#Ege denizinde yasa dışı geçişler

3 Yaşındaki Bebek Annesinin Sırtında Donarak Can Verdi 01:11

3 Yaşındaki Bebek Annesinin Sırtında Donarak Can Verdi

Bulunduğu teknenin batması sonucu hayatını kaybeden Suriyeli Aylan Kurdi bebeğin ölümünün bir benzeri Iğdır’da yaşandı. Yurda İran üzerinden yasa dışı yollarla giren kaçak göçmenlerin arasında bulunan Gana uyruklu 3 yaşı..

İzmir Ve Aydın Açıklarında 84 Yabancı Uyruklu Yakalandı 01:55

İzmir Ve Aydın Açıklarında 84 Yabancı Uyruklu Yakalandı

İzmir ve Aydın açıklarında yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 84 yabancı uyruklu yakalandı...

Rodos'a Kaçmaya Çalışan FETÖ Firarileri Mersin'e Getirildi 00:32

Rodos'a Kaçmaya Çalışan FETÖ Firarileri Mersin'e Getirildi

Rodos'a kaçmaya çalışan FETÖ firarileri Mersin'e getirildi KKTC'den Yunanistan'ın Rodos Adası'na yasa dışı yollardan kaçmaya çalışırken yakalanan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi 50 şüpheli Mersin'e getirildi...

Mersin'de 10 milyon liralık kaçakçılık operasyonu 02:14

Mersin'de 10 milyon liralık kaçakçılık operasyonu

Mersin'de gümrük muhafaza ve jandarma ekiplerince müşterek düzenlenen operasyonda, Türkiye’ye yasa dışı yollardan, vergileri ödenmeksizin sokulan 10 milyon lira değerinde 178 bin 878 adet gümrük kaçağı kumandalı araç ana..

Pek Yakında Film İzle 2:08:28

Pek Yakında Film İzle

Filmin Konusu Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini yaptığı Pek Yakında filmi 2 Ekim 2014 tarihinde ülkemizde vizyona girmiş ve yoğun bir ilgi görmüştür. Başrolde yine yönetmenliği ve senaristliği yapan Cem Yılmaz’ı..

  • Tv Series tarafından
  • 17.266 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

İstanbul’da ejder ve piton yılanlarının da aralarında olduğu 12 sürüngen hayvan ele geçirildi 00:51

İstanbul’da ejder ve piton yılanlarının da aralarında olduğu 12 sürüng

İstanbul’da, polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, yurda yasa dışı yollarla getirildiği belirlenen sakallı ejder, albino beyaz boğa yılanı metrelerce uzunluğunda piton yılanının da aralarında olduğu toplam 12 sürünge..

Türkiye, Ağrı-İran sınırını 81 kilometrelik duvarla güçlendirdi 02:14

Türkiye, Ağrı-İran sınırını 81 kilometrelik duvarla güçlendirdi

Ağrı-İran sınırında örülen 81 kilometrelik güvenlik duvarı tamamlandı. Gözetleme kuleleri, aydınlatma ve kameralarla donatılan duvar sayesinde, terör, kaçakçılık ve yasa dışı geçişlerde ciddi oranda düşüş yaşandı...

Kırmızı listeye bir çizik daha! 01:27

Kırmızı listeye bir çizik daha!

KIRMIZI KATEGORİDE ARANAN DEAŞ’IN SÖZDE TÜRKİYE SORUMLUSU KASIM GÜLER, MİT’İN SURİYE’DEKİ OPERASYONUYLA YAKALANDI. DEAŞLI HAİN, EĞER YAKALANMASAYDI, SURİYE'DEN TÜRKİYE'YE YASA DIŞI YOLLARLA GEÇEREK SANSASYONEL EYLEM Y..

Sıcağı sıcağına operasyon anı! 01:47

Sıcağı sıcağına operasyon anı!

ESKİŞEHİR’DE POLİS, YASA DIŞI SİLAH TİCARETİ YAPAN ŞÜPHELİLERE GÖZ AÇTIRMADI… İSTANBUL’DAYSA NARKOTİK TİMLERİNİN HEDEFİNDE DOKTOR LAKAPLI İRANLI BİR UYUŞTURUCU TACİRİ VARDI...

Ankara’da 15 yabancı uyruklu düzensiz göçmen yakalandı 00:28

Ankara’da 15 yabancı uyruklu düzensiz göçmen yakalandı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde Türkiye'ye yasa dışı yollarla giren 15 yabancı uyruklu düzensiz göçmen İlçe Jandarma ekiplerinin dikkati sayesinde yakalandı...

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk 03:17

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk

Doğ Çocuk şarkı sözleri ile SANSAR SALVO Dum taka dum bunu duy hadi bide koru ve de iç huzuru bul ve de Kolayına kaçmadan uzun yolu yürüyerek uzvunu koru buna bulaşana Bum liriği kum kalesi zelzelesi kan kokan can kaf..

Maceracı _ İzmir - Bergama[1] 57:08

Maceracı _ İzmir - Bergama[1]

Murat Yeni’nin sunduğu, Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı Programı’nın yeni bölümü olan İzmir Bergama Bölüm'ünde neler olacak? Maceracı Programı İzmir Bergama Bölümü yeni fragman izle… Yıllardır Anadolu’nun..

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Canim Kardeşi̇m 57.Bölüm Di̇şçi̇ye Gi̇tmek İstemi̇yorum 10:09

Canim Kardeşi̇m 57.Bölüm Di̇şçi̇ye Gi̇tmek İstemi̇yorum

Mine’nin dişi ağrımaktadır. Dişi ağrıyan Mine dişçiden korktuğu için dişçiye gitmemek de inat eder. Galip ve Lale Mine’yi dişçiye gitmesi ve diş doktoru korkusunu yenmek için evde dişçilik oyunu oynarlar. Galip bey ve La..

  • ÇocukTV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Faslı kadının valizinden kaçak göçmen çıktı 00:30

Faslı kadının valizinden kaçak göçmen çıktı

İspanya’nın Kuzey Afrika’daki sınır şehri Ceuta’ya girmek isteyen Faslı bir kadının valizinden kaçak göçmen çıktı. Tarajal gümrük kapısında görevli polis, 22 yaşındaki kadını gözaltına aldı. Çanta içine gizlenerek insanl..

Serseri Serbest Dans Stilleri 00:28

Serseri Serbest Dans Stilleri

Sıra dışı canlılar bölümümüzde bugün semt kabilesinden kekolusların dişisinin dikkatini çekmek için yaptığı çiftleşme dansını inceliyoruz.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karanlıkta çalışanlar 01:27

Karanlıkta çalışanlar

İş bulmanın giderek zorlaştığı birçok Avrupa ülkesinde geçici işlerde çalışmak oldukça yaygın. Kayıt dışı emek birçok ülkede gündelik yaşamın bir parçası haline gelmiş durumda. Peki Almanya'da durum nasıl?..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bomba Gibi Evlenme Teklifi!  :) 00:50

Bomba Gibi Evlenme Teklifi! :)

İzmir'de görevli bomba imha uzmanı kadın polis, kendisi gibi bomba imha uzmanı olan erkek arkadaşının, meslektaşlarıyla birlikte hazırladığı sıra dışı evlenme teklifiyle karşılaşınca şoke oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.590 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı 00:43

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı FETÖ’nün darbe girişiminin bir numarası olarak gösterilen Adil Öksüz’ün iki baldızı ile tutuklanan kayın kayınbiraderinin eşi gözaltına alındı Fetullahçı Terör Örgütü’..

1981 Yılında TRT'de Yayınlanan UFO Haberi 01:02

1981 Yılında TRT'de Yayınlanan UFO Haberi

İnsanlık tarihi binlerce asılsız UFO haberine ev sahipliği yapıyor. Bunlardan bazıları doğru da olabilir bilemiyoruz ancak genellikle farklı hava araçlarının gökyüzündeki görüntülerinin dünya dışı varlıklara ait olabilec..

  • Cowboy tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

Yıllandıkça Daha da Güçlenen Adam: Zlatan İbrahimoviç 01:08

Yıllandıkça Daha da Güçlenen Adam: Zlatan İbrahimoviç

Sıra dışı hareketleri, saha içi ve dışında duruşu, üstün futbol yetenekleri belki onu dünyanın en iyisi yapmıyor ancak o dünyanın en özeli konumunda. Yıllandıkça güçlenen adam Zlatan İBrahimoviç'in mini hikayesini animas..

  • PITIRCIK tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Güloğlu, Aliyev Hakkındaki Yorumu Sonrası Fox TV'den Kovuldu 00:31

Murat Güloğlu, Aliyev Hakkındaki Yorumu Sonrası Fox TV'den Kovuldu

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve eşi hakkındaki edep dışı yorumu sonrası Murat Güloğlu, Fox TV Hafta Sonu Çalar Saat programı sunuculuğundan kovuldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayvanlar Aleminin Kralı Aslanlar Hakkında 10 İlginç Bilgi 03:42

Hayvanlar Aleminin Kralı Aslanlar Hakkında 10 İlginç Bilgi

aslan,kaplan,hayvan,orman kralı,erkek aslan,dişi aslan,aslan yelesi, aslan kavgaları, aslan avlanması..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..