#Ege denizinde yasa dışı geçişler

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Aşk Sana Benzer - Romantik Sahneler 10:03

Aşk Sana Benzer - Romantik Sahneler

Ege'de bir balıkçı kasabasından ailesinden kalan restoranı elinde tutmak için mücadele veren Ali, bir gün kasabaya gelen ve esrarengiz bir kız olan Deniz ile karşılaşır. Birbirlerine karşı büyük bir çekim hisseden Deniz ..

Cengiz Özkan Bir Ay Doğar⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:32

Cengiz Özkan Bir Ay Doğar⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

 14 dk. Bana aşktan bahsetme usta! Göğsünü gere gere sevdiğini söyleyenlerin, Başını ege ege, gittiğini gördüm...!..

FETÖ'nün inkar stratejisi- Memduh Hakbilen 03:25

FETÖ'nün inkar stratejisi- Memduh Hakbilen

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında sözde yurtta sulh konseyi nce Manisa ve İzmir'de sıkıyönetim komutanı ilan edilen eski Ege Ordusu Komutanlığı Kurmay Başkanı tümgeneral Memduh Hakbilen, Ege ..

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Gence'de Ani Operasyon: Yasadışı Silah Saklayanlar Yakalandı 02:49

Gence'de Ani Operasyon: Yasadışı Silah Saklayanlar Yakalandı

Gence'de Ani Operasyon: Yasadışı Silah Saklayanlar Yakalandı(Gəncədə qəfil əməliyyat: qanunsuz silah saxlayanlar tutuldu) Azerbaycan Gence'de yapılan operasyonda yasadışı ve kaçak silah saklayanlar yakalandı..

Le Pen - Kaçak göçmenlerin çocuklarına bedava eğitim verilmemeli 01:08

Le Pen - Kaçak göçmenlerin çocuklarına bedava eğitim verilmemeli

Fransa'da göçmen karşıtlığıyla bilinen aşırı sağcı Ulusal Cephe'nin lideri Marine Le Pen yine tartışma yarattı. Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyan Le Pen, ülkeye yasa dışı yollardan giren göçmenlerin çocuklarına devlet..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Yurt Dışındaki Firari FETÖ'cülerin Akrabaları Da Sınırda Yakalandı 01:23

Yurt Dışındaki Firari FETÖ'cülerin Akrabaları Da Sınırda Yakalandı

Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelisi ailelerinin yanına gitmeye çalışan 4 kişi yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmeye çalışırken yakalandı...

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı 01:26

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı Farklı illerde bombalı, molotoflu saldırı ve silahlı yaralama olaylarına karıştığı tespit edilen terör örgütü TİKKO üyesi 3 kişi, Şanlıurfa’da yakalandı. İl Jandar..

Keskin Nişancı Kadir İnanır 00:41

Keskin Nişancı Kadir İnanır

Hedef. Yasa dışı bir örgütle savaşan keskin nişancı bir gazeteciyle, bir komiserin İstanbul'da geçen öyküsü...

Keskin Nişancı Kadir İnanır 00:41

Keskin Nişancı Kadir İnanır

Hedef. Yasa dışı bir örgütle savaşan keskin nişancı bir gazeteciyle, bir komiserin İstanbul'da geçen öyküsü...

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 00:40

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

Edirne'de, Yunanistan'a kaçmaya çalışan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelileri yakalandı.Edinilen bilgiye göre, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı hudut birlikleri, Uzunköprü Çakmak köyünde yaptıkları kontrollerde..

Çanakkale Küçükkuyu'da Denizde 41 Kaçak Yakalandı 01:00

Çanakkale Küçükkuyu'da Denizde 41 Kaçak Yakalandı

Küçükkuyu'da denizde 41 kaçak yakalandıÇANAKKALE 'nin Ayvacık İlçesi, Küçükkuyu Beldesi'nden Yunanistan'ın Midilli Adası'na yasa dışı yollardan lastik bot ile geçmeye çalışan aralarında çocuklarında bulunduğu yabancı uyr..

Göçmenlerin Yakalanma Anı Kamerada 01:03

Göçmenlerin Yakalanma Anı Kamerada

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'nden yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmeye çalışan 42 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Göçmenlerin takip ve durdurulma anı an be an görüntülendi..

Çanakkale'de 35 Kaçak Göçmen Yakalandı 00:54

Çanakkale'de 35 Kaçak Göçmen Yakalandı

Çanakkale'de, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye çalışan yabancı uyruklu 35 kişi yakalandı...

İsrail 01:31

İsrail "BM İle İlişkileri Gözden Geçireceğiz"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yerleşim faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alan BM ile ilişkileri gözden geçireceklerini açıkladı. Diğer yandan BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki yas..

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

Polise Havai Fişekle Saldırırken Böyle Vuruldu! 00:30

Polise Havai Fişekle Saldırırken Böyle Vuruldu!

Adana'da 2016 yılında yasa dışı gösteri sırasında polise havai fişekle saldırırken ayağından silahla vurulup etkisiz hale getirilerek yakalanan H.K'nın (17), izinli çıktığı cezaevine dönmediği bildirildi. Polis ekipleri,..

Katma Değer Şaban Dinamitli Çayda Çıra Sahnesi 02:54

Katma Değer Şaban Dinamitli Çayda Çıra Sahnesi

Kadir Usta çalıştığı fabrikanın depo sorumluluğunu yapan çalışkan ve güvenilir bir adamdır. Fakat askerlik arkadaşı Halil''in fabrikaya ortak olduktan sonra yasa dışı işler çevirip, kendisini zanlı durumda bırakması so..

Katma Değer Şaban'ın Özel Sorgu Yöntemi 02:28

Katma Değer Şaban'ın Özel Sorgu Yöntemi

Kadir Usta çalıştığı fabrikanın depo sorumluluğunu yapan çalışkan ve güvenilir bir adamdır. Fakat askerlik arkadaşı Halil''in fabrikaya ortak olduktan sonra yasa dışı işler çevirip, kendisini zanlı durumda bırakması so..

45 Kişilik Otobüste 136 Kaçak Bagajlardan Taştılar! 00:22

45 Kişilik Otobüste 136 Kaçak Bagajlardan Taştılar!

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde bir otobüste 136 kaçak göçmen yakalandı. Otobüste yapılan incelemede, Türkiye'ye yasa dışı yollardan girdikleri belirlenen aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Afganistan, Pakistan, İra..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Van’da 571 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi 01:08

Van’da 571 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Van’da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda bir TIR'ın dorsesinde 571 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Van Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, ..

Gecenin Kanunu Film İzle 2:08:52

Gecenin Kanunu Film İzle

Filmin Konusu 3 Şubat 2017 tarihinde Türkiye sinemalarıyla buluşacak olan Live By Night adlı Suç ve Dram türdeki filmin hem yönetmenliği hem de yazarlığı Ben Affleck tarafından yapılmıştır. Dennis Lehane’in aynı adlı rom..

  • Tv Series tarafından
  • 2.853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 FETÖ'cü Yunanistan'a Kaçmaya Çalışırken Yakalandı 01:14

3 FETÖ'cü Yunanistan'a Kaçmaya Çalışırken Yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinden yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçmaya çalışan 10 kişiden 3'ü “FETÖ/PDY terör örgütü üyesi olmak” suçundan tutuklandı...

Kaçmak için Bodrum'a gelen Suriyelilere Operasyon 00:20

Kaçmak için Bodrum'a gelen Suriyelilere Operasyon

Yunanistan'a yasa dışı yollarla kaçmak için Bodrum ilçesine gelen Suriyeli uyruklu vatandaşlara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 51 göçmen kaldıkları şehirlere geri gönderildi...

Çanakkale’de 35 Kaçak Göçmen Yakalandı 01:06

Çanakkale’de 35 Kaçak Göçmen Yakalandı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçiş yapmak isteyen 35 kaçak göçmen yakalandı...