#Egzama vücutta daha Çok nerelerde görülür

Enes Akdeniz - Beni Bırakma 03:19

Enes Akdeniz - Beni Bırakma

Beni Bırakma şarkı sözleri ile... Bir uçurum kenarında,uçsuz bucaksız sevdanla Bilmezdim biçimsiz kalmış haykırışlarla Büyüdüm yürüdüm anne kucağında,kimsenin olmadığı anda Aynadaki soğuk kalmış tek vücutta Beklerdim..

Anonim - Mesaj 02:24

Anonim - Mesaj

Mesaj şarkı sözleri ile Güneşim soldu kara cadı büyü bozdu Düşman bir zaman dosttu,hikayelerim tozlu Sıkışıp Kaldım aralarda Sevgiler masalarda ya masallarda belkide karma Bir gözüm resminde diğeri ise ayda Yok bi fayd..

Diz Kireçlenmesinin Nedenleri Nelerdir 00:48

Diz Kireçlenmesinin Nedenleri Nelerdir

Diz kireçlenmesinin kesin sebebi hala bilinmiyor. Ancak gençlikte o hastalıklı eklemi aşırı zorlayanlarda, sert sporlar yapanlarda ve bazı meslek gruplarında daha sık görülür. Bunun dışında 45-50 yaşlarda sebebi bilinmed..

  • NABIZ tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti 01:01

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanu

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti Son dakika gelişmesi... Motorlu taşıtların ÖTV oranlarını çeşitli kriterlere göre yeniden belirlemeye yönelik kanun tasarısı TBMM'..

Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü 01:22

Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü

Skarabe Eski Mısır'daki en yaygın sembollerden biridir. Mısır tradisyonunda farklı bağlamlarda üç değişik anlamda kullanılmış olan sembolün simgelediği anlamlar şöyle açıklanır: Ra'nın “khepre” şeklini temsil eden kulla..

  • JET TV tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diz Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir 01:00

Diz Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir

Diz kireçlenmesinin ilk belirtileri yorgunlukla ortaya çıkan ağrı şeklindedir. Daha sonra bu ağrı giderek şiddetini artırır, günün hemen her saatinde hastayı raharsız etmeye başlar. Başlangıçta uzun süre hareketsiz kaldı..

  • NABIZ tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm)  4 Ülke İthalatı Durdurdu 01:02

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm) 4 Ülke İthalatı Durdurdu

Almanya'da Kuş Gribi 4 Ülke İthalatı Durdurdu Almanya'da bu ay ilk kez Schleswig-Holstein eyaletinde ortaya çıkan kuş gribinin ülkede yayıldığı ve bazı ülkelerin Almanya'dan kanatlı hayvan ürünlerinin ithalatını durdur..

 Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek 03:45

Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek

Kadın-Erkek Eşitliği Antik Mısır Bu Konuda Günümüzün De Ötesindeydi. Çünkü Kadın Ve Erkek Her Konuda Eşitti. Yalnızca Meslek Seçiminde Sınırlama Vardı. Örneğin Bir Kadın Orduda Görev Alamazdı. Ancak Kadınlar İstedikleri..

  • ANKA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tahin Pekmez El Ele, Kopar Kopar Ye 06:17

Tahin Pekmez El Ele, Kopar Kopar Ye

2 ekmeklik hamur(600 gr) 9 çorba kaşığı tahin 8 çorba kaşığı pekmez 3 çorba kaşığı susam 6 top kaymaklı dondurma Kalıp için, Tereyağı Un 2 ekmeklik hamuru unlanmış tezgaha koyup elinizle 1 parmak kalınlığında açın. A..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan 05:45

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan

Türkiye’nin yer fıstık ihtiyacının yüzde 60'ını tek başına karşılayan Adana'da hasat başladı. Fıstığın kilogramı ortalama 9 ile 10 liradan alıcı bulurken fiyatı ve verimi çiftçiyi sevindirdi. Türkiye genelinde 440 bin de..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Ece'nin Koyunu Var 03:48

Ece'nin Koyunu Var

Ecenin koyunu var Koyunu var, koyunu var, Ecenin koyunu var Tüyleri bembeyaz Ecenin zürafası var Zürafası var, zürafası var, Ecenin zürafası var Boynu çok uzun Uzun uzun, uzun uzun, uzun uzun, Çok çok çok uzun Ecenin ..

Orhan Gencebay - Dilenci 06:04

Orhan Gencebay - Dilenci

Sevmek çok zormuş Sevmemek çok zor Sevilmemek çok zor Sevdim ama sevildimmi Bilemiyorum Ağlamak çok zor Ağlamamak çok zor Ağlayamamak çok zor Hergün seni kaderimden dileniyorum Bir dilenciyim senden aşkı dilene..

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı 02:03

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı

Komedyen Sefa Doğanay, türkücü İbrahim Tatlıses'in taklidini yapamadığını ve içinde ukde kaldığını açıkladı. Doğanay, Taklit edilemeyecek kusursuzlukta bir yeteneği var. Diğer sanatçılar beni yanlış anlamasın. Hepsinin ..

  • JET TV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek' 08:57

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek'

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Ornitolog (kuş bilim uzmanı) Prof. Dr. Tamer Albayrak, Burdur Gölü'nün son dönemde ciddi oranda çekilme gösterdiğini söyle..

Hepatit A Nasıl Bulaşır 01:00

Hepatit A Nasıl Bulaşır

Hepatit A, ağız yoluyla bulaşabilir. Çok iyi yıkanmamış sebze tüketimi dahi Hepatit A'nın bulaşmasına neden olabilir. Altyapı sorunları olan ülkelerde Hepatit A daha sık görülür...

  • NABIZ tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CANLI! X-enebotlar uyanıyodeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor!r! Savaş başlıyor! İç savaşın eşiğindeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor! 1:19:06

CANLI! X-enebotlar uyanıyodeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor!r! Sav

İsrail iç savaşa mı gidiyor. Yahudi toplumunda DİN, AİLE, Yeni Nesil İsrail’de Hükümet Dağılmak Üzere! İsrail, Kimin israili olacak? Hangi İsrail, liberallerin mi, solun mu, ateistlerin mi, dindarların mı, siyasilerin m..

  • STUDIO AS tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Saçı Hızlı Gür Sağlıklı Uzatma Yolları ( mm değil cm ) 01:56

Saçı Hızlı Gür Sağlıklı Uzatma Yolları ( mm değil cm )

Saç Ayda Kaç Cm Uzar? İnsan saçı ayda ortalama 1.25 cm uzar ve saçın her bölgesi için uzama miktarı aynıdır. Beslenme, genel sağlık koşulları, ilaç kullanımı, yaş, saç bakımı ve çevresel faktörler bu uzama süresi ve mik..

  • Kadınca tarafından
  • 1.771 görüntüleme
  • 8 yıl önce