#Efsane sokak performansı tomi saario müzik dinle

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..

Şems  22 Street - Gecenin İçinde 02:50

Şems 22 Street - Gecenin İçinde

Gecenin içinde şarkı sözleri ile Korkağın geliyor sürekli sonu Sokağımız eliyor yürekli olun Sürekli kaçsın ve kovala onu Gecenin içinde buluruz yolu Gecenin içinde x3 Buluruz yolu Şems Verse Çık sokak dibinden Mah..

2CELLOS'tan Muhteşem Game of Thrones Tema Müziği 05:03

2CELLOS'tan Muhteşem Game of Thrones Tema Müziği

Game Of Thrones Orjinal jenerik Müziği (Dizi Filmi Soundtrack ) Taht Oyunları Ana Tema Luka Sulic ve Stjepan Hauser ikilisinden yine muhteşem bir çalışma geldi. İkili efsane dizi Game of Thrones'un tema müziğini yorumlad..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına 03:53

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına

Lyrics: Serdar Ortaç / Sera Tokdemir Music: Serdar Ortaç Arrangement: Tarık İster Mix & Mastering: Utku Ünsal Director: Alişan Günay Yıldırım Director of Photography: Eren Yıldız Executive Producer: Nihan Çelik Coloris..

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak! 08:02

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak!

Başbakan erdoğan klibi.. Konya erdoğan uzun adam klip. Başbakan erdoğan konyalılardan. konyalı erdoğan klibi. cumhurbaşkanı adayı Başbakan recep tayyip erdoğan klibi.. izlenme rekorları kıran Başbakan erdoğan klibi. Başb..

 Deniz Seki Girne'de Konser Verdi 04:03

Deniz Seki Girne'de Konser Verdi

Kıbrıs'ın Girne kentinde sahne alan ünlü şarkıcı Deniz Seki konser öncesi önce basın mensuplarının sorunlarını cevapladı. Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Girne'de sevenleriyle buluşmak için bir araya geldi. Kıbrıs'ın Girne ken..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Çay Simit 04:14

Tarkan Çay Simit

Biz bir küsüp bir barışırız Bir gülüp bir ağlaşırız Eseriz ama yağmayız www.sozlerisozu.com Ben alırım gönlünü hemen Kıyamazsın bana da sen Öyle kesip atmayız İçinden geliyorsam Kalbinden geçiyorsam Erit buzlarını hadi ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Çay Simit 04:14

Tarkan Çay Simit

Biz bir küsüp bir barışırız Bir gülüp bir ağlaşırız Eseriz ama yağmayız Ben alırım gönlünü hemen Kıyamazsın bana da sen Öyle kesip atmayız İçinden geliyorsam Kalbinden geçiyorsam Erit buzlarını hadi Sokak kedisi gibi ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasin Can - Gecenin Yarısına 02:13

Yasin Can - Gecenin Yarısına

Gecenin Yarısına şarkı sözleri ile İçime çekerim dumanı gecenin yarsına Yarısı zehirse yarısı aşk Yarası nehirse kanasın kanasın kanasın Yaşarım ara sıra ara sıra ara sıra Ara sıraaa Çekiyorum herkese resti Ruhumu v..

Tefo & Seko - Kaç Yazar 02:18

Tefo & Seko - Kaç Yazar

Kaç Yazar şarkı sözleri ile Noldu döndün sen bidaha gördüğünden Yapıştık yakanıza inan olcaz gündem Konuştum her dilden çıkarız en dipten Bilen bilir bizide size gelir yeni madem Kafasına vur al gel Tefo seko çalıyor ..

Meto - Her Şey Yolunda 02:30

Meto - Her Şey Yolunda

Her Şey Yolunda şarkı sözleri ile Her şey yolunda stres boşuna Mary yanımda kimse değil umrumda Herkes yolunda panik boşuna Olmak zorunda para gider hoşuma ye Hiç yoktan baba kurdu kale Kaptan Sağlam yaslan lale..

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum 02:39

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum

Ben Buyum şarkı sözleri ile Düşer bedenim ağır ağır (ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu(ya ya) Düşer bedenim ağır ağır(ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu( ya ya) Kusur arıyosan iyi bak( iyi bak iyi bak) Çünk..

Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

Nil Nur Aleks  - Blıck 03:24

Nil Nur Aleks - Blıck

B L I C K şarkı sözleri ile ALEKS: Ich lieb dein strahlen im Blick wenn du lachst Und denk an dich von früh bis in die Nacht Moja Ljubavi ich hoff du fühlst wie ich Denn meine Welt dreht sich nur noch um dich ► NIL: S..

Hakan Peker - Karam (Official Video) - Yeni Klip 03:13

Hakan Peker - Karam (Official Video) - Yeni Klip

Hakan Peker'in, Peker Müzik Yapım etiketiyle yayımlanan Efsane Şarkılar albümünde yer alan Karam isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle...

Eski 45' likler Olmaz Olsun Sezen Aksu 02:57

Eski 45' likler Olmaz Olsun Sezen Aksu

Olmaz Olsun, Sezen Aksu'nun 1976 çıkışlı üçüncü 45'liğidir. Bu 3. kırkbeşlik sayesinde giderek ünlenen Sezen Aksu bir yılbaşı gecesi televizyonda söylediği Olmaz Olsun şarkısıyla ertesi gün tüm Türkiye'nin konuştuğu ünlü..

Ne Şarkı Yapmışsın be Ed Sheeran! Shape of You Şarkısına Enfes Piyano Cover'ı 02:40

Ne Şarkı Yapmışsın be Ed Sheeran! Shape of You Şarkısına Enfes Piyano

Yetenekli müzisyen Peter Buka'dan Ed Sheeran'ın dilden dile dolaşan şarkısı Shape of You'ya efsane piyano cover'ı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.989 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Züğürt Ağa Final Sahnesi 01:05

Züğürt Ağa Final Sahnesi

Ve Atilla Özdemiroğlu bu sahnede adeta döktürmüş, tüyleri diken diken etmiş. Bu nasıl bir müziktir. Nurlar içinde uyu müziğin dahi adamı...

Ian McKellen, Boğaziçi Üniversitesi Rock Korosu'ndan Dinlediği 'Yüzüklerin Efendisi' Müziğiyle Göz Yaşlarına Boğuldu 00:45

Ian McKellen, Boğaziçi Üniversitesi Rock Korosu'ndan Dinlediği 'Yüzükl

36. İstanbul Film Festivali'ne British Council’ın konuğu olarak katılan İngiliz aktör Ian McKellen, Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü Rock Korosu'nun konseri sırasında duygu dolu anlar yaşadı. Yüzüklerin Efendisi'nde Ga..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.519 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 Yaşında Korn'un Basçılığını Yapan 'Tye Trujillo' ile Tanışın 03:51

12 Yaşında Korn'un Basçılığını Yapan 'Tye Trujillo' ile Tanışın

Metal müziğin efsane gruplarından Korn'un basçısı 12 yaşında bir çocuk. Tye Trujillo yaşıtlarından çok çok daha öte bir yeteneğe sahip ve konserlere çıkıyor. Grubun asıl basçısının hastalanması nedeniyle yerini alan Tye,..

Petrol Dökülen Yolda Yaşanan Kaza Zincirlemesi 01:31

Petrol Dökülen Yolda Yaşanan Kaza Zincirlemesi

O efsane müzik ve hindistan'da gerçekleşen trajikomik video. Yola akan petrol sonrası, dakikalar içinde yaşanan bi çok motosiklet kazalarını seyrediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TSK'nın Game Of Thrones Çalması 00:59

TSK'nın Game Of Thrones Çalması

Şanlı ordumuz TSK'nın askerleri efsane dizi Game of Thrones çalarak şaşırttı..

  • JET TV tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şevkat Yerimdar - Dikeni Sevmezsen Diken Degil 02:39

Şevkat Yerimdar - Dikeni Sevmezsen Diken Degil

Şevkat Yerimdar..

Barış Manço  Bu Gün Bayram 02:39

Barış Manço Bu Gün Bayram

Sen gittin gideli İçimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta Cennette meleklerle Bizi düşler ağlarsın Bugün bayram Erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri Üzmey..

Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Okuldan Atılıyor 12:28

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Okuldan Atılıyor

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - Hababam Okuldan Atılıyor Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, ilk filmin yapımından bir sene sonra vizyona giren film. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Rıfat Ilgaz'ın es..

Kayıp Kızlar Film Müziği 02:13

Kayıp Kızlar Film Müziği

Kayıp Kızlar, 1984 yılında o güne dek sinemada elde edilmiş bütün gişe rekorlarını altüst eder. Yapımcı Türker İnanoğlu, Tarık Akan, Nuri Alço, Tecavüzcü Coşkun, Ahu Tuğba, Nilgün Saraylı, Çiğdem Tunç ve Nevzat Okçugil i..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sokakta Gitarı Ağlatan Adam 09:12

Sokakta Gitarı Ağlatan Adam

Almanyadan Estas Tonne'nin En İyi Sokak Performansını izle..

  • PengoTV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 8 yıl önce