#Ekin uzunlar fikrimin İnce gülü karadeniz akustik müzik dinle

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam 03:40

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam Dinle Bir Gün Bir Adam şarkı sözleri ile Bir gün bir adam çıkar Kalbini yanına koyar Elindeyken tüm kartlar Oyunları açık oynar… Bir gün bir adam çıkar Kalbin çarpmaya başlar Simsi..

Barış Manço - Halhal 03:32

Barış Manço - Halhal

Halhal, halhal, halhal, halhal, halhal Akşam olup gün batınca dağlara hüzün çökünce Lale sümbül boynun eğip kurt kuzuya kem bakınca Köye döner nazo gelin yavru ceylan gibi kaçar Seke seke çaydan geçer nazo gelin ayağ..

Aslı Enver - Eteği Belinde ( 10 Dakikalık Uzun Versiyon ) 10:01

Aslı Enver - Eteği Belinde ( 10 Dakikalık Uzun Versiyon )

Aslı Enver - Eteği Belinde Şarkı Sözleri Geliyor bak kalem kaşlı Eteği belinde gül de takmış gül de takmış Al dudaklar, mor sümbüller Öyle de güzel ince de belli ince de belli Yar beline beline sarılamam, ah geceden dur..

  • PengoTV tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceza - Holocaust 03:32

Ceza - Holocaust

Ceza - Holocaust Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt ayn..

Gözleme Tarifi (Ispanaklı) 01:30

Gözleme Tarifi (Ispanaklı)

İnce, ince açılan yufkaların arasında iç harcı ile ocakta hızlıca pişen lezzetli gözleme tarifimizi sizlerle paylaşmak istedik. Türk mutfağında sıklıkla yapılan, bilinen bir börek tarifidir. İç harcını arzunuza göre peyn..

Bir Kağıt Gibi Salatalığı İncecik Kesen Aşçı 02:00

Bir Kağıt Gibi Salatalığı İncecik Kesen Aşçı

İzlemesi anlamsızca tatmin edici videolardan biri daha! Bir aşçı, salatalığı o kadar ince kesiyor ki salatalık bir anda kağıda dönüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kutlama Yapmayan Video Asus Designo MZ27AQ 01:27

Kutlama Yapmayan Video Asus Designo MZ27AQ

ASUS Designo MZ27AQ çerçevesiz bir panel ve ince profilli tasarıma sahipken, Harman Kardon ile birlikte geliştirilen iki 6W stereo hoparlör ve harici bir 5W subwoofer ile güçlü 2.1 kanal ses performansı sunuyor. Kompakt,..

  • BETA tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tasarım Öyküsü  ZenBook Flip S  Asus 05:06

Tasarım Öyküsü ZenBook Flip S Asus

ASUS ZenBook Flip S, dünyanın her yerinde ve her yerde tasarlanmış en ince ve hafif konvertibl dizüstü bilgisayarlarından biridir. Zarif sofistikeliği, 360 ° itilebilir bir ekranın kolaylığı ve çok yönlülüğü ile birleşti..

  • BETA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asus  ZenBook Flip S'yi Tanıyalım 01:15

Asus ZenBook Flip S'yi Tanıyalım

ASUS ZenBook Flip S, dünyanın her yerinde ve her yerde tasarlanmış en ince ve hafif konvertibl dizüstü bilgisayarlarından biridir. Zarif sofistikeliği, 360 ° itilebilir bir ekranın kolaylığı ve çok yönlülüğü ile birleşti..

  • BETA tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu’nun Seçim Çağrısından Sonra Tıklanma Rekorları Kıran Video 02:43

Kılıçdaroğlu’nun Seçim Çağrısından Sonra Tıklanma Rekorları Kıran Vide

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında erken seçim çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu partinin başına geldiği 2010 yılından beri 7 seçim kaybetti. İşte akıllara Muharrem İnce'nin açıklamasını g..

Altın Eller 05:26

Altın Eller

Taşları ince ince işleyip bir sanat eseri haline getiren yetenekli işçiler...

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özel Uçağın Parasını Vatandaştan İstedi 01:00

Özel Uçağın Parasını Vatandaştan İstedi

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim maratonuna devam ederken, mitinglere özel uçakla gidiyor. İnce, mitingine katılan vatandaşlardan uçağın yakıt parası için bağış kampanyasına para göndermelerini istedi...

CHP'liler TRT Aracına Saldırdı 00:25

CHP'liler TRT Aracına Saldırdı

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin miting için gittiği İzmir Menderes'te bir grup CHP'li, mitingi takip etmek için orada bulunan TRT çalışanlarına saldırdı. İnce her miting konuşmasında TRT'yi partililere hedef göster..

Diploma Şovunu Muhabirin Sorusu Bozdu 00:54

Diploma Şovunu Muhabirin Sorusu Bozdu

Muharrem İnce, kendisinin de mezun olduğu Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi'ne gelerek, burada seçmenlere diplomasının fotokopisini dağıttı. İnce'nin diploma şovunu muhabirin sorusu bozdu...

Metin Temel Komutan İçin Yapılan Özel Klip Sosyal Medyayı Salladı 02:02

Metin Temel Komutan İçin Yapılan Özel Klip Sosyal Medyayı Salladı

CHP'nin cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Zeytin Dalı Harekatı'nın kilit ismi İsmail Metin Temel için, ' O generalin apoletlerini sökeceğim' dedi. Açıklamaların ardından çığ gibi tepkilere maruz kalan İnce ise sessizliğ..

Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

İçli Köfte Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi

İÇLİ KÖFTE TARİFİ MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çeki..

Kaldırımda Beklerken Üzerine Asansör Düştü 00:43

Kaldırımda Beklerken Üzerine Asansör Düştü

İstanbul Bayrampaşa'da inşaata asansör taşıyan kamyon üst geçide çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen asansör kaldırımda bekleyen 62 yaşındaki Abdullah İnce'nin üstüne düştü. Ağır yaralanan İnce, kaldırıldığı hastanede h..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun Adı Teröre Destek Vermek 01:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun Adı Teröre Destek Vermek

Erdoğan, İnce'nin Demirtaş'ı ziyaretine ilişkin, Bunun adı demokrasi değil Bay İnce, bunun adı teröre destek vermek, bunun adı teröristlere destek vermektir. dedi...

Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte 54:07

Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte

Videoda olan tarifi biraz revize ettim. Şu anki hali hem daha sade hem daha lezzetli. Piyasada satılan çiğ köftelerden aşağı kalır bir tarafı yok inanın ben sık sık yapıyorum. 4 Su bardağı esmer ince bulgur. 1 Su bardağ..

 Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım 14:13

Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım

Dar ve üzerinize oturan kıyafetler çok güzel dursa bile kilolu bayanların bu tercihten uzak durmaları gerekiyor. hemen bir hatırlatma yapalım. Sanıldığı gibi çok bol kıyafetler tercih etmenize de gerek yok. Çok bol kıyaf..

Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum? 06:47

Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum?

Şimdi yarım ay şeklindeki pamuğu ikiye ayırıyoruz ve ekstra pamuk almaya çalışıyoruz, pamuğu ince yapmaya çalışıyoruz. Şimdi yüz veya göz altı kremi al ve göz altında koyu bir kat sür. Ince yapılmış pamuk al ve onu göz ..

İşte Recep Tayyip Erdoğan Farkı 00:59

İşte Recep Tayyip Erdoğan Farkı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki farkı anlatan 1 dakikalık video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Video'da iki lider sahnede konuşurken sahneye küçük çocukl..

CHP'yi Telefonda İşletip Taşıma Mitingi Deşifre Etti 02:12

CHP'yi Telefonda İşletip Taşıma Mitingi Deşifre Etti

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce cumartesi günü İstanbul'da miting düzenleyecek. Meydanı dolduramayacağını anlayan CHP, adayının mitingi için çevre illerden otobüsle adam taşıyacağını ise bir genç üç ayrı ili ar..

Çocukla Şov Yapmak İsteyen İnce Böyle Rezil Oldu 00:49

Çocukla Şov Yapmak İsteyen İnce Böyle Rezil Oldu

Üç gün önceki Tokat mitinginde sahneye çıkan çocuğu azarlayan Muharrem İnce, bugünkü mitingde bir çocukla şov yapmak isterken rezil oldu. Eline verilen çiçekle zorla sahneye çıkartıldığı her halinden belli olan çocuk, Mu..

Başbakan Yıldırım: Ankara'ya Yeni Metro Hatları Yapıyoruz 00:26

Başbakan Yıldırım: Ankara'ya Yeni Metro Hatları Yapıyoruz

Başbakan Binali Yıldırım, Yenimahalle feraset sahibidir, ince eler sık dokur, İnce'yi eler Erdoğan'ı seçer. Boş lafa karnımız tok. dedi...

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı 01:33

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik Hazırlama: 1 saat Pişirme: 10dk Kıymalı Domates Soslu Gnocchi İtalyan mutfağının vazgeçilmez tariflerinden biride Gnocchi. Yapımı mantı açmak kadar zahmetli biraz ama tadı bir o kadarda lezzetli...

Çoban Salata Tarifi Çoban Salata Malzemeleri 02:27

Çoban Salata Tarifi Çoban Salata Malzemeleri

MALZEMELER 1-2 Adet domates 1-2 Adet salatalık 5-6 sap taze soğan 5-6 sap maydanoz Yarım limon 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı sirke Yarım çay kaşığı tuz 4-5 adet sivri biber TARİFİ Bütün malzemeler ince ince ..

Yoğurtlu Salatalık Mezesi 01:58

Yoğurtlu Salatalık Mezesi

2 veya 3 adet salatalık 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşıı mayonez Yarım yemek kaşı kuru nane Biraz tuz Yoğurtlu salatalık mezesi nasıl yapılır Salatalıkları alacalı soyun yıkayın ve ince ince dilimleyin. Mayonez, yoğ..