı yağ 9-10 sap maydanoz 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 6 adet sivribiber YAPILIŞI Patl..

Kolay Vişneli Pasta Tarifi  Yaş Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:34

Kolay Vişneli Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

MALZEMELER Sade hazır pasta keki 1 paket vanilyalı pasta kreması Yarım kg vişne 2 su bardağı soğuk süt 1 yemek kaşığı toz şeker YAPILIŞI Vişneler ortadan ikiye bölünerek çekirdekleri çıkarılır. 3te 1i rondoya koyularak ..

Yumurtalı Ispanak Tarifi  Ispanak Yemeği Tarifleri - Ispanak Yemeği Yapımı 02:37

Yumurtalı Ispanak Tarifi Ispanak Yemeği Tarifleri - Ispanak Yemeği Ya

YUMURTALI ISPANAK MALZEMELER Yarım kg. ıspanak 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan Yarım su bardağı süt 1 yemek kaşığı un 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 3 adet yumurta TARİFİ Ispanaklar ayıklanıp, yıka..

Kıymalı Börek Tarifi - Kıymalı Börek Nasıl Yapılır - Kıymalı Börek Yapımı 13:03

Kıymalı Börek Tarifi - Kıymalı Börek Nasıl Yapılır - Kıymalı Börek Yap

Kıymalı Börek Tarifi: Malzemeler 1Kg Yufka(5Adet) 350gr Yağsız Kıyma 1Su bardağı yoğurt 1çay bardağı mısırözü yağı 1büyükboy kuru soğan 2 yumurta 1tatlı kaşığı pulbiber 1çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber..

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi 03:42

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi

Yaz aylarının gözdesi olan motosikletler, kış aylarının yaklaşmasıyla bakıma alınmaya başlandı. Yaz aylarının trafiğin vazgeçilmezleri arasında yer alan motosikletler sonbaharın gelmesiyle birlikte garajlara çekilmeye b..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..