#Ekin uzunlar fikrimin İnce gülü karadeniz akustik müzik dinle

Mafyayı Soy Film İzle 1:44:11

Mafyayı Soy Film İzle

Tommy ve Rosie, yaşadıkları ülkenin en ünlü soyguncularıdır. Tommy ve Rosie çifti her zaman ufak çaplı işler yapıp paçayı her şekilde kurtarmayı başarırlar. Fakat bu defa Tommy ve Rosie her zamankinin dışında ufak çaplı ..

  • Tv Series tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bel İnceltme Egzersizleri  English Subtitles (Gym Stick Twist  Dumbbell Side Bend) 03:31

Bel İnceltme Egzersizleri English Subtitles (Gym Stick Twist Dumbbel

İnce bir bele sahip olmak, kadın erkek herkes için önemlidir. Bu videoda, en etkili iki bel inceltme egzersizini göreceksiniz: Gym Stick Twist ve Dumbell Side Bend. Bel inceliği, estetik bir vücut ve proporsiyon için vaz..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi 08:34

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi

Tuzda Balık Malzemeleri 1100 gr levrek (sadece karın kısmı temizlenmiş pulları üzerinde olmalı) 1 kg kalın tuz 1 kg sofra tuzu 4 yumurta akı 1 su bardağı su 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 dilim limon 1 dal..

İnce'den Ysk'nin Kesin Seçim Sonuçlarına Ilişkin Açıklama 00:32

İnce'den Ysk'nin Kesin Seçim Sonuçlarına Ilişkin Açıklama

İnce'den YSK'nin kesin seçim sonuçlarına ilişkin açıklama Muharrem İnce, Yüksek Seçim Kurulunun kesin seçim sonuçlarını açıklamasına ilişkin Hayırlı uğurlu olsun memlekete. Bu seçim bitmiştir, yenisi var yakında, yerel ..

Dijital Tacize Uğrayıp Bunu İfşa Eden Deniz Tekin'den Çarpıcı Açıklamalar 13:19

Dijital Tacize Uğrayıp Bunu İfşa Eden Deniz Tekin'den Çarpıcı Açıklama

Ünlü manken Deniz Tekin geçtiğimiz günlerde dijital olarak t acize uğradığını açıklamış ve gündem değişmişti. Victoria's Secret fotoğrafçısı Timur Emek'in t acizine uğradığını anlatan Tekin, Özay Şendir ile İnce İnce pro..

  • BETA tarafından
  • 146 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İki Renkli Puding Tarifi 05:11

İki Renkli Puding Tarifi

Malzemeler : Yarım litre süt Yarım çay bardağı nişasta 1 Çay bardağı seker 2 Tane yumurta sarısı 1 Tane vanilya 1 Yemek kasigi tereyagi Bir cimdik tuz 1 Paket krema(200gr) 100 gr. Bitter cikolata Hazırlanışı Tencereye..

Gözleme Tarifi 10:01

Gözleme Tarifi

Patlıcanlı Gözleme Tarifi ve Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 kilo un 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 paket kuru maya (yoksa yarım pa..

 Patatesli Poğaça Tarifi 02:26

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Rulolar (Kıyır Kıyır) Tarifi İçin Malzemeler 125 gr Tereyağı 1 küçük çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı ( beyazı kenarına ) 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı nişasta 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma to..

Peynirli Kaşık Dökmesi Tarifi 05:51

Peynirli Kaşık Dökmesi Tarifi

Malzemeler : 2 tane yumurta 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı artı 2 yemek kaşığı daha un 1 çay kaşığı tuz (peynirinizin tuzuna göre ayarlayın benim kul..

Burrito Nasıl Yapılır 06:25

Burrito Nasıl Yapılır

Burrito için Malzemeler: Uno Tam Buğday Lavaş 200 gram Tavuk 1 çay kaşığı Kırmızı Biber 1 çay kaşığı Kimyon Zeytinyağı 2 diş Sarımsak Taze Kişniş 1/4 bardak Meksika Fasulyesi 1/4 bardak Pilav 1/2 adet Misket Limonu 1 ade..

İslim Kebabı Tarifi 13:44

İslim Kebabı Tarifi

En şık sunumu ile bugün sizlere köfteli islim kebabı tarifi hazırladık. Ve bizler çok beğendik ve sizlerinde beğeneceğinizi düşündük ve hemen sizlerle tarifini paylaşmak istedik. Misafirlerinize ve ailenize hazırlayabile..

Patlıcanlı Şiş Köfte 01:36

Patlıcanlı Şiş Köfte

Patlıcanlı Şiş Köfte Malzemeleri 3 adet patlıcan 8 adet çöp şiş 2 adet yeşil biber 2 adet domates 1 yemek kaşığı salça Köftesi İçin 500 gr kıyma 1 adet soğan 2 diş sarımsak Yarım su bardağı ufalanmış ekmek Tuz Yarım çay ..

Portakallı Revani Tarifi 04:59

Portakallı Revani Tarifi

Malzemeler 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagindan bir parmak eksik seker(cok tatli sevmiyorsaniz yarim bardak bile konabilir) 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi irmik 1 su bardagi oda isisinda yogurt 1 bucuk su bar..

Pırasalı Gözleme Tarifi 10:02

Pırasalı Gözleme Tarifi

Hamuru icin gerekenler 1 kilo un 3 su bardagi ilik su 1 yemek kasigi tuz(silme) 1 yemek kasigi seker(silme) Yarim paket yas maya 750 gr pirasa(tam 4 tane pirasayi kullandim) 250 gr beyaz peynir 1 cay bardagi zeytinyagi ..

Mayasız Dereotlu Poğaça  Tarifi 06:42

Mayasız Dereotlu Poğaça Tarifi

malzemeler 250 gram tereyağı yada margarin 1 su bardağı süt 1 çay bardağı yoğurt 2 tane yumurta Birinin sarısını üzerine sürmek için ayırın bir tatlı kaşığı tuz bir parça beyaz peynir lütfen poğaçaya koyacağınız peynir..

Leopar Kek Tarifi 03:31

Leopar Kek Tarifi

Leopar Kek Tarifi İçin Malzemeler; 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un Hazırlanışı; 1.Kek hamuru için 3 adet yumurta ve 1 su barda..

Lezzetli Kara Lahana Yemeği Tarifi 01:54

Lezzetli Kara Lahana Yemeği Tarifi

Koyu Lahana Yemeği Tarifi İçin Malzemeler; 1 kilo kara lahana 1 orta boy soğan 1 yemek kaşığı margarin (tereyağı da olabilir) 1 yemek kaşığı salça 1 çay bardağı pirinç 2 su bardağı haşlanmış mısır ya da barbunya yarım ça..

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası 11:29

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası

Malzemeler 5 6 tane közlenmiş kırmızı biber 1 yemek kaşığı acı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası 2 3 diş sarmısak 2 tane tost ekmeği Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı ceviz Arzu ederseniz maydano..

Sulu Köfte Tarifi 04:28

Sulu Köfte Tarifi

Sulu köfte tarifi Malzemeler Köftemize gerenler Yarım kilo dana kıyma 1 çay bardağı İnce köftelik bulgur 1tane rendenin ince yeriyle rendelenmişkurusoğan baharatlarimiz 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pulbiber yarı..

Cevizli Baklava Tarifi 07:24

Cevizli Baklava Tarifi

Cevizli baklava tarifi bir paket hazir baklavalık yufka 200 gram eritilmiş tereyağı yaklaşık 200 gram kadar ince dövülmüş ceviz şerbeti için gerekenler 3 su bardağı şeker 2 buçuk su bardağı su ince bir dilim limon ..

Mercimekli Sini Mantısı Tarifi 03:51

Mercimekli Sini Mantısı Tarifi

Hamuru için 1 adet yumurta 1 su bardağı su 3 su bardağı un iç harcı için 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan 1 su bardağı yeşil mercimek Yarım çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kırmızı biber Sosu için 1 yemek kaşığı t..

Kırmızı Lahana Turşusu 01:16

Kırmızı Lahana Turşusu

Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi İçin Malzemeler 1 orta boy kırmızı lahana 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı su 1 su bardağı üzüm sirkesi 1 tatlı kaşığı limon tuzu Hazırlanışı; 1.1 adet orta boy lahanayı ince ince doğrayalı..

Tahinli Çörek Tarifi 08:32

Tahinli Çörek Tarifi

Tahinli çörek tarifi bu tariften iki tepsi cikiyor. Malzemeler 3 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı ılık su 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kuru maya 1 tatli kaşığı tuz 2 yemek kaşığı şeker yaklaşık 8 buçuk su bardağ..

Nardan Aşı  Ekşili Sulu Köfte Tarifi 08:51

Nardan Aşı Ekşili Sulu Köfte Tarifi

Köftesi için 500 gr. dana kıyma 1 adet soğan 1 su bardağı ince bulgur 1 çorba kaşığı kırmızı pul biber 1 tatlı kaşığı tuz 1 tutam karabiber Suyu için 2,5 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı domates salçası 1 adet soğan..

El Açması Pırasalı Kol Böreği Tarifi 09:34

El Açması Pırasalı Kol Böreği Tarifi

El açması pırasalı kol böreği tarifi malzemeler 1 kilo un 2 tatlı kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı su iç malzemesi için gerekenler 4 5 tane pırasa 4 5 tane havuç baharatları Tuz karabiber pulbiber araları..

Fıstıklı Kadayıf Tarifi 04:41

Fıstıklı Kadayıf Tarifi

Fıstıklı kadayıf sarma tarifi malzemeler 500 gram taze kadayıf yaklaşık 1 bucuk su bardağı toz Antep fıstığı 250 gram eritilmiş tereyağı Serbeti için gerekenler 3 su bardağı şeker 2 buçuk su bardağı su ince bir di..

Köfteli Bezelye Tarifi 01:36

Köfteli Bezelye Tarifi

Köfteli Bezelye Yemeği Tarifi İçin Malzemeler Köftesi için; 200 gr kıyma 2 yemek kaşığı ince bulgur 1 diş rendelenmiş sarımsak 1’er çay kaşığı pul biber ve kekik İstenilen miktarda tuz Diğer malzemeler; 1 adet soğan 1 di..

Bulgur Köftesi 01:37

Bulgur Köftesi

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 15dk Pişirme: 5dk Patatesli Bulgur Köftesi (Yapma) Malzemeler 1 su bardağı ince bulgur 2 yemek kaşığı irmik 1 su bardağı sıcak su 1 adet kuru soğan 2 adet haşlanmış patates 1 çay bardağı un ..

 Açma Üstü Peynir Yaptım Böylesini Ben Hiç Tatmadım 06:32

Açma Üstü Peynir Yaptım Böylesini Ben Hiç Tatmadım

Tarif Metni: 1 adet açma 2 yumurta 1 kibrit kutusu, 50 gr kaşak peynir 1 kibrit kutusundan az fazla, 60 gr, beyaz peynir 6 dal maydanoz Yarım çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber Yarım çay kaşığı pul biber 1 adet ..

Sulu Köfte Tarifi 05:40

Sulu Köfte Tarifi

Sulu köfte tarifi Malzemeler yaklaşık yarım kilo dana kıyma yarım çay bardağı İnce köftelik bulgur yarım çay bardağı kırık pirinç (Almanya'dakiler kırık pirinç bulamıyorsa benim gibi yarım bardak pirincei 1 çay bardağ..