#Efekan pazartesileri hiç sevmiyorum müzik dinle

Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor 00:59

Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Real Madrid’de forma giyen Cristiano Ronaldo, kuşkusuz kariyerinin zirvesinde. Dünyanın dört bir yanında futbolseverlerin gözdesi olan Portekizli futbolcu, özel yaşantısında da ..

Vikings 5 sezon Fragmanı 00:38

Vikings 5 sezon Fragmanı

Vikings 5 sezona ait tarih vermek gerekirse dizinin yeni sezonun ne zaman başlayacağı konusunda en çok ortaya 2017 yılının Mart – Nisan ayları ortaya çıkıyor. x Vikings hakkında merak edilenler ve 5 sezona ait bilgileri..

  • Tv Series tarafından
  • 1.978 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmazdan EFSANE Bahar Candan Taklidi! 22:27

Kerimcan Durmazdan EFSANE Bahar Candan Taklidi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Simay Tokatlı, Deniz Serkanova'nın yarışmayı ciddiye almadığını çünkü elbiseleri geri vermek için hiç bir tadilat yaptırmadığını söyledi. Kemal ..

  • ANKA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film 01:42

Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film

HDcehennem Ailesi olarak son yılların en iyi filmi gösterilen Guardians full hd seyredin. Rusya yapımı Bilim Kurgu, Macera ve Aksiyon türünde konusu yansıyan film, 2017 tarihinde dünya genelinde vizyona girecektir. Guard..

Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..

Roberto Saviano  Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi 01:22

Roberto Saviano Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi

İtalyan gazeteci ve yazar Roberto Saviano euronews’e verdiği röportajında İngiltere’yi sert bir dille eleştirdi. 37 yaşındaki Saviano, Cebelitarık bölgesinin İngiltere’nin para aklama merkezi olduğunu belirtti: “Bürokra..

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan 01:05

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Kader Bağlayınca 03:34

Kader Bağlayınca

Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ve Murat (Tarık Akan) aynı gazinoda çalışan, sık sık kavga eden iki sevgilidir. Zeynep çiçek satmakta, Murat ise fotoğraf çekmektedir. Bir gün gazinoya müşteri olarak gelen mafya babası Bekir (B..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Recep Tayyip Erdoğan Zulmü Alkışlayamam Şiiri 01:24

Recep Tayyip Erdoğan Zulmü Alkışlayamam Şiiri

Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem; Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdadıma saldırdımı,hatta boğarım!… -Boğamazsın ki! -Hiçolmazsa yanımdan kovarım. Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam; Hele ..

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet 01:05

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

İstanbul İltimasların Şehri 02:36

İstanbul İltimasların Şehri

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

30 Yıldır Su İçmeyen Adam 03:41

30 Yıldır Su İçmeyen Adam

İzmir Torbalı'da yaşayan 42 yaşındaki Taner Özev 30 yıldır hiç su içmediğini, su ihtiyacı hissettiğinde sadece gazlı içecekler kullandığını öne sürdü. Ölsem de su içmem diyen Özev, suyu sadece duş alırken ve diş fırçal..

  • JET TV tarafından
  • 1.335 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkisini de Sevdim 2. Bölüm Fragmanı 00:59

İkisini de Sevdim 2. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin çocukları olan Suna ve Hasan evlenmeye karar verirler; fakat Hasan sürekli olarak parasızlıktan yakınmaktadır. Demir Bey'in oğulları Murat Karacabey ve Ferhat Karacabey aile şirketini yönetmektedirler. Murat ..

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET 03:13

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Fındık Lahmacun ..

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok 01:02

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok

Deniz Akın’ın mutlu günleri. Şarkıcılıkta çalışmalarının karşılığını almaya başlamış. Afişler, plaklar ve dergilerde hep onun adı var. Kazablanka’da as solist. ‘Her şeyini, bütün saadetini borçlu olduğu’ eşi Kenan da saz..

Bir Deli Sevda 4.Bölüm Fragmanı 00:37

Bir Deli Sevda 4.Bölüm Fragmanı

Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener, Cankat Aydos ve Deniz Uğur’un paylaştığı, oyuncu kadrosunda Itır Esen, Mehmet Esen, Esra Kızıldoğan, Sermet Yeşil, Hikmet Körmükçü, Deniz Özerman, Zuhal Y..

Kısmetse Olur - Melis Adnan'dan Hesap Sordu! 05:18

Kısmetse Olur - Melis Adnan'dan Hesap Sordu!

Kısmetse Olur 10 Mayıs Çarşamba yayınlanan son bölümde, Melis, Adnan ve Kemal arasındaki samimiyetin dostluklarını bozulmasında en önemli sebep olduğunu söylüyor. Adnan, Melis'ten özür diliyor!Kısmetse Olur'un eski dostl..

  • ANKA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 27.Bölüm - Beni Sevdiğini Söyle! 05:15

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Beni Sevdiğini Söyle!

Yıldız ile Ali Kemal yüzleşiyor! Hissettiklerini söylemesi konusunda Ali Kemal'i köşeye sıkıştıran Yıldız, duymak istediği cevabı alabilecek mi? Ali Kemal, Leon'u ihbar edenin Yıldız olmadığını öğrenir. Leon konusunda Yı..

  • ANKA tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 9.Bölüm - Hazan Gibisin 05:49

Fazilet Hanım ve Kızları 9.Bölüm - Hazan Gibisin

Fazilet Hanım ve Kızları 9. Bölüm Özet: Fazilet, Hazan’ın çeki yırtmasıyla büyük bir yıkım yaşarken, Sinan’ın sahte aşk itirafı Hazan’ın ayaklarını yerden keser. Sebep olduklarının ağırlığı altında kıvranan Sinan ve ona..

  • ANKA tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 38.Bölüm - Gözdenin intikam oyunu! 04:16

Bodrum Masalı 38.Bölüm - Gözdenin intikam oyunu!

Yaptıklarından sonra Evren'e güvenmemeyi öğrenen Gözde, ağabeyi Bora'yı kurtarmak için öyle bir plan yapıyor ki! Düşük yaptıktan sonra herkesi hamilelik oyununa inandıran Gözde, Yıldız'ın işin gerçeğini öğrenmesi sonrası..

  • ANKA tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ömer Muhtar Çöl Aslanı İzle 2:33:36

Ömer Muhtar Çöl Aslanı İzle

Çöl Aslanı Ömer Muhtar (Lion of the Desert) filminin Almanca sinema afişi ... Çevrildikten bir yıl sonra devrin İtalya başbakanı Giulio Andreotti filmin İtalyan ... Bunlardan Muhammed'in hayatını konu alan 1976 yapımı Ça..

  • Tv Series tarafından
  • 6.575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Şehir Arkandan Gelecek 18.Bölüm -Artık Evlenelim Mi? 04:26

Bu Şehir Arkandan Gelecek 18.Bölüm -Artık Evlenelim Mi?

18. bölüm özeti: Veysel’in kaçırılması başta Nesrin olmak üzere herkesi sarsar. Veysel’in hayatını kurtarmanın tek yolu, Ali’nin turnuva maçını kaybedip elenmesidir. Ali için hayalleriyle vedalaşma vaktidir. Ancak Şahin ..

  • ANKA tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı 01:30

Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı

Mısır, Kıptileri hedef alan terör eylemine hava saldırılarıyla karşılık verdi. Mısır’dan kalkan uçaklar komşu ülke Libya’nın Derne kentinde, terör örgütlerine ait olduğu söylenen kampları bombaladı. Operasyonla ilgili ..

Nihat Hatipoğlu - 40 Yıl Gizledim! Bu İtiraf Sizi Çok Etkileyecek! 16:38

Nihat Hatipoğlu - 40 Yıl Gizledim! Bu İtiraf Sizi Çok Etkileyecek!

Nihat Hatipoğlu'ndan gerçek muhteşem bir hayat hikayesi. Tam 40 yıl bazen sahursuz, bazen iftarsız oruç tutuyor. Ailesine hiç hissettirmeden. Yaman Dede'nin Hazreti Mevlânâ'ya olan muhabbetini onun şehrinden gelenlere ka..

  • ANKA tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 57. Bölüm Fragmanı ( Final Fragmanı ) 00:43

Hayat Şarkısı 57. Bölüm Fragmanı ( Final Fragmanı )

Cevher Ailesi’nin başına gelen kötü olaylardan sonra psikolog Tamer, tüm ailenin gündemine oturur. Hülya ile başlayan seanslar, Kerim’in de katılımıyla devam etmişti. Bu kez sıra Bayram Cevher’e gelir. Bayram Cevher’in g..

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Çanakkale Türküsü 02:10

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Çanakkale Türküsü

Savaş soğuk nefesini, hiç olmadığı kadar Cevdet ve ailesinin yüzünde hissettirir. Büyük bir çaresizlik yaşayan aile, yapacakları hiçbir şey olmadan infaz zamanını beklemektedir. Cevdet, ailesini ve vatanını korumak aynı ..

  • ANKA tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce