#Egemen yıldırım yalanına dolanına müzik dinle

Koç Boğa Burç Ve Aşk Uyumu 02:57

Koç Boğa Burç Ve Aşk Uyumu

Aceleci Koç’un bu durumda yavaşlaması ve vites küçültmesi gerekmektedir. Koç’un yıldırım hızını ancak çekici Boğa’nın okşayışları yavaşlatabilir. Siz ise bazen fazla ciddileşen Boğa’nın hayatına sürpriz ve eğlence katabi..

  • GülRa tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denizlispor 0-1 İstanbulspor Özet 02:50

Denizlispor 0-1 İstanbulspor Özet

TFF 1. Lig ikinci hafta karşılaşmasında İstanbulspor, Denizlispor'u deplasmanda Muhsin Yıldırım'ın golüyle 1-0 mağlup etti...

  • OFSAYT tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü 00:39

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Haydar El İbadi ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen bilgiye göre görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra terörle ortak mücadele konusu da e..

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı 00:43

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde Elazığ Hukuk Müşavirliği'ne atanan Kadir Güntepe, Kayseri'de kayınvalidesinin evinde gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Eski Beytüşşebap K..

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin 06:18

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin

Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar Kayserispor yenilgisinin ardından Fenerbahçe yönetimini ve Volkan Demirel'i ağır bir şekilde eleştirdi. Volkan Demirel'in hafta içi Galatasaray'ın yenildiği maçın ardından 3'lü çektiri..

  • Ömer tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı 00:41

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı

Yurt genelinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonda yaklaşık 400 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı baskınlarla yakalanan şüphelilerden 60’ının Ankara’da, 46’sının Bursa’da, 30’unun Kon..

Kaleyi Gördü Fotoğrafı Çekti! 00:35

Kaleyi Gördü Fotoğrafı Çekti!

İstanbulspor, Muhsin Yıldırım'ın 52. dakikada attığı muhteşem golle Denizlispor karşısında 1-0 öne geçti...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyaya Düşen Yıldırımların Uzaydan Kaydedilen Görüntüleri 00:28

Dünyaya Düşen Yıldırımların Uzaydan Kaydedilen Görüntüleri

NASA'da görevli Rus kozmonot Sergey Ryazanskiy dünyaya düşen yıldırımların Time Lapse görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Beyaz Show - Ezgi Molanın Komik Atarlanması! 01:30

Beyaz Show - Ezgi Molanın Komik Atarlanması!

Ezgi Mola, romantik komedi filmi Kocan Kadar Konuş - Diriliş filminde başrolü paylaştığı Murat Yıldırım'a yaptığı atarın komik hikayesini anlattı; başta Beyaz olmak üzere, stüdyodaki herkesi çok güldürdü!..

  • ANKA tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor 01:30

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor

eski milletvekili Ozan Ceyhun birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cami İmamına diyor ki sen teröristleri ihbar ediyorsun bir casussun. Bu ne demektir o cemaatede aynı suçlamayı yapıyor hatta camiye giden cemaatide..

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçak Boğa Kahvehaneye Daldı 01:00

Kaçak Boğa Kahvehaneye Daldı

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde kurban pazarından eve getirilirken kaçan bir boğa kahvehaneye daldı. Vatandaşlar ve sahipleri kaçan boğayı yakalamak için uzun çaba sarf etti. Kahvedeki vatandaşl..

Kaçak Boğanın Kahveye Dalması 01:00

Kaçak Boğanın Kahveye Dalması

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde kurban pazarından eve getirilirken kaçan bir boğa kahvehaneye dalmış. Vatandaşlar ve sahipleri kaçan boğayı yakalamak için uzun çaba sarf etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö  12 Eylül'de Devlete ve Halkın İçine Monte Edildi 01:50

Fetö 12 Eylül'de Devlete ve Halkın İçine Monte Edildi

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yelken, 12 Eylül ile birlikte İslam'ın ve bu halkın içerisinden türettikleri FETÖ, devlete ve halkın içerisine monte edildi. dedi...

İlk Öpücük Yerli Film Fragmanı 02:25

İlk Öpücük Yerli Film Fragmanı

İlk Öpücük, 20 Ekim'de sinemalarda! Oyuncular: Murat Yıldırım, Özge Gürel, Cezmi Baskın, Hayrettin, Beyti Engin, Sadi Celil Cengiz, Gamze Karaduman, Erol Aksoy, Birsen Dürülü, Hakan Akın Yönetmen: Murat Onbul Senari..

2,5 Yaşındaki Ferhat, 25 Saat Sonra Kayalıklarda Bulundu 06:03

2,5 Yaşındaki Ferhat, 25 Saat Sonra Kayalıklarda Bulundu

Elazığ'ın Arıcak ilçesinde bir köyde dün kaybolan 2,5 yaşındaki Ferhat Yıldırım, 25 saat sonra kayalıklarda sıkışmış olarak bulundu. Kurtarma ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarılan küçük çocuk ambulansla hastaneye ..

Elif Atakan Kimdir? 01:41

Elif Atakan Kimdir?

Elif Atakan, 22 Nisan 1993 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası Selim Atakan, annesi Zeynep Özbatur'dur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarında Keman Bölümünde okudu. Daha önce Harry Potter g..

 Kim Milyoner Olmak İster'de İzmirli Yarışmacının Atatürk Hassasiyeti Şaşkına Çevirdi 01:56

Kim Milyoner Olmak İster'de İzmirli Yarışmacının Atatürk Hassasiyeti

Milyoner'de Çağla Şen isimli yarışmacı kazandığı paranın bir bölümünü yüksek bir yerden saçmak istediğini belirterek Ancak dolara çevireceğim. Atatürk olan paraları yere atmak istemiyorum. dedi. ATV ekranlarında Murat ..

  • ANKA tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Helin Avşar'ın Sevgilileri Ve Eşleri (10 tane) 03:59

Helin Avşar'ın Sevgilileri Ve Eşleri (10 tane)

Helin Avşar 2 Kasım 1980 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Aslen Karslı olan Avşar ailesinin en küçük bireyidir. Meral Hanım ve Celal Avşar'ın kızları olan Helin Avşar Hülya ve Leyla adında iki ablasıyla beraber 3 kar..

  • En Yeniler tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bin Liralık Yumurta 04:14

Bin Liralık Yumurta

İzmir'in Foça İlçesi’nde, pazarda damgasız yumurta sattığı için 65 yaşındaki Mümin Ihlamur’a 15 bin TL cezası kesildi. İHA muhabirine özel açıklama yapan Ihlamur, Foça İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün 2 yıl,..

 Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor 03:35

Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor

Duyarlı sanatçı Ebru Yaşar ve cemiyet, sanat, iş ve spor dünyasının tanınmış isimleri, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği , Yağmur Çocuklar ve Liv Hospital işbirliği ile yapılan ''Gülümse Çünkü Hayat Güzeldir'' et..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan ile Bahçeli Arasında İlginç Diyalog 01:53

Erdoğan ile Bahçeli Arasında İlginç Diyalog

TBMM'deki yasama yılı açılış resepsiynunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanına gelerek, bir süre sohbet etti. Bahçeli'nin yakasındaki Türk bayrağı rozetine işaret eden Erdoğan,..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sevgi Seli 00:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sevgi Seli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun oğlu Engin Levent Soylu'nun düğününe katıldı. Salonu dolduran kalabalığın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gösterdiği sevgi görülm..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Yüz Yüze  Yakında Show TVde Başlıyor! 00:55

Yüz Yüze Yakında Show TVde Başlıyor!

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir..

  • ANKA tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüz Yüze 1.Tanıtım Fragmanı 00:55

Yüz Yüze 1.Tanıtım Fragmanı

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir..

O Ses Turkiye-Stüdyoda Güldüren Yaş Sohbeti 01:56

O Ses Turkiye-Stüdyoda Güldüren Yaş Sohbeti

Sahnedeki 30 yaşındaki Yıldırım Gömleksiz'in 20 yaşında gösterdiğini söyleyen Yıldız Tilbe'ye yanıt Acun Ilıcalı'dan geldi...

  • ANKA tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 7 yıl önce