#Egzama vücutta daha Çok nerelerde görülür

İnternet üzerinden satılık ve kiralık boş daireleri gözüne kestiren hırsız kombileri çalıyor 01:56

İnternet üzerinden satılık ve kiralık boş daireleri gözüne kestiren hı

Daha Fazlası İçin Abone Ol → https://bit.ly/2yKl4TlnnAnkara'nın Keçiören ilçesi'nde 21 daireyi soyduğu belirlenen hırsız, yaklaşık 80 bin liralık zarara yol açtı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan zanlının suç dosyası ka..

  • GÜL tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Taksim’de Toplu Taşıma Araçlarında Korona Virüs Denetimi 01:43

Taksim’de Toplu Taşıma Araçlarında Korona Virüs Denetimi

Son günlerde artan koronavirüs vakalarının ardından Taksim'de toplu taşıma araçlarında denetimler yapıldı. Son zamanlarda etkisini daha çok gösteren koronavirüs vakalarının ardından toplu taşıma araçlarında denetimler ya..

Hasta sayısında artış sürüyor 02:05

Hasta sayısında artış sürüyor

KORONAVİRÜS SALGININDA İSE TÜM TÜRKİYE'DE ALARMIN RENGİ KIRMIZIYA DÖNDÜ. SAĞLIK ÇALIŞANLARINLARINA BİR KEZ DAHA İSTİFA YASAĞI GETİRİLDİ, YILLIK İZİNLER İPTAL EDİLDİ. SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA BİLİM KURULU'NU VAKA SAY..

İrem Derici - Senin Hastan 02:52

İrem Derici - Senin Hastan

Senin Hastan şarkı sözleri ile Gözün arkada kaldıysa, Önünü göremezsin Aşk dediğin laf değil Deli eder adamı Alev alev yaktıysa Bi’ daha sönemezsin Hancı mı, yancı mı, eski bi’ sancı mı Koyamadım adını Çok canım ac..

Kısa saç mı, uzun saç mı- 02:15

Kısa saç mı, uzun saç mı-

ERKEKLER, UZUN SAÇLI KADINLARI MI DAHA ÇOK BEĞENİYOR, KISA SAÇLI KADINLARI MI? AMERİKALI BİR YAZAR, SOSYAL MEDYADA BUNU TEST ETTİ... BAKIN NE SONUÇ ÇIKTI?..

Maskelerde filtre yerine ıslak mendil kumaşı kullanılıyor 07:00

Maskelerde filtre yerine ıslak mendil kumaşı kullanılıyor

Koronavirüs ile birlikte hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen maskelerin gerekli koşulları taşımadığında virüsten korumadığını kaydeden Güney Biomedikal Yönetim Kurulu Başkanı Necip Güney, merdiven altı üretim o..

Karavan sevdalılarına ''Otobüsev'' 02:30

Karavan sevdalılarına ''Otobüsev''

PANDEMİYLE BİRLİKTE KARAVAN HAYATI DAHA ÇOK TERCİH EDİLİR OLDU... VE O KADAR TUTULDU Kİ ALTERNATİFLERİNİ DE GÖRÜR OLDUK.. ARTIK BİR YAŞAM ALANINA DÖNÜŞTÜRÜLEN OTOBÜSLER BİLE VAR... İDİL VE BURAK DURAN ÇİFTİNİN OTOBÜSEVİ..

Köpek demek hakaret sayılmadı 03:04

Köpek demek hakaret sayılmadı

AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan, “Adalet bizim için çok kıymetli, toplumumuz için kıymetli bir kavram. Adalet ve Kalkınma Partisi üyesi bir milletvekili olarak benim için ayrıca önemli, sorumluluğum daha..

Mutasyonlu virüs yayılıyor- 199 vaka 02:14

Mutasyonlu virüs yayılıyor- 199 vaka

MUTASYONA UĞRAMIŞ VİRÜS TAŞIYANLARIN SAYISI 178'DEN 199'A ÇIKTI. İNGİLTERE'DEN SONRA GÜNEY AFRİKA VE BREZİLYA KAYNAKLI MUTASYON DA TÜRKİYE'DE GÖRÜLDÜ.. MUTANT VİRÜS ALARMI BÜYÜRKEN, SAĞLIK BAKANI VE UZMANLAR TEDBİR ÇAĞRI..

İlk kez kar gören Afrikalılar gönüllerince eğlendi, kar üstünde sucuk ekmek keyfi yaptı 04:30

İlk kez kar gören Afrikalılar gönüllerince eğlendi, kar üstünde sucuk

Yurtdışından Türkiye’ye okumaya gelen Afrikalı öğrenciler hayatlarında ilk kez gördükleri karın keyfini çıkardı. Karda eğlenen gençlere sucuk ekmek ve kestane kebap ikram eden Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, “Hiç ..

Her gün körleşiyor! 01:45

Her gün körleşiyor!

ESRA DURMUŞ... DAHA 25 YAŞINDA AMA GENETİK HASTALIĞI NEDENİYLE, ZATEN ÇOK AZ GÖREN GÖZLERİ GİDEREK HİÇ GÖRMEMEYE BAŞLADI... ESRA AMERİKA'DA GELİŞTİRİLEN PAHALI BİR İLACI ALABİLMEK İÇİN YARDIM İSTİYOR...

Fevzi Kaan Türker, Taha Duymaz'ı Canlı Yayından Attı 00:25

Fevzi Kaan Türker, Taha Duymaz'ı Canlı Yayından Attı

Fenomen Fevzi Kaan Tu?rker birlikte canlı yayın yaptığı Taha Duymaz'ı yayından attı. Fenomen Fevzi'yi sürekli olarak paylaşacağını ve daha çok takipçiye ulaşması için elinden geleni yapacağını söyleyen Taha Duymaz ve Fev..

  • PengoTV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fevzi Kaan Türker, Taha Duymaz'ı Canlı Yayından Attı 00:25

Fevzi Kaan Türker, Taha Duymaz'ı Canlı Yayından Attı

Fenomen Fevzi Kaan Tu?rker birlikte canlı yayın yaptığı Taha Duymaz'ı yayından attı. Fenomen Fevzi'yi sürekli olarak paylaşacağını ve daha çok takipçiye ulaşması için elinden geleni yapacağını söyleyen Taha Duymaz ve Fev..

  • PengoTV tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ölen öldüğüyle mi kaldı? 02:22

Ölen öldüğüyle mi kaldı?

ALİME DEMİRDAĞ… 3 BUÇUK YIL ÖNCE 17 YERİNDEN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ.. KATİLİ İÇİN 24 YIL HAPİS CEZASI İSTENDİ.. SONRA NE Mİ OLDU? YARGITAY BU CEZAYI ÇOK BULDU…KARDEŞİNİN ACISI İSE DAHA DA KATLANDI...

Bodrum'da kiralar uçtu 03:02

Bodrum'da kiralar uçtu

PANDEMİDE DAHA GÜVENLİ TATİL İÇİN VİLLA KİRALAMAK İSTEYENLERE KÖTÜ HABER VAR... SEZONLUK VİLLA KİRALARI NEREDEYSE YÜZDE 100 ARTTI... İŞİ FIRSATÇILIĞA ÇEVİRENLER DE ÇOK... BODRUM'DA ESKİ KİRACISINI ÇIKARIP, VİLLASINI 3 KA..

Doğu Karadeniz için kritik sel uyarısı- Toprak suya doydu 02:59

Doğu Karadeniz için kritik sel uyarısı- Toprak suya doydu

Doğu Karadeniz'e kabus yine adım adım yaklaşıyor. Yarın bölgenin neredeyse tamamı için sağanak uyarısı yapıldı. Yağış miktarı bölge normalleri için çok yüksek değil fakat toprak suya doyduğu için sel riski bu kez daha bü..

Bergüzar Korel’in psikolojisi neden bozuldu 01:31

Bergüzar Korel’in psikolojisi neden bozuldu

Üçüncü kez annelik heyecanı yaşayan oyuncu Bergüzar Korel, corona virüs aşısı oldu. 38 yaşındaki oyuncu Çok yoruldum. Yoğun bakımdaki gebeler, şu an virüsün 3 katı daha yüksek bulaşıyor olması psikolojimi bitirdi! Unutm..

Haşlama mı kızartma mı? 02:31

Haşlama mı kızartma mı?

Uzmanlar, yağda kızartılan sebzelerin besin değerlerini haşlamaya göre daha fazla koruduğunu, olumsuz yanının ise kalorisinin çok yüksek olduğunu söyledi...

Erkekliği Bitiren Duba Kazası 00:11

Erkekliği Bitiren Duba Kazası

Otoparktaki demir dubaların üzerinde yürümek isteyen adam daha ilk adımında çok kötü bir kaza yaşamış. Adam özel bölgesinden büyük hasar almış...

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Irmak Arıcı - Kim Haklı 02:54

Irmak Arıcı - Kim Haklı

Kim Haklı şarkı sözleri ile Görmem belki yüzünü bi daha hiç bilinmez Duymam belki sesini ama aklımdan silinmez Şimdi beni soran herkese bitti diyorsun Kimdi ya da var mı yeni biri neden söylemiyorsun Çok geç aydım ..

HAZIRLIK YAPILDI! KIYAMETİN SON SÜRECİNDEYİZ! O RİTÜELLERİN ŞOK GERÇEĞİ! 1:22:34

HAZIRLIK YAPILDI! KIYAMETİN SON SÜRECİNDEYİZ! O RİTÜELLERİN ŞOK GERÇEĞ

01:05 Bizi zaten dinliyorlar 04:24 Neden böyle bir adada üs kurulmuş? 13:42 Şeytan bunlardan kaçacak 16:54 Kıyametin son süreciyiz 22:22 Bu ritüeller neye göre yapıldı? 39:08 Kendi bilgimizi onlara elimizle veriy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 8 ay önce
J Balvin - Tranquila 03:21

J Balvin - Tranquila

Tranquila Yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah ha ha ha yeah yeah yeah yeah the business Hey hey hey hey hey ven acá y no pierdas el tiempo aprovecha el momento y tranquila. Déjate, llevar echate pa acá dale vamo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Justin Bieber - Baby 03:44

Justin Bieber - Baby

Baby [Justin Bieber] Oh woooah, oh woooooah, oh wooooah, oh. You know you love me, I know you care, you shout whenever and I’ll be there. You want my love, you want my heart and we will never ever ever be apart. Are we ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hızlı Ve Öfkeli 7  FURIOUS 7 2:19:54

Hızlı Ve Öfkeli 7 FURIOUS 7

Özet ve Detay: Hızlı ve Öfkeli 7 2015 yapımı aksiyon drama filmi. Trafik kazası geçirip hayatını kaybeden Paul Walker hayranlarını büyük bir şoka uğrattı. Peki film nasıl devam edecekti , bunun yanıtı James Wan'dan geldi..

  • Film İzle tarafından
  • 10.248 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 02:34

Markette Düzgün Yürü- Dayağı

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 4 çocuk annesi 53 yaşındaki Aslıhan Çamoğlu'nun alışveriş yapmak için gittiği markette önce 'Düzgün yürü' diye sözlü tacize uğradığı, sonra da dayak yediği iddia edildi. 20 Ekim 2016 10:43..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..