#Ege sarhoşum müzik dinle

1984 Yılı TV Reklam KUŞAĞI 08:15

1984 Yılı TV Reklam KUŞAĞI

EMsan,Pttt,Mitsubishi,Ülker,Arko Krem,Ege Seramik,Tat,Diana,six de savoie,Milli Piyango,Aksu,Moda Örgü ürünleri,La vache qui rit,Lassa,Ytong..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Hakeme Maçta Fetö'den Gözaltı 00:22

Hakeme Maçta Fetö'den Gözaltı

İzmir Menemen ilçesinde oynana maçı yöneten hakem, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. İzmir'de, 4 Aralık'ta oynanan Asarlık Gençlikspor-Dikili Belediyespor maçının sonunda ilginç bir an yaşandı. Ege Üniversit..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Bahar Candan 'dan Zeybek Show!!Tabi Zeybek Denirse Buna!! 00:51

Bahar Candan 'dan Zeybek Show!!Tabi Zeybek Denirse Buna!!

İşte Benim Stilim de yarışmacı Bahar Candan ve Kerimcan Durmaz'ın zeybek oynamaları izleyenlere bu ne ya dedirtti.Bu hale gülmek mi lazım üzülmek mi bilemedim.....

  • ANKA tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Olanlar Oldu Film Fragmanı 02:11

Olanlar Oldu Film Fragmanı

Olanlar Oldu Filminin Özeti Zafer ve annesi Döndü Hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasında birlikte yaşamaktadır. Yaşı geçmekte olan oğlunun kasabanın güzeli Mehtap’tan ayrılmış olmasına ve hâlâ evlenmemiş olmasına üzülen Dön..

  • PengoTV tarafından
  • 5.925 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Saba Tümer Kimdir? 03:32

Saba Tümer Kimdir?

5 Aralık 1970 tarihinde, Alsancak, İzmir'de dünyaya geldi. 1995 yılında annesini kaybetti. Orta dereceli eğitimini Özel İzmir Fatih Lisesi'nde aldıktan sonra, üniversite eğitimi için Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi G..

Serkay Tütüncü Kimdir? 00:50

Serkay Tütüncü Kimdir?

7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire'de doğmuştur. 2007 – 2012 tarihleri arasında İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor Kulübünde amatör olarak futbol oynadı. Ege Üniversitesinde okumuştur. Survivor 2016 yarı..

İstanbul Muhafızları 35. Bölüm 13:38

İstanbul Muhafızları 35. Bölüm

İstanbul Muhafızları Jeneriği, Kuzey, Kemal ve Ege isimli çocuklar yapmıştır..

Günlük' Kısa Korku Film 07:10

Günlük' Kısa Korku Film

2016 Korku Filmi ''Günlük'' Kısa Film Ege üniversitesi..

  • ZULMA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Perran Kutman'dan Hacı Baba 00:13

Perran Kutman'dan Hacı Baba

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..

Kalp Atışı 1.Tanıtım Yakında 01:03

Kalp Atışı 1.Tanıtım Yakında

“Dünya ne kadar berbat bir yer olsa da, iyilerin mutlaka kazanacağını kanıtlayan birileri her zaman vardır. Belki de O size hiç adil davranmayan kaderin sunduğu ilk ve tek şanstır. Henüz on sekiz yaşındaki lise öğrencisi..

Sarıkız Örümcegi 03:09

Sarıkız Örümcegi

Bu video tam böcek reislik ama bu örümcekler Ege'de pek görünmüyor. Daha ziyade doğu ve güneydoğu Anadolu'da görülen, orijinal adlı camel spider (deve örümceği) olan, 7-8 santim boylarında ve örümceklere göre devasa boyd..

  • JET TV tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haberci Türkiye Renkleri 20.Bölüm 42:30

Haberci Türkiye Renkleri 20.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Ege'nin sularından ekmek çıkaran deniz işçileri, ahtapot avcıları ve midye çıkarıcıları konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Atışı Tanıtımı 01:06

Kalp Atışı Tanıtımı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’a; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

Lise Devriyesi - 10.Bölüm Fragmanı 00:40

Lise Devriyesi - 10.Bölüm Fragmanı

TRT 1’in yeni gençlik dizisi olan Lise Devriyesi izleyenlere liseliler ile polislerin hayatından bir kesit sunmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Yahya Samancı’nın yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda ise Ozan Dolunay, Doğan ..

Son dakika... Bu illerde Yaşayanlar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor 02:34

Son dakika... Bu illerde Yaşayanlar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Sağanak yağış geliyor İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı, Doğu Karadeniz ile Bolu, Ordu, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer g..

Deprem Olunca Tezgahın Üzerinden Adeta Uçtu 00:39

Deprem Olunca Tezgahın Üzerinden Adeta Uçtu

Ege Denizi’nde meydana gelen depremin güçlü hissedildiği Balıkesir’in Edremit ilçesinde deprem anında canını kurtarmak için önündeki tezgahın üzerinden adeta uçan Murat Yeşilay’ın kaçış anı güvenlik kamerasına yansıdı. Y..

  • JET TV tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
90lı Yılların Yıldızı Egeden Samimi Açıklamalar 08:40

90lı Yılların Yıldızı Egeden Samimi Açıklamalar

Duymayan Kalmasın programına katılan ünlü popçu Ege zeytin ve zeytincilikle ilgili çok özel açıklamalar yaptı...

  • ANKA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mucize Film İzle 2:16:23

Mucize Film İzle

Yönetmenliğini,senaristliğini ve oyunculuğunu Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı Mucize filmi sinemada büyük ses getirmiştir.İzleyici tarafından oldukça beğenilen filmin dğer başröl oyuncuları Mücahit Avci, Cezmi Baskin,Yildiz..

  • Tv Series tarafından
  • 58.288 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Atışı 4.Bölüm 1.Fragman 00:45

Kalp Atışı 4.Bölüm 1.Fragman

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’a; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

Kalp Atışı 4.Bölüm 2.Fragman 00:59

Kalp Atışı 4.Bölüm 2.Fragman

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’a; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

Kalp Atışı 6.Bölüm 2.Fragmanı 00:58

Kalp Atışı 6.Bölüm 2.Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'e; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

 Sibel Can, Emre Kınay'la Ekranlara Geri Dönüyor 00:41

Sibel Can, Emre Kınay'la Ekranlara Geri Dönüyor

Geçtiğimiz sezon 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri üyeliği yapan Sibel Can, yeni sezonda Emre Kınay'la birlikte 'Sevdanın Bahçesi' dizisinde boy gösterecek. Ege turnesiyle müzikseverlerin karşısına çıkacak olan Sibel Can..

  • ANKA tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..