#Egzama vücutta daha Çok nerelerde görülür

Sevda Özkaran - Gidemem 04:43

Sevda Özkaran - Gidemem

Sevda Özkaran - Gidemem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır ki anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kita..

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video) 03:17

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video)

Söz / Müzik : Sinan Akçıl ( Editör : Doğan Müzik ) Düzenleme : Mustafa Ceceli Gitar - Cajon : Mustafa Ceceli Perc : Erdem Dalkiran Vokal : Mustafa Ceceli - Koray Püskül Stüdyo : Ceceli Music Kayıt & Mix : Koray Püskül..

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı 00:40

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı

Erzurum'da yaşayan ve cilt kanseri hastalığı nedeniyle gün ışığına çıkamayan Salih İğneci'nin (8) tedavisine Ankara'da başlandı. Salih’in babası İdris İğneci, İyileşme oranıyla ilgili hocalarımız umutlu bakıyor. İlaç so..

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor- 02:31

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor-

Senin Ağzın Ne Söylüyor? şarkı sözleri ile Senin ağzın ne söylüyor Kafan mı iyi neler duydum Senin ağzın ne söylüyor Beni yalnızlığımda boğdun Senin ağzın ne söylüyor Bela çiçeğim hepten soldun Ağır kan kaybındayım ölü..

HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması 04:37

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması

Adana Kasaplar Odası tarafından ‘askıda et’ uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında kasaplar tarafından haftanın 7 günü maddi durumu iyi olmayan 7 farklı aileye 1'er kilo et dağıtılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı ..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi' 06:47

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi'

İzmirli acil tıp teknisyeni Uğur Gülbaşaran, annesi ölen keçi Gülizar’ı sahiplendi. 3 aylık keçiyi evinde besleyen Gülbaşaran, Gülizar’la birlikte işe de gidiyor. Gülizar çevresinin maskotu olurken, keçisinin adına sosya..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL 02:33

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL

İftar ve sahur sofralarının vazgeçilmezi hurmalara talep arttı. Eminönü Mısır Çarşısı’nda en pahalı hurma olan “Jumbo Kudüs” hurmasının tanesi 5 TL, kilosu 140 TL’den satışa çıktı. 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiy..

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor 04:47

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor

Badem üretiminde Adıyaman’a rakip olmaya hazırlanan Şanlıurfa’da hasat başladı. Badem bahçelerinde bu yıl yüksek verim bekleniyor. Şanlıurfa’nın Hilvan ve Karaköprü ilçelerinde ekim alanı her yıl genişleyen badem, bölged..

Cadılar Bayramı Efsanesi 1:15:05

Cadılar Bayramı Efsanesi

Bu tatlı ve şirin Legend of Hallowaiian filmi, izleyicilerini Büyük Hawaii Adası’na götürüyor. Büyük ve eğlenceli ada Hawaii Adası’nda ise saatler Cadılar Bayramı’nı işaret ediyor. Genç, yaşlı, çocuk, her kesimden insanı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 258 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar 02:49

Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar

Söz & Müzik : Burak Bulut Aranje : Efe Can Mix : Efe Can , Esad Fidan Mastering : Buğra Kunt Editör : MHZ Edisyon Yönetmen : Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni : Özkan Karaköse Klip Yapım : Sun Film Production, Serkan Türk..

Sadece Tek Bir Kamerayla Matrix Bullet-Time Efektini Yapan Harika Adam 10:52

Sadece Tek Bir Kamerayla Matrix Bullet-Time Efektini Yapan Harika Adam

Matrix filminin efsane çekim tekniklerinden biri olan Bullet-Time efektini oluşturmak için bir çok yapımcı onlarca kamera kullanıyor. Fakat Google mühendislerinden Ben Krasnow, saniyede 21.500 kare hızla çekim yapabilen ..

  • Cowboy tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Turkuaz  Gelin Çiçeği Yapımı 11:05

Turkuaz Gelin Çiçeği Yapımı

Çok şık bir projeyle daha başbaşayız.En özel günlerinizin tamamlayıcısı olan gelin çiçeği yapım videosunu sizin için seçtik.Daha fazlası için kanalınız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın:))Yorum ve önerilerinizi be..

  • Kadınca tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ponpondan Banyo Paspası Yapmak-Dıy 09:13

Ponpondan Banyo Paspası Yapmak-Dıy

Biraz zahmetli olsada sonuca değer.Çok şık bir banyo paspası yapımı.Bu videomuzda ponpon yapımının farklı ve daha kolay bir yönteminide öğreneceksiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın..

  • Kadınca tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Yıllarda Moda Olan Ayakkabılar 00:57

Son Yıllarda Moda Olan Ayakkabılar

Özellikle son yıllarda daha çok tercih edilen ve şık kadınların kombinlerinin tamamlayıcısı olan ayakkabı modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın.Bizi ..

  • Kadınca tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Protez Tırnak Uygulaması Nasıl Yapılır!! 06:15

Protez Tırnak Uygulaması Nasıl Yapılır!!

Uzun tırnak kullanmayı seven ama tırnakları çok uzamayan bayanların özellikle tercih edeceği bir alternatif olan protez tırnak uyglaması nasıl yapılır,püf noktalar nelerdir ve daha fazlasını videomuzda izleyebilirsiniz...

  • Kadınca tarafından
  • 2.092 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Horoz Öterken Kahkaha Atıyor 03:11

Bu Horoz Öterken Kahkaha Atıyor

Uşaklı bir süs tavuğu yetiştiricisinin yurt dışından getirttiği Ayam Ketawa ırkı horoz, öterken çıkardığı kahkaha sesiyle dikkati çekiyor. 8 aylık horozla birlikte 4 dişisine 15 bin lira teklif ettiler ancak satmayı d..

7 Muhtesem Topuz Modeli 02:43

7 Muhtesem Topuz Modeli

Topuz modelleri kadınların en çok kullandığı saç modelidir. ... Daha dolgun ve sağlıklı görünen saçlara sahip olmak istiyorsanız topuz modelleri tam size göre! Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen u..

  • Kadınca tarafından
  • 1.708 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karadeniz'de Ağlayan Çocuk Nasıl Susturulur 00:33

Karadeniz'de Ağlayan Çocuk Nasıl Susturulur

maşallah ya Türkiyenin her yerinde aynı ne kadar zengin bir ülkeyiz ya doğuda halay karadenizde horon egede zeybek akdenizde kaşık havası ve teke zartlaması daha bir çok oyun var eee daha ne olsun büyükler bile müziği du..

DEATH PASSAGE Trailer (2017) Horror Movie 02:14

DEATH PASSAGE Trailer (2017) Horror Movie

Ölüm Passage Filmin Hakkında Avustralyalı bir çift Lemon Tree Passage nerede bir hayalet yerel efsaneye üç Amerikan backpackers tanıtmak bir motosikletçi uyarıyor genç sürücülerin yavaşlaması. Hayalet ilk elden gördükte..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Porsche 911'i Doom Oynamak İçin Modifiye Eden Çılgın Adam 03:21

Porsche 911'i Doom Oynamak İçin Modifiye Eden Çılgın Adam

Şimdiye kadar Doom oyunu ATM makineleri, Apple touch bar ve daha bir çok platform için uyarlanmıştı. Fakat bu sefer ki biraz daha farklı bir yerde kullanılıyor. Youtuber Vexal, bir Porsche 911'in konsol ekranına Doom oyu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.673 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esra Erol'dan Ayrılan Mehmet'e  Zuhal Topal Teklif Götürdü. Bu İfşa Fena! 04:08

Esra Erol'dan Ayrılan Mehmet'e Zuhal Topal Teklif Götürdü. Bu İfşa Fe

Evlilik programlarındaki rezillik ve kurmacalar gün geçtikçe kendini daha çok belli ediyor.İşte bunlara bir yeni ifşa videosu daha eklendi.İyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 2.478 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tip III Ön Ön Dil Bağı - Ameliyat Öncesi ve Sonrası 00:51

Tip III Ön Ön Dil Bağı - Ameliyat Öncesi ve Sonrası

​Tip III dil bağı, Tip II' ye göre daha geride olan ve dilin ucunda çatallanmaya neden olmayan dil bağı türüdür. Genellikle ileri yaşlarda fark edilir. Hızlı konuşma esnasında netlik bozulması, dili dışarıya çıkarırken z..

  • SAGLIK tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüz Numaralı Adam Mimik Sahnesi 00:41

Yüz Numaralı Adam Mimik Sahnesi

Gül...Daha çok gül.Sert bak...Daha sert bak..

Kamerayı Denerken Bizi Rahatsız Ettiler 24:32

Kamerayı Denerken Bizi Rahatsız Ettiler

Bu videoda yeni aldığımız kamerayı denerken iyi ki kayıttaydık ! yoksa bu paranormal olayları size aktaramaz kendi kendimize kafayı yerdik. Büyük ihtimal biz evin çok pisli olduğundan başımıza böyle olayların geldiğini t..

  • ZULMA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Mevsim Bahar 03:57

Feride Hilal Akın - Mevsim Bahar

İnan bana çok geç değil, Mevsim bahar ama kış değil. Bir kez daha dayanamam, Kalbim nasır ama taş değil. Bir deli rüzgar esse bir yerlerden, Savurur mu, götürür mü beni bilmem. O deli aşık mazide kaldı artık, Dönecek m..