#Efsun yolveren yok müzik dinle

3 kişiyi hayattan koparan kaza 01:03

3 kişiyi hayattan koparan kaza

2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI, 3 CAN YOK OLUP GİTTİ. ANTALYA'DAN KORKUNÇ BİR KAZA GÖRÜNTÜSÜ VAR SIRADA...

Sahte diploma dolandırıcıları 02:37

Sahte diploma dolandırıcıları

HUKUK DİPLOMASI 20 BİN LİRADAN, MÜHENDİSLİK DİPLOMALARI İSE 12 BİN LİRADAN ALICI BULUYOR. PARAYLA YAZILAN TEZLERDEN SONRA BİR DE SAHTE DİPLOMA FURYASI ORTAYA ÇIKTI. YÖK PARAYLA TEZ YAZAN VE YAZDIRANLAR HAKKINDA SUÇ DUYU..

Dehşeti yaşadı intihara teşebbüs edince yatağa bağımlı kaldı 06:42

Dehşeti yaşadı intihara teşebbüs edince yatağa bağımlı kaldı

Antalya’da 14 ay önce çalıştığı eğlence merkezinden çıkışında bir kişi tarafından iş yerine götürülerek cinsel saldırıya uğrayan genç kadın yaşadıklarının ardından intihar girişiminde bulunarak yatağa bağımlı hale geldi...

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Model - Makyaj 04:32

Model - Makyaj

Çok uğraştım inan unutmak için seni, O gün sarıldığımızda söz verdiğim gibi. Son bir öpücüğü çok görmüştün bana, Biliyorum, demiştin ben gideceği yeri. Bu sabah çok erken kalktım, Sevdiğin tatlıdan yaptım. Yer..

MGK'da Doğu Akdeniz Vurgusu 01:40

MGK'da Doğu Akdeniz Vurgusu

Yeni yılın ilk Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. 4 buçuk saat süren toplantı sonrası 5 maddelik bir bildiri yayımlandı, Doğu Akdeniz’deki hak ve menfaatlerden taviz yok vurgusu yapıldı...

Aracına binmeye fırsat vermediler 02:28

Aracına binmeye fırsat vermediler

AVCILAR'DA DÜN BİR GALERİCİ TAM DA ARACINA BİNMEK ÜZEREYKEN KURŞUN YAĞMURUNA TUTULDU. 17 MERMİDEN 12'Sİ UMUT VARAN'A İSABET ETTİ. ''DÜŞMANIMIZ YOK'' DİYEN AİLESİ SALDIRGANLARIN BİR AN ÖNCE BULUNMASINI İSTEDİ...

Meğer cebi para doluymuş! 03:10

Meğer cebi para doluymuş!

SİPARİŞ VERDİ, PARAM YOK DEDİ, İNDİRİM İSTEDİ... BEKLEDİĞİ İNDİRİMİ YAPMAYAN KADIN DÖNERCİYİ, BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ... İNDİRİM İÇİN CİNAYET İŞLEYEN ZANLININ CEBİNDEN, BİR DEĞİL 20 DÖNER ALACAK KADAR PARA ÇIKTI... 3 ÇOCU..

Bu dernek, bir başka dernek! 01:56

Bu dernek, bir başka dernek!

ANTEP HERİFLERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ EVET, YANLIŞ DUYMADINIZ... DERNEĞİN ADI TAM OLARAK BU, ÜSTELİK ÜYE OLMAK DA ÖYLE KOLAY DEĞİL, GAZİANTEP ŞİVESİ OLMAYAN YA DA PATLICAN KEBABI YAPAMAYANLARIN HİÇ ŞAN..

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir 06:44

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, artık muhatap olarak görmediklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 30. Muhtarlar Toplantısı'nda ..

Biden Arıyor, Kim Jong-un Cevap Vermiyor 01:27

Biden Arıyor, Kim Jong-un Cevap Vermiyor

Amerika'nın gündeminde o iddia var. Yazılanlara göre Washington yönetimi Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un'a ulaşmaya çalışıyor. Ancak Kuzey Koreli resmi makamlar adeta kapı duvar. Washington'un haftalardır devam eden diyalo..

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı 09:52

Büyük İskender’in yıktığı sur duvarları gün yüzüne çıktı

Bodrum'da, 2 bin 400 yıl önce Karya Satrabı Mausolos tarafından inşa edilen ve Büyük İskender’in şehri ele geçirmesinin ardından yok edilmeye çalışılan Halikarnasoss surlarının duvarları gün yüzüne çıkıyor. Yaklaşık 7,5 ..

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

Andımızı okurmusun derleme ! 01:33

Andımızı okurmusun derleme !

yorum yok...

  • PengoTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Selahattin Baki- 'Bu çocuklar şampiyonluğu istiyor' 07:41

Selahattin Baki- 'Bu çocuklar şampiyonluğu istiyor'

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, şampiyonlukla ilgili olarak, Ben şampiyonluğa inanıyorum. Bu çocuklar bu şampiyonluğu istiyor. Samandıra’da istek ve karakter sorunu yok. Yeni açtığımız sayfada inancımız..

Dijital skandalda bugün! 02:06

Dijital skandalda bugün!

TÜRKİYE GÜNLERDİR DİJİTAL SKANDALLA ÇALKALANIYOR. ARNAVUTLUK'A KAÇAN KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'DEN HALA HABER YOK. ABİSİ DÜN GECE, KIZ KARDEŞİ DE BU SABAH YAKALANDI. ONLAR İFADE VERİRKEN ÖZER'İN O FİRAR..

Arabayı İçindeki Kadınla Beraber Çalan Hırsız 00:26

Arabayı İçindeki Kadınla Beraber Çalan Hırsız

Suudi Arabistan'da yaşanan ilginç araba hırsızlığında kameraya yansıyan görüntüler yok artık dedirtmiş. Hırsız arabayı içindeki kadınla beraber çalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra 03:41

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra

Solumdan kalktım bu sabah olamaz mı? Terslendim bakkala çakkala olamaz mı? Kudurttular belki? beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi... Tek taraflı olur mu yani bu işler? Yüzde elli haksızlık payın ..

Marmara Denizi Şimdi De Ölümcül Gaza Teslim Oldu 01:32

Marmara Denizi Şimdi De Ölümcül Gaza Teslim Oldu

Marmara Denizi’ni esir alan müsilajla mücadele sürerken bu kez de Çınarcık Çukuru’nda hidrojen sülfür gazı tespit edildi. Akademisyenler canlı yaşamını yok edecek çözünmüş gazın tehlikesine dikkat çekti...

200 liraya lahmacun olur mu? 02:08

200 liraya lahmacun olur mu?

TÜRKİYE'NİN TURİZM CENNETLERİNDEN BODRUM'DAKİ LAHMACUN FİYATI, YİNE MEMLEKETİ KARIŞTIRDI. KİMİ YOK ARTIK DERKEN KİMİ DE 200 LİRALIK ETİKETİ NORMAL BULDU. GAZİANTEPLİ LAHMACUN USTALARI İSE İSYANDA...

2. el araç piyasası gaz kesti! 02:12

2. el araç piyasası gaz kesti!

ARAÇ VAR SATIŞ YOK..

Fidye için kaçırdılar 02:20

Fidye için kaçırdılar

Buruk bir bayram geçiriyorlar. Biricik kızları ve onun 6 aylık oğlu Muhammed ortada yok...

Çöl sıcakları geliyor! 02:31

Çöl sıcakları geliyor!

KAVRULUYORUZ. SOKAĞA ÇIKTIĞIMIZDA HEPİMİZİN ORTAK DERDİ AŞIRI SICAKLAR.. ÜSTELİK KAÇIŞ YOK. ZİRA UZMANLARDAN SICAK AMA DAHA DA SICAK OLACAK UYARISI GELDİ. EYYAMI BAHUR YANİ ÇÖL SICAKLARIYLA BİRLİKTE DERECELER 40'I GÖST..

Gökhan Özen - Budala 04:10

Gökhan Özen - Budala

koşa koşa ardından bittim halim ortada Seni delice Seven kalbim hurda Unutalım olanları baksın herkes kendi yoluna adımı değiştirdim Senden Sonra budala budala boş lafla rüzgarla çıkılmaz bu yola Sen düz git ben zaten o ..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Arsız hırsızın yeni macerası! 02:12

Arsız hırsızın yeni macerası!

OSMAN AMCA'YI HATIRLAYACAKSINIZ... 'KARIM EVDEN KOVDU, AÇIM, YATACAK YERİM YOK' YALANIYLA OTO YIKAMACIDA İŞE BAŞLAMIŞ, DAHA İLK GÜNDEN DÜKKANI SOYUP KAÇMIŞTI... ARSIZ HIRSIZDAN YENİ HABER VAR... AYNI TAKTİKLE BİR OTO YIK..

Artvin Yusufeli'nde Bir Köyde Yangın Çıktı! İşte Görüntüler 01:03

Artvin Yusufeli'nde Bir Köyde Yangın Çıktı! İşte Görüntüler

BİR KÖY YANGINDA YOK OLDU..