#Efsun duy sesimi müzik dinle

01. No.1  Ağır Hasta 04:20

01. No.1 Ağır Hasta

Cehennemin Dibi 2012 yılında yayınlanmış 11 parçadan oluşan solo bir No.1 albümüdür. Albümde bir remix bir de enstrümantal parça yer almaktadır. Aşağıda yer alan bağlantıları kullanarak bu albümü Spotify ve iTunes, Appl..

  • No.1 tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 5 yıl önce
06. No.1  Ateş ve Barut 03:22

06. No.1 Ateş ve Barut

Sen Kötü Bir Rüyasın (SKBR) 2014 yılında yayınlanmış 14 parçadan oluşan No.1 solo albümüdür. Bu albümde No.1'e vokalleri ile Xir Gökdeniz, MRF, Rozz, Sahir ve Relon eşlik etmektedir. Gecenin Gürültüsü, Junkie Jumping, H..

  • No.1 tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 5 yıl önce
11. No.1  Geri Gel 02:53

11. No.1 Geri Gel

Hiç (Canımız Cehenneme Part 3) 2010 yılında yayınlanmış 13 parçadan oluşan solo bir No.1 albümüdür. Albümde dinleyiciler tarafından en beğenilen parçalardan sayılan Nefes Al Zombi, Anlatmak İstemedim ve Hiç gibi parçala..

  • No.1 tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Selim Bölükbaşı - Çona 04:15

Selim Bölükbaşı - Çona

ÇONA BULUTLARIN ÜLKESİNDEN BİR RÜYAYDIN GELDİN ÇONA YAĞMUR OLDUN BEN TOPRAKKEN YÜREĞİME YAĞDIN ÇONA ŞİMDİ SENSİZ VİRANEYİM KARANLIKTA KALDIM ÇONA BİR YANGINDA KOR YÜREĞİM ZAMANSUZDUR GİTME ÇONA DUYSUN DAĞLAR BU FERYAD..

  • PITIRCIK tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

StreetMelodeez  Zahmet Etme 04:20

StreetMelodeez Zahmet Etme

------------ Dijital Müzik Platformları ------------ ► Spotify: https://open.spotify.com/album/3SPEDQ... ► iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/sak... ---------------- No.1'i Takip Edin! ---------------- ⚑ Kanala..

  • No.1 tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 5 yıl önce
No.1 feat. Esula  Sadece Yaşıyorum 03:24

No.1 feat. Esula Sadece Yaşıyorum

------------ Dijital Müzik Platformları ------------ ► Spotify: https://open.spotify.com/album/3SPEDQ... ► iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/sak... ---------------- No.1'i Takip Edin! ---------------- ⚑ Kanala..

  • No.1 tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aykut Çeğin - Mevsimler Geçti 03:19

Aykut Çeğin - Mevsimler Geçti

Söz & Müzik: Aykut Çeğin Aranje: Burak Ertetik Davul: Burak Ertetik Bas Gitar: Taşkın Avcı Akustik Gitar: Deniz Ozan Elektrik Gitar: Emre Hacıoğlu Tuşlu Çalgılar: Burak Ahmet Kocukçusoy Back Vokal: Burak Ahmet Kocukçuso..

Barry - Kural Benim 03:02

Barry - Kural Benim

Kural Benim şarkı sözleri ile Zor dimi, insanlar sırtından yaralar Bul derim, kayboldum geçmişim karartı Duy derim, tanrım cezasız kalmasın hiç bir delil Solusun cehennemi her biri Bulamazlar evvelimi ben geri bıra..

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk 03:17

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk

Doğ Çocuk şarkı sözleri ile SANSAR SALVO Dum taka dum bunu duy hadi bide koru ve de iç huzuru bul ve de Kolayına kaçmadan uzun yolu yürüyerek uzvunu koru buna bulaşana Bum liriği kum kalesi zelzelesi kan kokan can kaf..

Kamuran Akkor  Sev Yeter 04:05

Kamuran Akkor Sev Yeter

güldürmedin,hep ağlattın, derdi bana sen tattırdın. dert üstüne zulüm yaptın. sanki benı sen yarattın. isyan eden kalbimi, biraz olsun duy yeter. aşka susayan gönlümü, seveceksen sev yeter. feryat eden kalbımı, ..

Reynmen - Dolunay (Official Audio) 03:19

Reynmen - Dolunay (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Dolunay (Official Audio) Beni duy beni gör beni anla Beni banka gibi soy Bana kız beni üz bana söv Benim babam gibi döv Beni al ya götür ya..

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Üç Ay Önce Evlenen Ceren Moray Erkek Arkadaşıyla Yakalandı 02:11

Üç Ay Önce Evlenen Ceren Moray Erkek Arkadaşıyla Yakalandı

Ünlü oyuncu Ceren Moray uzun zamandır beraber olduğu sevgilisi Nicco ile geçen Eylül'de Bodrum'da düzenlenen törenle evlenmişti. “O hayat benim” dizisinin Efsun’u Ceren Moray önceki akşam Kuruçeşme’de bir erkek arkadaşıy..

  • BETA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buse Varol Payitaht Abdülhamid Dizisinde 02:21

Buse Varol Payitaht Abdülhamid Dizisinde

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Müzik Dinle Şarkı Sözleri HEMEN HEMEN HERGÜN BURDAN GEÇİYOR YÜZÜNDE NUR VAR IŞIK SAÇIYOR BU NASIL İŞTİR İÇİM ERİYOR AĞLATIYOR BENİ AĞLATIYOR YOLUNA ÇIKIYORUM BAZEN ARADA BELKİ GEÇERKEN DER B..

Ezo - Saf Kalbim 03:56

Ezo - Saf Kalbim

Gününü görecek mi? Acıdan ölecek mi? Kadere küsecek mi? Küsmez… Sesimi duyacak mı? Yerimi bulacak mı? Yine de susacak mı? Konuşmaz… Canımı yakacak mı? Uzaktan bakacak mı? Sözünü tutacak mı? Tutmaz… Birini bulacak mı? ..

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/Fw6LU0qX Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtub..

Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri 05:34

Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri

Susmadan yürekten kopan feryadım Duyururmu sana bilmem bir gün sesimi Yollara dalarken kara gözlerim Getirir mi rüzgar son nefesimi Başında yok ise sevda yelleri Nereden bilirsin çektiklerimi Yanıldım şaştımda bir aşık o..

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanmalı 04:20

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanma

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl'ın, DMC etiketiyle yayınlanan Çok Sevmek Yasaklanmalı isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Yönetmen: A..

Sancak - Üşüyorum Aldırma 03:07

Sancak - Üşüyorum Aldırma

Sancak - Üşüyorum Aldırma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hiçbir şey imkansız olmadı senin kadar. Ve ben kimseyi sevmedim senin kadar. Anıların altında çırpındığıma bakma. Aksın damla damla dokunma, dokunma. Yanıyorum ardınd..

Hakan Altun, Celil Nalçakan, Aydın Kara - Gelen Olmadı (Akustik - Arabesk) 05:19

Hakan Altun, Celil Nalçakan, Aydın Kara - Gelen Olmadı (Akustik - Arab

Günlerce bekledim boşuna onu Yokluğu getirdi benim sonumu Bu da bana kaderin bir oyunu Beni güldürmeye gelen olmadı Ağladım olmadı Sızladım olmadı Yalvardım Allahıma Gelen olmadı. Gençliğim sayende Sonsuz kabusa döndü Al..

Tamer Sarı & Minyas - Ve Şimdi Ayrıyız 01:59

Tamer Sarı & Minyas - Ve Şimdi Ayrıyız

Söz : Ali Metin , Minyas , Onur Bayraktar Müzik : Ali Metin Aranje : Cem Coşkun, Erdal Toprak Bağlama : Can Kahraman Klarnet : Alaattin Kabacı Mix&Mastering : Hakan Türhal Klip Yönetmeni : Yiğit Çavuş Görüntü Yönetmeni..

Maho G - Orijinal 02:44

Maho G - Orijinal

Orijinal şarkı sözleri ile İnternational bu orjinal. İnternational bu orjinal. İnternational bu orjinal. Orjinal , orjinal. İnternational bu orjinal. İnternational bu orjinal. İnternational bu orjinal. Orjinal , maho g ..

Mustafa Sandal - Aya Benzer 03:55

Mustafa Sandal - Aya Benzer

Ben dönerim etrafında Hiç kimse farketmez Aşk bu affetmez Işıkların sönerse Hep dönerim etrafında Hiç kimse farketmez Aşk bu göstermez Rüyaların biterse İyi dinle duyarsın sesimi uzaklardan Dinle en kuytu acıla..

Emirkan - Mecburum Sana 05:49

Emirkan - Mecburum Sana

Ağla, kalbim ağla ona bağla bu canı Sen kurtar ya Rabb ümitsizce karşılıksız yananı Al derdimi dağlara ver, ateşe ver sen Ya Rabb Dayanmaz ki dağlar taşlar, alev ağlar gör Ya Rabb Ben mecburum sana, sesimi duysana Allah..

  • Candy tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşar İpek  Yalnız Kalacaksın 04:45

Yaşar İpek Yalnız Kalacaksın

Yaşar İpek - Yalnız Kalacaksın Şarkı Sözleri Sona yaklaştık görüyorum, biliyorum sevgilim Sadece ne gün bu evden gideceğini bilmedim Ya ben böyle bir çare Tanımadığım hallerde Düşe kalka harcanırsam Ölmez miyim söyle Ya..

Şahabettin Aydın - Yaşamak Bu Değil 03:34

Şahabettin Aydın - Yaşamak Bu Değil

Yaşamak Bu Değil şarkı sözleri ile Duysun dağlar taşlar duysun sesimi Sensiz geçen günler verdi dersimi Ne olur vermeden son nefesimi Olanları unut affet sevgilim Gözler yol gösterir gönül hükmeder İnsan oğludur ..

Ece Mumay - Ax Pişti Te Yar 03:43

Ece Mumay - Ax Pişti Te Yar

Hayat bi kum saati, yere düşen son tanesiyle Yarışır gibi, bak kaldım kan ter içinde. Bi düş misali, düşüyorum kirpiğinden, Barışır gibi, tutuyorum ellerinden. Ax pişti te yаr, bılа dunyа xırаbe Ax pişti te yаr, ezrаil..

Funda Arar - Unutur Mu Bir Kadın 03:37

Funda Arar - Unutur Mu Bir Kadın

Funda Arar - Unutur Mu Bir Kadın Şarkı Sözleri Aşk yaralı ayrılık çiçek açtı Gözlerim bulut bulut yokluğunda Ten sana hasret ellerim üşümüş bak Sözlerin yüzük parmağımda Ah ne kadar zor anılar içimde çağlayan Duy beni se..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 3.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce