#Efekan pazartesileri hiç sevmiyorum müzik dinle

Emrah - Unutabilsem 04:30

Emrah - Unutabilsem

Hala hislerimde... Hala özlemimdesin.. Sen acı sen tatlı günlerimdesin... Unutmak kolay olsa çoktan unuturdum Boşvermek kolay olsa kendimi avuturdum Faydalar faydasız, İmkanlar imkansız, Uzayan gecelerde saatler ..

Kibariye - Gönlümdeki Bu Yara 04:28

Kibariye - Gönlümdeki Bu Yara

Gönlümdeki bu yara Neden hala geçmedi Neden bilmem Allahım Izdırabım dinmedi Yalvarırım Rabbim Duamı sen kabul et Birgün olsun beni de Herkes gibi mesud et Kalbimdeki bu yara Neden şifa bulmuyor Neden bilmem ..

Müslüm Gürses - Seven Olmazki 05:09

Müslüm Gürses - Seven Olmazki

ayrıldık işte ne oldu sanki sende mutluluğu bulamadın ki unutma seni benim kadar seven olmaz ki unutma seni benim kadar seven olmaz ki özlemesende özlüyorum hiç gelmesende bekliyorum rüyamda seni hep görüyorum hala seni..

Tüdanya - Canımdan Can İste 04:18

Tüdanya - Canımdan Can İste

bir gönül nedir ki senin uğruna? canımdan can iste ömrümden ömür yeter ki sev beni anla hep böyle canımdan can iste ömrümden ömür dünyayı versem de senin için az, hiç bir şey aşkına bedel olamaz, sen böyle sevdikç..

Suat Ateşdağlı feat. Gökçe Kırgız - Son Rötuş 03:52

Suat Ateşdağlı feat. Gökçe Kırgız - Son Rötuş

Sorma ille de sorma Bu aşk tanımı tutmuyor Susma kapıda durma Böyle ayrılık başlıyor Bu aşk kalıba sığmadı Bütün sözlerin yalan mıydı Giderken söylediklerin İnan hiç yakışmadı Bu son rötuş ilacım olmadı Benim derdi..

Kadife - Yerle Yeksan 04:02

Kadife - Yerle Yeksan

Şarkı Sözleri: Büyük hayaller kırılırlar Camları ruhuna batar Acımaz ki uyuşanlar Sanma ki canları yanar Sen yoksan her şey yerle yeksan Uyusam ve hiç uyanmasam Bir gözyaşı senden arta kalan Silsem geçer yanağımdan V..

Masal - Peçete 04:03

Masal - Peçete

Şarkı Sözleri: Dön bir bak aynaya Kendini boydan Şöyle bir süz Sağdan soldan Bir de bana bak Bi yerine kına yak Sabret Gelecekler soldan soldan Söylemek zorunda değilim ama umrumda değilsin Başkasına verdim tahtını..

Burak Şenluk - Melek 03:58

Burak Şenluk - Melek

MELEK Şarkı Sözleri Kitaplarını kaldırmadım Hala duruyor masanda Mutfak epey bir dağıldı senden sonra Yemek yapamıyorum galiba Sana aldığım ilk gülü Unutmadım hiç o günü Tıpkı diğer günler gibi Sağ yanımda bir mele..

Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar 03:39

Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar

Kimsesiz Rüyalar şarkı sözleri ile Kimse anlamıyor ama bakma Tüm notalar seni bana (hep) anlatıyor İşte bundandır en güzel şarkıların seni anlatmaktan geçişi… Bırakma hiç, ayırma yanından Gerekirse kuytu bakışlarında s..

Derya Su - Anlayana Feat Reygy Kougan Ray 03:47

Derya Su - Anlayana Feat Reygy Kougan Ray

Anlayana Hatırla umudumuz vardı Kalbimi yeminlerin sardı Sözlerini ihanet çaldı Bak geriye dedikodu kaldı Zorlama zamanın doldu Yalanlarına kalbim doydu Eskı değerler kayıp oldu Nerde durduğun beli oldu O yetmiy..

Melisa Uzunarslan - Biri Var mı 04:04

Melisa Uzunarslan - Biri Var mı

Biri Var mı? Şarkı Sözleri İle Tamam bitti özlemeyeceğim Seni artık beklemeyeceğim Hiç yoktun öperken bile Doyuramadın zayıf ruhumu Bir yerlerde gülermişsin Hep sarılıp öpermişsin onu Gören olmuş, duyan olmuş Mutluym..

Elyas Taha - Otobüs Durağında 04:09

Elyas Taha - Otobüs Durağında

Sözler “Otobüs Durağında” “Zor olsada yanında kalmak isterdim bu gece. Şu zamana kadar,ne istediysem hiçbiri gerçek olmadı... Onu ilk gördüğüm zaman otobüs durağında saçları kumral”.. Değişiverdim oracıkta, aklımda sözl..

Özlem Kaya Aşan - Mektuplar 04:37

Özlem Kaya Aşan - Mektuplar

Mektuplar Şarkı Sözleri İle Anam gibi kimse derdim bilemez... Akar gözyaşlarım hiçmi hiç dinmez . Çektiğim çilenin hesabı yokmu Beni bu derdimden kurtaran yokmu... Mektupları al git uğurlar olsun. Belki sende kendi..

Nil Anka - Hikaye 03:18

Nil Anka - Hikaye

Hikaye şarkı sözleri ile Ben öyle bir a ah aşk isterim ki Ateşler içinde yanıp tutuşalım Korkuyorsan ateşten uzak durmalısın benden Yaklaştıkça hiç farkı yok inan cehennemden Gel şeytana uyalım bu gece Karışsın bedenl..

Aydilge - Hayat Şaşırtır 03:39

Aydilge - Hayat Şaşırtır

Şarkı Sözleri: Yanlışları seçtim, doğrum nerede? Kaybettim kendimi, dengem nerede? Bazen düşer insan, yardım nerede? Kalkmam için yerden, sebebim nerede? Bitti derken, her şey elden gitti derken, sabrettim ben Tam o an..

İpucu - Omark 03:45

İpucu - Omark

Şarkı Sözü: İpucu vermem istesen de yok söylemem İçindesin geçer göremezsin var demem Onu öldürmeyi bırak katil olmanı istemem Boşa harcamaya hiç doyamadın ayıl yeter Yanımda kalmanı ne çok isterdim Daha da artık geri ..

Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması 04:43

Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması

Bilinmeyen Saati Uygulaması şarkı sözleri ile Hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini, Sevmekte yok artık sevmek yok artık hiç kimseyi. Sen yaz saati uygulaması ben kış saati, Ortak bir takvimimiz bile ol..

Belma Sera - Babama 04:40

Belma Sera - Babama

Babama Belma Sera Memleket hasretiyle Yandın tutuştun bu şehirde Dostluğun kardeşliğin Bittiği bu yerde İçin yandı kül oldu ahh sessizce Can diyen dilin neredesin sen Görmem hissesederim buradasın sen Gitmek istedin gid..

Belma Sera - Geceler Sana Kalsın 04:52

Belma Sera - Geceler Sana Kalsın

Geceler Sana Kalsın Belma Sera Uykusuzluk gözlerimde Konuşuyor derinlerde Bin isyan var içerimde Her halimde Bu geceler sessiz derler Hiç inanmam söyleyene Öyle bir gürültü var ki Seni çağırır sessizce Dağıtırım her ş..

Simge - As Bayrakları 03:15

Simge - As Bayrakları

As Bayrakları şarkı sözleri ile Nasıl bilecekler seni yaşamadan Sensizliğin acısını En sevdiğim düşler Öper birer birer Gidiverir acımadan Aaaaaah ahhhh Aramıyor sormuyor Hikâyemden hiç düşmüyor Aaaaaaah ahhhh Bı..

Ümit Besen - Nikah Masası 04:48

Ümit Besen - Nikah Masası

Nikahına beni çağır sevgilim İstersen şahidin olurum senin Bu adam kim diye soran olursa Eski bir tanıdık dersin sevgiim Hayaller kurardık biz yıllar önce Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce Bilirsin ne kadar görmek is..

Emrah - Belalım Benim 05:56

Emrah - Belalım Benim

Yoluna çıkmaya cesaretim yok Her halin yolumdan döndürür beni Söyle bir bakmaya cesaretim yok Rüzgarın alevsiz..söndürür beni [Nakarat] Nasıl etsem bir yolunu bulamıyorum Seni bir başkasından soramıyorum Ne yapsa..

Mahsun Kırmızıgül - Daye 04:46

Mahsun Kırmızıgül - Daye

Bu başıma gelenleri sayamam Hiçbir kalbi kırmamışım kıramam Yokluğunda yandı gönlüm kavruldu Daye sana doymamışım doyamam Yaban elde neler geldi başıma Düşündükçe aklar düştü saçıma Hep zalimler çıktı benim karşıma..

Ümit Besen Ft. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi (Canlı Performans - Beyaz Show) 07:34

Ümit Besen Ft. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi (Canlı Performans

Ümit Besen Feat. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi? (Canlı Performans - Beyaz Show) Şarkı Sözleri : Daha dün yanimda kollarimdaydin Boynuma sarilip öper koklardin Seviyorum derken hep özlüyorken Simdi neden bana y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses & Ebru Gündeş - Mutlu Ol Yeter (1998) 04:58

İbrahim Tatlıses & Ebru Gündeş - Mutlu Ol Yeter (1998)

Belkide dilinden bu şarkı düşmez Dilin söylesede gönlün hissetmez Bilsen bile benim için farketmez Bir tek dileğim var mutlu ol yeter. Bunu sana yazdığımı bilmezsin Bir yabancı şarkı gibi dinlersin Benim için önce..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş Ft. Ozan Doğulu Meyhaneci 03:38

Ebru Gündeş Ft. Ozan Doğulu Meyhaneci

Belkide dilinden bu şarkı düşmez Dilin söylesede gönlün hissetmez Bilsen bile benim için farketmez Bir tek dileğim var mutlu ol yeter. Bunu sana yazdığımı bilmezsin Bir yabancı şarkı gibi dinlersin Benim için önce..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zara Mutlu Ol Yeter 03:42

Zara Mutlu Ol Yeter

ŞARKI SÖZLERİ: BELKİ DE DİLİNDEN BU ŞARKI DÜŞMEZ DİLİN SÖYLESE DE GÖNLÜN HİSSETMEZ BİLSEN BİLE BENİM İÇİN FARK ETMEZ BİR TEK DİLEĞİM VAR MUTLU OL YETER BUNU SANA YAZDIĞIMI BİLMEZSİN BİR YABANCI ŞARKI GİBİ DİNLERSİN BENİ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selami Sahin Tanımam Senden Baska 05:36

Selami Sahin Tanımam Senden Baska

Beni yanından hiç ayırma Gözlerim gözlerinde kalsın Seninle öyle doluyum ki Her anımda inan sen varsın İstersen ver günahlarını Razıyım al sevaplarımı Koparma aşkın bağlarını Ellerin ellerimde kalsın Tanımam senden baş..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Keşke 04:51

Yalın - Keşke

Bırak saygından kuşkum yok Hatrımdan kalıyorsan hiç kalma bırak Sensiz olmaya itirazım var Canımı çok yakacak,izlerin bana yeter Keşke oyunlar oynamasaydık Üzülmeseydi şarkılar Hala sana yazılıyorlar Hala buram b..

Yalın - Sabır Taşı 03:13

Yalın - Sabır Taşı

Yalın Sabır Taşı Şarkı Sözleri Bi başlasam anlatmaya yol olur buradan uzaya Ne sevdim ne sevdim ne sevdim seni ben Bi çağırsan olmaz mı ya uçulur buradan yurduna Ne sevdim ne sevdim ne sevdim seni ben Sabır taşı mıyı..