#Egzama vücutta daha Çok nerelerde görülür

Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

Sevgililer İçin Tişört Modelleri- Bay Bayan Takım Modeller 03:25

Sevgililer İçin Tişört Modelleri- Bay Bayan Takım Modeller

Sevgililer günü yaklaşırken ne alsam diye düşünenler için alternatif ve romantik bir hediye seçeneği olarakta düşünülen takım modellerini umarım beğenirsiniz. Sevgililer için tişört modelleri yaz aylarına yaklaştığımız ş..

  • Kadınca tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı 04:41

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı

Adana’da terör örgütleri PKK ve DEAŞ’A yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, bölücü terör örgütü PKK ve DEAŞ’a yönel..

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu 01:19

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu

Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, Beyaz Saray’da el değiştiren yönetimin AB’yi tehdit ettiğini ima eden ifadeler kullandı. Tusk Estonya, Letonya ve Litvanya’nın başbakanlarıyla Estonya’da bir araya geldi. Gör..

Maceracı _ Aksaray HD 1:15:51

Maceracı _ Aksaray HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Aksaray’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Aksaray Bölüm'ünde neler olacak? Mace..

Rober Hatemo - Aşksız Prens 05:43

Rober Hatemo - Aşksız Prens

Bitti aşkının son şansı Beni üzmeye hakkın yok Sana koşa koşa gelmedim Senden başka sevgilim yok Aşığım dedin ağladın Telefonlarda yalvardın Ne zaman çıksam kapıdaydın Benim ol diye paramı saydın Nasılda beni in..

Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

Ankara Metrosu’nda ilginç olay videosunu izle 00:26

Ankara Metrosu’nda ilginç olay videosunu izle

Ankara Metrosu’nda ananas gezdiren kadın, sosyal medyanın gündemine oturdu. Ankara Metrosu’nda çekilen görüntülere göre, Elif Usta isimli bir kadın, zincirle bağlanmış ananası evcil hayvan gibi gezdirdi. Görüntüler sosya..

  • PITIRCIK tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kış Testinde Yakalalan BMW X7 05:31

Kış Testinde Yakalalan BMW X7

BMW’nin yeni amiral gemisi ilk kez bu kadar net karşımızda. “Gerçekten mükemmel olacak.” BMW geliştirme ekibinin bu cümleyle tanımladığı X7 projesinde her geçen gün sona yaklaşıyoruz. Geçtiğimiz kasım ayı içerisinde kamu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak 00:59

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak

Niğde’de elma üreticisi Zeki Şener, elma kabuğunu koparmadan 5 metre soydu. Değirmenli kasabasında yaşayan Zeki Şener, kasaba meydanında masa kurarak halkın önünde koparmadan 5 metre elma kabuğu soydu. Kasaba meydanında ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilimde Şok Hareket! Bornozuyla Çıktı! 13:45

İşte Benim Stilimde Şok Hareket! Bornozuyla Çıktı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 09 Şubat 2017 Perşembe günü yayınlanan 64. bölümünde Deniz Serkanova yayından sonra sosyal medyadan tanıştığı biriyle görüşmeye gideceğini söyledi. Simay Tokatlı, Deniz'in saçını ve makyajını t..

  • ANKA tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı 03:28

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı

Galatasaray, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin kaybını kullanamadı. Sahasında Kayserispor'a 2-1 yenilen sarı kırmızılılar 3. sırada kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'u konuk eden Galatasaray'ı..

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

Takımları Karıştırıp Yanlış Takıma Transfer Olan - Djiehoua 05:29

Takımları Karıştırıp Yanlış Takıma Transfer Olan - Djiehoua

Serge Pacome Djiehoua'yı taraftarlar Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda görkemli bir şekilde karşıladı. Ancak işin aslı transfer olan futbolcu, yaptığı açıklamada, takımları karıştırdığını söylüyor ve açıklamaları şu ..

  • JokerS tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fırıldak Ailesi “Batsın Bu Orta Dünya” 02:20

Fırıldak Ailesi “Batsın Bu Orta Dünya”

Özet ve Detaylar Bir tarafta ise halay çeken, okeye dördüncü arayan Fırıldak Ailesi, diğer tarafta ise büyülü ormanlar, tılsımlar ve ejderhalar! Macera bir gece ansızın köydeki tüm kadınların kaçırılmasıyla başlar. Bu ol..

  • Tv Series tarafından
  • 11.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bayern Münih 5-1 Arsenal ( Özet - 15 Şubat 2017) 18:01

Bayern Münih 5-1 Arsenal ( Özet - 15 Şubat 2017)

Bayern 5. viteste! Dağıttılar... Bayern Münih 5- 1 Arsenal 11' 1 - 0 Arjen Robben 30' Alexis Sanchez - Penaltı kaçırdı 30' 1 - 1 Alexis Sanchez 53' 2 - 1 Robert Lewandowski 56' 3 - 1 Thiago Alcantara 63' 4 - 1 Thiago Al..

  • JokerS tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Real Madrid 3-1 Napoli ( Özet - 15 Şubat 2017) 12:12

Real Madrid 3-1 Napoli ( Özet - 15 Şubat 2017)

Napoli başladı Real Madrid bitirdi! Real Madrid 3-1 Napoli 8' [0-1]Insigne 18' [1-1]Benzema 49' [2-1]Kroos 54' [3-1]Casemiro Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Real Madrid, Santiago Bernabeu'da Napoli'yi ağırladı...

  • JokerS tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MINDGAMERS - Official Trailer (2017) 02:21

MINDGAMERS - Official Trailer (2017)

Özet: parlak genç bir grup öğrenci tüm zamanların en büyük bilimsel atılım keşfetmek: Kablosuz sinir bir kuantum bilgisayar üzerinden bağlı ağ, her zihinlerini ve bize her biri bağlayabilen. Onlar kuantum teorisi, insan ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.821 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

Preview- Brennan And Booth Go Undercover - Season 12 Ep. 9 - BONES 00:30

Preview- Brennan And Booth Go Undercover - Season 12 Ep. 9 - BONES

Emily Deschanel tarafından canlandırılmaktadır. Jeffersonian'da çalışan adli bir antropologdur. Alanında (adli antropoloji) dünyanın en iyilerindendir hatta en iyisidir. Cinayetlerin çözülmesi ve suçluluların yakalanması..

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar 22:49

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar

Afrodit’in doğduğu yer olarak biliniyor…Ada 1974’te kuzeyde Türkler ve güneyde Rumlar olmak üzere etnik sınırlarla bölünmeden önce, Kıbrıs modern tarihine sevgi değil, büyük şiddet olayları damga vurdu. Fakat bütün bunla..

Kimyasal Saldırıya Uğrayan Kim Jong-nam 20 Dakika İçinde Öldü 01:10

Kimyasal Saldırıya Uğrayan Kim Jong-nam 20 Dakika İçinde Öldü

Malezya Kuala Lumpur Havalimanı’nda uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren Kuzey Kore liderinin üvey kardeşi Kim Jong-nam’a ait güvenlik kamerası görüntüleri yayınlandı. Kayıtlarda bir kadının Kim Jong-nam’ın yüzüne b..

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:23

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Grey's Anatomy, Emmy ve Altın Küre ödüllü hastane konulu ABD yapımı televizyon dizisi. Ellen Pompeo, Patrick Dempsey. (Patrick Dempsey 11. sezonda ölerek diziden ayrılmıştır., Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers,..

Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması 00:43

Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması

Çek Ligi'nde Bohemians 1905 ile Slovacko arasında oynanan maçta çok talihsiz bir pozisyon yaşandı. Karşılaşmanın 30. dakikasında mücadele 0-0 devam ederken Bohemians 1905 kalecisi Martin Berkovic, takım arkadaşı Daniel ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ajdar Anık Çikita Muz 03:08

Ajdar Anık Çikita Muz

Şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut Hmmmm öptüm seni şap şup şap şup şap şup şap şup ha şap Ha şup şaka değil işte şurup krizlere girme beni unutup grup olalım grup ben hudut sen haydu..

Fox Comedy Revolution - Fox Broadcastıng 00:30

Fox Comedy Revolution - Fox Broadcastıng

Family Guy, sevimli ot kafalı PETER GRIFFIN (Seth MacFarlane) ve orta sınıf New England'ların komik tuhaf ailesinin maceralarını takip ediyor. LOIS (Alex Borstein), Peter'ın sevecen karısı, eski bir Bayan Teen Rhode Isla..

Hande Yener - Seviyorsun 04:00

Hande Yener - Seviyorsun

İnsan bir kez kaybolunca Herşey karmaşık gelir ya Gözünün önünde dursa Onu bile zor görür ya Bir an önce vazgeçelim Küs kalan huzur bulamaz Yol yakınken dönmeyenler İflah olmaz Aşk asla yenilmez Böyle gelmez dize Artık..

A Ha  Take On Me 1985 03:40

A Ha Take On Me 1985

We're talking away Sürekli konuşuyoruz I don't know what Ne konuşuyoruz bilmiyorum I'm to say I'll say it anyway Söylemem gerek bir şekilde söyleyeceğim Today's another day to find you Bugün,çekindiğini anlamak iç..

Biber Görünümlü Limon 01:45

Biber Görünümlü Limon

Mersin'in Silifke ilçesinde limon ağacında bulunan “biber görünümlü limon” görenleri hayrete düşürdü. Silifke’de yaşayan ve çiftçilik yapan Erhan Nizamoğlu, limon bahçesinde limon toplarken ağaçtaki limonların yanında b..