#Ekin soyak İmam telefon Şakaları vol 1

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle 2:44:40

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle

Konusu: Bir müridin şeyhiyle olan ilişkisi anlatılır. Bir köyde kuraklık olur ve ekin yetişmez. Köy büyükleri herkese yardım eden Hacı Bektaşi Veli’den yardım istemeye karar verir. Bunun içinde köyden Yunus’un gitmesini ..

Shakira İstanbul'u Salladı Ünlüler Akın Etti 02:57

Shakira İstanbul'u Salladı Ünlüler Akın Etti

Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncu Shakira, ''El Dorado Dünya Turnesi'' kapsamında İstanbul'da konser verdi. Konsere, Beren Saat, Kenan Doğulu, Ezgi Mola ve Deniz Akkaya gibi çok sayıda Türk ..

  • BETA tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Fragmanı 00:55

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

5 yaşına kadar yürüyemeyen ve konuşamayan çocuk özel eğitimle engellerini aştı 05:27

5 yaşına kadar yürüyemeyen ve konuşamayan çocuk özel eğitimle engeller

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yüzde 60 duyma problemi ve fiziksel gelişim geriliği ile dünyaya gelen, 3 yaşına kadar tek bir adım atamayarak konuşamayan Ekin Damla Yakın, aldığı özel eğitimin ikinci ayında konuşmaya ve..

Hande Erçel Çeşme'de Fena Yakalandı Bu Ne Hal Böyle 02:07

Hande Erçel Çeşme'de Fena Yakalandı Bu Ne Hal Böyle

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam 03:40

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam Dinle Bir Gün Bir Adam şarkı sözleri ile Bir gün bir adam çıkar Kalbini yanına koyar Elindeyken tüm kartlar Oyunları açık oynar… Bir gün bir adam çıkar Kalbin çarpmaya başlar Simsi..

#zELzELE 09:23

#zELzELE

#zELzELE Tuğçe Kandemir, Heijan, Bilal Hancı, Nigar Muharrem, Eylül Öztürk, Ekin Uzunlar, Muti, Pınar Süer, Hüseyin Kemancı [İstanbul Strings], Can Yüce, Nahide Babashli, Mesut Çakır, Volkan Arslan, Ergün Şenlendirici, ..

MUSTAFA YILDIZDOĞAN 04:57

MUSTAFA YILDIZDOĞAN " Senin Umurunda Mı " [Resmi Video]

MUSTAFA YILDIZDOĞAN Senin Umurunda Mı Söz Müzik : Mustafa Yıldızdoğan Aranjör : Ercüment Ekin Klip Yönetmeni : Bünyamin Yaşar Myd Müzik YouTube kanalına abone olmak için tıklayın : https://www.youtube.com/MYDmuzik ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gençliğim Eyvah 16. Bölüm Fragmanı 00:40

Gençliğim Eyvah 16. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

  • GÜL tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Deha Bilimlier - Dalga Dalga 03:47

Deha Bilimlier - Dalga Dalga

Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Berkay Şenol etd müzik'te bu ay http://bit.ly/nd-buay Yeni Hit Şarkılar http://bit.ly/nd-hit Türkçe Pop http://bit.ly/nd-turkcepop Dalga Dalga şarkı sözleri ile Denizin dibinde Hatçam ..

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm 2:21:55

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya aynı sokağın iki rakip kebapçısıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan’ın mahalleye gelişi; Arif’in de Zekeriya’nın da hayatlarını alt üst eder. Çavi elinde yıllar önce çe..

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm 2:02:48

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya, Çavi ve Zola’nın kendi çocukları olup olmadığını öğrenmek için DNA testi yaptırmaya karar verir. DNA örneği almak için Çavi ve Zola’nın yaşadığı eve gizlice giren Arif ve..

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm Fragmanı 00:55

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm 2:16:08

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm Özeti:nYabancı Şube polislerinin Çavi ve Zola’yı gözaltına alması, hem Arif’i hem de Zekeriya’yı rahatlatır. Nihayet bu iki yabancıdan kurtulacaklardır. Ancak Hacer ve Nuriye’nin sürpriz istekler..

Resul Dindar _ Yaşlan Benimle (Yeni Klip) 03:57

Resul Dindar _ Yaşlan Benimle (Yeni Klip)

Resul Dindar / Yaşlan Benimle Söz: Volkan Bekci Müzik: İsacan Çiçek Yapım: Rd Müzik * Düzenleme: Resul Dindar Orkestrası Davul: Necati Atakan Teoman Bass: Çağrı Doğan Gitar: Caner Güneysu Klarnet: Caner Malkoç Kemençe: ..

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm 2:25:05

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Özeti: Ahmet’in evinde kalan tüm erkekler Hacer tarafından sokağa atılınca, başlarına gelmeyen kalmaz. Zekeriya doğaya uyum sağlamaya çalışırken; Arif’in vahşi doğanın kurallarıyla hareket etmesi..

Gençliğim Eyvah 6. Bölüm Fragmanı 00:53

Gençliğim Eyvah 6. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

Resul Dindar&Aslıhan Güner _ Kapundaki Nar Midur 03:29

Resul Dindar&Aslıhan Güner _ Kapundaki Nar Midur

Kapundaki Nar Midur Yapım: Rd Müzik Söz: Anonim Müzik: Ali Baran * Aranje: Evren Arkman Davul: Arıkan Sırakaya Akustik&Klasik Gitar: Erim Arkman Bass Gitar: Çağrı Doğan Yaylılar: İstanbul Strings Kemençe: Ekin Uzunlar D..

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten 03:19

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten

Soldu pencerede Saksıda çiçekler Ah beni bir görsen Beterim ölmekten - Her şeyi saldım da Bi sensin aklımda Ah beni bir görsen Ölmüşüm ölmekten Öyle bir anda gel ki bana Zaman da dursun dünya da Öyle bi vur k..

Fetö'cü Savcı ve Eşi Öğrenciyi Darp Etti 01:34

Fetö'cü Savcı ve Eşi Öğrenciyi Darp Etti

Fetö'cü Savcı ve Eşi Öğrenciyi Darp Etti Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan savcı ve öğretmen eşinin, imam hatip öğrencisini darp etme anları güvenlik kameralarınca kaydedildi...

Artık 4 Minaresinden 5 Vakit Ezan Sesi Yükseliyor 04:48

Artık 4 Minaresinden 5 Vakit Ezan Sesi Yükseliyor

Artık 4 Minaresinden 5 Vakit Ezan Sesi Yükseliyor Ayasofya Müzesi'nin ibadete açık bölümü Hünkar Kasrı'na, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından uzun yıllardan sonra ilk kez asaleten imam atandı...

Vakti Seher - Mustafa Demirci 05:14

Vakti Seher - Mustafa Demirci

Vakti Seher - Mustafa Demirci Mustafa Demirci. Türk akademisyen. 1967 yılında Konya'nın Çumra ilçesine bağlı Tahtalı köyünde doğdu. Orta ve Lise eğitimini Karaman İmam-Hatip Lisesinde tamamladı. Selçuk Üniversitesi İlah..

  • Dini Mubin tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Morgan Freeman'dan Ezan Yorumu 04:53

Morgan Freeman'dan Ezan Yorumu

Ünlü Hollywood oyuncusu Morgan Freeman, National Geographic için çektiği 'Tanrının Öyküsü' isimli belgeselin çekimlerinde bir İmam ile röportaj yaparken ezan sesinin dünyadaki en güzel seslerden biri olduğunu söylüyor...

  • Cowboy tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğrencilerle Sohbet Etti 01:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğrencilerle Sohbet Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kaptan Ahmet Erdoğan Uluslararası Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Külliyesi'nin açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışın ardından sınıfları gezerek öğrencilerle ..

Fetö Elebaşı Gülen'in Edirne'deki Evinde Arama Yapıldı 01:01

Fetö Elebaşı Gülen'in Edirne'deki Evinde Arama Yapıldı

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in Edirne'de imam olarak görev yaptığı yıllarda kaldığı, sonradan vakfa dönüştürülen binada arama gerçekleştirildi...

Fetö'cü Komutan İmamı Böyle Tehdit Etmiş 03:17

Fetö'cü Komutan İmamı Böyle Tehdit Etmiş

Ankara Polatlı'da 15 Temmuz gecesine ait yeni görüntüler ortaya çıktı. FETÖ'cü yarbayın sala okuyan imamı ölümle tehdit ettiği görüntüler ortaya çıktı. Sala okuyan imam Ali Ayhan'ı ölümle tehdit eden darbeci hainler aras..

Şok Olacaksınız!!Evlenmek İçin Geldi Dolandırıcı Olduğu Ortaya Çıktı 05:43

Şok Olacaksınız!!Evlenmek İçin Geldi Dolandırıcı Olduğu Ortaya Çıktı

Mahmut Tuncer bu hafta programında Urfa’dan gelen Bahaddin Açar ve Sabuha Açar çiftini ağırladı. Evlendiği Suriyeli eşinin kına gecesi ve düğün isteğini yerine getirmek için Mahmut Tuncer Show’a başvuran Bahaddin Açar, c..

  • ANKA tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Çelik Seda Sayan'ı Böyle Boşadı! Boş Ol Boş Ol Boş Ol 02:11

Erkan Çelik Seda Sayan'ı Böyle Boşadı! Boş Ol Boş Ol Boş Ol

Geçtiğimiz günlerde ayrılıklarını sosyal medya hesaplarından duyuran ikliden Erkan Çelik imam nikahlı eşi Seda Sayan'ı boşadıktan sonra sosyal medya hesabından kadırgalı ile ilgili tüm paylaşımlarını sildi...

  • ANKA tarafından
  • 1.451 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Songül Karlı Kimdir? 04:22

Songül Karlı Kimdir?

sekiz yıldır birlikte olduğu imam nikahlı eşi Ergün Topaloğlu'ndan 2002 yılında ayrıldı. Daha sonra evlendiği Baykal Gümüş'ten bir çocuğu olan sanatçı, 2008 yılında ondan da boşandı. 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı evl..