#Egzama vücutta daha Çok nerelerde görülür

Üsküdara Gider İken 04:23

Üsküdara Gider İken

Üsküdar’a Gider İken Aldı Da Bir Yağmur, Kâtibimin Setresi Uzun Eteği Çamur. Kâtip Uykudan Uyanmış Gözleri Mahmur. Kâtip Benim Ben Kâtibin El Ne Karışır, Kâtibime Kolalı Da Gömlek Ne Güzel Yaraşır. Üsküdar’a Gider ..

Kına İçin Sade Saç Modeli 03:35

Kına İçin Sade Saç Modeli

Kına için ister düz, ister dalgalı istersek de farklı birtopuz modeli yapabiliriz. Eğer kına için sade bir saç modeli istiyorsak öncelikle saçımıza hafif bir maşa yapalım. Saçımızın tepesine krepe atalım. Spreyi üst kısm..

  • Kadınca tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt 00:46

Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbeci askerleri iade etmeyen Yunanistan’ın bağımsız yargı kararını verdi açıklamasına yanıt vererek, Yunanistan’ın bu kararı, Türkiye-Yunanistan ilişkilerine tamiri oldukça güç ve çok uzu..

Maceracı _ Çanakkale HD 1:06:23

Maceracı _ Çanakkale HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Çanakkale’de. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Çanakkale Bölüm'ünde neler olacak?..

Maceracı _ Amasya Merzifon 1:03:05

Maceracı _ Amasya Merzifon

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Amasya Merzifon’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Amasya Merzifon Bölüm'ünde ne..

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Maceracı _ Aydın HD 59:12

Maceracı _ Aydın HD

İzleyenleri macera dolu bir yolculuğa çıkaran Murat Yeni, yine kahkaha ve keyif dolu bir sohbetle yeni bir şehrin lezzet duraklarını keşfetmeye devam ediyor. İzleyenleri bu hafta kültürün, tarihin ve doğanın buluşma nok..

Maceracı _ Tokat HD 1:14:24

Maceracı _ Tokat HD

6000 yıllık tarihi, bereketli toprakları ile çok önemli bir Anadolu şehrine uğramaya, sıcacık insanlarıyla kış gününüzü aydınlatıp, ısıtmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Maceracı’yı sakın kaçırmayın! Çünkü Maceracı si..

Rugan Çanta Modelleri 03:05

Rugan Çanta Modelleri

Rugan çanta modelleri asalet ve şıklığı temsil eden özelliklere sahip ve görenleri hemen etkisi altına alarak kendine hayran bırakmayı başarabilen modeller arasında yer almaktadır. Her mevsime, her ortama, her saate uyum..

  • Kadınca tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ödül - Madam 03:34

Ödül - Madam

Korkularına sığınıp,hayattan kaçıyorsun. Kendine aldanıp,büyük lokma yutuyorsun. Hiç değişmezsin,kıymet ne bilmezsin, İşine gelmeyince,hemen çekip gidersin. Adam mısın söyle yoksa madam mı? Tüm söylediklerin yalan dolan..

ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 42:27

ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

ARROW 5.SEZON 12.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE BRATVA Arrow izle 1080p 720p yabancı dizi izle full kalitede. Milyarder bir çapkın olan Oliver Queen korkunç bir deniz kazasından sonra hayatında yeni bir sayfa açar. Beş ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.757 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha 04:01

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha

Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de öyle sakindim ki kıpırdamadım ..

Hadise'nin Gizli Aşkı!! 02:07

Hadise'nin Gizli Aşkı!!

adise son dönemin en çok konuşulan kadınlarından biri. O Ses Türkiye yarışması sayesinde daha çok tanınan sempatiklik kazanan Hadise'nin yeni aşkı ortaya çıktı. Hakan Sabancı ile yakın zaman da aşk yaşadığı iddia edilse ..

  • ANKA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

Emre Belözoğlu Futbolu Bırakacağı Tarihi Açıkladı 02:51

Emre Belözoğlu Futbolu Bırakacağı Tarihi Açıkladı

Emre Belözoğlu, ''Arda Turan ve Burak Yılmaz'ın Milli Takım olayı çok büyütülecek bir konu değildi, yapmam gerekeni yaptım'' dedi. Kariyeri ile ilgili de konuşan Emre Belözoğlu, ''Bu sene sonunda futbolu bırakmayı düşünü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Porsiyonluk Köstebek Pasta 06:47

Porsiyonluk Köstebek Pasta

Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya Yarım paket kabartmatozu 2 su barda..

Guzarish Ghajini Hd 05:24

Guzarish Ghajini Hd

Yalvarış Sen benim bastıramadığım susuzluğumsun Sen benim ruhumun zevkisin Biraz daha yaklaş bana Yalvarırım! Kalbim eziyet çekiyor acılarda Haydi benim tonlarımda renklen Gel benimle adım adım Yalvarırım! Sadece evet d..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video) 04:45

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video)

NEZAKET Orta Yaşlar Yakın Artık Belirdi Tek Tük Beyazlar Ne Çok Zaman Harcamışız Meğer Şimdi Ne Koparırsam Kâr Dünya İşleri Beklesin Dinlensin Biraz Telaşlar Kaçırmadan Trenleri Küsüp Bizi Terk Etmeden Aşklar Dost G..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı 04:26

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı

Atletizme katkı yapan yöneticilere Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen “Atletizme Hizmet Ödülü” eski federasyon başkanlarından Muharrem Dalkılıç’a verildi. Milli atlet ve eski Federasyon Başkanı 79 yaşındaki Muha..

Ennio Morricone - For A Few Dollars More 02:49

Ennio Morricone - For A Few Dollars More

Tra la la la la la Tra la la la la la Tra la la la la la Tra la la la la la Bir banana iki banana üç banana dört Tüm muzlar bölünmüş oluyorlar, bu nedenle çok daha fazlasını yapın Tepenin ve karayolunun üstünde mu..

Sezen Aksu Gidemem 05:15

Sezen Aksu Gidemem

Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kitap oku mutlaka, iyi geliyor Ya da balkona çık bağı..

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 53:03

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

DEXTER'LA TANIŞIN... KARANLIK DÜŞLERİNE ŞAHİT OLUN. Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında i..

  • Tv Series tarafından
  • 1.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lanetli Değirmende Bir Gece Paranormal Olaylar 44:06

Lanetli Değirmende Bir Gece Paranormal Olaylar

Eski zamanlarda dedelerimiz, ninelerimiz hep anlatırdı değirmenlerde olan olayları ve vakaları. İlgimizi en çok çeken değirmen vakalarından birisine Kara kediler değirmeni diye adlandırılan yere gittik.Oraya ulaşmamız ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkın Krallığı Film İzle 1:50:44

Aşkın Krallığı Film İzle

A United Kingdom Aşkın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle Farklı kültürlere sahip iki çift hemen ilk görüşte aşık olurlar. Savaş sonrası başlayan bir ayaklanma sonucunda ikili sistemi değiştirmek için bir fırsat kollar. A un..

  • Tv Series tarafından
  • 5.592 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cin Çıkarma Seansında Yaşadıklarım Kafir Cinleri 01:56

Cin Çıkarma Seansında Yaşadıklarım Kafir Cinleri

Gеrçеktеn оn-оn bеş gün bоуunса kеndisi gесеlеri sürеkli bаğırıуоrdu vе birçоk dоktоrа götürdüler ama çаrе bulunаmаdı. Bir gün dеdilеr ki, “Hоса kаrаr vеrdi bugün gеlесеk о Cinlеri hаstаnın bаşındаn аlасаk. Eğеr hаstа сi..

  • ZULMA tarafından
  • 1.482 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The 9th Life Of Louis Drax Orijinal Fragman 02:05

The 9th Life Of Louis Drax Orijinal Fragman

Liz Jensen'ın çok satan romanından beyazperdeye uyarlanan yapım bilim kurgu ile fantastik türlerinin sınırlarını genişletiyor. 9 yaşındaki Louis Drax'ı temel alan filmde 9 yaşına dek 8 ölümcül kazayı atlatmış olan küçük ..

Şeytan Dağında Bir Gece 56:08

Şeytan Dağında Bir Gece

Daha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeytan dağı, kurban-ı şeytan dağı veya şeytan bayırı artık hangisini tercih ederseniz orada 1 gece kamp kuruyoruz.Ama bu d..

  • ZULMA tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 8 yıl önce
72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı 04:31

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan Ahıska Türkleri, 72 yıllık sürgünün ardından anavatanlarında yaptıkları ilk düğünün sevincini yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

  • PengoTV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tanju Okan - Koy Koy Koy 03:02

Tanju Okan - Koy Koy Koy

Tanju Okan - Koy Koy Koy Şarkı Sözleri Değişmez sorumuz Nedir ki sonumuz? Toprak değil mi erkeni geçi Aldırma sen doldur be meyhaneci Koy koy koy koy koy Koy koy koy koy koy Doldur bak efkarlandım yine bu gece Koy koy ..