#Efe kan

ŞAHİNBEY TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ANTEP YÖRESİ  - Mehmet Sait'in Türküsü 03:22

ŞAHİNBEY TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ANTEP YÖRESİ - Mehmet Sait'in Türküsü

RUHUN ŞÂD OLSUN EY ŞEHİD! Mütareke yıllarında Antep'te Fransızlara karşı silahlı mücadele vermiş asıl adı Mehmet Sait olan Şahin Bey'e yazılmış bir şarkı Mehmet Sait'in Türküsü Sözleri Mehmet sait asıl adım Yırtıcı k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.784 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Genco Ecer - Vur 03:16

Genco Ecer - Vur

Vur çıkardım işte zırhımı Vur hadi al tüm hırsını Vur çıkar tüm hıncını Vur yüzüme içinde kalanı Vur indirdim gardımı Dur, vur dedik sen öldürdün Dur, üzerimde kor söndürdün Dur, bu düpedüz cinayet Duasız helalsiz g..

Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Sezen Aksu - Hu Hu 04:14

Sezen Aksu - Hu Hu

Hangi ara yaşanmış da bitmiş onca anı ah be cancağzım Kelimeler düğüm düğüm yakıyor boğazımı, acıyor ağzım Yok oluru, gideri yok bu dünyanın, burası bir acıhane Yok ya dedim, o zaman dedim, kalk dedim, tez yaşamamız laz..

İşte Kardemir Karabükspor-Beşiktaş Maçının Özeti 03:21

İşte Kardemir Karabükspor-Beşiktaş Maçının Özeti

Kupada Fenerbahçe'ye elenen Beşiktaş lige de iyi bir geri dönüş yapamadı. Kardemir Karabükspor deplasmanına çıkan siyah beyazlılar sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Kardemir Karabükspor maç boyunca iyi bir görüntü ..

Ahmet Kaya - Baskaldiriyorum 02:53

Ahmet Kaya - Baskaldiriyorum

Cevap veriyorum Eli böğründe analardan Mahpuslardan ve acılardan Çokça bahsediyorum Çünkü başını kuma Saklayanlardan tiksindim Başkaldırıyorum. Yine söylüyorum Kırmızı rujlu sokakların Aşağılık pazarlıkların Ad..

Kimyasal Saldırıya Uğrayan Kim Jong-nam 20 Dakika İçinde Öldü 01:10

Kimyasal Saldırıya Uğrayan Kim Jong-nam 20 Dakika İçinde Öldü

Malezya Kuala Lumpur Havalimanı’nda uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren Kuzey Kore liderinin üvey kardeşi Kim Jong-nam’a ait güvenlik kamerası görüntüleri yayınlandı. Kayıtlarda bir kadının Kim Jong-nam’ın yüzüne b..

Yılmaz Güney Seyit Han 01:46

Yılmaz Güney Seyit Han

At Üstünde Olan Yılmaz Güney Kan Davalısıyla Buluşur Ve Orada Ettiği Laflar Tarihe Kazınır..

Agents Of Mayhem Total Mayhem Bundle Trailer PS4 00:35

Agents Of Mayhem Total Mayhem Bundle Trailer PS4

Agents of Mayhem: Total Mayhem Bundle is now available to purchase via the PlayStation Store. Rated Mature: Blood Drug Reference Sexual Themes Strong Language Violence ( Mayhem Ajanlar: Total Mayhem Bundle artık PlayS..

  • BETA tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Agents Of Mayhem Introducing Safeword PS4 01:22

Agents Of Mayhem Introducing Safeword PS4

Agents of Mayhem - Safeword DLC is now available for purchase via the PlayStation Store. Rated Mature: Blood Drug Reference Sexual Themes Strong Language Violence ( Mayhem - Safeword DLC ajanları PlayStation Store üz..

  • BETA tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aids Nedir 01:25

Aids Nedir

Türkçesi Edinsel Bağışıklık Yetmezliği Sendromu olan AİDS, HIV adındaki virüsün neden olduğu, kan yolu, cinsel ilişki, anneden bebeğe doğum sırasında veya emzirme yoluyla bulaşan bir hastalıktır...

Davaro Film İzle 1:34:01

Davaro Film İzle

Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğünü dur..

Çanakkale Dur Yolcu 01:20

Çanakkale Dur Yolcu

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda Gördüğün bu tümsek Anadolu'nda, İstikl..

Her Tears (by Shino Lin) 04:52

Her Tears (by Shino Lin)

Shino Lin Xiao Pei Xin Dong Lyrics 有多久没见你 You Duo Jiu Mei Jian Ni (How long have I never seen you?) 以为你在那里 Yi Wei Ni Zai Na Li (I thought you were there) 原来就住在我的心底 Yuan Lai Jiu Zhu Zai Wo Xin Di (In fact you're just deep..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne 03:26

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne

Duymayan KALMASIN ! 4 - Alleshia Gregson - 12 yaş Henüz ergenlik çağında bile sayılmazken hamile kalan genç kızın hikayesi biraz enteresan. Okuldaki bir arkadaşınında hamile kaldığı için evden kovulduğunu bilen bu kız ..

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

Karanlıklar Ülkesi  Film İzle 1:31:32

Karanlıklar Ülkesi Film İzle

Karanlıklar Ülkesi : Kan Savaşları Film İzle. Cory Goodman’ın senaryosuna Jayson Rothwell ile imza attığı ve yönetmen koltuğuna ilk kez Anna Foerster oturduğu Underworld serisinin beşinci filminde Selene'i yine soluksuz..

  • Tv Series tarafından
  • 8.067 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Regl Nedir 02:34

Regl Nedir

Regl Nedir? PMS Bir Adet midir? Regl, kadınların rahim iç yüzeyinde oluşan damar ve dokuların kan ile birlikte vücuttan atılmasıdır. Ay hali, adet, halam geldi gibi anlamdaşları da var reglin. Bir de kirli diyor kimiler..

Tansiyon Neden Yükselir 01:31

Tansiyon Neden Yükselir

Vücutta kan basıncını etkileyen birçok faktör var. Örneğin kalp atış hızı, tansiyon değerleri açısından büyük önem taşır. Nabzın çok düşük olması, tansiyonun düşmesine yol açar. Damarların kasılıp gevşeme durumu da tansi..

  • NABIZ tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Sabahat Akkiraz  Değme Felek 04:42

Sabahat Akkiraz Değme Felek

Bugün benim efkarım var zarım var Değme felek değme telime benim Gül yüzlü cananı elden aldırdım Ecel oku değdi gülüme benim Değme felek değme telime benim Lokman Hekim gelse sarmaz yarayı Hilebaz dostunan açtık arayı N..

Kayahan - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun 05:06

Kayahan - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun

Kayahan - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun Albüm Adı : Yemin Ettim Düzelten : wholkom Adresim aynı, Kaderim aynı Günlerim aynı, Geceler aynı Sarı saçlım hasretimsin sen Karadantel sokağında ben Kapımda akşam gülleri m..

Doğru Yatış Pozisyonu Nasıl Olmalı 01:03

Doğru Yatış Pozisyonu Nasıl Olmalı

Doğru yatış pozisyonu öncelikle herkesin en rahat yattığı pozisyon olmalı. Özellikle doğru yatış pozisyonunda zemin ne çok sert ne de çok yumuşak olmalı. Yatarken mutlaka yastık kullanılmalı. Yatış pozisyonu kan dolaşımı..

  • NABIZ tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İğneden Korkan Dağ Gibi Adamın Kahkahaya Boğan Halleri 01:59

İğneden Korkan Dağ Gibi Adamın Kahkahaya Boğan Halleri

İğneden çok korkan adamın tahlil için kan alımı sırasındaki zor ve bir o kadar da komik halleri sosyal medyada en çok paylaşılan videolar arasına girdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.247 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kişinin Şoka Girdiği Nasıl Anlaşılır Şok Durumunda İlk Yardım Nasıl Yapılır 02:16

Kişinin Şoka Girdiği Nasıl Anlaşılır Şok Durumunda İlk Yardım Nasıl Ya

Şok durumunda yaşamsal organlara yeterli kan gitmez ve yeterli oksijen taşınamaz...

  • NABIZ tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnme Nasıl Tedavi Edilir 01:23

İnme Nasıl Tedavi Edilir

İnme geçiren hastanın önce beyin tomografisi çekilir. Daha sonra kalple ilgili bozukluklar ve tansiyon araştırılır. İnme damar tıkanıklığından kaynaklanıyorsa kan sulandırıcı ilaçlar kullanılır. Beyin kanamasından kaynak..

  • NABIZ tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!! 54:05

Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!!

Sakaryanın X Köyünde yaşanan ürpertici olay bir çobanın köye cinli büyü yaptırması sonucunda gerçekleşti. Köy cinler tarafında basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizem..

  • ZULMA tarafından
  • 1.556 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davaro  Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen 04:25

Davaro Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen

Konu; Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğ..