#Ekin uzunlar fikrimin İnce gülü karadeniz akustik müzik dinle

Kızarmış Patates Salatası Tarifi 01:38

Kızarmış Patates Salatası Tarifi

Malzemeler; 6-7 tane orta boy patates 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz Tuz, pul biber Kızartmak için sıvı yağ Hazırlanışı; 1.6-7 adet orta boy patatesi ince ince dilimleyere..

Patates Salatası Tarifi  Yeşili, Moru, Sarısıyla Üç Renkli Patates Salatası Tarifi 08:26

Patates Salatası Tarifi Yeşili, Moru, Sarısıyla Üç Renkli Patates Sal

6 adet küçük patates ½ su bardağı su 2 çorba kaşığı sirke 15 çorba kaşığı7 bir çay bardağı zeytinyağı 1 çorba kaşığı sade hardal 2 çorba kaşığı tane hardal 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz tatlı biber 1 tatlı kaşığ..

Enginarlı Ekmek Üstü 08:20

Enginarlı Ekmek Üstü

1 adet enginar 100 gr bezelye 1 büyük diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 4 dal dereotu 1 çay kaşığı şeker 80 gr İzmir tulumu 3 çorba kaşığı süt 1 adet Arnavut biberi 1 çorba kaşığı limon suyu 2 çay kaşığı çörekotu 1 ..

Adanalı Focaccia Tarifi 11:34

Adanalı Focaccia Tarifi

500 gr beyaz un (1,5 kavanoz*) 1 çorba kaşığı irmik 350 gr su (1 kavanozdan 3 parmak eksik) 130 gr zeytinyağı (kavanozda 2 parmak yüksekliğinde) 2 çorba kaşığı pul biber 10 gr instant maya(1 paket) 10 gr tuz(1 tatlı kaşı..

Çin Böreği Tarifi 01:31

Çin Böreği Tarifi

Çin Böreği Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 250 gr kıyma 1/4 lahana 1 kırmızı biber 2 pırasa 1 havuç 1 tatlı kaşığı zencefil 1-2 adet yeşil soğan 1 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı soya sosu..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Ozan Doğulu feat Aydın Kurtoğlu Deli Fişek 03:05

Ozan Doğulu feat Aydın Kurtoğlu Deli Fişek

Deli Fişek şarkı sözleri ile Sevdalular ağlarken durulur Karadeniz Deli fişek aşklardan sorulur Karadeniz Keskin bıçak ucunda, yüreği avucunda Aşkı ömür boyunca sarilur Karadeniz Ben senun hasretune talim ettum kaç ge..

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi 01:02

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi

Karadeniz’de düşen Tu-154 tipi Rus uçağında bulunan Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu’nda 64 müzisyenle birlikte 9 gazeteci ve 8 asker yaşamını yitirdi. Aleksandrov Kızıl Ordu Korusu merkezi önüne gelen çok sayıda acılı ail..

Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm 04:12

Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

Ruhun Şad Olsun Türk'ün Büyük Atası. SELDA BAGCAN- Hüzünlü sesiyle Türkülere hayat veren güclü yorumcu ((BIR DAHA GEL SAMSUNDAN))-Lütfi Dönmezyürek - Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz Neredesin Mavi Gözlüm Nerde Nerde N..

  • PengoTV tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Mahallede Her Ev Kırmızı Beyaz 05:45

Bu Mahallede Her Ev Kırmızı Beyaz

Ordu’nun Mesudiye ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi'ndeki tüm evler kırmızı-beyaz renk ve her evde Atatürk portresi yer alıyor. Dağınık yerleşim yapısıyla bilinen Karadeniz Bölgesi'nde bu mahalle ezber bozarken mahalle ha..

Hollanda'dan -Rus jetleri gemimizi taciz etti- iddiası 01:52

Hollanda'dan -Rus jetleri gemimizi taciz etti- iddiası

Karadeniz'de gerilim tırmanıyor. 31 NATO ülkesi, Ortak ülke Ukrayna'nın da katılımıyla bölgede tatbikat yaparken, Rusya'nın, Hollanda gemisini taciz ettiği açıklandı. Rusya ise jetlerin güvenli mesafeden uçtuğu yönünde..

A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN - Eser Eyüboğlu 04:24

A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN - Eser Eyüboğlu

A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN - Eser Eyüboğlu Dinle Söz & Müzik: Anonim A İstanbul (Beyim Aman) Sen Bir Han Mısın Varan Yiğitleri (De Beyler Aman) Yudan Sen Misin Gelinleri Yarsız Goyan (Bi Danem) Sen Misin Gidip De G..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere 03:16

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere

Söz : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Müzik : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Aranje : Efe Can Yardımcı Aranjör : Bahattin Ekinci Mix & Mastering : Gökhan Güler Müzik Yönetmeni : Vedat Aygıran Yönetmen: Tolga Aykut Görüntü..

Barış Manço - Çıt Çıt Çedene 03:54

Barış Manço - Çıt Çıt Çedene

Çıt çıt çıt çıt çedene de sar bedeni bedene Dünya dolu yar olsa da alacağım bir tane Çıt çıt çıt çıt çedene de sar bedeni bedene Dünya dolu yar olsa da alacağım bir tane Ekin ektim çöllere de biçtirmedim ellere Eki..

 Murat Dalkılıç Eski Aşkıyla Eşinden İntikam Mı Alıyor! 00:41

Murat Dalkılıç Eski Aşkıyla Eşinden İntikam Mı Alıyor!

Murat Dalkılıç, eşi Merve Boluğur ile aynı filmde rol alacaktı. Ancak ikili boşanma aşamasına gelince Dalkılıç, eşinin rolünü eski aşkı Ekin Türkmen'e verdi. Ünlü popçu Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur'un sürekli..

  • ANKA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye ' nin İlk Eşcinsel Evliliği Yapan Çifti 04:03

Türkiye ' nin İlk Eşcinsel Evliliği Yapan Çifti

Türkiye'nin ilk eşcinsel evliliğini yapan çift CNNTurk.com'a konuştu. Ekin ve Emrullah, gündeme yaptıkları evlilik ile geldiler. Ama bu evlilik farklıydı, Türkiye'nin ilk eşcinsel evliliğine ''evet'' dediler. Bu ''evet''..

  • JET TV tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Can Bonomo Kal Bugün 03:53

Can Bonomo Kal Bugün

Bir kuş uçar pencereden, haber verir ey Ben yanarım, bu dağlar bana dar gelir ey Kal, evim ol, çil çil olsun kaşların El verir yastık yorgan, sarı saçların Kal, gitme; fikrim senle Sen bir başkasını sevsen de Var gitme,..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Zerrin Özer Ayrılmalıyız 04:14

Zerrin Özer Ayrılmalıyız

Bu son bulusmamız Bu son görüsmemiz Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Bir gülü..

Piiz Vazgec Gonul 05:32

Piiz Vazgec Gonul

Neyleyim doğan günü Neyleyim sensiz gülü Geceler çoğalırken aydınlık kar getirmezki Sevda bahçesinde Kurutulmuş bir gül idim Beni sakla bir ömür sev diye diye ölendim (2) Vazgeç gönül Vazgeç sesini duyan yok Bi..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Özel Efektli Baklava Tadım Deneyimi 04:01

Özel Efektli Baklava Tadım Deneyimi

Işıklı Tosun Baba olarak bilinen ve yemekleri zevkle yerken gulu gulu diye sesler çıkartan bu amcamızı o meşhur mumbar videosundan sonra tanımayan yoktur. Bu videoda da baklava deneyimini bizlere sunarken, diğer videolar..

  • JET TV tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göksel - Bende Bi' Aşk Var (Full Albüm) 38:00

Göksel - Bende Bi' Aşk Var (Full Albüm)

Ölürsem yalnızlıktan Ve senin kötü kalbinden Fikrimin dikenlerinden Batıyorsun, hala derinden Acıyor, acıyor, acıyor Her yolu denedim, bitmiyor Kalbimin ortasına bıraktın aşkını, batıyor Sakın gelme istemem Çok kor..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.465 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.649 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beze Kurabiye Tarifi 06:18

Beze Kurabiye Tarifi

Beze Tarifi için malzemeler: 3 adet oda sısında yumurta akı (sarısı hiçbir şekilde karışmamış olmalı. Soğukken sarısını akından ayırıp sonra oda sıcaklığına gelmesini bekleyin daha iyi ayrılacaktır) 1 su bardağı tercihen..

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Sırat Köprüsü - Nihat Hatipoğlu 39:15

Sırat Köprüsü - Nihat Hatipoğlu

KILDAN İNCE KILIÇTAN KESKİN Sırat Köprüsü, Cehennemin karanlık ve dev alevleri üzerinde kurulmuş, dehşetli, kıldan ince, kılıçtan keskin bir köprüdür. (“Kıldan ince, kılıçtan keskin” ibaresi sırat köprüsünün çok hassas b..

Kolay El Açması Makarna Tarifi 07:55

Kolay El Açması Makarna Tarifi

Temel Makarna Hamuru Malzemeler Hamur İçin; 250 gr un 50 gr durum buğdayı unu (semolina) 2 yumurta 2 yumurta sarısı 1 tutam tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Pişirmek İçin; 1 lt su 1 tutam tuz 1-2 yemek kaşığı terey..