#Egzama vücutta daha Çok nerelerde görülür

Amanda Cerny Twerk Öğrenmeye Çalışırsa 00:57

Amanda Cerny Twerk Öğrenmeye Çalışırsa

Çektiği parodi videolarla dikkatleri üzerine çeken ve Türk bir sosyal medya kullanıcısıyla girdiği esprili diyalogla ülkemizde de tanınan bir isim haline gelen Amanda Cerny paylaştığı videoyla 'Twerk' akımına gönderme ya..

  • JET TV tarafından
  • 1.511 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi 02:42

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi

500 g haşlanmış Nohut, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, Yarım çay kaşığı toz karabiber, Yarım çay kaşığı toz zencefil, Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber, Yarım çay kaşığı kişniş, Yarım çay kaşığı kimyon, Yarım çay kaşığı muskat..

Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle 1:46:42

Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle

Dünya Uzaydan gelen bilinmeyen bir uzaylı formunun saldırısına uğrayacaktır. Los Angeles'da geçen olaylarda tüm halk uzaylı istilası sonrasında ortadan kaybolacaktır. Hayatta kalan dedektif Mark Corley çok sevdiği oğlunu..

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi  Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği 03:21

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği

Sizlere bu videomuzda leziz bir patatesli soğanlı terbiyeli dana eti haşlama tarifi hazırladık. Yapımı hem çok basit hemde çok leziz olan bu harika et yemeği tarifi için tam zamanı olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda çokt..

Şekerpare Tarifi 04:47

Şekerpare Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 3/4 su bardağı irmik, 1/2 su bardağı pudra şekeri, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı sirke, 3,5-4 su bardağı un, 1 çay kaş..

Çilek Reçeli Tarifi Reçel Nasıl Yapılır 02:38

Çilek Reçeli Tarifi Reçel Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere adım adım çilek reçeli nasıl yapılır gösterdik. Aslında yapımı çok basit olan bu reçeli yaparken dikkat etmeniz gereken sadece bir kaç tane püf noktası var. Videomuz içinde geçen bu noktalara dikkat..

Arka Sokaklar 484. Bölüm Fragmanı 00:55

Arka Sokaklar 484. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 484. Bölüm Fragmanı yayında! Rıza Baba ve ekibi, Hüsnü'ye manevi destek olmaya gidiyor! Ali, öğrendikleri karşısında çok büyük hayal kırıklığına uğrar. Babası olduğunu söyleyen kişinin sattığı silahlar, Al..

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır 01:50

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır

İnce ince doğranmış parça et ile yapılan bu leziz tantuni nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Harika bir tada sahip olup izlerken bile iştah kabartan bir tarifle karşınızdayız. Yapımı çok kolay ve lez..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Çay Demlenmeden Pişen Pide Börek Tarifi 06:56

Çay Demlenmeden Pişen Pide Börek Tarifi

Artan pideleri israf etmeden değerlendirmenin en nefis yoluyla tanışın: Çay demlenmeden pişen pide börek! Çok pratik bir tarif olan pide börek dilediğiniz malzemelerle zenginleşiyor, peynirli ve patatesli halleri çok can..

Etimek Tatlısı Tarifi (Ekmek Kadayıfı Niyetine!) 01:48

Etimek Tatlısı Tarifi (Ekmek Kadayıfı Niyetine!)

Etimek tatlısı, hem şerbetli hem muhallebili, her damak tadına uygun bir tatlı. Çay saatlerine, yemeğin üzerine çok yakışan etimek tatlısında tuzsuz etimek dilimleri, koyu hazırlanan bir şerbet, cevizli elma püresi, pürü..

İlk Lokmada Ege Havası Estiren Karadut Reçelli Ayvalık Lor Tatlısı 08:27

İlk Lokmada Ege Havası Estiren Karadut Reçelli Ayvalık Lor Tatlısı

Lor tatlısı,hem şerbetli hem de hafif bir tatlı arayanların ilk durağı olacak. Tatlıyla tuzlunun birbirine çok yakıştığını bilenlerin mutlaka denemesi gereken lor tatlısı Ayvalık yöresinin çok sevilen bir tarifi. Evde ko..

Coleslaw Salata Tarifi 02:18

Coleslaw Salata Tarifi

Malzemeler: 1 küçük baş lahananın yarısı (500-600 g), 1 adet havuç, 4 yemek kaşığı sulu yoğurt, 2 yemek kaşığı süt, 4 yemek kaşığı mayonez, 2 yemek kaşığı limon suyu, 2 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 yemek kaşığı toz şeke..

Aşk ve Laleler - Tulip Fever Türkçe Dublaj İzle 1:44:50

Aşk ve Laleler - Tulip Fever Türkçe Dublaj İzle

Sophia 19.yüzyılda yaşamış çok güzel bir kadındır mutlu bir evlilik yapmamıştır eşiyle arasında çok mesafe olan kadın bir gün eşinin onun resmini yapması için eve bir ressam göndermesi ile hayatına yeni birşeyler girecek..

Maymun Kral 3 - Kadın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle 1:54:04

Maymun Kral 3 - Kadın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle

Bu sefer ünlü kahramanlarımızın yolculuğu, Batı'ya kutsal yazıtları bulmak ve dünyadaki insanları acılardan sonsuza kadar kurtarmak içindir. Ancak Batı'ya doğru yolculuk ederken önlerine bir nehir çıkar ve bu nehrin bir ..

Mücver Tarifi 05:15

Mücver Tarifi

Malzemeler: 3 adet orta boy yeşil kabak, 3 yumurta, 3 yemek kaşığı un, 1 avuç kıyılmış maydanoz, İsteğe bağlı taze soğan ve dereotu, 1/2 çay kaşığı karbonat, Tuz, karabiber, Kızartmak için sıvıyağ, Servis için sarımsaklı..

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem  Kaçını Biliyorsunuz 04:51

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem Kaçını Biliyorsunuz

Konu: Bu videoda çocuk kaçırma olaylarında en çok kullanılan 10 yöntemi ve yapılması gerekenleri derledik. İyi seyirler.. 10. Yardım İsteme Çocuk kaçırmak için en çok kullanılan yöntemlerden biri onlardan yardım isteme..

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tavuk Suyuna Çorba Tarifi 03:44

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi

Malzemeler : Yarım tavuk göğsü, 2 su bardağı su, 1 bardak süt, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 1 çay bardağı tel şehriye, Tuz, İsteğe bağlı dere otu, maydanoz. Hasta çorbası olarak da bilinir Tavu..

Paranormal Olaylar Savaş Bölgesinde 1 Hafta Geçirdik 22:22

Paranormal Olaylar Savaş Bölgesinde 1 Hafta Geçirdik

Dikkat! Suriye sınırı yakınlarında Dünyada ilk olarak bir haftaya yakın kalıyoruz. Kaldığımız süre zarfınca başımıza türlü hadiseler geliyor. Unutamayacağımız anılar biriktirdik... Suriye sınırını aştık, gerek Türkiye iç..

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Ouıja İle Ruh Çağırma Seansı 35:50

Paranormal Olaylar Ouıja İle Ruh Çağırma Seansı

Bilinen en eski Ouija tablaları 1200 ve 540 yıllarına dayanır.Bir çok farklı kültür ve dinde çeşitli şekil ve modellerde ouija mevcuttur.Bunların bir çoğu ölen bir ruh ile iletişime geçmek için veya Cinler gibi varlıklar..

  • JET TV tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çernobil Terk Edilmiş Sovyet Hastanesi 38:38

Çernobil Terk Edilmiş Sovyet Hastanesi

Çernobil faciası yaşandıktan sonra terk edilmiş bir hastane.Fakat bildiğiniz sıradan hastanelerden değil...Burası Sovyet Rusya (SSCB) döneminde yapılan gizli araştırmalara ve deneylere ev sahipliği yapmış.Yapılan deneyle..

  • JET TV tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi 05:17

Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi

Yarım kilo asma yaprağı ( 400 gr ) 25 adet kadar dolmalık kuru Ptlıcan İç Malzemesi icin 2 su bardağı pirinç 300-400 gr kıyma ( bir corba kasesi kadar) 3 dis sarımsak 2 adet buyuk boy sogan 2 corba kasigi domates salç..

 Gelinim Mutfakta 84. Bölüm Mutfağın Meleği Şebnem 01:59

Gelinim Mutfakta 84. Bölüm Mutfağın Meleği Şebnem

Gelinim Mutfakta 84. Bölümde Özlem, yanında getirdiği melek kanatlarını Şebnem'e taktı ve onu mutfağın meleği ilan etti. Şebnem, Cansu'nun karnındaki bebeğine bir hediye verdi. Gülen suratlı bir yastık. Cansu, bu hediye..

  • BETA tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yolcu - The Passenger Türkçe Dublaj Hd İzle 1:44:55

Yolcu - The Passenger Türkçe Dublaj Hd İzle

Michael MacCauley ailesi için eski işi olan polis memurluğunu bırakıp sigortacılık işine 10 yılını vermiştir. Karısı ve oğlu ile para sıkıntısı da olsa mutlu bir hayat yaşamaktadır ve üniversiteye başlayacak olan oğluyla..

Superman'in Ölümü - The Death of Superman Türkçe Dublaj İzle 1:20:54

Superman'in Ölümü - The Death of Superman Türkçe Dublaj İzle

Superman'in Ölümü - The Death of Superman animasyon filminin Yönetmeni:Jake Castorena, Sam Liu ve Senaryosunda:Gerard Jones, Dan Jurgens, Karl Kesel yer almaktadır. Abd yapımı Animasyon, Aksiyon, Bilim-Kurgu türündeki fi..

Black Mirror Bandersnatch Türkçe Dublaj İzle 1:25:46

Black Mirror Bandersnatch Türkçe Dublaj İzle

Black Mirror Bandersnatch filminin yönetmeni David Slade ve senaryosu Charlie Brooker tarafından yazılmıştır. İngiltere ve Abd yapımı olan film Dram, Gizem, Bilim-Kurgu türündedir. 02 Aralık 2018 (ABD)'de yayınlanan film..

Vahap Kök - Git Dedin 04:34

Vahap Kök - Git Dedin

Vahap Kök - Git Dedin Dinle Git Dedin şarkı sözleri ile Kaç gün oldu Senden haber almadım Sürgün oldu Bu yürek böyle yanmadı Sen istedin ben çare oldum Gözlerinden sevgi umdum Sen istedin ben hep çare oldum Gözler..

Bilge Nila - Geçer 03:33

Bilge Nila - Geçer

Bilge Nila - Geçer Dinle Geçer şarkı sözleri ile O günlerde hayallerden beklediği çok şey vardı Derinliklerde yatan eksik duygular kaldı Topladığı güller solardı, söylediği sözler yorardı Tek bir istediği vardı ama k..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Olcay Çakın - Yana Yana 03:17

Olcay Çakın - Yana Yana

Olcay Çakın - Yana Yana Dinle Yana Yana şarkı sözleri ile Gönlümde aşkın yüreğimde yangın Hasret acısı yakar derinden Sensiz geçen günleri sildim birer birer İnan çok pişman oldum ben Sana güvendim ben ölesiye Senin ..

Demet Şener'den Seren Serengil'e Özel Evlilik Açıklaması 08:40

Demet Şener'den Seren Serengil'e Özel Evlilik Açıklaması

Demet Şener'in Seren Serengil'e yaptığı açıklama Canım Seren'im. Bu zamana kadar benim arkamda durduğuğun, haklı ve güzel yorumların için doğru durduğun için bu kadar baskılara rağmen bu kadar net konuştuğun için sana ö..

  • BETA tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 5 yıl önce