#Egzama vücutta daha Çok nerelerde görülür

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video) 03:50

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video)

İstersen kaç uzaklara kancık Onca çocuğun eli yakanda senin artık Bi gözleri kaldı masum bakan Boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan Sustukça sıra sana gelecek bilesin Yeterince ıslandı bu toprak Sel aldı Kanla karı..

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun 01:35

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun

Hollanda’da kritik seçimlere bir gün kala yarışın iki favori partisi iktidardaki Liberal ve Demokrat Halk Partisi lideri Başbakan Mark Rutte ile ırkçı lider Geert Wilders canlı yayında kozlarını paylaştı. Türkiye ile Ho..

Elçin Sangu Kimdir? 02:38

Elçin Sangu Kimdir?

Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu. Çerkes asıllı olan Sangu, üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi..

Barış Manço - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa 03:59

Barış Manço - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa

Yaz dostum güzel sevmeyene adam denir mi Yaz dostum selam almayana yiğit denir mi Yaz dostum altı üstü beş metrelik bez için Yaz dostum boşa geçmiş ömre yaşam denir mi Yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı Sarı ç..

Petek Dinçöz - Foolish Casanova 03:36

Petek Dinçöz - Foolish Casanova

Şarkı Sözleri: Beautiful and sexy Güzel ve seksi Here I Am baby İşte burdayım bebeğim I'm young and beautiful Genç ve güzelim I make you sorrowful Seni üzerim If you look at other chicks Eğer diğer piliçlere bakarsan..

  • Candy tarafından
  • 1.829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama 06:44

Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama

Hak-İş 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü Taksim Meydanı'nda horon teperek kutladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim Meydanı'na gelen Hak- İş üyeleri burada Cumhuriyet anıtına çiçek bıraktı. Anıt'ın etrafı..

Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler 04:22

Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler

Bir sabah saçlarımı okşayıp da rüzgar İzlerini sürüp de gidecek beyaz beyaz Ve güneş aynaya baktığımda çizgilerden Yeni bir yüz gösterecek üzülerek biraz Yok olmaz erken daha Biraz geç kalın ne olur Hiç hazır değilim hen..

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı) 02:59

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Summer Cem] Yuvan olan iline (şehrine) Faysal ve Hikmet ile hücum ediyoruz Kardeşlerimden hiçbiri size birazcık saygı göstermiyor Fındığa (Taşşaklara) sahip değilsiniz ancak NicNac's e sahipsiniz* Sanki onu..

Riddick Film İzle 1:58:45

Riddick Film İzle

Meşhur Riddick güneşten kavrulmuş ve üzerinde yaşam olmadığı düşünülen bir gezegende ölüme terk edilmiştir. Ancak Riddick kısa bir süre sonra kendisini uzaylı yırtıcılarla savaşırken bulur. Riddick’in kurtulmak için tek ..

  • Tv Series tarafından
  • 6.670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydın Kurtoğlu - Spor Aşk 03:51

Aydın Kurtoğlu - Spor Aşk

Özgürsün şimdi tam zamanı Spor sağlıktır kural değişmez hep aynı Her dalında başka bir heyecan var Senin elinde her şey değiştir hayatı Huzurlu olmak için Mutlu uyanmak için Herkes yanında Durma durma koş koş Sağlıklı ..

Hadise Aşk Dediğin 03:32

Hadise Aşk Dediğin

Anlatsam Anlamaz Ki, Kendi Bildiğin Doğru Korkmadan Sevmemiş Bu Yüzden Bulamıyor Yolu Tek Bir Kalp Yetmiyor, Yetsede Atmıyor Oysaki Aşk Dediğin, Sağına Soluna Bakmaz Hep Yeni Bir Ateş Yakmaz Bir Kalbin İçine Girince Bi D..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasaklanan İstanbul Lgbt Yürüyüşü 2017 01:00

Yasaklanan İstanbul Lgbt Yürüyüşü 2017

Valiliğin “kamu düzeni” ve “toplumun farklı kesimlerinden gelen tepkileri” bahane ederek yasakladığı yürüyüş için komite açıklaması: Umuyoruz ki valilik barışçıl toplanma hakkının yeterli güvenlik önlemleri dahil devle..

  • JET TV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Esmersoy - Arkadaşlarımdan Bile Evlilik Teklifi Alıyorum 01:44

Burcu Esmersoy - Arkadaşlarımdan Bile Evlilik Teklifi Alıyorum

40 yaşına giren Burcu Esmersoy kötü biten evliliğinin ardından bir daha evlenmeyeceğini söyledi. Ardından, Yakın erkek arkadaşlarımdan bile evlilik teklifi alıyorum. dedi. Sunucu Burcu Esmersoy evlilik konusundaki fiki..

  • ANKA tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Apple Iphone 8 Tanıttı 01:27

Apple Iphone 8 Tanıttı

Apple, yeni iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerini uzun süren bir bekleyişin ardından nihayet tanıttı.Apple’ın yeni merkez üssü Apple Park’ta bulunan Steve Jobs Tiyatro Salonu’nunda düzenlenilen tanıtım etkinliğ..

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti 04:26

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti

Rus girişimcilerin en büyük başarı öyküsü olan arama motoru Yandex'in Moskova'daki ofisini Putin ziyaret ettikten 20 dakika sonra alarm sistemi çalışınca tüm bina acilen boşaltıldı. Putin ziyaret sırasında Apple'ın sesli..

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı 01:42

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ve Neto'nun tam olarak iyileşmeden milli takımlarına davet edilmelerinden dolayı endişeli. Oyuncularının Robin Van Persie örneğinde olduğu gi..

İfadedeki ABD Konslos  Çalışanın Aliesi Gözaltında 03:38

İfadedeki ABD Konslos Çalışanın Aliesi Gözaltında

Son dakika haberi geldi... Bir ABD Konsolosluğu çalışanı hakkında daha gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararı verilen konsolosluk çalışanının eşi ve oğlu sorguya alındı. Bir ABD Konsolosluk çalışanı hakkında daha gözaltı..

Yoğurtlu Bulgur Köfte Tarifi 06:56

Yoğurtlu Bulgur Köfte Tarifi

Malzemeler 3 su bardagi ince köftelik bulgur(not.istiyenler 1 cay bardagi irmikte koyabilir.eger haslarken dagilmasindan korkuyorsaniz irmik koyabilirsiniz.hamuru daha iyi tutar.acikcasi ben hic koymam ve gerek görmüyoru..

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur 02:20

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında önemli bir iddiada bulundu. Özel, FETÖ'den ihraç edilen ilk kişinin Süleyman Soylu olduğunu ileri sürdü. CHP G..

Aşure Tarifi 10:30

Aşure Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı Aşurelik Buğday 1 su bardağı Nohut 1 su bardağı Fasulye 1 kase Kuru Kayısı 1 kase Dolmalık Fıstık 1 kase Fındık 1/2 kase File Badem 1 çay kaşığı Zencefil 1 çubuk Tarçın 1/8 Muskat Rendesi 2 çay k..

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır 01:29

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır? (Sadece 3 Malzeme ile) İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 su bardağı susam 1 çay kaşığı tereyağı Hazırlanışı 1. Toz şekeri yapışmaz tavaya alalım, bir spatula ile karıştırarak şekerleri ..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Peynirli Kaşık Dökmesi Tarifi 05:51

Peynirli Kaşık Dökmesi Tarifi

Malzemeler : 2 tane yumurta 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı artı 2 yemek kaşığı daha un 1 çay kaşığı tuz (peynirinizin tuzuna göre ayarlayın benim kul..

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır 07:43

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır

Malzemeler : 1 tane yumurta 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı tahin 1 su bardağı iri halde kırılmış ceviz 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı un..

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate 01:02

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate

Eğer çamaşır katlamaktan nefret ediyorsanız, 800 dolarlık bu çamaşır katlama robotu işinizi görebilir. CES 2017’de tanıtılan ilginç ürünler arasına çamaşır katlama robotu da eklendi. Foldimate isimli ABD – İsrail şirketi..

  • PengoTV tarafından
  • 2.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi 07:08

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi

malzemeler pandispanyası için gerekenler 5 tane odasında yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un Yarım çay bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması için gerekenler 1 paket toz krem şanti 2 paket 400 g..

Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi 03:16

Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 1 saat 45dk Pişirme: 25dk Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi için gereken malzemeler Malzemeler 1, 5 çay bardağı su 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı toz şeker 1/2 çay bardağı sıvı yağ 2 çay kaşığı t..

İçli̇ Köfte Tari̇fi̇ 09:46

İçli̇ Köfte Tari̇fi̇

İçli Köfte Tarifi İçin Malzemeler : İçli köfte hamuru için: 2 su bardağı köftelik bulgur 1 su bardağı irmik 3 su bardağı sıcak su 1 çay bardağı un 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı biber salçası Pulbiber Karabiber Tuz İçl..

Kıymalı Lahana Sarması Tarifi 02:32

Kıymalı Lahana Sarması Tarifi

Malzemeler; Beyaz lahana Yarım yemek kaşığı tuz İç harcı için; 200 g kıyma 2 adet soğan 2 su bardağı pirinç 1 yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası Tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pulbiber 2..

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor 01:17

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor

Avrupa Parlamentosu, yaz saati uygulamasının gözden geçirilmesini içeren karar tasarısının kabul etti. Mevcut sistemi eleştirenler, saatlerin altı ayda bir ileri veya geri alınmasının uzun vadede sağlık sorunları yaratt..