#Egzama vücutta daha Çok nerelerde görülür

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı 01:12

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) üyelerinin kendi aralarındaki anlaşmanın ardından, örgüte üye olmayan petrol üreticisi ülkelerle de üretim miktarını azaltma konusunda anlaşmalarıyla petrol fiyatları son 18 ayın e..

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü 01:21

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü

Brezilya Senatosu’nun gelecek 20 yıl boyunca kamu harcamalarına kısıtlama getiren yasa değişikliğini kabul etmesinin ardından ülke adeta ayağa kalktı. Başta başkent Brasil olmak üzere birçok eyalette hükümet karşıtı göst..

AB: 01:35

AB: "Suriye'de Yeterince Etkili Olamadık"

Halep gündemiyle toplanan AB liderleri Suriye rejimi, Rusya ve İran’ı sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılarından dolayı kınadı. Zirvede doğu Halep halkının onurlu şekilde güvenli bölgelere gitmelerine izin veril..

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi 01:30

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi

Bu hafta Postcards’ı Özbekistan’ın doğusundan bildiriyoruz. Aydar Gölü ülkeyi ziyaret edenleri bambaşka bir atmosfere sürüklüyor. Özbek çöllerindeki macera dolu deve ulaşımı ise her geçen gün daha çok turist çeken bir et..

Bengü - Gezegen 04:49

Bengü - Gezegen

Bıktım bu yalnızlıklardan, Sebepsiz haksızlıklardan, Zorunlu ayrılıklardan… Gereksiz çekip gitmekle, Dert üstüne dert bindirmekle, Kırılmış kalp hırsızlardan... Ne inancım kaldı bu aşka, Ne de sancım var, Ne in..

Baskın Türkçe Dublaj Film İzle 1:40:45

Baskın Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Konusu Özel olarak eğitilmiş bir operasyon takımına gelen önemli bir ihbar üzerine şehir dışında bulunan mahallelerden birine baskın düzenlemek üzere hazırlıklar yapılır. İhbar ise önemli bir uyuşturucu tacirinin ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.231 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi 01:02

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi

Karadeniz’de düşen Tu-154 tipi Rus uçağında bulunan Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu’nda 64 müzisyenle birlikte 9 gazeteci ve 8 asker yaşamını yitirdi. Aleksandrov Kızıl Ordu Korusu merkezi önüne gelen çok sayıda acılı ail..

Angry Birds Yepyeni Bir Oyunla Geri Döndü 00:52

Angry Birds Yepyeni Bir Oyunla Geri Döndü

Yılların eskitemediği Angry Birds serisi artık alışık olduğumuzdan çok daha farklı türdeki yapımlarla karşımıza çıkıyor. Şöhreti telefon ekranlarına sığmayan ve hatta beyaz perdeye taşan serinin yeni oyunu, bizleri farkl..

  • PengoTV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça Hamuru Nasıl Yapılır 02:58

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça

Mayalı hamur ile kolayca yapabileceğiniz yumuşak Katmer Poğaça. Göze de hitabeden katmerli poğaça yapmak sandığınızdan daha kolay. Kat kat poğaça olarak da bilinen kruvasan görünümlü poğaçalar eminim ilginizi çekecektir...

  • Kadınca tarafından
  • 1.962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi 15:16

Kiymali (Peynirli) Pide Tarifi

Kiymali peynirli minik pide tarifi Profilimdeki linke basarak youtubedeki kanalimdan detayli tarifi izliyebilirsiniz.. Hamurun malzemesi 1 kilo un 1 paket yas maya(isteyenler 1 paket kuru mayada koyabilir) 2 su bardagi i..

  • Kadınca tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Lost City of Z Fragman 01:14

The Lost City of Z Fragman

The Lost City of Z filminin fragmanı yayınlandı! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek gelişmiş bir uygar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman 01:07

The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman

The Lost City of Z filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek geli..

  • PengoTV tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni 00:52

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni

İspanya’da ‘Üç Kral’ adıyla kutlanan Epifani Bayramı bu yıl da renkli geçti. Hristiyanların inancına göre Hz. İsa’nın doğumundan 12 sonra üç bilgenin peygamberi ziyaret ettiği ve ona hediyeler getirdiği gün olan Epihani..

Kutsi - Aşk Kitabı(VOL-6) 04:07

Kutsi - Aşk Kitabı(VOL-6)

Kutsi - Aşk Kitabı Şarkı Sözleri Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrilmak kanunmu ask kitabinda El ele tutusup gülmeden daha Terk etmek kanunmu ask kitabinda Ümitlerim kirildi bitti Hayallerim yikildi gitti Bu dert..

  • PITIRCIK tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Japonya Metrosundaki Alkollü Yolcuların Güvenliği Akıllı Kameralara Emanet 00:44

Japonya Metrosundaki Alkollü Yolcuların Güvenliği Akıllı Kameralara Em

Japon Yeraltında Yeni Güvenlik Sistemi Metroda en çok yaşanan kazalardan biri raylara düşmek ve o kaçınılmaz sonu yaşamak. Japonya’da 2013 yılında bu sebeple yaşamını yitiren 221 kişi kaydedilmiş. Ölenlerin yüzde 60’ını..

It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Gang Turns Black 21:25

It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı -

Günlük hayatın sıradan meselelerine absürd yorumlar. Philadelphia?da kendi halinde bir İrlanda barı işleten dört kafadar, iş yaşamının ve insan ilişkilerinin yetişkin dünyasına adım attıklarında hayatın sadece kendileri ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.655 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimizi tehdittir 01:05

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimi

Rusya, NATO’nun Polonya’da düzenlemek istediği askeri tatbikat için ülkeye sevk edilen mühimmatın, ulusal güvenliklerini tehdit ettiğini açıkladı. ‘Atlantik Kararlılık Operasyonu’ kapsamında Almanya’nın Bremerhaven Lima..

Eski Mutfak Eşyalarından Yapılan 15 Harika Ürün 02:04

Eski Mutfak Eşyalarından Yapılan 15 Harika Ürün

El yapımı şeyler her zaman daha değerlidir. Eski eşyaları değerlendirme bir yandan geri dönüşüme katkı sağlarken bir yandan da maddi açıdan bizlere destek sağlamış oluyor. Evden para kazanmak çok da zor değil aslında. Sa..

  • Kadınca tarafından
  • 1.526 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Drone Ambulanslar Geliyor 00:40

Drone Ambulanslar Geliyor

Amerika merkezli Fast Company ekonomi dergisinin, sağlık alanında yaratıcı teknolojileri tanıttığı etkinliğinde, bir drone ambulans planı sergilendi. Hastaların, normal ambulanslardan ve helikopterlerden daha hızlı ve e..

243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı 00:50

243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen ByLock soruşturması kapsamında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 243 personeli hakkında tutuklama kararı çıkartıldı. Söz konusu askerlerin, darbe girişiminden sorumlu tutulan Gül..

Fransa'da  Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu 01:14

Fransa'da Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu

Fransa’da Sosyalistlerin cumhurbaşkanı aday adaylarının ön seçiminde ilk turun galipleri eski Milli Eğitim Bakanı Benoît Hamon ve eski Başbakan Manuel Valls oldu. İlk turu sürpriz bir şekilde lider tamamlayan Hamon, seç..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku 01:14

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku

İsveç‘te genç bir kadına tecavüz eden ve o anları Facebook’ta canlı yayınladıkları şüphesiyle tutuklanan 3 kişinin sorgusu sürüyor. Yaşanan olayın ardından ülkedeki vatandalar ise sosyal medya üzerinden yapılan canlı yay..

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor 02:30

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor

Katalonya-İspanya ilişkilerinde ilerleme sağlanamıyor. İspanya’nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminin başkanı eylül ayında bağımsızlık yanlısı referandum yapılması sözü verdi. Ancak referandumun yapılıp yapılmayacağ..

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz 00:55

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz

Euro Grubu Başkanı ve Hollanda Maliye Bakanı siyasi istikrarsızlık risklerine karşı küresel serbest ticaretin artması ve Avrupa iç piyasasının derinleşmesinin yüksek büyüme sağlayabileceğini söyledi. Brüksel’de düzenlen..