#Efekan pazartesileri hiç sevmiyorum müzik dinle

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Sürmenaj - Sonbahar 02:23

Sürmenaj - Sonbahar

Söz & Müzik: Mehmet Morgir Yönetmen: Ümit Yavuz Sonbahar şarkı sözleri ile Yine kapıma dayanı verdi sonbahar Halimi hatrımı hiç sormadan Yine gel (Yine gel) Yağmurlar gibi. Dalımdan kopardı korkmadan Bıraktı kara ..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Fero - Demet Akalın 03:46

Ben Fero - Demet Akalın

Ben Fero Demet Akalın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Hava kapalı, ama akalım Arabaya bindim yürü bakalım Tabi radyomuzda yine Demet Akalın Bi kez olsun bizi çalmadın adamım Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES) Araba..

Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Tarkan Çok Agladim 04:34

Tarkan Çok Agladim

Haykırsam, duyup gelsen uzaklardan Dokunsam bir, son bir kez sana dokunsam Sarılsam, hayallerime sarılsam Uzansam bir, yanı başına uzansam www.sozlerisozu.com Bildiğin gibi değil hiç Çok ağladım ne çok ağladım Silinmiyo..

Senfo - Son Durak 02:39

Senfo - Son Durak

Son Durak şarkı sözleri ile Değiştiniz hepten, Hala kıpkırmızı gözler, Yaşıyorum her şeyi bir bilsen Gördüm yüzünüzü çok iğrenç, çok iğrenç Sövdüm hepsine çok içten Yazmak istedim hep yeniden Kurtulamadım hiç kad..

Evin Demirsoy - Çözdüm Seni 03:13

Evin Demirsoy - Çözdüm Seni

Çözdüm Seni şarkı sözleri ile Bana ne verdin ki söyle şimdi geri alasın? Bana ne kattın ki söyle bir hak talep edesin? Sen bir virüs gibiydin Ve ben seni erken teşhis ettim Çıkardım seni benden zorda olsa başardım Şimd..

Kavanozdaki Adam 5.Bölüm 46:48

Kavanozdaki Adam 5.Bölüm

Oyuncular: Efgan Efekan (Erdal) Nil Ünal Erol Durak (Sedat)..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Köprüsü 04:03

Hayat Köprüsü

Filmin Adı: Hayat Köprüsü Yönetmen: Ümit Efekan Oyuncular: Kadir İnanır, Sibel Turnagöl..

Sokak Kadını Seni İstemiyoruz 00:33

Sokak Kadını Seni İstemiyoruz

Filmin Adı: Yarınsız Adam Yönetmen: Ümit Efekan Oyuncular: Kadir İnanır, Perihan Savaş Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1988..

Perihan Savaş Kadir İnanır'a Döner 00:33

Perihan Savaş Kadir İnanır'a Döner

Filmin Adı: Yarınsız Adam Yönetmen: Ümit Efekan Oyuncular: Kadir İnanır, Perihan Savaş Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu..

Yarınsız Adam 03:43

Yarınsız Adam

Filmin Adı: Yarınsız Adam Yönetmen: Ümit Efekan Oyuncular: Kadir İnanır, Perihan Savaş Yapım: Erler Film..

Kadir İnanır'dan Kahve Falı 01:17

Kadir İnanır'dan Kahve Falı

Katıldığı ihale nedeniyle tehdit edilen işadamı Hakkı (Efgan Efekan) ve kızı Cansu (Sibel Turnagöl), bir gece dostlarının düğününe giderken yolları trafik polisi kılığındaki katillerce kesilir...

Sirkte Aşk Cinayeti 01:23

Sirkte Aşk Cinayeti

Bir cambaz kızla, ailesinin evlenmelerine karşı çıktığı bir zengin çocuğun aşk öyküsü. Filmin Adı: Cambaz Kızın Aşkı Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Sabina, Efgan Efekan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Y..

Madde 438-1990 02:33

Madde 438-1990

Filmin Adı: Madde 438 Yönetmen: Ümit Efekan Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Berhan Şimşek..

Kalbimdeki Düşman 1987 03:05

Kalbimdeki Düşman 1987

Filmin Adı: Kalbimdeki Düşman Yönetmen: Ümit Efekan Oyuncular: Cihan Ünal, Harika Avcı..

Hayat Köprüsü 1986 04:06

Hayat Köprüsü 1986

Filmin Adı: Hayat Köprüsü Yönetmen: Ümit Efekan Oyuncular: Kadir İnanır, Sibel Turnagöl..

Cambaz Kız 02:18

Cambaz Kız

Bir cambaz kızla, ailesinin evlenmelerine karşı çıktığı bir zengin çocuğun aşk öyküsü. Filmin Adı: Cambaz Kızın Aşkı Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Sabina, Efgan Efekan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Y..

Sibel Can Sevgilisini Kıskanınca Etek İndiriyor 00:27

Sibel Can Sevgilisini Kıskanınca Etek İndiriyor

Filmin Adı: Papatya ile Karabiber Yönetmen: Ümit Efekan..

O Gariban Hayat Bitmiş Benim İçin 00:32

O Gariban Hayat Bitmiş Benim İçin

Filmin Adı: Papatya ile Karabiber Yönetmen: Ümit Efekan Oyuncular: Alişan, Sibel Can Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu..

Ya Ya Ya Şa Şa Şa İlyas Salman Türk Filmi İzle 1:22:58

Ya Ya Ya Şa Şa Şa İlyas Salman Türk Filmi İzle

Ya Ya Ya Şa Şa Şa, Ümit Efekan'ın yönettiği 1985 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Gökhan Akçura'nın yazdığı filmin başrollerinde İlyas Salman ve Deniz Akbulut oynamaktadır. Filmin yapımcılığını ise Ali Kocabekir üstlenm..

  • PengoTV tarafından
  • 10.883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy'dan Burç Analizi 00:23

Bülent Ersoy'dan Burç Analizi

Bülent Ersoy ünlü bir sahne sanatçısıdır. Yaşamı, yardımcısı Zehra (Neriman Köksal) ve menajeri Ekrem (Efgan Efekan) ile geçer. Ona sürekli iş ayarlayan Ekrem, Bülent'i bir para makinesi gibi görmektedir. Üniversite öğre..

Mustafa Sandal Araba 03:53

Mustafa Sandal Araba

Gönül ister aradığını Hep mi bekler hep mi bulamaz Gönül ister tanıdığını Hiç mi bilmez hiç mi soramaz Beni alsa nafile nafile Yerime bir şey koyamaz Yalvarsam da kal diye kal diye O yerinde hiç duramaz Onun ar..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var 03:21

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var

Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar Herkes neden düşman, herkes neden düşman Unuttuk hepsini, nuhun nefesini Gelme yanıma sen başkasın ben baş..

Hey Hey Kara Koyun 01:47

Hey Hey Kara Koyun

Hey hey kara koyun hiç yünün var mı? Evet evet üç çuval var Biri küçük hanıma Biri küçük beye Bir diğeri çiftlikte Yaşayan çocuk için Mee Mee kara koyun hiç yün var mı? Evet evet üç çuval var Hey hey beyaz koyun hiç y..

TNK - Yine Yazı Bekleriz 04:11

TNK - Yine Yazı Bekleriz

Ah ne çok özledim seni Bir bilsen ah bir görsen Sonbaharlarım gelir O yaprak hiç düşmez Hepsi bitti hepsi bitti Hepsi kaybolan günlerdi Bir yalnız sen bir yalnız ben Bizi ne nasıl tüketti ki Belki unuturuz onu ..

Serkan Kaya - Karagözlüm 04:29

Serkan Kaya - Karagözlüm

KARA GÖZLÜM ŞARKI SÖZLERİ: Her akşam oluşunda şimdi gelir diyorum Öyle çok sevdim ki bir dakika duramıyorum Canım mısın nesin sen kanatsız meleğim mi Çölde susuz kalana denizi verelim mi? Kara gözlüm yürek tabanca Bir..