#Ekmeği

Ekmeği Bıçakla Harika Kesen Usta 00:24

Ekmeği Bıçakla Harika Kesen Usta

Fırıncının kendi aşmış videosu...

  • PengoTV tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET 03:48

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Hatay yöresine ai..

Kargocunun Ekmeği ile Oynayan Köpek 01:09

Kargocunun Ekmeği ile Oynayan Köpek

Kargocu kargoyu bir eve teslim etmek üzereyken bir köpek kargoyu gelip almış. Köpek kargo ile oynarken kutuyu parçalamış. Kargocu köpek yüzünden zor anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Engelli Aracı İle Her Gün 800 Ekmeği 300 Aileye Ulaştırıyor 05:28

Engelli Aracı İle Her Gün 800 Ekmeği 300 Aileye Ulaştırıyor

Suudi Arabistan'ın Medine kentinde geçirdiği iş kazası sonrası engelli kalan 56 yaşındaki Mehmet Taşçı, engelli aracıyla her gün ihtiyaç sahibi 300 ailenin sofralarına ücretsiz ekmek götürüyor...

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi 11:03

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi

1 somun ekmek 1 parça tavuk göğsü 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı toz sarımsak 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı tuz 4 dilim cheddar peynir 4 yaprak marul 1 adet..

Zeytinli Fugas Tarifi 11:09

Zeytinli Fugas Tarifi

400 gr beyaz un- 1 dolu kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde un 100 gr tam buğday unu- kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik 100 gr ekşi maya- 3 dolu çorba kaşığı 3 gr instant ..

Tost Ekmeğini Yerken Boynuna Geçiren Sevimli Horoz 01:39

Tost Ekmeğini Yerken Boynuna Geçiren Sevimli Horoz

Ulan çok tatlı hallerden biri dediğim bir video sizlerle. Tost ekmeği ile karnını doyurmakta olan horoz ekmeği boynuna geçiriyor. Horoz'un sahipleri ise o anları kahkahalarla kaydediyor. Trajikomik anları izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ekmeğini Fareyle Paylaşan Karga 01:16

Ekmeğini Fareyle Paylaşan Karga

Ekmeğini fareyle paylaşan karga izleyenlere insanlık dersi veriyor. Görüntülerde bir karga yerdeki ekmeği yiyor. Daha sonra ortaya çıkan bir fare de ekmeği yemek için yaklaşıyor. Kargadan korkusundan ekmeğe yaklaşamayan ..

  • JET TV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Soğan Halkası Yapımı 11:32

Evde Soğan Halkası Yapımı

5 dolu çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı mısır nişastası 1 şişe soda(200 ml) 2 çay kaşığı tuz 3 adet iri yuvarlak soğan 1 kuru beyaz ekmek 1 tane beyaz ekmeği dilimleyin veya fırından dilimletip alın. Ekmeğin beyaz ekmek ..

Böcekli Ekmek Raflardaki Yerini Aldı 01:07

Böcekli Ekmek Raflardaki Yerini Aldı

Finlandiya'da gıda ürünlerinde böcek kullanılmasına izin veren yasanın çıkmasının ardından, önümüzdeki günlerde böcekli ekmek raflardaki yerini alacak. Finlandiya'da böcekli ekmek satışa sunulacak. CUMA GÜNÜ SATIŞTA Ü..

  • JET TV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tırnak Pide Tarifi 06:56

Tırnak Pide Tarifi

1 kilo un 1 tane yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 3 yemek kaşığı sıvıyağ 2 tatlı kaşığı tuz 2 buçuk su bardağı ılık su artı çeyrek bardak daha kullandım. Yani 3 su bardağı tam gelmedi. Hamurun kıvamı sert olmamalı. Sert ve ..

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi 09:25

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi

1 adet yuvarlak tam buğday ekmeği 2 su bardağı toz şeker 4 su bardağı su 1 çorba kaşığı limon suyu 6 top kaymaklı dondurma Yuvarlak tam buğday ekmeklerin küçüklerinden birinin altını, kenarlardan 1-1,5 parmak boşluk b..

Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır Karışık Tost Tarifi 01:47

Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır Karışık Tost Tarifi

Ayvalık Tostu 1.Az sıvı yağda jülyen doğranmış salamlar hafifçe sotelenir, aynı şekilde sosisler ve suvuklar da ayrı ayrı birkaç dakika sotelenir. 2.2 dilim ekmek tost makinasında ısıtılır. 3.Bulabilirseniz ayvalık tos..

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi 02:08

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi

MALZEMELER 2 adet hamburger ekmeği, Yarım ay şeklinde kesilmiş 15-16 dilim Sucuk, 4 adet Yumurta, Tuz, Karabiber. ************************ Bir hafta sonu daha geldi çattı. Benim için her ne kadar taşınma ile geçecek o..

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam 03:45

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi. Vatandaşların uygu..

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyor 04:25

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyo

Ordu'nun en bilindik lezzetlerinden olan ‘Ordu tostu’, 72 yaşındaki Kahraman usta tarafından yıllardır yapılıyor. Ayvalık'ın tostu, İzmir'in kumrusu, Adana’nın kebabı gibi yüzlerce farklı lezzete ev sahipliği yapan Ordu'..

Eğitici Çizgi Film Leo Junior ve Ekmek Kızartma Makinesi ????  05:15

Eğitici Çizgi Film Leo Junior ve Ekmek Kızartma Makinesi ????

Eğitici çizgi film - Leo Junior ve ekmek kızartma makinesi. Leo Junior ekmek kızartma makinesi getirmiş. Ama onun için ekmek gerekiyor. Leo ekmeği Lifti`den alıyor ve onu kızartma ekmeği denemeye davet ediyor. Ekskavatör..

Ekmek Kadayıfı Tarifi 07:09

Ekmek Kadayıfı Tarifi

TARİFİN MALZEMELERİ Şerbeti için, 7 Su bardağı Şeker 9 Su bardağı Su Yarım limon Diğer Malzemeler Orta boy Ekmek kadayıfı ekmeği Yarım su bardağı Şeker 2 Su bardağı su ( Ekmeği ıslatmak için) Güncel yemek tarifi video..

Evde Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır 03:24

Evde Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır

Ayvalık Tostu Malzemeleri ( 2 kişilik ) 4 parça ayvalık tost ekmeği 12 ince dilim kaşar peyniri 6 adet sosis 7-8 ince dilim salam 5-6 dilim sucuk 1 adet domates 6 kaşık rus salatası 2-3 adet salatalık turşusu Hazırlanış..

Dilim Ekmek Tarifi 09:09

Dilim Ekmek Tarifi

DILIM EKMEK TARIFI Malzemeler Su bardagi ölcüm 250ml... 2 su bardagi ilik su Yarim paket yas maya(istiyenler 1 paket kuru maya kullanabilir) 1 tatli kasigi tuz 1 tatli kasigi seker 1 su bardagi beyaz un 3 su bardagi bugd..

Yeşil Dev Tostu Tarifi 08:49

Yeşil Dev Tostu Tarifi

Çeyrek bağ roka 1 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı ½ çay kaşığı tuz ½ çay kaşığı karabiber 1,5 avuç yer fıstığı 2 büyük dilim ekşi maya ekmeği 1 boğum dil peyniri ½ avokado Tereyağı Tost makinesini açıp ısı..

Yoğrulmayan Ekmek Tarifi 10:45

Yoğrulmayan Ekmek Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 4 su bardagi un(arti 1 yemek kasigi) 1 cay kasigi toz maya 1 tatli kasigi tuz 2 su bardagi su Hazirlanisi Büyük cam kaseye bütün malzemeleri koyun tahta kasik yada spatulayla kari..

Tahin Pekmez El Ele, Kopar Kopar Ye 06:17

Tahin Pekmez El Ele, Kopar Kopar Ye

2 ekmeklik hamur(600 gr) 9 çorba kaşığı tahin 8 çorba kaşığı pekmez 3 çorba kaşığı susam 6 top kaymaklı dondurma Kalıp için, Tereyağı Un 2 ekmeklik hamuru unlanmış tezgaha koyup elinizle 1 parmak kalınlığında açın. A..

Salçalı, Sucuklu Tost 13:35

Salçalı, Sucuklu Tost

2 dilim ekşi mayalı ekmek 150 gr dil peyniri Çeyrek soğan 50 gr ince dilim sucuk Yarım kapya biber 4 tane sivri biber 1 yumurta 2 çorba kaşığı domates püresi 1 çorba kaşığı acı biber salçası 1 çay kaşığı kekik Yarım çay ..

Adanalı Focaccia Tarifi 11:34

Adanalı Focaccia Tarifi

500 gr beyaz un (1,5 kavanoz*) 1 çorba kaşığı irmik 350 gr su (1 kavanozdan 3 parmak eksik) 130 gr zeytinyağı (kavanozda 2 parmak yüksekliğinde) 2 çorba kaşığı pul biber 10 gr instant maya(1 paket) 10 gr tuz(1 tatlı kaşı..

Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Maceracı _ Bitlis 1:05:33

Maceracı _ Bitlis

Türkiye'yi köşe bucak gezen Maceracı yerel kültürlerin zenginliklerini sizlerle buluşturmaya devam ediyor... Murat Yeni'nin bu haftaki durağı Evliyalar Şehri, Bitlis.....

Tostçu Erol'un Gerçek Yüzü - Azarlı ve Sinekli Atom Tost 06:03

Tostçu Erol'un Gerçek Yüzü - Azarlı ve Sinekli Atom Tost

Güzel bir tost yeme ümidiyle Tostçu Erol'a giden gence 3:03'de insanı dumur edecek sinekli tost yapan tombik tostçu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adana'lı Tostçu Mahmut'un Ütüyle Tost Yapması❤ 02:42

Adana'lı Tostçu Mahmut'un Ütüyle Tost Yapması❤

Adana'lı tostçu Mahmut ustanın kendine özgü ilginç bir tarzı var. İşte ekmeği ütüleyerek yaptığı Ütü Tostu. Hep birlikte izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce