#Efekan pazartesileri hiç sevmiyorum müzik dinle

Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi 02:20

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi

Bu videomuzda sizlere kayısı reçeli yapımını göstereceğiz. Kayısı kendinden şekerli bir meyve olduğu için reçel tarifleri içinde en az beyaz şeker kullanılarak yapılan reçel tarifi. Bu yüzden en sağlıklı reçel tarifi diy..

Kariyer 2015 Türk Filmi İzle 1:29:56

Kariyer 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : İsmail, eşinden ayrıldıktan sonra son parasıyla İstanbul’dan Malatya’da bulunan arkadaşları Selim ve Tolga’nın yanına gider. Selim yalanlarla kariyer peşinde koşan, Tolga ise üniversite mezunu olmasına rağmen b..

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi 02:03

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi

Dilimlenmiş 1 adet ekmek (yaklaşık 10-12 dilim), 2 Yumurta, 1 su bardağı süt, Tuz, 1 su bardağı ince rendelenmiş kaşar peyniri. *************************** Yumurtalı Ekmek direkt çocukluğumdur benim. Annem evde yaptığı ..

Diriliş Ertuğrul 120. Bölüm Hd İzle 2:04:06

Diriliş Ertuğrul 120. Bölüm Hd İzle

Ertuğrul ve Noyan, vazife için birlikte yola çıkmak zorunda kalmışlardı. Bu yolculukta onlara tuzak kuran Romanos’un cezası, Ertuğrul tarafından kesilmişti. Vuruşmada yara alan Bamsı ise, bir müddet sonra iyileşmiş ve yo..

İstanbullu Gelin 52. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

İstanbullu Gelin 52. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi 03:04

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi

Sizlerle uzun süredir çok sağlıklı bir yemek olan pırasa kavurması tarifini paylaşmak istiyorduk. Hem diyet yemeği hemde lezzetli olan sayılı yemeklerden birisi olan zeytinyağlı pırasa kavurması nasıl yapılır öğrenemek i..

Tomb Raider Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:57:48

Tomb Raider Türkçe Altyazılı Hd İzle

Tomb Raider oyun serisini bilmeyen yoktur macera ve aksiyonun hiç eksik olmadığı bir oyunun sinemaya aktarılmış hali. 20 yaşında olan Lara Croft yıllar önce babasını kaybetmiştir. Hiçbir haber bırakmadan ortadan kaybolan..

Bebe Bisküvisi Tarifi 03:34

Bebe Bisküvisi Tarifi

Malzemeler : 2 tepeleme yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı pirinç unu, 2 yemek kaşığı pekmez, 2 yemek kaşığı İrmik. ********************* Yıllar öncesine ait bir tarifim irmikli Be..

Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi 01:44

Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi

Malzemeler: 2 adet Yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, Tuz. ************************ Hani bazı tarifler vardır ya nasıl yapsak..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi  Coco Top Yapımı 01:33

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Coco Top Yapımı

Videomuzu izleyerek hindistan cevizli kurabiye nasıl yapılır detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Pek çok ismi olan bu lezzetli ve kolay kurabiye tarifi pek çok kişinin favori kurabiyelerinden birisi olsa gerek. Pek çok..

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır 02:05

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır

Uzun süreden beridir bizlerden yufkanın nasıl yapıldığı ile ilgili tarif istediniz. Aslında el açması börek tarifimizin içinde yufkanın nasıl yapıldığını anlatmıştık ama bu sorulardan sonra yufka nasıl yapılır göstermek ..

Dünyanın En Kolay  Baklavası  4 Beze ile Kat Kat Oluyor  Baklava Tarifi 12:26

Dünyanın En Kolay Baklavası 4 Beze ile Kat Kat Oluyor Baklava Tarif

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml 4 beze ile Oklavasız Bu Kadar KOLAY BAKLAVA Hiç Görmediniz / Kat Kat Baklava Tarifi Şerbeti için 1 lt su 1 kilo toz şeker Yarim limon suyu 2 adet yumurta Çeyrek ( 75 gr eritilmiş..

Popover Tarifi 03:17

Popover Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı un, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı tereyağ. ********************** Beklenen haftasonu geldi çattı sonunda. Çalışan insanların haftasonu konusunda en sevdikleri ş..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

İstanbullu Gelin 53. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:48

İstanbullu Gelin 53. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

İstanbullu Gelin 53. Bölüm 2. Fragmanı (Sezon Finali) 00:56

İstanbullu Gelin 53. Bölüm 2. Fragmanı (Sezon Finali)

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır 02:51

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır

Hamburger tarifi videomuz da kolay hamburger köftesi ve ekmeği nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. Evde hamburger yapımının en büyük faydası kuyruk yağı değil gerçek kırmızı et yiyebilecek olmanız. Bu tarifteki hamburgerin d..

Mısır Ekmeği Tarifi  Ekmek Nasıl Yapılır 01:23

Mısır Ekmeği Tarifi Ekmek Nasıl Yapılır

Bu videomuzda mısır ekmeği nasıl yapılır onu anlattık gayet kolay,lezzetli ve sağlıklı olan bu ekmeği yapmak gayet pratik. Videomuzu izledikten sonra hiç zorlanmadan mısır ekmeği tarifini öğreneceksiniz. İnternette ne ka..

Jawbone Türkçe Dublaj İzle 1:35:47

Jawbone Türkçe Dublaj İzle

Jimmy McCabe herkesin yaşamak istediği bir hayatı yaşar aslında sonu pek mutlu bitmeyecek bu hayata gençken boksörlük yapma hevesi ile başlar çok çalışır ve hiç pes etmeden sonuna kadar savaşarak her çıktığı karşılaşmada..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 03:25

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı çiğ köftelik bulgur, 1,5 su bardağı domates rendesi veya 3 adet domates (rendelenecek), 1 adet soğan, 4 diş sarımsak, 1 su bardağı haşlanmış mısır, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domate..

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır 01:21

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır

Temel mutfak bilgilerinden birini anlattım bugün videoda. Videoya sosyal medyadan gelenlerin bir kısmı e bu benim yaptığımla aynı, insanları kandırıyorsunuz diyecek eminim. Büyük gazetelerin öyle bir şey dedi ki, yumur..

Mısır Ekmeği Tarifi 03:42

Mısır Ekmeği Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2,5 su bardağı mısır unu, 1 paket kabartma tozu, Tuz. Benden en çok istenen tariflerden biriydi Mısır Ekmeği. Daha önce yapmayı denediyseniz veya nasıl y..

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi 02:17

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi

Malzemeler: 1/2 baş Karnabahar, 1/2 baş brokoli, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1/2 limonun suyu, 3 diş sarımsak, Tuz. Karnabahar ve brokolinin birbirine ne kadar yakıştığını, hatta birinin adı anıldığında akla diğerinin ge..

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi 04:54

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak), 100 gr tereyağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1,5 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz, 1/2 su bardağı kalın çekilm..

 Sadece 2 Bezeyle Oklavasız Ay Baklavası Bayram Baklavası 12:51

Sadece 2 Bezeyle Oklavasız Ay Baklavası Bayram Baklavası

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Kullandığım tepsi ölçüsü 40 cm 4 beze ile Oklavasız Bu Kadar KOLAY BAKLAVA Hiç Görmediniz / Kat Kat Baklava Tarifi Şerbeti için 1 lt su 1 kilo toz şeker Yarim limon suyu 2 adet yum..