#Efekan pazartesileri hiç sevmiyorum müzik dinle

Merve Kutlu Saç Ve Diş Bakımı 12:41

Merve Kutlu Saç Ve Diş Bakımı

Evet, Ağustos ayında çektiğim bitenler videomu unuttum ve şimdi editleyip paylaşayım dedim. ???? Yazlık kıyafetler ve bronz tenimle Aralık ayına hiç yakışmıyorum ama belki içiniz ısınır he asdfasfd. ???? Umarım yararlı o..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Tavukları Hizaya Getiren Adam 00:22

Tavukları Hizaya Getiren Adam

Elemanın sesi yanık, birde liderlik özelliği olunca tavukların hizaya gelmemesi için hiç bir neden yok. Horozun tepkisi nedir acaba bu duruma?..

  • JET TV tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Güzeliz Biz 5 Dakikada Doğal Görünümlü Dalgalı Saçları Nasıl Yapıyorum 05:13

Güzeliz Biz 5 Dakikada Doğal Görünümlü Dalgalı Saçları Nasıl Yapıyorum

Sizler için yapımı 5 dakika kadar kısa süren dalgalı saçlar yaptım! Hem doğal görünmek hem de zamandan kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! :) Keyifli seyirler.. :)..

Gizem Treni Türkçe Altyazılı Fragman 01:45

Gizem Treni Türkçe Altyazılı Fragman

Kendi hayran kitlesini oluşturan, günümüz sinemasının en özel yönetmenlerinden biri olan Jim Jarmusch, Mystery Train'de Memphis'te geçen birkaç öyküyü kesiştiriyor. Aynı otelde mesken tutan ancak birbiriyle hiçbir şekild..

Nusret'in Et Şovunda Yere Kapaklanan Müşteri 00:19

Nusret'in Et Şovunda Yere Kapaklanan Müşteri

Sosyete kasabı Nusret Gökçe'nin et şovu sırasında o anları kaydetmek isteyen müşterisinin yere kapaklanması kameraya böyle yansıdı. Sosyete Kasabı Nusret Durma parçala dedi notuyla paylaştığı videoda, müşterisi yere dü..

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Müslüman Olduklarını Biliyor Muydunuz Liste Hayli Kabarık 03:28

Müslüman Olduklarını Biliyor Muydunuz Liste Hayli Kabarık

Hiç tahmin edemeyeceğiniz ünlü isimlerin müslaman olduğunu uyunca çok şaşıracaksınız. Listede şarkıcı, oyuncu, sporcu ve nicesi bulunuyor. Bunlardan biri de dünyaca ünlü model Gigi Gadid. Son yıllarda yıldızı parlayan, e..

  • BETA tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı 02:46

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı Şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenen törende konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Bakan Soylu'nun Kimse ağzına PKK lafını bile alamayacak şeklindeki sö..

Marwen'a Hoş Geldiniz Türkçe Altyazılı Fragman 02:24

Marwen'a Hoş Geldiniz Türkçe Altyazılı Fragman

“Welcome to Marwen” sanatsal hayal gücünün insanın ruhunu nasıl eski haline getirebileceğini fark eden yıkılmış bir adamın mucizevi gerçek hikayesini anlatıyor. Mark Hogancamp (Steve Carell) korkunç bir saldırıya maruz k..

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..

Bir Baba Hindu - Teaser 01:00

Bir Baba Hindu - Teaser

Türkiye’den Hindistan’a uzanan bir komedi! Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan’ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.818 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bebeğini Emziren Baba Görenler Hayrete Düştü 02:16

Bebeğini Emziren Baba Görenler Hayrete Düştü

Erkeklerinde bebek emzirebildiği hiç aklınıza gelir miydi? Bu görüntüler sosyal medya da çok konuşulmaya başlandı. İşte bebeğini emziren o baba...

  • BETA tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ceyhan Başlangıç Dudağınız Kalıcı Olarak Nasıl Küçülür 05:03

Ceyhan Başlangıç Dudağınız Kalıcı Olarak Nasıl Küçülür

Videoda bahsettiğim hatayı yaparsanız, dudağınız kalıcı olarak küçülür ve şekli bozulur. Bazen bilmeden yaptığımız şeyler, hiç aklımıza gelmeyen sonuçlara sebep olabiliyor. Bu da onlardan bir..

Bir Baba Hindu - Evlenme Sahnesi 10:12

Bir Baba Hindu - Evlenme Sahnesi

Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai'ye giden Fadıl'ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan'ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor. Fadıl aşkı uğruna bütün imkanları reddedip..

Bir Baba Hindu - Fadıl'ı Seviyorum 10:27

Bir Baba Hindu - Fadıl'ı Seviyorum

Bir Baba Hindu - Fadıl'ı Seviyorum Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai'ye giden Fadıl'ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan'ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor. Fadıl ..

Bir Baba Hindu - İneğime Dokunma 10:25

Bir Baba Hindu - İneğime Dokunma

Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai'ye giden Fadıl'ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan'ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor. Fadıl aşkı uğruna bütün imkanları reddedip..

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Bir Baba Hindu - İneğin Doğum Günü 10:06

Bir Baba Hindu - İneğin Doğum Günü

Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai'ye giden Fadıl'ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan'ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor. Fadıl aşkı uğruna bütün imkanları reddedip..

Makyajın Şaşırtıcı Gücü Karşısında Bir Tutam Şok Olmak İster Misiniz 00:58

Makyajın Şaşırtıcı Gücü Karşısında Bir Tutam Şok Olmak İster Misiniz

Makyajın bir insan üzerindeki etkisini biliyoruz. Ancak bu kadarına hiç şahit olmuş muydunuz..

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Akılları Alan Yılan Şakası 00:54

Akılları Alan Yılan Şakası

Hiç birşeyden haberi olmayan insanların arkasına bantla yapıştırılan oyuncak yılan, ilginç ve komik anları ortaya çıkardı..

  • JET TV tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Tüm Olumsuz İhtimallere Karşı Hazırlıklarımız Var 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tüm Olumsuz İhtimallere Karşı Hazırlıklarımız Va

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm olumsuz ihtimallere karşı hazırlıklarımız var Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm olumsuz ihtimallere karşı hazırlıklarımız var. Döviz kuruna, faizlere, tehditlere bakıp el ovuşturanlar hiç boşuna heve..

Katar'lı Hokkabaz Dondurmacının Çılgınca Gösterisi 00:39

Katar'lı Hokkabaz Dondurmacının Çılgınca Gösterisi

Katar'daki hünerli dondurmacının inanılmaz dondurma ile yetenek gösterisi ve daha önce hiç böyle dondurma servisi görmediniz!..

  • JET TV tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Salata Hastası Küçük Bebek 00:36

Salata Hastası Küçük Bebek

Erzincan'da yaşayan 2 yaşındaki Burak Polat isimindeki küçük çocuğun yemek yeme şekli izleyenleri gülme krizine sokmuş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı 03:57

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Sevduğum Gözlerinde İki Damla Yaş Olsam Akşam Dereler Gibi Dudaklarına Dolsam Ver Bana Dertlerini Atayim Denizlere Koy Başını Omzuma Dal..

  • BLACKSEA tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Edis - Dudak 04:05

Edis - Dudak

Tatlım güzelsin de Korkak bir halin var Derdim biraz uyku Sonrası rüyalar Hayır anlamadım neyin havası bu Balkandan bile soğuk hava dalgası Yanına yakışacak bir başkası yok mu? Ser verip sır vermiyorsun ama Gözlerinden o..

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video) 04:22

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video)

ATEŞ BÖCEĞİ KALBİMİ KOPARDILAR KİM BİLİR KAÇ KEZ HİÇ HAKKIM YOK ŞİKAYETE BİLE BİLE LADES BELKİ DE ACISINDAN BESLENDİM AŞKIN YOKSA BİR GÜN BİTMEZ MİYDİ BU EDEPSİZ HEVES SIRA SENİN HADİ ÜZ BENİ YAZA KOYAR MI GÜZ BENİ GECE..

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki 02:07

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki TRT World için düzenlenen tanıtım gecesinde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altın Kelebek ödüllerinde Diriliş Ertuğrul'un ödül kazanmasına rağmen sahneden konuşma yapm..

Çöp Şiş Yeme Kapışması - Kim Pes Edecek 18:06

Çöp Şiş Yeme Kapışması - Kim Pes Edecek

Yeni bir yemeli kapışma ile beraberiz. Bu kez menüde çöp şiş var. Normalde çöp şişi yedikçe yiyesimiz gelir ama tabii belirli bir sayıdan sonra çöp şiş yemek de hiç kolay değil...

  • JET TV tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 6 yıl önce