#Egzama vücutta daha Çok nerelerde görülür

İrmik Mantolu İçinde Ceviz Olan Harika Şerbetli Tatlı Tarifi 06:03

İrmik Mantolu İçinde Ceviz Olan Harika Şerbetli Tatlı Tarifi

Malzemeler 125 gr oda isisinda yumusamis tereyagi yada margarin 2 tane yumurta 2 yemek kasigi irmik 1 yemek kasigi seker 1 cay bardagi siviyag 1 paket vanilya 1 tatli kasigi kabartmatozu Yaklasik 2 bucuk su bardagi un(lü..

Yeni Ayrılmıştı Bestemsu Özdemir Oğulcan Engin'le Aşk Mı Yaşıyor 01:14

Yeni Ayrılmıştı Bestemsu Özdemir Oğulcan Engin'le Aşk Mı Yaşıyor

Meryem dizisinde rol alan Bestemsu Özdemir, aynı diziden rol arkadaşı Serenay Aktaş’la Karaköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Aynı mekanda Oğulcan Engin’le buluşan ikiliden Bestemsu Özdemir, aşk sorularına rol ar..

  • BETA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi 06:44

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi

Bülbül Yuvası Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta (biri hamura tam giriyor ikinci yumurtanın beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayıralım) 2 yemek kaşığı hindistancevizi (yoksa koymayın) 125 gr. oda ısısında yum..

Neden Donald Trump 03:08

Neden Donald Trump

Neden Donald Trump? Pardon Why Donald Trump? Ne Oldu? Robert De Nıro’lar, Robert Zemeckıs’ler Neydi O Demir Adam? Yok Tony Stark Değil. Hah!! Robert Downey Jr’lar. Atıp Tutuyorlardı Videolarda. Reis Seçilince Hepsi Apış..

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli 04:17

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli

M.Ö 700’den beri insan yaşıyor buarda. Daha İsa doğmamış düşün. Adamlar ilk Kadıköy’e yerleşmişler. Tabii o zaman daha Kadıköy Belediyesi yok. Belki oralarda hizmet vardır diye karşıya geçip Sarayburnu'na çıkmışlar. İşte..

Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl'ün Gözlerine Ne Oldu 02:15

Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl'ün Gözlerine Ne Oldu

Türk Halk müziğinin sevilen ismi Yavuz Bingöl yeni yılı geçirmek üzere ailesiyle gittiği Kıbrıs Tatili öncesi verdiği röportajda kan çanağı olan gözlerine neler olduğunu anlattı. Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, önceki akşam y..

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kozalak Mantının Tarifi 08:12

Kozalak Mantının Tarifi

Malzemeler 1 paket ücgen yufka 1 tane pipet Kizartmak icin bolca siviyag Kiymali sos icin gerekenler 300 gr dana kiyma 3 yk siviyag 2 tane yemeklik dogranmis kuru sogan Birer tane minik minik dogranmis yesil ve kirmiz..

Bir Garip Aşk Hikayesi Tetris Vs Kadın 00:38

Bir Garip Aşk Hikayesi Tetris Vs Kadın

Gerçek aşkı Tetris oyununda bulan ve onunla evlenmeyi planlayan bir kadın Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşıyor. Noorul Mahjabeen Hasan adlı kadın daha önce de 'Pierre' adlı bir hesap makinesiyle rom..

  • JET TV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıymalı Börek Tarifi 11:33

Kıymalı Börek Tarifi

hamurun malzemeleri icin gerekenler 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi yogurt 2 cay bardagi su Yarim cay bardagi zeytinyagi yarim paket yas maya 2 tane kesme seker 1 tatli kasigi tuz 4 su bardagi un Kiymali harci icin ger..

Lömbedek Tatlısı Tarifi 01:40

Lömbedek Tatlısı Tarifi

Hamuru için; 1 yumurta 1 kahve fincanı sıvıyağ 2 dolu yemek kaşığı yoğurt 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı un Şerbeti için; 2 su bardağı şeker 2 su bardağı su Hazırlanışı, 1.Uygun bir kapta 1 adet yumurta,1 kahve f..

Gökçe Bahadır Efe Duru İle İlişkisinde Son Sözü Söyledi 01:52

Gökçe Bahadır Efe Duru İle İlişkisinde Son Sözü Söyledi

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır dün akşam Daha filminin galasında görüntülendi. Güzelliğiyle göz dolduran oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni dizisi ve aşk hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Oyuncu Gökçe Bahadır dü..

  • BETA tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havuç Çorbası Tarifi 03:58

Havuç Çorbası Tarifi

Malzemeler 5 tane küçük havuç (rendelenmiş) 1 tane patates (rendelenmiş) 1 tane kuru soğan (yemeklik doğrayın) 1 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı un 1 çay bardağı süt Yaklaşık 1 buçuk litre su Tuz karabiber Servis ..

Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi 1:33:03

Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi

Hot Bot filminin konusu, Serseri bir adamın, Leo ve Limus arabalara servis yapan bir fastfood dükkanında çalışan iki arkadaşlardır. Bir gün Japonlar tarafından sex işçisi olarak üretilmiş olan bir robot Bardot siparişi v..

  • PengoTV tarafından
  • 6.589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadayıflı Paşa Sarma Tarifi 09:04

Kadayıflı Paşa Sarma Tarifi

malzemeler yaklaşık 250 300 gram taze kadayıf 1 çay bardağı şeker bir yemek kaşığı tereyağı Hazirlanisi.kadayıfımızı iri şekilde bıçakla doğruyalım.ocağa geniş bir tava alin tereyağını ve kadayıfi orta ateşte kavurar..

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku 01:16

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku

Gaziantep’te trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) bugün itibariyle devreye girdi. Mesai saat ile başlayan uygulamada, 1 saatte 868 araç kural ihlali yaparak sisteme takıldı. Gaziantep’te 2918 sayılı Karayolları T..

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi 02:27

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler; Tabanı için; 2 paket burçak bisküvi 50 gram tereyağı Kreması için; 400 gram labne 400 gram çiğ krema 1 su bardağı şeker 2 yumurta 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta(..

Ağızda Dağılan Cevizli Rulolar 01:24

Ağızda Dağılan Cevizli Rulolar

Cevizli Tarçınlı Rulo kurabiye Tarifi İçin Malzemeler Hamur için : 250 gram tereyağ ve margarin 1 su bardağı pudra şekeri 1 adet yumurta Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı ılık su Aldığı kadar un 1 paket vanily..

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:05

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Donald Trump, Amerika'nın en tanınmış iş ve televizyon kişiliklerinden biridir ve ticari gayeleri gayrimenkul, oyun, spor ve eğlenceyi kapsar. Hatalarından payını almasına ve genellikle ortalama bir yönetici olarak algıl..

Sütlü Saray Lokumu Tarifi 06:20

Sütlü Saray Lokumu Tarifi

MALZEMELER 1 Litre süt 1 paket krema(200 gr) 1 su bardagi toz seker(isterseniz 2 3 yk daha katilabilir) 1 cay bardagi nisasta 1 cay bardagi un 1 paket vanilya(isterseniz 2 paket vanilyada konulabilir) 1 yk dolusu tereya..

Bazlama Tarifi 02:32

Bazlama Tarifi

Tavada Yumuşacık Bazlama Tarifi İçin Malzemeler 500 g un 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker 1 paket Pakmaya Ekşi Mayalı Ekmek Harcı 300 ml ılık su Hazırlanışı; 1.500 g un,1 tatlı kaşığı tuz,1 yemek kaşığı tozş..

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:51

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Arnold Schwarzenegger (Арнольд Шварценеггр) Avusturyalı bir Amerikalı aktör, film yapımcısı, işadamı, yatırımcı, yazar, hayırsever, aktivist, eski profesyonel vücut geliştiricisi ve eski siyasetçidir. Kaliforniya Valisi ..

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:09

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jean-Claude Van Damme, Belçika'dan gelen hareketli bir film kahramanı ve dünyaca ünlü dövüş sanatçısı klasik dövüş sanatları filmleri Bloodsport (1988) ve Kickboxer (1989) ile Hollywood sahnesine patladı. Van Damme b..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diz Kireçlenmesi Nasıl Tedavi Edilir 00:57

Diz Kireçlenmesi Nasıl Tedavi Edilir

Diz kireçlenmesinin kesin bir tedavisi yoktur, ancak kireçlenmeye bağlı şikayetler başladığında öncelikle hastaya ağrı kesici ilaçlar verilir. Daha sonra fizik tedavi veya ekleme binen yükleri azaltacak koltuk değneği ya..

  • NABIZ tarafından
  • 560 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi 03:32

Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi

Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi Dinle Şarkı Sözleri : Getme turnam getme Dağlar sağımda dağlar sağımdaa Hakkın selamını hey dost kesme dilinden Hakkın selamını hey dost kesme dilinden Sevdiceğim kalmış Kenan elinde k..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan Cevizli Lokum Tarifi 04:36

Hindistan Cevizli Lokum Tarifi

Malzemeler kullandigim su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi süt 1 su bardagi seker yarim su bardagi irmik 1 paket vanilya 1 yemek kasigi tereyagi 1 paket toz kremsanti Yaklasik 1 su bardagi hindistancevizi Üstüne koy..

 Mandalinalı Peynirli  Pasta 06:18

Mandalinalı Peynirli Pasta

Mandalinalı peynir pastası tarifi malzemeler alt tabanı için gerekenler 1 tane yumurta 80 gr yumusak tereyagi(2 y.k kasigi) 100 gr seker(1cay bardagi) 200 gr un(1 bucuk su bardagi) 1 tatli kasigi kabartmatozu 1 tane van..

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:30

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall ve Jeff Goldblum Yönetmen: J.A. Bayona Tema parkı ve lüks tati..

Hardallı Patates Salatası Tarifi 01:29

Hardallı Patates Salatası Tarifi

Hardallı Patates Salatası (Az Malzemeli) Tarifi İçin Malzemeler 4 adet orta boy patates 2-3 yaprak kıvırcık marul 4-5 dal taze yeşil soğan Salata sosu için; 6 yemek kaşığı mayonez 2 yemek kaşığı hardal az tuz karabiber ..