#Ekin uzunlar son bir kez karadeniz akustik müzik dinle

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki 06:08

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey 04:32

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey

Hangi suyla hangi kiri temizleyeceğiz şimdi? Derken insanlar gökyüzüne açacaklar ellerini Kaçıncı söz gelişi söylenişin bana? İnan ben değilim seni böyle utandıran, dönmelisin Bir şeylerin mücadelesi, bir tür militanlık..

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor 01:15

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay 47:19

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay

Bursanın X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı Bursa Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 2.566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum 03:35

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gözyaşım kurak, bu son durak İndim yürüyorum… Harcayıp attın, sen bizi sattın İnanamıyorum Nasıl bir yalan, koynumda yılan mı Besledim yani? Ölümü şaka sanmışs..

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece 45:58

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece

Erzurum'un yüksek dağlarından birisinde bulunan, kış aylarında ulaşımın neredeyse imkansız olduğu KARABACI isimli köyde bir gece geçiriyoruz.Hava şartları zaman zaman -22 dereceye kadar düşerken, etrafta yaşam belirtisi ..

  • JET TV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım 03:54

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım

Söz - Müzik: Gülçin Ergül Düzenleme: İskender Paydaş Yönetmen: İlkay Kopan BİR TANECİK AŞKIM KÜSMEYELİM HİÇ Mİ HİÇ KÜSMEYELİM KAVGA ETMEYELİM EMSALSİZ SEVGİLİM DARILMAYALIM SUS PUS SOMURTMAYALIM BEN YOKSA N'APARIM..

Erkin Koray  Öyle Bir Geçer Zaman Ki 05:20

Erkin Koray Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

Yalın - Bir Bahar Akşamı 04:00

Yalın - Bir Bahar Akşamı

Bir Bahar Akşamı Sen Diye Öldüm Ben Son Gülü Soldurup Kalbime Gömdüm Ben Aşk Diye Öldüm Ben, Aşk Diye Öldüm Ben Bir Bahar Akşamı Sen Diye Öldüm Ben İsmini Susturup Maziye Gömdüm Ben Aşk Diye Öldüm Ben, Aşk Diye Öldü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.279 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) 04:16

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik)

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) Dinle Bir Derdim Var şarkı sözleri ile bir derdim var artık tutamam içimde gitsem nereye kadar kalsam neye yarar hiç anlatamadım, hiç anlamadılar herkes neden düşman he..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 6 yıl önce
88 yaşında bir babanın, 53 yaşındaki down sendromlu oğluyla 00:58

88 yaşında bir babanın, 53 yaşındaki down sendromlu oğluyla

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü. Birçoğunuz bu duygu yüklü video ile daha önce karşılaşmışınızdır. Down Sendromu bir hastalık değil, sadece genetik bir farklılıktır. Onları sadece bu günde değil; her gün h..

  • PengoTV tarafından
  • 205 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yükseldi 01:58

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yüks

Mısır'da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi! Ölü Sayısı 36'ya Yükseldi 12 saat önce Mısır'ın Tanta kentindeki kilise saldırısının ardından İskenderiye'deki kiliseye de canlı bomba saldırısı düzenlendi. İki saldırıda..

Pazara Gidelim Bir Köpek Alalım 11:39

Pazara Gidelim Bir Köpek Alalım

Pazara gidelim, bir köpek alalım, pazara gidip bir köpek alıp ne yapalım? Hav hav hav hav diyelim, hapur hupur hapur hupur yemeyelim! Bu çok sevilen çocuk şarkısının tam 7 farklı versiyonu bir arada. Pazara Gidelim Bir ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Yaratıyorlar. 06:10

Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Ya

Sabancı Vakfı’nın toplumsal gelişmeye katkıda bulunan “sıra dışı kişilerin olağanüstü öykülerini” anlattığı “Fark Yaratanlar” programının sekizinci sezonunun sekizinci Fark Yaratan’ı, daha yaşanabilir bir dünya için iyil..

  • JokerS tarafından
  • 1.825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması 04:44

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması Dinle Hiç Karat Bir Adem Elması şarkı sözleri ile Yoktan düştüm kanadım yara, beni vurdular, beni vurdular Vicdanlıymış bunlar hepsi, yeri nerededir orası neresi? Kafaları ardında..

Abuk Sabuk Bir Film Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:34:00

Abuk Sabuk Bir Film Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Ademoğlu (Kemal Sunal),yoksul bir köylü olduğu için çevresi tarafından sürekli hor görülüp aşağılanır. Bir süre sonra yoksul köylü Ademoğlu, geçmişteki bir iyiliğin karşılığı olarak bir mirasla mükafatlandırılır. Birden ..

  • PengoTV tarafından
  • 8.763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pepee Şarkıları - Pepe Şarkıları 23 Şarkı Bir Arada 30:15

Pepee Şarkıları - Pepe Şarkıları 23 Şarkı Bir Arada

Şarkılar: Pepee - Yaz Geldi Hava Çok ve Sicak Şarkısı [HD] Pepee - Uzakta YAKINDA Şarkısı [HD] Pepee - Tasarruf Şarkısı [HD] Pepee - Susadım Su İsterim Şarkısı [HD] Pepee - Sonbahar Şarkısı [HD] Pepee - Pepee Ile S..

  • ÇocukTV tarafından
  • 7.586 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış manço - Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi 04:51

Barış manço - Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi

Usta terzi dar kumaştan bol gömlek diker Doğru tartan esnaf rahat huzurlu gezer Eğrinin ve doğrunun hesabı mahşerde Dünyada biraz huzur her şeye bedel Sağlığın nasıl gülüm sen ondan haber ver İlaç neye yarar vade ge..

Gece - Bana Bir Sarki Soyle 03:38

Gece - Bana Bir Sarki Soyle

Tatlı bir uyuşukluk hissi bahsettiğim Ayak parmaklarından kafatasına kadar uzanan Bazıları berrak bir su gibidir bazıları da benim gibi Çamurlu bir göl merak ettiğin dibini Tutuşturmayı merak ediyorsan tutkuyu Peki..

Barış Manço - Kırık Bir Fincan 04:25

Barış Manço - Kırık Bir Fincan

Dinle oğlum çok eskiden bir konakta Akşamları gaz lambası ışığında Paşa dedesinden kalan bu fincanla Ninem eliyle kahve sunarmış Abdi beye Yıllar sonra kırküç kırkdört harp ortası Ekmek karnesi ve yoksulluk yılları Kayın..

Bir Dönemin Aranan İsmiydi Yıldız Asyalı'ya Ne Olmuş Böyle 02:04

Bir Dönemin Aranan İsmiydi Yıldız Asyalı'ya Ne Olmuş Böyle

ir dönemin en çok aranan isimlerinden biri olan Yıldız Asyalı, sessiz sedasız oyunculuğa devam ediyor. Ancak Yıldız Asyalı'nın son halini görenler şaşkınlığa uğradı. İşte Yıldız Asyalı'nın son hali. 2015 yılında iş ada..

  • BETA tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor 04:24

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, bakır ustası Kenan Çalışkan (65), cami minareleri için yaptığı alemleri Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesine pazarlıyor. Çalışkan, son olarak 70 kilogram bakır kullanarak yaptığı ..

Renkli Sayfalar Bir Üçüncü Kişiyi İstemedikleri İçinmi Bitiyor!! 04:26

Renkli Sayfalar Bir Üçüncü Kişiyi İstemedikleri İçinmi Bitiyor!!

Kanal D de yayınlanan Renkli Sayfalar programı bu hafta ekranlara son kez geliyor..Programla ilgili bilinmeyenelerle ilgili açıklama yapıyorlar....

  • ANKA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi Başlattı. 02:06

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi

ABD'nin California eyaletinde yağmur suyuyla seviyesi yükselen baraj gölündeki boşaltma kanalının çökme noktasına gelmesi nedeniyle, bölgeden yaklaşık 200 bin kişi tahliye edildi. California'da son günlerde etkili olan a..

  • JokerS tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin 47:19

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin

Üç Gölge Köyü (Bazı kaynaklarda Üç Çatallı Gölge Köyü olarak da geçer) Bursa'nın .... ilçesine bağlı bir yol kenarı köyüdür. Bugünlerde terk edilmiş bir halde bulunan köyde en son maden işçileri kalmış ve sonrasında onla..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce