#Ege denizinde yasa dışı geçişler

Fatma Teyze - Kocasından Kazık Yiyenler 00:33

Fatma Teyze - Kocasından Kazık Yiyenler

Aydınlı 29 yaşındaki evli ve bir çocuk annesi Fatma Dursun Özcan’ın, Ege şivesi ile çekmiş olduğu kısa videolar izlenme rekorları kırıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatma Teyze - Şifacı Anne Taklidi 00:19

Fatma Teyze - Şifacı Anne Taklidi

Aydınlı 29 yaşındaki evli ve bir çocuk annesi Fatma Dursun Özcan’ın, Ege şivesi ile çekmiş olduğu kısa videolar izlenme rekorları kırıyor....

  • JET TV tarafından
  • 2.298 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunan Mirage 2000 Uçağı Türk F-16'dan Böyle Kaçtı 01:25

Yunan Mirage 2000 Uçağı Türk F-16'dan Böyle Kaçtı

F-16'mızın Ege semalarından Yunan Mirage 2000 uçağı ile yaptığı it dalaşı saniye saniye böyle kaydedildi...

Fatma Teyze ve Baby Shower 01:24

Fatma Teyze ve Baby Shower

Ege şivesiyle yaptığı yorumlardan beğeni toplayan Fatma teyze şimdi de baby showerı eleştirmiş. İzliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İngiltere'de Erdoğan'a Dua Eden Güvenlik Görevlisi 01:20

İngiltere'de Erdoğan'a Dua Eden Güvenlik Görevlisi

İngiltere'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimde kazanması için Kur'an okuyup dua eden güvenlik görevlisinin sözleri kendisiyle konuşan kadını duygulandırdı. Türkçe'yi İzmir'de Ege Üniversitesinde okurken öğren..

Komandolardan Halk Oyunları Gösterisi 01:32

Komandolardan Halk Oyunları Gösterisi

Kastamonu'da jandarma komandoların bir süre önce sergilediği Ege yöresi halk oyunları gösterisinin görüntüleri sosyal medyada yoğun ilgi görüyor...

Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

O Elbiseyi Paris'ten Almıştım Ben 00:54

O Elbiseyi Paris'ten Almıştım Ben

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..

Lise Devriyesi - 7.Bölüm Fragmanı 00:37

Lise Devriyesi - 7.Bölüm Fragmanı

Arc Film'in yapımcılığını yaptığı Yahya Samancı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bir gençlik dizisi kanal d ekranlarında yayınlanıyor. Gençlik türündeki dizinin kadrosunda Ozan Dolunay, Bahar Şahin, İsmail Ege Şaşma..

Kalp Atışı 1.Bölüm 2.Fragman - Yakında Show TV'de başlıyor! 01:05

Kalp Atışı 1.Bölüm 2.Fragman - Yakında Show TV'de başlıyor!

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’a; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri) 05:18

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri)

Kalp Atışı'nın ilk bölümünde; Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanın..

Kalp Atışı 8.Bölüm 1.Fragmanı 00:59

Kalp Atışı 8.Bölüm 1.Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'e; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

İzmir'de Kanlı Gece 01:34

İzmir'de Kanlı Gece

Olay, bugün saat 02.10 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiği iddias..

Babam  Yerli Film Fragmanı (2017) 02:16

Babam Yerli Film Fragmanı (2017)

Yusuf Tunalı (Çetin Tekindor) batmakta olan sardalya konserve fabrikasını kurtarmaya çalışırken, karısının ölümüyle zihinsel engelli oğlu Arif’le (Berker Güven) baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullen..

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti 00:29

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Bayraklı Mahallesi 1918. Sokak’ta bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen 41 yaşındaki Serah E. ile market sahibi 44 yaşındaki Burhan Ç. arasında he..

Ünlü Oyuncu Bengi Öztürk Evlendi 02:41

Ünlü Oyuncu Bengi Öztürk Evlendi

Oyuncu Bengi Öztürk evlendi 'Ege'nin Hamsisi' dizisinde 'Hatçe' karakterine hayat veren Bengi Öztürk, meslektaşı Sertaç Akkaya ile dünya evine girdi...

  • BETA tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cani Adam Boşandığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakladı 00:58

Cani Adam Boşandığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakladı

İzmir'in Bornova ilçesinde özel güvenlik görevlisi, boşandığı eşini sokakta bıçaklayarak ağır yaraladı, olay anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Alınan bilgiye göre, bir şirkette özel güvenlik olarak çalışan E.Ç, Çamdib..

İşte Sibel Can'ın Değişimi İle Yeni Balkon Pozu 02:17

İşte Sibel Can'ın Değişimi İle Yeni Balkon Pozu

Şarkıcı Sibel Can, Ege turnesini tamamladı. Bodrum Antik Tiyatro’da 17 Ağustos’ta vereceği konseri öncesinde Çeşme’de yorgunluk atıyor. Ancak konakladığı Alavya Otel’in balkonunda poz veren Sibel Can’ın üzerinde bu ke..

  • BETA tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor 02:28

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

Başbakan Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üssü’nü Ziyaret Etti 00:50

Başbakan Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üssü’nü Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti.İzmir'de yarın gerçekleştirilecek Ege Ekonomik Forumu'na katılmak üzere kente gelen Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti.Başbak..

Hayvanların Varlığını Tehdit Eden Proje 01:07

Hayvanların Varlığını Tehdit Eden Proje

189 farklı kuş türünün yaşadığı Gediz Deltası, dünya flamingo nüfusunun yüzde 10, Avrupa flamingo nüfusunun da yüzde 30'una ev sahipliği yapıyor. Doğa Derneği'nin verdiği bilgiye göre son araştırmalar bu alanda 189 farkl..

Ortaşark Yanıyor 1967 Türk Filmi İzle 1:18:10

Ortaşark Yanıyor 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Milli Emniyet ajanı Metin’in maceralarını anlatır. Demir Üçgen çetesi, Su Altı Araştırmaları Merkezi’nde çalışan Kamuran Şakir’in peşindedir. Kamuran Şakir’e çok benzeyen Metin’i kullanarak Ege Denizi’nde..

Bodrum'da Aşka Geldiler Asena'yı Öpücüklere Boğdu 03:21

Bodrum'da Aşka Geldiler Asena'yı Öpücüklere Boğdu

Oryantal Asena ve Hasan Dere çifti, tatil için Bodrum'a geldi. Baş başa Ege sahillerinde gezmeye başlayan ikili, Turgutreis'de bulunan bir otelde konakladı. Gün boyu iskelede güneşlenirken objektiflere takılan ve bol bol..

  • BETA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hadise'den Tatil Pozu - Kendine Güvenen Şöyle Gelsin 05:57

Hadise'den Tatil Pozu - Kendine Güvenen Şöyle Gelsin

Sezon açıldı, ünlü isimler rotayı Ege'ye ve Akdeniz'e çevirdi... İşte Hadise'nin sosyal medyada paylaşılan 1 Temmuz'un tatil fotoğrafı!..

  • BETA tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fahriye Evce Ve Burak Özçivit Bebekleri Karan İle Bodrum'da 01:01

Fahriye Evce Ve Burak Özçivit Bebekleri Karan İle Bodrum'da

Fahriye Evcen'le eşi Burak Özçivit'in nisan'da dünyaya gelen oğulları Karan'ın yüzünü objektiflerden gizleyerek tatilde de temkinli davrandılar. 3 aylık oğulları ile Bodrum'da tatil yapan İkili, ünlü isimlerin akın etti..

  • BETA tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bakan Akar'dan Yunan Bakana Çatışma Cevabı 02:17

Bakan Akar'dan Yunan Bakana Çatışma Cevabı

Türkiye’yle çatışmaya hazırız diyen Yunan savunma bakanına cevap Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan geldi. Akar, Ege ve Akdeniz’de sorunlarımızı uluslararası hukuka uygun şekilde çözmek istiyoruz dedi. Ancak Bakan Ak..

Sen Çal Kapımı 2. Bölüm Fragmanı 00:52

Sen Çal Kapımı 2. Bölüm Fragmanı

Sen Çal Kapımı Çarşamba Akşamı Fox'ta!nnHande Erçel ve Kerem Bürsin’ e; dizide Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümül..

Azraille Dans Teaser 00:28

Azraille Dans Teaser

Niyazi hayatını hırsızlık yaparak sürdürmektedir. Kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile birlikte küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi bir yandan da klasik araba ile sünnet düğünlerinde çocuk gezdirmektedir. Kardeşi ise..

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle 1:31:27

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle

Hakan ve Derya köklü arkadaşlıklarının ardından birbirlerine aşık olmuş, masalsı bir aşk yaşamışlardır. Aşklarının meyvesi bir de bebekleri olmuştur. Ancak hayat Derya'yı zamansızca Hakan'ın ve bebek Elif Zeyno'nun yanın..

Azraille Dans Fragman 02:40

Azraille Dans Fragman

Niyazi hayatını hırsızlık yaparak sürdürmektedir. Kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile birlikte küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi bir yandan da klasik araba ile sünnet düğünlerinde çocuk gezdirmektedir. Kardeşi ise..