#Ekin uzunlar fikrimin İnce gülü karadeniz akustik müzik dinle

Cevizli Kadayıf Tarifi 04:45

Cevizli Kadayıf Tarifi

Malzemeler Yaklasik 300 gr. kadar Kadayif 125 gr. Eritilmis tereyagi Yaklasik 1 bucuk su bardagi iri sekilde kirdigimiz ceviz Serbeti 2 bucuk su bardagi su 2 su bardagi seker Ince bir dilim limon..

Hintpare Tarifi 04:56

Hintpare Tarifi

Malzemeler 3 tane yumurta 150 gr yumusak tereyagi yada margarin 1 cay bardagi irmik 1 cay bardagi pudrasekeri 1 su bardagi hindistancevizi 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu Yaklasik 2 bucuk su barda un(kontrollü ekleyi..

Kırmızı Biberli Rulo Köfte 03:03

Kırmızı Biberli Rulo Köfte

Kırmızıbiberli Kaşarlı Rulo Köfte Tarifi İçin Malzemeler 500g kıyma 1 adet Soğan 1-2 diş sarımsak yarım çay bardağı galeta unu 1 adet yumurta karabiber kimyon kırmızı toz biber Hazırlanışı; 1.500 g kıyma,Rondoda çekilmiş..

Selanik Gevregi Biscotti  Tarifi 06:20

Selanik Gevregi Biscotti Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta 1 su bardagi arti 1 cay bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 yemek kasigi sirke 1 tane portakal kabugu rendesi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu Herbirinden 1 cay bardagi kadar koydum kuru üz..

Şekerpare Tarifi 06:28

Şekerpare Tarifi

Malzemeler 250 gr.yumusak tereyagi yada Margarin 3 tane yumurta 1 tanesinin sarisini ayirin ustune surulecek 1 cay bardagi hindistancevizi Yarim cay bardagi siviyag Yarim cay bardagi irmik Yarim cay bardagi pudra sekeri..

Kolay Şekerpare Tarifi 05:41

Kolay Şekerpare Tarifi

Malzemeler 250 gr.yumusak tereyagi yada margarin 3 tane yumurta 1 tanesinin sarisini ayirin ustune surulecek 1 cay bardagi hindistancevizi Yarim cay bardagi siviyag Yarim cay bardagi irmik Yarim cay bardagi pudra sekeri..

Sandal Köfte Tarifleri 10:28

Sandal Köfte Tarifleri

Yarım kilo orta yağlı dana kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak Bir tutam doğranmış maydanoz 1 tane yumurta 1 çay bardağı galeta unu Tuz karabiber pul biber kimyon Soğan ve sarımsağı rendenin ince yeriyle rendeleyin. B..

10 Dakikada Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 01:39

10 Dakikada Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı esmer ince bulgur 2 su bardağı kaynar su 1 adet büyük boy soğan 2 diş sarımsak Yarım çay bardağı isot 1 yemek kaşığı kırmızı biber 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 1 yemek..

Baklava Tarifi 06:44

Baklava Tarifi

EREKENLER 3 su bardagi seker 2 bucuk su bardagi su ince bir dilim limon hazirlanisi Ilk önce serbeti icin,ocaga sekeri suyu ve limonu koyun.Kaynamaya baslayinca süreyi tutun tam 10 dk kaynatin ve ocaktan cekin sogutun..

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi 05:31

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi

MALZEMELER 2 paket pedibör bisküvi 1 cay kasigi dolusu tarcin(istemiyorsaniz katmayin) 1 su bardagi ince sekilde kiyilmis ceviz bulamak icin hindistancevizi Benim evde bir gün önceden pisirdigim kabak tatlim vardi onu k..

Fırın Torbasında Kıymalı Biber ve Domates Dolması Tarifi 02:45

Fırın Torbasında Kıymalı Biber ve Domates Dolması Tarifi

Malzemeler 11 adet dolma biber 3 tane iri domates İçi için; 100g kıyma 1 çay bardağı pirinç 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ 2 adet Domates rendesi 1 adet soğan 1-2 diş sarımsak Bir tutam Maydanoz 1 çay kaşığı Pul biber 1 çay ..

Çifte Kavrulmuş Bademli Kurabiye Tarifi 06:53

Çifte Kavrulmuş Bademli Kurabiye Tarifi

Malzemeler 3 tane yumurta 125 gr yumusak tereyagi 1 su bardagi toz seker 2 paket vanilya yarim paket kabartmatozu 1 tane limon yada portakal kabugu rendesi 200 gr tuzsuz cig badem yoksa findik kullanin Yaklasik 3 bucuk..

Evde Ranch Sos Yapımı 05:05

Evde Ranch Sos Yapımı

4 çorba kaşığı mayonez 2 çorba kaşığı süzme yoğurt 1 tutam karabiber 1 tutam tuz 1 tutam soğan tozu 1 tutam sarımsak tozu 2 dal maydanoz 2 dal dereotu 1 ince taze soğan..

Kadınlar Neden Ağlar Kız Tarafı 01:04

Kadınlar Neden Ağlar Kız Tarafı

Kadınlar Hakkında Garip Gerçekler: Kadınların gözyaşı kanalları çok ince olduğu için, gözyaşları yanaklarına daha kolay düşer...

Tut Yüreğimden Anne Fragman 01:53

Tut Yüreğimden Anne Fragman

Sibel hayatını otistik kızı Hazan, eşi Okan ve büyük oğlu Yaman’a adayan bir kadındır. O, ailesi için her şeyi göze almaya hazır olsa da kocası ve oğlunun Hazan’ı kabullenmediklerini fark eder. Temelleri çatırdamakta ola..

Tek Lokmalık Şerbetli Cevizli Rulo Tatlı 01:40

Tek Lokmalık Şerbetli Cevizli Rulo Tatlı

Malzemeler 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt 1 yumurta 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Aldığı kadar un 1 kase çekilmiş ceviz Şerbeti için; 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su Birkaç damla limon suyu Hazırl..

Cevizli Örgü Tatlısı 05:45

Cevizli Örgü Tatlısı

Hamuru için gereken Malzemeler 2 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 5 su bardağı un İçine koymak için 1 su bardağı ceviz Şerbeti için gerekenler : 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su İnce b..

Yağlı Çörek Tarifi 10:05

Yağlı Çörek Tarifi

Yağlı çörek tarifi malzemeler 1 kilo un 3 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz üzerine sürmek için 2 tane yumurta Actigimiz hamurun içerisine koymak için ..

Yanardağ Kurabiye Tarifi 02:38

Yanardağ Kurabiye Tarifi

Çay saatlerinizde sofralarını süsleyecek ve lezzetine doyum olmayacak yanardağ kurabiye tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ile gözlere hitap ederken, lezzeti ile damak tadımızı şenlendirecek yanardağ kurabiy..

Yapımıyla Çok Kolay Olan İrmik Şambali Tarifi 04:51

Yapımıyla Çok Kolay Olan İrmik Şambali Tarifi

Şerbeti için gerekenler 1 kilo şeker 1 litre su ince bir dilim limon Hazirlanisi..şerbetimizi ocağa koyalım kaynamaya başladıktan sonra 15 dakika kaynatalım ve 10 dk bekledikten sonra pisen tatliya sicak sicak döküyoru..

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle 1:48:22

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle

Konusu: Hiç istemedikleri halde, kötü şans veya kader sonucu zoraki mezar kazıcılığı part time şeyhliğe soyunmak zorunda kalan ve bu yolla insanların ince sorunlarına çare bulan Ali (Emre Kınay) ve Sudi'nin (Şevket Çoruh..

Sütlü Saray Lokumu Tarifi 06:20

Sütlü Saray Lokumu Tarifi

MALZEMELER 1 Litre süt 1 paket krema(200 gr) 1 su bardagi toz seker(isterseniz 2 3 yk daha katilabilir) 1 cay bardagi nisasta 1 cay bardagi un 1 paket vanilya(isterseniz 2 paket vanilyada konulabilir) 1 yk dolusu tereya..

Izgarada Tavuk Çöp Şiş Fırında Sebze Dizmesi Tarifi 08:04

Izgarada Tavuk Çöp Şiş Fırında Sebze Dizmesi Tarifi

Hazırlanışı 700 gr kadar tavuk göğsünü büyük küp şeklinde doğrayalım.İçerisine yarım çay bardağı süt çeyrek çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz, pulbiber,kekik, tozbiber ve karabiber ilave edip karıştıralım.bu şekild..

Ekmek Çizme Sanatı 19:34

Ekmek Çizme Sanatı

Ekmek neden çizilir? Çizmezsek ne olur? Yanlış çizersek ne olur? Ekmek nasıl çizilir? Hamur ya da kullandığımız jilet çizmeyi nasıl etkiler? Tüm bu soruların cevabı bu videoda. Ekmek yapmayı hepimiz öğrendik. Artık daha ..

Elmalı Pay Tarifi 00:48

Elmalı Pay Tarifi

Hamuru için ; 2 yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 100 gram eritilmiş tereyağı 1 paket kabartma tozu 3,5 su bardağı un Harcı için ; 2 adet elma, Yarım su bardağı pudra şekeri 1,5 yemek kaşığı tarçın Üzeri İçin ;..

Kremalı Tavuklu Kabaklı Enfes Makarna Tarifi 04:05

Kremalı Tavuklu Kabaklı Enfes Makarna Tarifi

Kremalı tavuklu Kabaklı makarna tarifi malzemeler 1 paket istediğiniz sekilde makarna kullanin. 300 gram kadar tavuk göğsü 1 tane kabak eger kücükse 2 kullanin 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 2 diş sarmısak 1 p..

Patates Salatası 01:04

Patates Salatası

Patates Salatası Tarifi İçin Malzemeler 4 adet orta boy patates 1 tatlı kaşığı pul biber 1t atlı kaşığı sumak ¾ çay bardağı zeytinyağı 3-4 dal taze soğan 8-9 dal maydanoz Tuz Süslemek için: Siyah zeytin ve yumurta Hazı..

Hamiyet Akpınar Işıltılı Doğal Makyaj 16:04

Hamiyet Akpınar Işıltılı Doğal Makyaj

Kullanılan Ürünler : Primer Makeup For Ever Base Nourrissante Fondoten Nars püre radiant tintet no light 2 ve Nars radiant cream no light 5 Fırça Makeup For Ever no 152 Concealer Nars Radiant creamy no light 2 Fırça m..

Luke Cage 2. Sezon Teaser 00:20

Luke Cage 2. Sezon Teaser

Adını temize çıkaran Luke Cage, artık Harlem sokaklarında tanınan biridir. Üstelik itibarı derisi kadar sağlamdır. Ancak bu kadar göz önünde olması, toplumu koruma ve kimi kurtarıp kimi kurtaramayacağının sınırlarını bul..

Nefis Karpuz Salatası Tarifi 04:59

Nefis Karpuz Salatası Tarifi

Malzemeler: 250 gram Hellim Peyniri 5-6 ince dilim Karpuz 5 adet dalında Cherry Domates 1 diş Sarımsak 1/2 bardak Felseğen 1/2 bardaktan biraz az Nane Zeytinyağı Tuz, Karabiber..