#Ekmek Çizme sanatı

Ölüme Susayan Fırıncı 00:23

Ölüme Susayan Fırıncı

Bir fırında çalışan eleman bizim tandır ekmeğimize çok benzeyen bir ekmek yapmak için canını hiçe saymış...

  • JET TV tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kendi Ramazan Pidemizi Yaptık - Becerebildik Mi ? 14:10

Kendi Ramazan Pidemizi Yaptık - Becerebildik Mi ?

Bu videoda ofiste Ramazan pidesi yapıyoruz. Pide yapmak biliyorsunuz ekmek yapmaktan farklı. Yaptık yapmasına ama acaba ne kadar becerebildik?..

  • JET TV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fırında Köfte Patates Tarifi 04:56

Fırında Köfte Patates Tarifi

Fırında Köfte Patates için malzemeler: 1 adet soğan 2 diş sarımsak 2 dilim bayat ekmek 500gr. kıyma (tercihen orta yağlı, dana kuzu karışık) 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı kırmızı toz biber 1 buçuk çay kaşığı tuz 1 sil..

Çerkez Tavuğu Tarifi 04:44

Çerkez Tavuğu Tarifi

1 tane tavuk göğsü (haşlamak için su bardağı su) 2 dilim tost ekmeği 1 su bardağı robottan çektiğimiz ceviz Yarım çay bardağı süt 1 diş ezilmiş sarımsak Tuz karabiber 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ toz biber Hazırlanışı : Ta..

Köfteli Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi 07:59

Köfteli Patlıcanlı Parmak Kebabı Tarifi

Köfteli Patlıcanlı Parmak Kebabı İçin Malzemeler: (4-5 Kişilik) Köftesi için: 300-40 gr. kıyma 1 adet soğan 2 dilim bayat ekmek 1 silme çay kaşığı karbonat 1er çay kaşığı toz kırmızı biber, tuz ve kimyon 2-3 yemek kaşığı..

Süt Reçeli Tarifi 03:39

Süt Reçeli Tarifi

Süt reçeli nedir diye sorarsanız aslında reçelden ziyade, şekerli yoğunlaştırılmış süt (sweetened condensed milk) demek daha doğru olur. Süt, içine eklediğimiz karbonatla beraber piştikçe Karamelize oluyor ve krem hal..

Hasan Paşa Köfte Tarifi 03:38

Hasan Paşa Köfte Tarifi

MALZEMELER Köfte için: 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet kuru soğan, 1 yumurta, 3 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç ince kıyılmış maydanoz, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Püre için: 2 adet orta boy patates, 1 ..

Şanlıurfa'da Ramazan Davulunun Ritmine Kapılan Çocuk 00:46

Şanlıurfa'da Ramazan Davulunun Ritmine Kapılan Çocuk

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde sahur vakti annesiyle birlikte ekmek almak için fırına giden minik çocuk, sahur vakti çalınan davulun ritmine kendini kaptırarak, davulun ritmiyle oynamaya başladı. Bir eliyle davulu tutan..

Tam İkiye Böl Kesmeli Kapışma Terlik Islak Sünger Tavuk Göğüs Kulaklık 21:17

Tam İkiye Böl Kesmeli Kapışma Terlik Islak Sünger Tavuk Göğüs Kulaklık

Yeni bir ikiye bölme yarışması ile beraberiz. Bu kez arkadaşlarımız terlik, çubuk makarna, tavuk göğüs, kulaklık, ekmek, ıslak sünger kesiyor.....

  • JET TV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bunları biliyormuydunuz ! 00:53

Bunları biliyormuydunuz !

ceviz,karpuz, papatya .... kolayca kendin ekmek isteyenler için ideal video..

  • PengoTV tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gözünün tesadüfen takıldığı tabela sayesinde patron oldu 08:37

Gözünün tesadüfen takıldığı tabela sayesinde patron oldu

Kastamonu’da ikamet eden iki çocuk annesi, eşinin rahatsızlanıp çalışamaz duruma gelmesiyle zor durumda kaldı. Hibe desteği alan kadın, yıllardır hayalini kurduğu terzi dükkânını açtı. 43 yaşında kendi işinin patronu ola..

Ankara'da Ekmeğe Yüzde 20 Zam 00:52

Ankara'da Ekmeğe Yüzde 20 Zam

Ankara'da ekmeğe yüzde 20 zam geldi. Zamla birlikte 1 lira 25 kuruştan satılan 200 gram ekmeğin fiyatı 1 buçuk lira oldu..

Kısıtlama öncesi alışveriş telaşı 02:16

Kısıtlama öncesi alışveriş telaşı

DÜN AKŞAM KISITLAMA ÖNCESİ PEK ÇOK KİŞİ MARKETLERE AKIN ETTİ. KURUYEMİŞÇİLERİN ÖNÜNDE DE KUYRUK VARDI. AYNI DAKİKLARDA İSTANBUL'A GELEN TURİSTLER DE HAMBURGER VE DÖNER EKMEK KUYRUĞUNDAYDI...

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi 03:49

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı, 2 adet olgun muz, 1 su bardağı keçiboynuzu unu, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1/2 çay kaşığı kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz içi. ****************************** ..

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi 02:31

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı haşlanmış Nohut, 2 su bardağı süzme Yoğurt, 1 adet közlenmiş kırmızı biber, 2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, Tuz, Kıyılmış maydanoz. ***************..

Fırında Ispanaklı Köfte Tarifi  Köfte Tarifleri 01:30

Fırında Ispanaklı Köfte Tarifi Köfte Tarifleri

Gelelim fırında köfte nasıl yapılır? 1.400 gr kıyma, 1 adet rendelenmiş soğan, yarım su bardağı haşlanmış doğranmış ıspanak, 1 adet yumurta, 2 yemek kaşığı galeta unu, Tuz, karabiber, pulbiber güzelce yoğrulur. 2.Yağla..

Hafta Sonu Yasağında 7 Saat Alışveriş İzni 01:47

Hafta Sonu Yasağında 7 Saat Alışveriş İzni

Türkiye artık hafta sonlarını evde geçirecek. Cuma gününden itibaren saat 21’de başlayacak olan kısıtlama, Pazartesi sabah saat 5’te sona erecek. Ancak ekmek ve market ihtiyaçları bu sürede nasıl karşılanacak? Cevabı hab..

Taze ekmekleri çöpe attılar 01:54

Taze ekmekleri çöpe attılar

İSTANBUL FERİKÖY'DE DÜN AKŞAM SAATLERİNDE 3 KONTEYNER DOLUSU EKMEK ÇÖPE ATILDI. ÜSTELİK HİÇBİRİ BAYAT DEĞİLDİ. BUNU KİM, NEDEN YAPTI SORUSUNA MAHALLELİNİN BİR YANITI VARDI...

Kafe-restoranlardan 5'li teklif! 02:09

Kafe-restoranlardan 5'li teklif!

PAKET SERVİS, GEL AL BİR YERE KADAR ÇARE OLDU... YAKLAŞIK 10 MİLYON KİŞİNİN EKMEK YEDİĞİ KAFE VE RESTORANLAR AYAKTA KALABİLMEK İÇİN ÇARE ARIYOR... İŞLETMECİLER, 5 MADDELİK BİR TEKLİF HAZIRLADI... 'BUNLARA DİKKAT EDERSEK ..

Kadın tetikçi hırsını alamadı 01:35

Kadın tetikçi hırsını alamadı

MOTOSİKLET KASKI TAKTILAR, EKMEK ALMAYA ÇIKAN OTO GALERİ SAHİBİNE KURŞUN YAĞDIRDILAR... İSTANBUL AVCILAR'DA BİRİ KADIN İKİ SALDIRGAN GÜNDÜZ VAKTİ 17 MERMİ SIKTIKTAN SONRA KAYIPLARA KARIŞTI...

Sesiyle Büyüleyen Ekmekçi 00:30

Sesiyle Büyüleyen Ekmekçi

Sokağa çıkma günlerinde aracı ile ekmek satmaya çıkan ekmekçi sesi ile kendine hayran bırakmış. Muhteşem sesli ekmekçiyi izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Tehlikeyle kol kola... 01:11

Tehlikeyle kol kola...

ONLAR İÇİN EKMEK ASLANIN DEĞİL DEĞİL ADETA RÜZGARIN KOLLARINDA... HER AN TEHLİKEYLE KARŞI KARŞIYALAR.. İŞTE İPLE ERİŞİM TEKNİSYENLERİNİN METRELERCE YÜKSEKTE ZORLU MESAİSİ.....

10 kilo altınla ortadan kayboldu 02:22

10 kilo altınla ortadan kayboldu

İSTANBUL KAPALIÇARŞI, NEREDEYSE 3 BUÇUK MİLYONLUK ALTIN VURGUNUYLA ÇALKALANIYOR... BİR KUYUMCU, YILLARDIR EKMEK VERDİĞİ ÇALIŞANI TARAFINDAN SOYULDU... TAM 10 KİLO ALTININI KAPTIRDI.....

'Sen Yaşlısın, Yapamazsın' Diyenlere İnat 66 Yaşında Yamaç Paraşütçüsü Oldu! 02:58

'Sen Yaşlısın, Yapamazsın' Diyenlere İnat 66 Yaşında Yamaç Paraşütçüsü

'Yerde sürüngen gibi ölmektense havada kartal gibi ölmeyi yeğlerim' diyorum Pilot olamadı İmkanları olmadığı için ekmek parası peşinde olması nedeniyle okuyup çok istediği pilotluk mesleğini yapamadığını dile getiren..

En Lezzetli Köfte Nasıl Yapılır 04:11

En Lezzetli Köfte Nasıl Yapılır

Mübarek Ramazanınızı kutlarız ve Ramazan ayının ilk gününde şanına yaraşır ve Türk Mutfağının simgelerinden bir tarif vermek istedik. Ama bu tarifte öyle ipuçları var ki kaçırmayın sakın. En güzel köfte hangi etten olur...

Patates Kroket Tarifi  Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı 02:44

Patates Kroket Tarifi Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı

Bu kez sizlere vejetaryenlerin de yiyebileceği patatesle yapılan leziz bir köfte tarifi hazırladık. Hemde diğer köfteler gibi yağda kızarmıyor. Bu sayede gayet hafif ve lezzetli hemde patatesler fırında değil haşlanarak ..

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır 05:33

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere nefis bir patates püreli hasanpaşa köfte tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu kaşarlı köfte nasıl yapılır öğrenmek için sadece videomuzu izleminiz yeterli. Videomuzda yüksek görüntü ka..

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır 05:23

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda islim kebabı tarifi vereceğiz bu yemek tarifinin diğer bir ismide kürdan kebabı eğer bu patlıcanlı kebap nasıl yapılır öğrenmek istiyorsunuz videomuzu izlemelisiniz. İslim kebabı en ünlü kebap tarif..