#Egzos sesi

Sertab Erener - Aç Sesini 04:33

Sertab Erener - Aç Sesini

Söz: Sertab Erener Müzik: Ersel Serdarlı Düzenleme: Ozan Yılmaz Gitar: Emre Kula Yönetmen: Gürdeniz Bursalı & Sertab Erener Sanat Yönetmeni: Sertab Erener Işık Şefi: Murat Yeşil Edit: Sertab Erener & Gürdeniz Bursalı Col..

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu 02:45

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu

Van’ın merkez Edremit ilçesinde bir iş adamına ait evin bahçesine dekoratif amaçlı bırakılan küpün içine bir kedi dördüz yavru dünyaya getirdi. Edremit ilçesinde yaşayan ve hayvanlara olan sevgisiyle tanılan iş adamı Fer..

Yıldız Tilbe - O Kız 05:24

Yıldız Tilbe - O Kız

O Kız Bir kız vardı Çok güzeldi Gümüştendi kısa saçı Birisine aşık oldu Fakat o onu sevmedi Derken başka biri geldi Ona teselli vermedi Çünkü aklı onda kaldı Ona derin bağlanmıştı Onun sesi onun sözü Kulakların daa çı..

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul 02:50

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul

Hepimizi Tanır İstanbul şarkı sözleri ile... Kim tanık? Kim zanlı? Kim mağdur? Önemli mi kim suçlu? Kim masum? Hepimizi tanıyor İstanbul Hepimize kanar İstanbul Yalnızlık yakışıyor yanıma Gece karışıyor kanıma Kendiml..

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360 43:34

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360

Amerikan seçimleri bitti ama öncesi kadar sonrası da dünya manşetlerinde yerini koruyor. Seçilmiş başkan Biden geçiş dönemine hazırlanırken başkan Trump'ın yeni bir döneme geçmeye niyeti yok. Yarış daha bitmedi diyor. ..

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3 22:17

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3

Discord sunucumuz; https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta 5,ngta san andreas,ngta 6,ngta vice city,ngta 4,ngta 5 gerçek hayat,ngta 6 trailer,ngta 5 online,ngta araba,ngta advance,ngta adana,ngta aç,ngta andreas,ng..

  • Emrullah tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İrem Derici - Vazgeçtim İnan 03:57

İrem Derici - Vazgeçtim İnan

Vazgeçtim İnan şarkı sözleri ile Kendimi bugün onun yerine koydum Koyamadım onun yerine kimseyi ve uyudum Oyaladım kendimi durdum Pili bitik saat gibi durdum Durdum Kendimi bugün aynı yerlerde buldum Çok tenha, pek yal..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

'Ankara Havası'nın kralı Oğuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı 01:18

'Ankara Havası'nın kralı Oğuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Ankaralı sanatçı Oğuz Yılmaz, kalp krizi sonucu 53 yaşında hayata veda etti. Yılmaz için Ankara Karşıyaka mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Eşi, çocukları ve sevenleri tabutunun başında gözyaşı döktü. 53 yaşında ha..

İsrail'den Gazze'ye korkunç bir hava saldırısı daha... 01:16

İsrail'den Gazze'ye korkunç bir hava saldırısı daha...

İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde bazı noktalara hava saldırısı düzenledi. Gazze-İsrail sınırında toplanan yüzlerce Filistinlinin düzenlediği gösterilerin ardından bölgede tansiyon yükseldi. İsrail ordus..

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ 29:09

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ

25 Ocak Miçotakis “Bir gece ansızın gelebiliriz diyenler uyanacak diyenler bir sabah acı gerçeğe uyanabilirler” demişti. 1 ŞUBAT İstanbul’da şu konsolosluklar kapandı. ABD KANADA BÜYÜK BRİTANYA ALMANYA BELÇİKA İTALYA FNA..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce