#Ege sarhoşum müzik dinle

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Depremde Oyun Keyfi 00:56

Depremde Oyun Keyfi

Ege'deki 6.2'lük deprem esnasında İzmir'de bilgisayar oyunu oynarken video kaydı yapan Tamindir çalışanı iki genç binanın sallanmasına rağmen oyunlarını bırakmamış ve devam etmişler...

  • JET TV tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deprem Anında Bile Alışverişe Devam Eden Kadın 00:26

Deprem Anında Bile Alışverişe Devam Eden Kadın

Ege Denizi'nde meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem Balıkesir'in Edremit ilçesinde de büyük ölçüde hissedilirken, bir kadının markette depreme hiç aldırış etmeden alışverişe devam etmesi güvenlik kamerasına saniye san..

  • JET TV tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer Tatil Görüntüleri 01:47

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer Tatil Görüntüleri

Balıklara fısıldayan adam! Eşi Başak Dizer’le birlikte Vitale 53 teknesiyle Ege turu yapan Kıvanç Tatlıtuğ, değme balıkçılara taş çıkardı. Zıpkınla ava çıkan yakışıklı oyuncu, bir sepet balık tuttu.Kıvanç Tatlıtuğ sezonu..

  • ANKA tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe Taklidini Yapanları Uyardı 01:55

Yıldız Tilbe Taklidini Yapanları Uyardı

Burada Laf Çok'ta Mesut Yar'ın sorularını yanıtlayan Yıldız Tilbe, taklitlerinde abartıya gidildiğini savunarak eleştirilerde bulundu. Tilbe, Öyle ağzını eğe eğe taklidimin yapılmasına gerek yok ki. Ben ağzı o kadar eği..

  • ANKA tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Harmandalı Zeybek Oyunu Nasıl Oynanır 05:26

Harmandalı Zeybek Oyunu Nasıl Oynanır

Harmandalı Tarihi, Yurdumuzda Ege yöresine ait en çok oynanan zeybek oyunudur. Harmandalı Zeybeği, Ege yöresine ait Türkiye genelinde bilinen bir türkü ve zeybek oyunudur. Türkünün çıkış yeri ... görüşü yaygındır. Harman..

  • PengoTV tarafından
  • 7.657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Özkan Bir Ay Doğar⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:32

Cengiz Özkan Bir Ay Doğar⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

 14 dk. Bana aşktan bahsetme usta! Göğsünü gere gere sevdiğini söyleyenlerin, Başını ege ege, gittiğini gördüm...!..

Aşk Sana Benzer - Romantik Sahneler 10:03

Aşk Sana Benzer - Romantik Sahneler

Ege'de bir balıkçı kasabasından ailesinden kalan restoranı elinde tutmak için mücadele veren Ali, bir gün kasabaya gelen ve esrarengiz bir kız olan Deniz ile karşılaşır. Birbirlerine karşı büyük bir çekim hisseden Deniz ..

FETÖ'nün inkar stratejisi- Memduh Hakbilen 03:25

FETÖ'nün inkar stratejisi- Memduh Hakbilen

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında sözde yurtta sulh konseyi nce Manisa ve İzmir'de sıkıyönetim komutanı ilan edilen eski Ege Ordusu Komutanlığı Kurmay Başkanı tümgeneral Memduh Hakbilen, Ege ..

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..

Bilal SONSES - Cennetten Çiçek (Akustik) 02:41

Bilal SONSES - Cennetten Çiçek (Akustik)

Söz, Müzik: Koray Albayrak, Enes Yıldırım Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Cem Kılıç Gitar: Cem Şengül Bas Gitar: Savaş Akbaba Buzuki: Eren Aker Video; Klavye: Davut Samet Sarıhan Cajon: Oka..

Pera - Sensiz Ben (Official Video) 04:31

Pera - Sensiz Ben (Official Video)

Ne kağıt kalemsiz olmayı bilir ne de ben sensiz kalmayı Neden bir dert biter diğeri gelir ateştir bu iyi bilir yakmayı Kuşları anladım da senin kanatların yok nasıl uçtun da gittin Kırık cam misali hatalarım acıtır se..

Esengül  Taht Kurmuşsun Kalbime 03:46

Esengül Taht Kurmuşsun Kalbime

BIRAKAMAM SENİ BEN YANIMDAN GİDEMEZSİN SEVİYORSAN BENİMLE OTURUP İÇECEKSİN UZAKLARDA ARAMAM ÇÜNKÜ SEN İÇİMDESİN TAHT KURMUŞSUN KALBİME EN GÜZEL YERİNDESİN HER AN SENİ CANIMDA RUHUMDA DUYUYORUM AŞKINLA SARHOŞUM BE..

Selami Şahin  Alışmak Sevmekten Daha Zor 04:56

Selami Şahin Alışmak Sevmekten Daha Zor

Alıştım sana birtanem Alıştım hergün görmeye Bir nefes gibi muhtacım Sevilmeye sevmeye Her sabah uyandığımda Seni bulurdum yanımda Yokluğun bir zehir gibi Dolaşıyor kanımda Alışmak sevmekten daha zor geliyor Alı..

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Özgün Çınar - Datça 03:05

Özgün Çınar - Datça

Şarkı Sözleri: Şehir güzel ama Tüm duygular âmâ Bir avuç gökyüzü, bir sap çiçek yokluğunda… Kalsan kalınmıyor, Kaçsan kaçılmıyor, Boş amaçlar uğruna ne ömürler tükeniyor… Ama gün gelip bu düzene dur demek lazım, O günü ..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video) 03:12

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video)

Can Bonomo'nun, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Ruhum Bela isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Kayıt: Ali Rıza Şahenk - The FatLab Yönetmen: Can Bonomo G..

  • PengoTV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tuğkan - Sıcak Ekmek 03:26

Tuğkan - Sıcak Ekmek

Söz – Müzik: Ege (Universal Music Publishing Türkiye) Düzenleme: Selim Bölükbaşı Klasik Gitar: Erdem Sökmen Bas Gitar: Savaş Akbaba Soprano Saksafon : Batu Şallıel Perküsyon : Selim Bölükbaşı Mix & Mastering: Timuçin Ak..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1 1:04:25

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL.1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan - Oyalama Beni 00:00 2- Kerim Tekin - Kar Beyaz 04:40 3- Serdar Ortaç - Karabiberim 09:39 4- Sertab Erener - Aldırma Deli Gönlüm 13:27 ..

Pagos - Tükürdüm Ateşe 04:34

Pagos - Tükürdüm Ateşe

Söz & Müzik: Ege Küçükmernek, Kaan Aslaner Yönetmen: Gökhan Yerebakmaz..

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı 02:39

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş yılı şerefine '29 Ekim Cumhuriyet Gençleri Konseri' ile kutladı. Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş y..

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma) 02:11

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma)

Olanlar Oldu 20 Ocak'ta Sinemalarda! Anneler en iyisini bilir mi? Ata Demirer’den komedisi, aşkı ve deniz kıyısında geçen maceralarıyla içinizi ısıtacak bir film! Zafer ve annesi Döndü hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasınd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..