#Ege Çember müzik dinle

Cani Adam Boşandığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakladı 00:58

Cani Adam Boşandığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakladı

İzmir'in Bornova ilçesinde özel güvenlik görevlisi, boşandığı eşini sokakta bıçaklayarak ağır yaraladı, olay anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Alınan bilgiye göre, bir şirkette özel güvenlik olarak çalışan E.Ç, Çamdib..

İşte Sibel Can'ın Değişimi İle Yeni Balkon Pozu 02:17

İşte Sibel Can'ın Değişimi İle Yeni Balkon Pozu

Şarkıcı Sibel Can, Ege turnesini tamamladı. Bodrum Antik Tiyatro’da 17 Ağustos’ta vereceği konseri öncesinde Çeşme’de yorgunluk atıyor. Ancak konakladığı Alavya Otel’in balkonunda poz veren Sibel Can’ın üzerinde bu ke..

  • BETA tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tereyağlı & Yoğurtlu İftarlık Dört Lezzet 04:41

Tereyağlı & Yoğurtlu İftarlık Dört Lezzet

Yoğurt ve kızgın tereyağının birleşimine bayılanlar için nefis dört tarifimiz var: Fırında ağzı açık mantı, tavuklu fette, manlama ve tavuklu şiş mantısı. Bu nefis dört tarifin bir araya geldiği videomuzu izledikten son..

Paranormal Olaylar Lubbey Köyünde Bir Gece 57:54

Paranormal Olaylar Lubbey Köyünde Bir Gece

Lübbey, bundan yaklaşık 30 yıl önce, göçle boşalıp, neredeyse tam bir hayalet yere dönüşmüş bir Ege köyü.Lübbey Köyü, alışılagelmiş köylerden değil. 130 haneli, Yörük Türkmen köyü olan Lübbey, “satılık köy”, “terk edilmi..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bodrum'da Aşka Geldiler Asena'yı Öpücüklere Boğdu 03:21

Bodrum'da Aşka Geldiler Asena'yı Öpücüklere Boğdu

Oryantal Asena ve Hasan Dere çifti, tatil için Bodrum'a geldi. Baş başa Ege sahillerinde gezmeye başlayan ikili, Turgutreis'de bulunan bir otelde konakladı. Gün boyu iskelede güneşlenirken objektiflere takılan ve bol bol..

  • BETA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 6 yıl önce
40'lık Emine Ün Genç Mankenlere Taş Çıkardı 02:36

40'lık Emine Ün Genç Mankenlere Taş Çıkardı

Birkaç gündür Ege sahillerinde olan ve Marmaris, Bozburun gibi bölgelerde kısa kısa tatil yapan oyuncu, yine Türkbükü'ne geldi. Bir otelin iskelesinde görüntülenen Ün'ün yanında, Tolga Karataş ve Emre Kınay'dan olan kızı..

  • BETA tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hadise'den Tatil Pozu - Kendine Güvenen Şöyle Gelsin 05:57

Hadise'den Tatil Pozu - Kendine Güvenen Şöyle Gelsin

Sezon açıldı, ünlü isimler rotayı Ege'ye ve Akdeniz'e çevirdi... İşte Hadise'nin sosyal medyada paylaşılan 1 Temmuz'un tatil fotoğrafı!..

  • BETA tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fahriye Evce Ve Burak Özçivit Bebekleri Karan İle Bodrum'da 01:01

Fahriye Evce Ve Burak Özçivit Bebekleri Karan İle Bodrum'da

Fahriye Evcen'le eşi Burak Özçivit'in nisan'da dünyaya gelen oğulları Karan'ın yüzünü objektiflerden gizleyerek tatilde de temkinli davrandılar. 3 aylık oğulları ile Bodrum'da tatil yapan İkili, ünlü isimlerin akın etti..

  • BETA tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aras Bulut İynemli 7. Koğuştaki Mucize'de Rolüne Nasıl Hazırlandı 09:23

Aras Bulut İynemli 7. Koğuştaki Mucize'de Rolüne Nasıl Hazırlandı

7.Koğuştaki Mucize Filminin Galası Dün Akşam Kanyon'da Gerçekleşti! 7. Koğuştaki Mucize, 7 Yaşındaki Kızı İle Aynı Zeka Yaşına Sahip Bir Babanın Adalet Arayışını Konu Ediyor. 1983 Yılında Bir Ege Kasabasında Küçük Bir Kı..

  • BETA tarafından
  • 262 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bakan Akar'dan Yunan Bakana Çatışma Cevabı 02:17

Bakan Akar'dan Yunan Bakana Çatışma Cevabı

Türkiye’yle çatışmaya hazırız diyen Yunan savunma bakanına cevap Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan geldi. Akar, Ege ve Akdeniz’de sorunlarımızı uluslararası hukuka uygun şekilde çözmek istiyoruz dedi. Ancak Bakan Ak..

Sen Çal Kapımı 2. Bölüm Fragmanı 00:52

Sen Çal Kapımı 2. Bölüm Fragmanı

Sen Çal Kapımı Çarşamba Akşamı Fox'ta!nnHande Erçel ve Kerem Bürsin’ e; dizide Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümül..

İzmir 6.8 Deprem Anı #İzmir #Deprem #SonDakika Canlı Yayında Deprem Anı Geçmiş Olsun 00:43

İzmir 6.8 Deprem Anı #İzmir #Deprem #SonDakika Canlı Yayında Deprem An

izmir Deprem ege depremi manisa deprem aydın deprem bursa deprem deprem mi oldu son dakika deprem haberleri afad 6.8 deprem..

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce 04:49

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce

Ordu'nun doğal güzellikleri arasında kırmızı çatıları ve beyaz dış cepheli evleriyle dikkatleri çeken Mesudiye ilçesindeki Yeşilce Mahallesi, görenleri hayran bırakıyor. Ordu'nun, büyükşehir belediyesi olmasıyla birlikte..

Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi 04:00

Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi

Tokat’ta teyzesinde içtiği bir tabak çorba sonrasında hayatı değişen ev hanımı Sevda Gürler, tarhana ticaretine başladı, tarhana siparişlerine yetişebilmek için işini büyütmeye hazırlanıyor. Tokat’ta evli ve 3 çocuk anne..

İzmir depremi kahraman kadın #izmir #deprem #kuşadası 00:59

İzmir depremi kahraman kadın #izmir #deprem #kuşadası

İzmir depremindeki kahraman kadın tek başına tüm arkadaşlarını dışarıya çıkardı İzmir kalbimiz seninle İzmirde 6,6 şiddetinde deprem Aydın ın Kuşadası açıklarında Ege. Denizi'nde bir deprem oldu. Kandilli Rasathanesi,..

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize- Elif Bebek Sağ Çıktı! 26:41

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize- Elif Bebek Sağ Çıktı!

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize: Elif Bebek Sağ Çıktı! / A Haber Merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,9 büyüklüğündeki deprem sonrası yıkılan binalardaki arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 6..

TSK Oruç Reis'i Yalnız Bırakmadı 01:45

TSK Oruç Reis'i Yalnız Bırakmadı

Tüm engelleme girişimlerine rağmen Doğu Akdeniz ve Ege'de sismik araştırma gemilerimiz görevlerinin başında. TSK ise o araştırmalarda gemilerimizi bir an olsun bile yalnız bırakmıyor...

Yunanistan’ın göçmenleri ölüme terk ettiği dakikaların görüntüleri 00:59

Yunanistan’ın göçmenleri ölüme terk ettiği dakikaların görüntüleri

Ege'de sahil güvenlik gemisi ile açık denize getirdikleri göçmenleri bir lastik bota bindirerek bölgeden ayrılan Yunan askerlerinin göçmenleri ölüme terk ettiği anların görüntüleri ortaya çıktı...

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Koronavirüs- Ankara’da yoğun bakım 16:10

Koronavirüs- Ankara’da yoğun bakım

Türkiye’de koronavirüsle mücadele açısından en kritik kentlerden biri, başkent Ankara. BBC Türkçe ekibi, koronavirüsle mücadelede gelinen aşamayı aktarmak amacıyla Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesindeki Covid-19..

Yunanistan Yeni Yıla Provokasyonla Başladı 01:23

Yunanistan Yeni Yıla Provokasyonla Başladı

2020'de Ege ve Doğu Akdeniz'de gerilimi tırmandırmak için her yolu deneyen Yunanistan, yeni yıla da aynı provokatif adımlarla girdi. Ülkenin genelkurmay başkanı ve savunma bakan yardımcısı sahnedeydi. Silahlandırılması y..

Türk-Yunan İstikşafi Görüşmeleri Tamamlandı 02:21

Türk-Yunan İstikşafi Görüşmeleri Tamamlandı

Türkiye ve Yunanistan 5 yıl aradan sonra istikşafi görüşmeler için yeniden bir araya geldi. İstanbul’da gerçekleştirilen görüşmelerin 61. turunda ana gündem maddesi Ege ve Doğu Akdeniz'deki sorunlar oldu. Görüşmelerin ar..

İzmir'i sağanak sonrası sel vurdu! 05:45

İzmir'i sağanak sonrası sel vurdu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kıyı Ege'de turuncu uyarıda bulunmuş ve İzmir ve Aydın çevrelerini çok kuvvetli sağanak yağışa karşı uyarmıştı. Dün gece saatlerinde İzmir'de başlayan sağanak yağış kenti adeta felç etti. Bir..

Gökçeada’da kalp krizi geçiren hasta Sahil Güvenlik botuyla anakaraya ulaştırıldı 03:15

Gökçeada’da kalp krizi geçiren hasta Sahil Güvenlik botuyla anakaraya

Çanakkale’nin Gökçeada ilesinde kalp krizi geçiren bir kadın, Kuzey Ege Denizi’nde etkili olan poyraz fırtınası nedeniyle sefer yapılamadığı için Sahil Güvenlik botuyla anakaraya ulaştırıldı...

Avrasya Tüneli'nde doğum yaptı 02:09

Avrasya Tüneli'nde doğum yaptı

BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAK İÇİN EVDEN ÇIKTILAR. AVRASYA TÜNELİ'NE GİRDİKLERİ ANDA SEDA GİRAY'IN DOĞUM SANCISI TUTTU. VE DEVİN EGE DÜNYAYA GÖZLERİNİ YOLDA AÇTI. 2 KİŞİ GİRDİKLERİ TÜNELDEN 3 KİŞİ ÇIKAN GİRAY AİLESİNİN Y..

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi 02:24

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi

Bir subtropik iklim meyvesi olan ve Trabzon Hurması olarak da bilinen Cennet Hurması, karasal iklimin hüküm sürdüğü Gümüşhane'de yetiştirildi. Torul ilçesine bağlı Tufaniye mahallesi sakinlerinden Selim Ertürk, Türkiye’d..

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor 06:03

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılan 5 itfaiye aracıyla 17 kişilik arama kurtarma timi, enkazda gece boyunca arama çalışmalarını sü..

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi 01:57

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi

İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya ..

Onlar daldı, fırtına koptu! 01:22

Onlar daldı, fırtına koptu!

EGE DENİZİ DALGIÇLARA ADETA TUZAK KURDU! HAFİF RÜZGARLI HAVADA DALIŞ YAPAN BALIKADAM VE ARKADAŞLARI ÇIKTIKLARINDA KARARMIŞ BİR GÖKYÜZÜ VE HIRÇIN DALGALARLA KARŞILAŞTI....

Ciğerlerimiz yanıyor… 04:33

Ciğerlerimiz yanıyor…

Türkiye’nin ciğerleri cayır cayır yanıyor. Çarşamba günü Antalya Manavgat’ta başlayan yangın fırtınası Ege ve Akdeniz’i adeta sardı. Devletin tüm birimleri, gönüllüler canla başla mücadele ediyor...